24 najbolje teme za WordPress vrtlarstvo i uređenje okoliša

Ljetno vrijeme ispunjeno je zelenim travnjacima, bujnim voćkama i zdravim trajnicama koje pokazuju svoje boje. No, budimo iskreni, većina kuća s zvjezdanim uređenjem definitivno nije stvorila dizajn niti ga sama održavala. Unajmili su profesionalce. Kako? Vjerojatno putem web stranice koja je sagrađena s jednom od najboljih WordPress tema u vrtu koju su mogli pronaći.


Web stranice su ključne za bilo koji posao, a sa sve većom popularnošću web stranica s preporukama od usta do usta, kao što su Yelp i Angie popis, potrebno vam je mjesto za slanje potencijalnih kupaca. Srećom za vas je WordPress jednostavan za korištenje i s njom možete izgraditi cijelu svoju web stranicu u samo jedan dan. Danas ćemo dijeliti najbolje teme za vrtlarstvo i uređenje okoliša za WordPress kao i brzo Vodič u 3 koraka za izgradnju vaše web stranice.

Na Internetu su dostupne tisuće WordPress tema. Ali s toliko mnogo mogućnosti, može biti malo neodoljivo prilikom prvog postavljanja vaše web stranice. Zbog toga smo pretražili web i pronašli apsolutno najbolje WordPress teme za vrt u vrtu.

Ovisno o vašim poslovnim potrebama, možda želite način dodavanja prilagođenih svjedočenja, uključiti galeriju završenih projekata uređenja okoliša ili način prikazivanja trenutnih ponuda ili ponuda. Potrudili smo se uključiti široku paletu tema s različitim značajkama. Stoga se pomičite kroz cijeli popis da biste vidjeli koji vam se čini prikladan. Dakle, bez čekanja više ovdje, bez posebnog reda.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupno

Ukupno uređenje WordPress teme

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Demokratski prikaz teme Total WordPress prekrasan je primjer onoga što možete izgraditi pomoću alata za izradu stranica povlačenja i ispuštanja Visual Composer kada je to kombinirano s moćnim opcijama prilagodbe teme Total WordPress. Odvažan izgled pune širine, pametna stranica usluga, osobni podaci o odjeljku i naravno jednostavan obrazac za kontakt čine ovaj sjajan izbor za sve tvrtke koje se bave vrtlarstvom ili uređenje okoliša.

2. Ekko

Ekko Gardening WordPress tema s programom Page Builder

Bilo da nudite tjedno održavanje ili pejzažni dizajn, uz Ekko WordPress temu za koju ste sigurni da ćete moći izgraditi zadivljujuću web stranicu. Jednostavno instalirajte, upotrijebite uvezeni demo s jednim klikom da biste započeli i upotrebljavajte alat za izradu i povlačenje stranica za stvaranje savršene stranice. Svi su elementi prilagodljivi, a tema nudi opcije bogate tipografije, portfelja, bloga, stila zaglavlja / podnožja, ljepljivog zaglavlja, fotoaparata i drugih. Osim toga, tema je kompatibilna s popularnim dodacima kao što su WooCommerce, obrazac za kontakt 7, Gravity Forms, Ninja Forms, WPML i još mnogo toga.

3. Vrtna njega

WordPress tema za njegu vrta

GardenCar je tema vrtlarstva i pejzažnog stila s izvrsnim značajkama poput odzivnog dizajna, lijepim klizačem Premium Revolution, programom za izradu stranica, kontaktnim obrascem i podrškom za WooCommerce. To je samo tema koja će vam pomoći da vaš vrtlarski posao započne s mrežnom prisutnošću.

4. Vrtlar

Tema vrtlara WordPress

Tema Gardener WordPress stvorena je s obzirom na usluge travnjaka, uređenja okoliša, uređenja okoliša, cvjećara, drva za ogrjev, ekologiju, pa čak i tvrtke drvosječe. Uz mnoštvo opcija za izgled, podršku mrežnice, podršku za prijevod i još mnogo toga, odličan je izbor.

5. GreensKeeper

WordPress tema tvrtke Vrtlarstvo i uređenje zelenila

Ova WordPress tema za vrtlarstvo, uređenje okoliša i male tvrtke sjajan je izbor za bilo koji posao. Stilizirane zaglavlja, opcije izgleda stranica, prilagođene opcije boja (s 12 unaprijed definiranih shema boja), izrada stranica i fantastične izotopske galerije čine GreensKeeper mogućnost izdvajanja.

6. Ekomanski

Ekomansko vrtlarenje, briga o travnjaku i uređenje teme WordPress

Economic je dizajniran s alatom za lako izradu stranica, brzim klizačima, podrškom za mrežnice, datotekama spremnim za prijevod i još mnogo toga. S ovom temom stvaranje vaše usluge travnjaka, uređenje okoliša, uređenje okoliša, ekologija ili vrtlarstvo posao bi trebao biti ukupni komad torte.

7. Yoland dizajn

Yoland Design Pejzažni dizajn i vrtni dodaci WordPress Tema

Za elegantnu temu krajobraznog dizajna pogledajte Yoland. Ova lijepa tema je optimizirana za mobilne uređaje, uključuje 2 izgleda početne stranice, kratke kodove, prekrasne klizače, sastavljača stranica, mogućnosti prijevoda i još mnogo toga.

8. Pomoćnik

Helpmate Vrtlarstvo i održavanje WordPress tema

Helpmate je 6-u-1 usluga održavanja WordPress tema s unaprijed ugrađenim predlošcima za 6 različitih industrija, od kojih je jedna vrtlarstvo. Pomoću ove teme možete stvoriti prekrasnu web stranicu koristeći zapanjujući animirani klizač, alat za pravljenje stranica, ugrađeni stilovi zaglavlja i podnožja i drugi.

9. Pejzaž

The Landscaper Lawn & Ladscaping WordPress tema

Možete postaviti svoje web mjesto za travnjak i uređenje okoliša i pokrenuti se brzo s temom Landscaper WordPress. Sigurno volite opcije za izradu prilagođenih izgleda stranica, prilagođene opcije boja putem programa Customizer, neograničene galerije projekata, više izgleda bloga i još mnogo toga.

10. Lokalno poslovanje

Lokalno poslovanje - Vrtlarstvo WordPress tema

Tema Local Business WordPRess jednostavna je i čista tema koja je izvrsna za svaki posao – uključujući vrtlarstvo i uređenje okoliša. Tema uključuje neograničene mogućnosti boja, dodatak Master posts, responzivni dizajn i brojne mogućnosti tema putem Redux tematske ploče.

11. Kacige

Kaciga za majstore i vrtlarstvo WordPress tema

Kacige su bile dizajnirane za svakog majstora, a jedan od njihovih nevjerojatnih demonstracija namijenjen je tvrtki Garner a & Farmer. Ova opcija koristi opcije teme za prilagođeni izgled, značajke, prilagođena zaglavlja, pa čak i uključeni obrazac za sastanke.

12. Pejzažna WordPress tema

Pejzažna WordPress tema

Tema krajolika lijepa je i profesionalna opcija za izradu web stranice za uređenje okoliša ili vrta s WordPressom. S graditeljem stranica MP Stacks, jednostavnim odjeljkom stranica, kontaktnim obrascem, uslugama i još mnogo toga ova je tema zadivljujuća opcija za jednu stranicu.

13. The.Motion

Themotion WordPress Tema

Themotion je fantastična WordPress tema za video blogove, savršena za stvaranje vrtlarstva i uređenja web-mjesta. Ako je vaša tvrtka tražila način za prikazivanje proizvoda ili usluga putem videozapisa, onda je ova tema za vas. Također je spremna, prilagodljiva i prilagodljiva e-trgovini.

14. Zelena dolina

Zelena dolina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Green Valley je mobilno i prijateljski vrtlarstvo i uređenje teme WordPress. Ova je tema spremna za SEO, mrežnica je spremna i jednostavna za upotrebu. Uz to uključuje tonove kratkih kodova, vrste posta, ikone, opcije bočne trake i još mnogo toga.

15. Lawnmo

Lawnmo WordPress tema

Lawnmo je cool i brze održavanje vrta i usluge WordPress teme. Prekrasne pozadine slika paralaksa, jedinstvene lebdeće slike i moćan graditelj stranica povuci i spusti MotoPress ovu temu čine fantastičnom (plus uključuje čak 7-15 besplatnih fotografija besplatno).

16. Dizajn vrta

Vrtni dizajn Odgovarajući WordPress tema

WordPress tema veselog vrta dizajna dolazi s ugrađenim prilagođenim vrstama i formatima, pa je dodavanje događaja, usluga, portfelja projekata, video zapisa i više vrlo jednostavno. Ostale sjajne značajke uključuju mogućnosti fonta, boje i prijevoda.

17. Vrtlarstvo

Vrtlarstvo dizajn WordPress tema

Vrtni dizajn je tema staroškolskog stila s svijetlom kombinacijom zelenih i narančastih akcenata. Tema uključuje opcije za dodavanje vaših usluga, projekata, izjava i naravno bloga kako bi klijenti bili u tijeku s najnovijim savjetima i trendovima u vrtu.

18. Exdesimo

Word Design WordPress tema za vrt

Exdesimo je dizajniran WordPress tema sa uređenim krajolicima i vrtovima savršen za bilo koje tvrtke za održavanje ili dizajn. Koristite ugrađene okvire značajki, portfelj, odjeljak za osoblje, podršku za događaje i prilagođeni kontakt obrazac za izgradnju savršene web stranice.

19. Vanjski dizajn

Tema majstorstva WordPress-a za vanjski dizajn

WordPress tema Design Mastery olakšava izradu web stranica za vrtlarstvo ili uređenje okoliša. Dvostupanjska instalacija, opcije boja, ugrađeni klizači, prilagođeni widgeti, prilagođena tipografija i još više čine je izvrsnom opcijom za svakoga.

20. Vanjski dizajn biro

Vanjski dizajnerski biro WordPress tema

Tema Dizajn biroa sjajan je način za prikazivanje vašeg rada u pejzažnom dizajnu. Tema uključuje mogućnosti prikazivanja slika vašeg rada pomoću paralaksa, prekrasnog klizača početne stranice i još mnogo toga. Plus mogućnosti za ikone, fontove, SEO i još mnogo toga zasigurno će vas učiniti sretnima.

21. Vanjski dizajn

WordPress tema vanjskog dizajna

Tema vanjskog dizajna savršena je za prikazivanje vašeg rada s uređenjem okoliša, vanjskom gradnjom i još mnogo toga. Ugrađena stilizacija, podrška za prijevod i potpuno odgovarajući dizajn koji je moguće urediti čine ovu temu čvrstim izborom za one u vrtlarstvu i industriji uređenja okoliša..

22. Umjetnost gradnje

Umjetnost izgradnje WordPress teme

Za one koji traže temu dizajna usmjerenog prema vanjskom dizajnu, Art of Building WordPress tema je sjajna opcija. Jedinstveni klizači, čiste linije, korisne kratice i ugrađene opcije oblikovanja čine ovu temu odličnim izborom.

23. Pejzažni dizajn

WordPress tema za dizajn krajolika osjetljiva

Ova tema je stvorena za tvrtke koje se bave vrtlarstvom koje žele ponuditi proizvode i usluge. S ugrađenom podrškom za e-trgovinu lako je prodavati vlastiti oglasni prostor kao i pružati usluge svojim kupcima.

24. Uređenje okoliša i dizajn

Uređenje i dizajn WordPress teme

Ova čisto stilizirana WordPress tema sadrži puno bijelog prostora s podebljanim fontovima i slikama. Izvrsna je opcija za modernije web stranice za uređenje okoliša koje žele svoje usluge objavljivati ​​na mreži.

Savjeti o bonusima: Kratki vodič za izgradnju vaše vrtlarske web stranice

Jednom kada odaberete temu, postavit ćete samo 3 jednostavna koraka za postavljanje uređenja okoliša, vrtlarenja ili vanjskog održavanja na otvorenom. To je tako lako da čak možete postaviti svoje potpuno novo web mjesto i biti spremni za rad danas!

Nabavite vaše ime domene i hosting

Vaš prvi korak bi trebao biti odabir imena domene. Vaš bi URL trebao biti lako upamćen, a .com domena ako je uopće moguće. Možete provjeriti dostupnost vaše domene i kupiti je kod GoDaddy ili nekog drugog uglednog registra registra domena.

Da biste nastavili svoj naziv domene, trebat će vam i plan hostinga. Postoje brojne sjajne mogućnosti hostinga i ovisno o zahtjevima vaše web stranice (ili proračuna). Evo nekoliko naših najboljih odabira:

  • WP Engine Upravljani WordPress hosting
  • Cloudways Upravljanje Cloud hostingom
  • Zajednički hosting BlueHost

Ako želite saznati više, pogledajte našu recenziju vođenog hostinga za WP Engine, pregled Cloudways hostinga i pregled hostinga Bluehost WordPress.

Nakon što odaberete domaćina, vaše ime domene trebate usmjeriti na vaš poslužitelj (morate dodati naziv servera svojeg poduzeća za hosting na domenu – jednostavno provjerite internetskom dokumentacijom svog domaćina ili podršku za pomoć u tome) i započeti postavljanje WordPress na vašem poslužitelju. Ako ste odabrali upravljani WordPress domaćin kao što je WP Engine, vaš poslužitelj trebao bi biti spreman i spreman za rad! Ako koristite oblak ili zajedničku opciju hostinga, prilikom postavljanja plana koristite ugrađenu WordPress opciju instaliranja u 1 kliku. Za instaliranje WordPress-a trebalo bi vam više od nekoliko minuta.

Instalirajte svoju temu

S vašom WordPress instalacijom spremnom za pokretanje sada možete preuzeti i instalirati svoju WordPress temu. Ako želite koristiti besplatnu temu od WordPress.org možete pregledavati i instalirati temu izravno s nadzorne ploče.

Preuzmite WordPress temu

Ali ako ste kupili premium WordPress temu ili preuzeli besplatnu WordPress temu iz drugog izvora, prvo morate preuzeti datoteku svoje teme. Obavezno preuzmite instalacijsku WordPress datoteku ili je locirajte (ovisno o mjestu s kojeg preuzmete svoju temu, možda ćete trebati raspakirati preuzetu datoteku teme i pronaći zip datoteku samo u temi).

Pošaljite svoju WordPress datoteku s temom

Da biste instalirali zapisnik tematike WordPress-a u svoju upravnu ploču WordPressa, idite na Izgled> Teme> Dodaj novo i prenesite .zip datoteku. Trebali biste vidjeti upit na zaslonu da biste aktivirali temu nakon instaliranja.

Dodavanje sadržaja i još

Sada možete započeti s izradom vaše web stranice! Ako je vaša tema sadržavala uzorke podataka, možete je instalirati pomoću WordPress uvoznika (na WordPress administracijskoj ploči jednostavno idite na Alati> Uvezi> WordPress da biste prenijeli .xml uzorke podataka).

Opcije prilagodbe teme

Ako ne, posvetite neko vrijeme učenju značajki i opcija koje su uključene u vašu temu. Provjerite alat za prilagodbu teme (ispod Izgled> Prilagodi) i provjerite ima li u vašu temu ugrađenu administrativnu ploču teme (to se često uključuje kao dodatna stavka izbornika na dnu vaše nadzorne ploče administratora). Mnoge premium teme uključuju detaljnu internetsku dokumentaciju kao i podršku u slučaju da vam treba malo pomoći.

Također biste trebali razmotriti dodavanje WordPress dodataka za sastanke, galerije, Instagram ili sve drugo što želite. Tisuće je sjajnih dodataka dostupnih na cijelom webu, a mi smo preporučili WordPress dodatke u mnogim našim postovima na blogovima, čak i ako želite pomoć oko izbora.

Nakon što dovršite web mjesto, sve što je preostalo povezuje se na nju sa svih vaših profila na društvenim mrežama i dodajte je na bilo koju web lokaciju s pregledom na kojoj je predstavljena vaša tvrtka i, naravno, uključujući i vašu novu web stranicu na svim vašim posjetnicama i promotivnim materijalima.


Nadamo se da smo vam uspjeli pomoći da započnete i pronađete temu koja je prikladna za vaše web mjesto za vrtlarstvo ili uređenje okoliša. Dali smo sve od sebe da uvrstimo svoje favorite iz cijelog weba. Ako ste isprobali neku od spomenutih tema ili ako mislite da smo propustili bilo koju, slobodno nam se javite u komentarima u nastavku. Voljeli bismo čuti od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me