20 velikih Admin WordPress dodataka

Posljednjih dana pregledali smo dosta korisnih dodataka za WordPress. Mislim, naša pustolovna WordPress plugin avantura već je otkrila naše izazove za društvene medije, BuddyPress, članstvo i još više.


To je preko 100 dodataka! Ali niti jednom nismo pregledali administrativne dodatke za WordPress. Nikoga nije briga za zaledje? Vidite, većina WordPress dodataka koje smo pregledali u gore povezanim postovima ima toliko veze s pročeljem. Međutim, dodaci koje ćemo danas pregledati pomoći će vam da između ostalog preuzmete svoje dužnosti za WordPress administratore.

Jeste li programer za WordPress? Ostanite u toku. Jeste li administrator bloga za WordPress? Pratite i vi. Radujete se prilagođavanju vašeg administratorskog područja WordPressa? Također smo pokrili �� Pogledajte naš popis najboljih besplatnih Admin WordPress dodataka (samo kliknite na slike da biste preuzeli dodatke). Uživajte u čitanju i dijelite svoje najdraže komentare na kraju!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Dodatak za uređivanje izbornika WordPress

Dodatak za uređivanje izbornika WordPress

Želite prilagoditi stavke izbornika svog administratora? Želite dodati prilagođene stavke u izbornike svojih administratora? Admin Menu Editor vam daje svu snagu potrebnu za izgradnju jedinstvenog administrativnog izbornika. Znate, nešto će vam se svidjeti. S tim dodatkom možete učiniti toliko puno. Na primjer, možete uređivati ​​naslove izbornika, mijenjati ikone izbornika i postavljati prava pristupa, lako povlačiti i ispadati stavke, lako izrađivati ​​podizbornike, skrivati ​​cijeli izbornik (ili pojedine stavke izbornika) i stvarati prilagođene stavke izbornika koje upućuju na vanjske veze.

Možete čak i vratiti sve svoje zadane izbornike klikom na gumb od šanse da nešto zabrljate. Ukratko, dodatak je povezan s lakoćom instaliranja i korištenja. Što je više? Možete birati između besplatne i profesionalne verzije. Očito je da ovo posljednje dolazi s dodatnim značajkama.

Codepress Admin Stupci WordPress dodatak

Dodatak za uređivanje stupaca za WordPress

Ako ste htjeli transformirati svoje Adminsove zaslone WordPressa, Codepress Admin Stupci je dodatak koji ste čekali. Udruženi napor od Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd i Jesper van Engelen, Admin Column dolazi s devedeset (90) prilagođenih stupaca, kao i mogućnost poboljšanja administratorske ploče vaših klijenata lako, mogućnosti sortiranja i uređivanja stupaca kako bi vaš rad bio lakši, mogućnost uvoza i izvoz funkcionalnosti, jednostavna integracija s drugim dodacima, prilagođena polja za sve vaše prilagođene potrebe (Pogledajte, dobro ste se pobrinuli) i potpuna dokumentacija. Dodajte život (i toliko uslužni program) u područje vašeg administratora pomoću Codepress Admin Stupova.

WP-Optimizirajte WordPress dodatak

WP Optimizirajte WordPress dodatak

Je li vaša WordPress stranica sporija nego inače? Pogodite s čim bi vaš problem mogao biti u bazi podataka. Na ovaj ili onaj način, smeće uvijek pronalazi vašu WordPress bazu podataka. To može dovesti do sporog web mjesta i uzrokovati nekoliko pogrešaka u programu WordPress. Što učiniti? Morate povremeno optimizirati svoju WordPress bazu podataka. Istovremeno, optimizacija baze podataka može biti težak zadatak ako ne znate prvo o PhpMyAdminu.

Unesite WP-Optimize i dan se (zajedno s vašom bazom podataka) sprema. Ovaj posebni dodatak ima više od jednog (1) milijuna preuzimanja, impresivnu ocjenu 4,6 / 5,0 i pomoći će vam da automatski optimizirate svoju WordPress bazu podataka. WP-Optimize oslobodit će vašu bazu neispravnih revizija posta, neželjene pošte i uništene komentare, trackbakove i pingbakove samo da spomenemo neke. Više značajki možete vidjeti na stranici dodatka na WordPress.org.

Brza stranica / post preusmerivanje WordPress dodatka

Brza stranica / post preusmerivanje WordPress dodatka

S velikom ocjenom od 4,7 / 5,0 i više od 550K preuzimanja, Quick Page / Post Preusmjeravanje dodatak dodaje jednostavnost preusmjeravanja. Želite li lako preusmjeriti korisnike na druge stranice? Sljedeće će značajke otkriti zašto je Quick Page / Post preusmjeravanje dodatak za preusmjeravanje koji vam je potreban. Značajke na prvi pogled uključuju globalne opcije za skupno prilagođavanje veza za preusmjeravanje, trenutnu kompatibilnost verzije WordPressa, integraciju prilagođenih vrsta posta (i ostale dodatke), mogućnost preusmjeravanja korisnika u novi ili isti prozor, mogućnost dodavanja atributa rel = “nofollow” na veze, preusmjeravanje stranica s pogreškama 404 i još mnogo toga. Krenite na preusmjeravanje na sljedeću razinu pomoću dodatka Quick Page / Post Redirect.

Dodatak za Adminer WordPress

Dodatak za Adminer WordPress

Ne možete ručno upravljati svojim bazama podataka MySQL? Dodatak Adminer daje svu potrebnu snagu da biste upravljali WordPress bazama podataka iz poznatijeg administrativnog područja WordPressa. Kako je to cool?

Možete raditi bilo što, od pregledavanja tablica do pokretanja SQL upita i provođenja optimizacije baze podataka između ostalih funkcija. To je zaista osnovno i zabavit ćete se ako želite ući u svoje DB-ove. Administrator je kompatibilan s WordPressom 3.9.1 i WordPress Multisiteom, tako da, i pretpostavljam, dobro ste pokriveni. Ima više od 100K preuzimanja i svijetlu ocjenu 4,8 / 5,0.

Otklanjanje pogrešaka objekata WordPress dodatak

Program za uklanjanje pogrešaka utiče WordPress dodatak

Pozdrav programeru WordPress! Želite li analizirati pogreške i bolje razumjeti kako se razvija s WordPressom? Ako ste rekli da, Predmeti za uklanjanje pogrešaka su upravo ono što vam je potrebno. Zahvaljujući ocjeni 4,9 / 5,0, ovaj jednostavan dodatak za instaliranje i korištenje pruža mnoštvo informacija poput upotrebe memorije, operativnog sustava, verzije WordPress-a, vremena učitavanja stranice, podataka o upitu, informacija o predmemoriji, informacija o kronici, FTP i SSH definicije, definicije kolačića, kratke kodove i još mnogo toga. Razvijeni od strane Frank i Inpsyde GmbH, Debug Objects odličan je dodatak za sve WordPress programere vani.

WP Super Edit WordPress dodatak

WP Super Edit WordPress dodatak

Da li uvijek želite više funkcionalnosti od svog wysiwyg vizualnog uređivača? Želite li uvijek da budu dostupne određene značajke? Ne bi li to dodalo zabavu u vašu avanturu bloganja? Jeste li umorni od čekanja dodatka koji bi ispunio tu želju? Pa, čekanje je gotovo! WP Super Edit dodaje prilagođene TinyMCE dodatke i gumbe u vaš vizualni uređivač pružajući vam više funkcionalnosti za oživljavanje vašeg sadržaja. Glavne značajke ovog dodatka uključuju korisničko sučelje za povlačenje i ispuštanje, pristup ugrađenim WordPress opcijama, dodatne TinyMCE dodatke i gumbe, jednostavne mogućnosti instalacije i konfiguracije. WP Super Edit ima ocjenu 4.0 / 5.0 i više od 250K preuzimanja.

Testimonials Aihrus WordPress Plugin

Testimonials Aihus WordPress Plugin

Dodavanje svjedočanstava na vašu web lokaciju odličan je način izgradnje povjerenja kupaca u vašu internetsku marku. Testimonials by Aihrus izvrstan je dodatak koji će vam pomoći da klizite tekst, slike ili videozapise za stvaranje rotacijskih testimonijala, pomaknite miješani sadržaj, nasumično prikažete svjedočanstva, dodate izblijedjele i druge prijelaze u izjave, filtrirate sadržaj po kategoriji, id ili oznake. Sa impresivnom ocjenom od 4,4 / 5,0 i preko 450 000 preuzimanja, Testimonials by Aihrus najpoznatiji je po sljedećim značajkama: API za prilagođavanje izjava, prijateljsko sučelje, CSS styling, kratke kodove, widgete i prilagođena polja za dodavanje naslova, e-pošte, tvrtka itd.

WordPress dodatak za baze podataka sudionika

WordPress dodatak za baze podataka sudionika

Ako planirate pokrenuti web mjesto za članstvo u WordPressu ili ga već imate, morate imati sredstva za izgradnju i održavanje baze podataka članova. To znači znači dodatak za baze podataka sudionika. Ovaj dodatak omogućit će vam da pojedinačno unesete zapise, učitate zapise iz CSV datoteke ili pustite članove da samostalno izrađuju zapise. Ovaj dodatak je u potpunosti prilagodljiv, omogućava vam stvaranje više obrazaca za prikupljanje zapisa, uključuje fantastične funkcije kratkog koda, značajke preusmjeravanja obrasca nakon popunjavanja, podržava obavijesti putem e-pošte i još mnogo toga. Baza podataka sudionika ima ocjenu 5,0 / 5,0 (najviša što smo vidjeli do sada) i gotovo 100 000 preuzimanja.

WordPress dodatak AJAX Live Spell Checker

WordPress dodatak Ajax Live Provjera pravopisa

Pravopisne pogreške? Ne želimo to sada? Ovo je jednostavan, ali moćan dodatak koji je izgradio Lab4Games (Kepo-ing Zz85). Ajax Provjera pravopisa omogućuje vam da uhvatite pravopisne pogreške u pokretu. Instalacija, uporaba i integracija u nju su jednostavni Googleova provjera pravopisa Chrisa Mellera i Provjera pravopisa Gassison Locke usluge.

Firestats (+ grafikoni) WordPress dodatak

FireStats WordPress dodatak

Opsjednuti statistikom i mjernim podacima o prometu? Želite li u potpunosti razumjeti vaš promet bez da ikada napuste upraviteljsku ploču WordPress-a? Firestats je samo WordPress administracijski dodatak koji vam treba. Firestats vam nudi mnogo uvida u vaš promet. Nakon instaliranja, dodatak će vam omogućiti da razbijete svoj promet i vidite toliko toga, uključujući korisničku IP adresu, zemlju prebivališta, operativni sustav i vrstu preglednika. Firestats Charts (dodatak samostalno, ali možete ga nazvati i WordPress dodatak) dodaje detalje Firestats Charts, pružajući vam pouzdan grafički prikaz prometa.

WordPress Mobile Pack WordPress dodatak

WordPress Mobile Pack WordPress dodatak

Ne stvarajte samo WordPress web mjesto koje reagira na mobilnim uređajima, nego kreirajte mobilnu aplikaciju putem WordPress Mobile Pack i pružite svom posjetitelju bogatije korisničko iskustvo (UX). S gotovo 600 000 preuzimanja i iznadprosječnom ocjenom od 3,8 / 5,0, ovaj WordPress Mobile Pack dizajniran je za blogere, trgovce sadržajima i izdavače koji žele pridobiti čitatelje mobilnih uređaja.

Dodatak radi s Windows Phone 8, iPhone uređajima kao i Android telefonima i kompatibilan je s glavnim preglednicima. Povrh toga, WordPress Mobile Pack kompatibilan je s najnovijom verzijom WordPress-a 3.9.1 i ima sjajne značajke kao što su responzivno sučelje, opcije tematizacije, sinkronizacija postova i komentara i analitika među mnogim drugim prilagodljivim značajkama..

Prekinuta dodatka za provjeru veze WordPress

Prekinuta dodatka za provjeru veze WordPress

Ljudi i Google botovi ne vole kada ih pošaljete na 404 stranice s pogreškama. Ako niste znali, neispravne veze mogu ozbiljno naškoditi vašem SEO-u povrh slanja potencijalnih kupaca. Pa kako se riješiti neispravnih veza? Prvo morate pronaći pokvarene veze. Ovdje dolazi dodatak Broken Links Checker. Dodatak nadgleda vaš blog zbog neispravnih veza i obavještava vas da je odmah pronađena.

Provjera slomljene veze najbolje sadrži jednostavne prilagodbe, automatski uređuje veze sa stranice dodatka, nadzire veze na cijeloj web stranici, dodaje atribut rel = “nofollow” slomljenim vezama kako bi obeshrabrio botove na tražilicama, filtrirajuće veze itd. Dodatak ima impresivnu ocjenu od 4,1 / 5,0 i više od 2,5 milijuna (milijuna) preuzimanja (na stranu: Ako želite olakšati učitavanje stranica, možete provjeriti neispravne veze pomoću mrežne usluge kao što je W3C Link Checker umjesto da instalirate dodatak).

Dodatak Google Authenticator WordPress

Dodatak Google Authenticator WordPress

Kao što smo vidjeli u nedavnom postu, sigurnost WordPressa ozbiljno je pitanje. Osim ako nemate Vaultpress ili sličnu uslugu, nikada ne prepustite slučajeve sigurnosnih pitanja svog WordPressa. Dodatak Google Autentifikat nudi vam dvofaktorsku provjeru autentičnosti za vaše mjesto WordPress. Cijela se operacija odvija u aplikaciji Google Autentičar. S velikom ocjenom od 4,8 / 5,0, Google Authenticator od Henrik Schack dodatak je koji vam treba za jačanje WordPress sigurnosti.

Pretraži dodatak Regex WordPress

Traži Regex

Search Regex igra jednu ulogu i igra je dobro. Dodatak vam daje mogućnost pretraživanja i zamjene bilo koje vrste podaci na vašoj web stranici. Tražite stranice ili postove? Kategorije, oznake ili komentari? S klikom na gumb možete pronaći i zamijeniti sve što želite. Ovaj dodatak trebao bi olakšati migraciju web stranice. Sjećate se koliko je teško pronaći datoteke nakon premještanja web lokacije? Search Regex by John Godley radi automatski i ima privlačnu ocjenu 4,7 / 5,0.

AdRotate dodatak za WordPress

Adrotate dodatak za WordPress

Radite li s mnogim oglasima? Možda posjedujete (ili pokrećete) više od nekoliko web lokacija koje dolaze s više od nekoliko oglasa? Kako upravljate oglasima? Kako se održavati zdravim? Odabrali ste AdRotate. Sa preko 770K preuzimanja i ocjenom 3,8 / 5,0, AdRotate omogućava jednostavno dodavanje i upravljanje oglasima. Osnovne razine; vi upravljate oglasima sa središnje nadzorne ploče koja vam nudi mnogo mogućnosti. S ovim dodatkom zaista kontrolirate svoje oglase. Autor Arnan de Gans, uvjeren je da će vam se svidjeti AdRotate. Zarađivanje novca postat će super jednostavno, dalje tvrdi Arnan.

Redux okvir okvira

Redux okvir okvira

To je dodatak. Ne, to je okvir Pa, prema autorima: Redux je jednostavan, potpuno proširiv i prilagodljiv okvir opcija za WordPress teme i dodatke. S izvrsnom ocjenom 5,0 / 5,0, Redux Framework će daleko pojednostaviti WordPress temu i razvoj dodataka. Nudi vam proširiv i racionaliziran WordPress okvir za rad (čak imaju i tone vrhunskih Redux proširenja). Ovaj će vam dodatak pomoći da udarite u zemlju gdje se radi o WordPress temi i razvoju dodataka. Pogledajte nekoliko snimaka zaslona koje imamo na Themeforest da biste vidjeli koliko je moguće s Reduxom.

Ugrađeni komentari WordPress dodatak

Ugrađeni komentari WordPress dodatak

Komentari pokazuju kako vaša ciljna publika reagira na vašu poruku. Nikad se ne smijejte smaknuti od komentara kao vlasnika WordPress stranice. Umjesto toga, trebali biste pridonijeti raspravi i učiniti da se čitatelji osjećaju više kao kod kuće. Trebali biste učiniti i vašu dužnost potaknuti čitatelje da ostavljaju komentare pomoću dodatka kao što su Inline Comments. Ono što ovaj izvrsni dio koda čini je dodavanje “… vašeg sustava za komentare na stranu odlomaka, naslova i ostalih odjeljaka …” vaših postova. Dodatak je prilično jednostavno instalirati i prilagoditi te djeluje dodavanjem mjehurića na stranu odabranog odjeljka. Inline Comments razvio je Kevin Weber i ima ocjenu 4,8 / 5,0.

Plutajući administratorski WordPress dodatak

Plutajući administratorski WordPress dodatak

Želite li svojim klijentima pronaći nešto više prostora u administracijskom području WordPressa? Donosimo vam samo dodatak za to. Upoznajte Float Admin Menu, super učinkovit WordPress dodatak koji premješta vaš administratorski meni s lijeve strane na vrh. Izbornik možete proširiti kad god želite. Dodatak je u potpunosti reagiran, radi s WordPressom 3.9.1 i ima impresivnu ocjenu 5,0 / 5,0. Plivao sam svoj administratorski meni i svidio mi se. Djeluje nakon aktiviranja.

Preuzmite Monitor WordPress dodatak

20-velika-wordpress-admin-plugins-download-monitor-wpexplorer

Poslužujete li digitalne proizvode na svojoj web stranici? Želite li pratiti aktivnost preuzimanja? Ako je to da, dodatak Monitor Monitor pomoći će vam da dodate i upravljate preuzimanjima pomoću prijateljskog korisničkog sučelja (UI), dodajete datoteke za uređivanje postova, uključuju zrcalne veze za preuzimanja, prate brojanje preuzimanja, ograničavaju i kontroliraju pristup preuzimanjima i više. Monitor Monitor je preuzet 620K puta i ima ocjenu 3,9 / 5,0.

Preko tebe

Nadamo se da ste pronašli nekoliko novih dodataka koji će vam pomoći s vašim web stranicama WordPress. Jeste li upoznati s bilo kojim WordPress administrativnim dodacima koje želite vidjeti ovdje uključenima? Molimo, podijelite s nama u komentarima. Sretno u razvoju!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map