20+ najboljih WordPress poslovnih tema 2020

Najbolje WordPress poslovne teme

Za svaki posao ključni aspekt vašeg poslovnog plana treba biti vaša web stranica. Naša je generacija svakim danom sve više usredotočena na tehnologiju, a ako nemate web lokaciju spremnu za mobilne uređaje, propustićete veliki dio tržišta. Niste sigurni gdje započeti?


Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Što je sjajna tema WordPressa za posao?

Ovo je sjajno pitanje – što čini sjajnu poslovnu temu? Koje značajke ili opcije? Pa, to će stvarno ovisiti o vašem poslu. WordPress ima za svakoga ponešto i uvijek možete dodati dodatne značajke na svoju web stranicu pomoću dodatka ili dva. No, postoje neke ključne značajke koje ćete vjerojatno poželjeti odmah.

usluge
Napokon ste tvrtka pa vam je potreban način da podijelite sa svojim kupcima što točno radite. Objašnjenje vaše usluge možete to postići pomoću prilagođenog tipa usluge prilagođenog posta, prilagođenim modulom osoblja ili čak s okvirima ikona.

Osoblje
Ne bi li se želio upoznati sa timom ljudi u vašem omiljenom poslu? Pa, kupci vas žele upoznati – ili barem upoznati s vama. Podijelite fotografije svog tima, njihove naslove ili možda nekoliko zanimljivih sitnica o svakoj osobi. Ako vam web lokacija tvrtke postane personaliziranija, može vam pomoći uspostaviti vezu između vas i kupca, imajući na umu.

Portfolio i galerija
To se podudara s onim što je rečeno o osoblju – kupci vas žele upoznati, vaše poslovanje i vaše proizvode ili usluge. Dodavanjem galerije ili portfelja imate priliku stvarno isticati svoje stvari za potencijalne nove kupce. Dodajte svoje najbolje djelo, pokažite rezultate koje ste dobili za klijenta ili jednostavno prikažite svoj tim na djelu. Opet se želite povezati sa svojom klijentelom.

Svjedočanstva
Samo budi iskren. Jeste li ikad koristili Yelp, Angies List ili neku drugu web lokaciju za donošenje odluke? Na svojoj poslovnoj stranici možete pokazati dokaz svog solidnog uspjeha zadovoljnih kupaca s izjavama. Neke teme dodaju prilagođene vrste posta, druge imaju module ili widgete za pravljenje stranica ili ih možete dodati pomoću tekstnog okvira. Međutim, kako im se dodaju, svjedočanstva su snažan utjecaj za nove kupce.

Društvene veze
Želite ostati povezani sa svojim kupcima? Želite doprijeti do novih kupaca? Želite li podijeliti promociju? Trebaju vam društveni mediji. Teme se razlikuju tamo gdje dodaju veze na društvenim mrežama (zaglavlja, widgete, module za pravljenje stranica, profile osoblja itd.), Ali obavezno ih imate negdje na svojoj web stranici (i naravno, aktivni računi na društvenim mrežama se podudaraju).

Naravno, ovo su samo neke mogućnosti koje će trebati većini poduzeća. Ovisno o vašem konkretnom poslu također biste trebali potražiti WooCommerce podršku ako želite prodati vlastite proizvode, WPML kompatibilnost i prijevod uključivanje datoteka ako želite biti u mogućnosti lako prevesti vaše web mjesto na više jezika ili čak događaji mogućnosti upravljanja ako planirate ugostiti brojne događaje u budućnosti.

Najbolje besplatne i premium WordPress teme za posao

Dakle, sada kada znate što tražiti, vrijeme je da izađete tamo i pronađete temu. Da bismo vam pomogli, sastavili smo popis nekih od najboljih korporativnih i poslovnih WordPress tema s cijelog interneta (napomena: nismo testirali svaku od tih tema, naši se pregledi temelje na informacijama na stranicama s temama). Potrudili smo se uključiti dobru kombinaciju besplatnih i vrhunskih tema, tako da bez obzira koliki je proračun vašeg poslovanja, postoji tema za WordPress (iako pogledajte ovaj popis predložaka po WPThemesChecker za više izbora). Dakle, prijeđimo na ono zbog čega ste zapravo ovdje!

1. Ukupno

Total Drag and Drop višenamjenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ako želite temu sa svim zvonima i zviždaljkama, Ukupno je to put. Jedna od najprodavanijih tema na temu Themeforest, Total to može učiniti sve. Uključeni graditelj stranica Visual Composer omogućava vam da povučete i ispustite elemente stranice za stvaranje potpuno prilagođenih izgleda – nije potreban kôd! Postoje neograničene mogućnosti boja za gotovo svaki element, stotine ikona i tona prilagođenih elemenata izrade stranica koje nećete pronaći u drugim temama. Dodajte sve svoje osoblje, izjave o kupcima, usluge, stranice, neograničeni portfelj, prodavaonicu proizvoda, događaje, kontaktne obrasce i još mnogo toga. Osim toga, čitava tema je responzivna, tako da će vaše stranice i postovi izgledati sjajno i na mobilnom uređaju.

2. Elegantno (besplatno)

Elegantna besplatna tema za WordPress

Info & DownloadView Demo

Trebate jednostavnu poslovnu temu? Isprobajte Elegantan. Ova profesionalna i potpuno besplatna poslovna tema za WordPress sadrži sve što vam je potrebno za izradu vaše poslovne web stranice bez ikakvih troškova. Tema uključuje istaknuti klizač početne stranice, lijep portfelj prilagođenu vrstu posta, korisni prilagođeni tip posta, odjeljak s ikonama (pogodno za dodavanje nekih usluga) i naravno cijeli blog. Uz to postoje mogućnosti za fontove, prilagođeni logotip, prilagođena autorska prava i još mnogo toga.

3. sprijeda

Prednja profesionalna višenamjenska WordPress tema

Front je zadivljujuća višenamjenska tema savršena za poslovne stranice, kao i blogove, aplikacije, stolove za pomoć, agencije i još mnogo toga. S više od 150+ blokova za izgradnju stranica Gutenberga i 25+ unaprijed ugrađenih demonstracija lako je stvoriti savršenu web stranicu. Ova se moćna tema može pohvaliti mega izbornikom, pomicanjem paralaksa, klizačima sadržaja ili slika, rasporedom zidanih rešetki, prilagođenim bojama i gradijentima plus tonama više. Budući da je izgrađen na Gutenbergu, za izgradnju vaše web lokacije koristite jezgru WordPress – održavanje stvari vrlo brzo!

Tema je također dizajnirana tako da savršeno funkcionira s popularnim dodacima za dodavanje opsežne funkcionalnosti. Instalirajte WP Job Board da napravite svoj vlastiti stranice s popisima poslova s prednjim. Ili dodajte WooCommerce, pa je dodavanje trgovine na vašu web lokaciju povjetarac. Zaista, gotovo ništa Front ne može učiniti!

4. Zerif PRO

Zerif Pro Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ako ste ikada iskoristili besplatne teme na WordPress.org, sigurno ste vidjeli mega popularnu temu Zerif Lite. Pa, Zerif Pro je premium verzija koja se super naplaćuje sjajnim značajkama za vaše poslovanje. Tema sadrži prilagodljivu početnu stranicu napunjenu opcijama za dodavanje značajki, portfelja, tima, cijena, izjava, kontakt obrasca i još mnogo toga. Uz to postoje opcije boja, paralaks pozadina i nekoliko fenomenalnih prilagođenih widgeta.

5. Parallax One

Parallax One Free Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Parallax One je besplatna tema za jednu stranicu WordPress savršena za tvrtke. Ova tema uključuje odjeljke koji se jednostavno koriste za dodavanje vaših usluga, tima, izjava, izvješća i bloga. Ovu besplatnu temu ima čak i trgovina. Dakle, to što imate mali proračun ne znači da ne možete stvoriti prekrasnu web stranicu s jednom stranicom – samo pozovite Parallax.

6. FreelanceEngine

FreelanceEngine Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

FreelanceEngine osmišljen je kao sveobuhvatno rješenje odbora za posao za povezivanje poduzeća i freelancera (slično kao Upwork). Ali, ova tema može učiniti puno više od popisa. Budući da uključuje Visual Composer, možete povući i ispustiti elemente da biste stvorili bilo koju prilagođenu stranicu koja vam je potrebna, uz objavljivanje vlastitih radnih mjesta (ili hosting drugih).

7. OneEngine (Besplatno)

OneEngine besplatna tema za WordPress

Info & DownloadView Demo

Ako želite rješenje za jednu stranicu, pregledajte OneEngine. Ova sažetna tema izvrsna je opcija za stvaranje odredišne ​​stranice ili stranice splash za vaše poslovanje. S lijepim utovarivačem stranica, jednostavnim klizačem, uslugama, vremenskom trakom, trakama s vještinama, osobljem, šalterima, cijenama i više svega ugrađenim, OneEngine je odličan početak za svaku malu tvrtku.

8. CleanPort

CleanPort Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ako vam je potrebna profesionalna, poslovna tema s fokusom na vaš portfelj, onda je CleanBold izvrstan izbor. WordPress tema poslovnog portfelja tvrtke ima jedinstvenu početnu stranicu za prezentaciju vašeg rada, usluga i nedavnih postova na blogovima. Vrhunac teme bio bi prekrasan portfelj, u kojem možete prikazati rad svog tima na prethodnim projektima. Uz to, postoje mogućnosti mogućnosti za prilagodbu boja, fontova i stilova za stvaranje jedinstvene web stranice.

9. Media Consult

Media Consult WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Media Consult je Premium WordPress tema koja je napravljena na umu za korporativno poslovanje i portfeljne web stranice, no može se koristiti i za gotovo bilo koju vrstu web mjesta, poput osobnih blogova. Tema nudi podršku za izradu stranica Elementor, korisnu biblioteku resursa (za rad s crtama, izvještaje i e-knjige), obilje predložaka i kratkog koda plus još.

10. Ultra

Ultra poslovni WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ultra je fleksibilna WordPress tema kojom biste mogli stvoriti bilo koji broj profesionalnih web mjesta. Pomoću alata za izgradnju i povlačenje izgleda samo ste ograničeni maštom. Dodajte klizače, videozapise, pozadine paralaksa, oblačiće, portfelje, trgovine WooCommerce i još mnogo toga. Uz to postoje jednostavne boje, fontovi, lebdeći slike i animacije elemenata stranice za oglašavanje dodatnih pizazza.

11. Kolektiv

Kolektivna poslovna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kolektivna je kreativna tema WordPress-a s razigranim bojama i stilovima koje će klijenti pamtiti. Tema sadrži podebljane odabire boja (koje lako možete prilagoditi ugrađenim biračima boja), impresivan klizač HTML5, ugrađeni mega izbornici, prilagođeni kratki kodovi i još mnogo toga.

12. Gadgetry (besplatno)

Besplatna tema za WordPress

Info & DownloadView Demo

Ova lijepa mala besplatna tema baš je savršena za profesionalne web stranice. Gadgetry nudi opcije bez dodavanja klizača, prilagođenih boja i tonova kratkih kodova za izradu stranica prilagođenih izgleda (samo dodajte kodove za gumbe, grafikone, stupce, okvire za svjetlo, karte i drugo za izradu stranica za svoje usluge i osoblje).

13. Korporativno (besplatno)

Tema korporacije besplatnog poslovanja s WordPressom

Info & DownloadView Demo

Posljednja tema koju želimo podijeliti je besplatna tema Corporate WordPress. Ova čista i minimalna tema ima nekoliko sjajnih značajki za započinjanje poput jednostavnog klizača i odjeljka s značajkama početne stranice, ugrađenog portfelja za prikaz projekata, osoblje prilagođenog tipa posta za dodavanje svih članova vašeg tima, cjeloviti blog, stilski oblikovan tipografija i podrška za Symple Shortcodes 2.0 (koje možete koristiti za dodavanje društvenih ikona, kartica, harmonika, tablica s cijenama, traka s vještinama, klizača za postove i više drugih).

14. Luka

Harbor Business WordPress tema

Harbor tema je lijepo minimalna i moderna tema koja je savršeno prikladna za mnoge tvrtke. Čist i profesionalan izgled čini ga lako prilagodljivim za brojne industrije. Upotrijebite portfelj za svoju web stranicu s fotografijama, područja heroja i izjave klijenata za uvjerljivu web lokaciju agencije ili uzmite uključenu temu o djeci i napravite web stranicu iz snova kako biste pokazali svoje sposobnosti web dizajna. Tema također uključuje prilagođene stilove izbornika, 10+ besplatnih dodataka ThemeBeans, više stilova portfelja i još mnogo toga.

15. Monstroid 2

Monstroid 2 Business WordPress tema

Izradite bolju web stranicu za vaše poslovanje s temom Monstroid WordPress. Ova moćna tema uključuje 9 unaprijed pripremljenih oglednih demonstracija za brzo pokretanje vaše web stranice. Zatim iskoristite ugrađene mogućnosti zaglavlja, izgleda bloga, prilagođenih widgeta, korisnih dodataka (poput Kalendara događanja, Trešnja postova u trešnji, Izbornika MotoPress, Cherry Socialize, itd.), E-trgovine, društvenog i još mnogo toga za stvaranje svoju vlastitu web stranicu.

16. Pravnik i odvjetnik

Profesionalna WordPress tema za odvjetnike i odvjetnike

Info & DownloadView Demo

Stvorite profesionalnu internetsku prisutnost s temom Advokat i odvjetnik WordPress. Ova je tema financijske industrije odličan način da se stvori prvi dojam kod pronalaska novih klijenata. Tema sadrži sve značajke koje su vam potrebne za dijeljenje vašeg pametnog poslovanja s poslovnim uslugama, kao što su poslovne usluge, događaji, osoblje, portfelj i još mnogo toga. Plus to je lako započeti. Tema sloja i odvjetnika dolazi s jednostavnim instalacijskim programom za demo sadržaj, 30+ spremnih za pokretanje predložaka stranica, paralakse klizača, rasporeda zaglavlja i podnožja te preklopnika tematske kože.

17. Divi

Divi višenamjenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Sigurno ste čuli za Divi WordPress temu Elegant Themes? Ova popularna opcija je višenamjenska tema koja je unaprijed upakirana s jednostavnim uzorcima demonstracijskih izgleda, prilagodljivim uređivanjem, jednostavnim opcijama prilagodbe boja / dimenzija / razmaka / itd. I prilagođenim dodacima, uključujući Divi builder stranice za povlačenje i ispuštanje. S elementima alata za pravljenje stranica za audio playere, trakama s vještinama, pozivima na akciju, karticama, društvenim praćenjem, post-navigacijom, video klizačima, filtrirajućim portfeljima, tablicama s cijenama i mnogim drugim, moći ćete stvoriti web mjesto dostojno vašeg poslovanja..

18. Temify Ultra

Themify Ultra WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Themify Ultra fleksibilna je tema programa WordPress s potpuno odgovarajućim i stilskim opcijama za stvaranje vlastite prilagođene web stranice. Osim toga, tema uključuje preko 100 USD premijskih dodataka za odbrojavanje, trake napretka, šaltere, kontakte, WooCommerce, vremenske rokove, galerije slika, pisaći stroj, karte, tablice s cijenama i pro klizače. Iako postoji mnoštvo opcija za prilagođavanje, unaprijed postavljeni odabir boja i predložaka izgleda stranice brzo i jednostavno počinju čak i za početnike.

19. Jobify

Jobify Business WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Jobify je moćan WordPress tema za ploču posla s JSON-ovim bogatim isječcima, postavkama sadržaja za automatsko igranje, filtriranjem lokacije, nastavljanjem podrške, lokaliziranim datotekama za prijevod i mrežnicom podrška za podršku. Lako je graditi tvrtku i pronaći nove zaposlenike. Osim toga, tema uključuje intuitivni alat za izradu i povlačenje početnih stranica u programu WordPress. Želite li izraditi još bolji motor za posao? Jobify je kompatibilan s popularnim dodacima kao što su WP Job Manager, Resume Manager, WooCommerce Lista, Slider Revolution i mnogi drugi koji mogu dodati značajke i funkcionalnosti na vašu web stranicu..

20. Ljevaonica

Ljevaonica višenamjenska poslovna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ljevaonica je dinamična WordPress tema stvorena za sve vrste poduzeća. Zahvaljujući značajkama koje uključuju kompatibilnost preglednika, prilagodljiv dizajn, snažne opcije tema, neograničeni izgled i podrška za prijevod Prevoditelj je savršeno pogodan za male i velike tvrtke. Jednostavno instalirajte temu, a zatim pomoću uključenog dodatka Visual Composer povucite i ispustite svoj put do savršenog izgleda web stranice ili odredišne ​​stranice.

21. FinanceGroup

BusinessGroup Accounting Business WordPress tema

Tema FinanceGroup klasično je oblikovana poslovna i računovodstvena WordPress tema. S uključenim Builderom povlačenja i ispuštanja stranica TemplateMonster možete brzo izgraditi prilagođenu web stranicu pomoću 25+ stranica modula, unaprijed zadanih postavki i opcija konfiguracije. Tema je i Ecwid kompatibilna, tako da ako odlučite ponuditi dodatne proizvode ili poslovne usluge na mreži, možete prodavati temu izravno iz vlastite internetske trgovine.

22. iBusiness

iBusiness WordPress tema

Info & DownloadView Demo

iBusiness je dio jedinstvene nove linije jednostavnih za korištenje tema za klikovanje i uređivanje WordPress-a. Jednostavno prijeđite na demo uživo, kliknite gumb za prilagodbu, a zatim pomoću vizualnog uređivača doslovno kliknete i uredite različite komponente teme (opis, usluge, pozadinske slike, osoblje, portfelj, blog, tablice cijena, kontaktne informacije, itd.) Kad završite, izvozite dovršene datoteke s temama koje se prikazuju na vašoj web stranici uživo. Jednostavan peasy.

Više resursa za vaše poslovanje

Ali nemojte se samo zaustaviti na web mjestu profesionalnog izgleda, to bi trebalo učiniti više za vašu internetsku prisutnost, marketing i još mnogo toga. Evo nekoliko korisnih članaka naših autora koji će vas usmjeriti u pravom smjeru.

 • Pojednostavljivanje vaše internetske prisutnosti pomoću WordPress-a
 • Vrhunski vodič za marketing vašeg WordPress web mjesta
 • Kako povećati stope konverzije
 • Korisni WordPress dodaci za lokalna poduzeća
 • Kako izgraditi samostalno poslovanje, vodič za WordPress

Ako imate još nekih savjeta, podijelite ih u komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map