20+ najboljih WordPress portfelja i dodataka za galeriju u 2020. godini

Najbolji dodaci za WordPress portfelj i galerije

Ako ste kreativni tip, pokazivanje kvalitete vašeg rada bit će jedan od najutjecajnijih čimbenika u pogledu osiguranja posla. Stoga je prikazivanje vašeg rada u elegantnom portfelju bitno.


Zadana verzija WordPressa omogućuje vam dodavanje slika u postove i stranice, ali to je prilično ograničeno – ako ozbiljno tražite privlačenje novih klijenata, jednostavno ga neće smanjiti. Zapamtite: ako tvrdite da ste profesionalni, kreativni pojedinac, onda vam je potreban profesionalni izgled, kreativni portfelj?

Dobra vijest: za WordPress dostupni su brojni sjajni dodaci za portfelj koji vam omogućavaju da izgradite prekrasan izlog za svoj rad. Mnogi od njih su prilagođeni početnicima i dolaze s dovoljno opcija za prilagodbu da vaš portfelj postane vaš. Danas vam želim predstaviti 20+ mojih omiljenih dodataka za portfelj.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Esencijalna mreža

Esencijalna mreža

Info & DownloadView Demo

Essential Grid računa se kao cjelovito rješenje za izgradnju rešetki s neograničenim mogućnostima. To je svestran WordPress dodatak koji možete koristiti za izradu zidanih rasporeda rešetki za blogove, portfelje, galerije, trgovine i još mnogo toga.

Prikazivanje sadržaja kao zidane mreže lako je. Samo instalirajte Essential Grid. Dodatak funkcionira s većinom vrsta sadržaja – postovima, stranicama, portfeljima, pa čak i sa vašom prodavaonicom WooCommerce. Možete čak precizirati svoj izbor prema određenim kategorijama ili oznakama, odrediti prioritet objave medija i također odabrati veličinu izvorne slike.

Nakon što odlučite koji sadržaj želite prikazati kao rešetku, vrijeme je da prilagodite izgled svog sadržaja. Essential Grid dolazi s puno unaprijed izrađenih koža koje možete koristiti da bi vaša mreža sa sadržajima izgledala fenomenalno. No možete koristiti i vizualni uređivač kože kako biste napravili nešto potpuno prilagođeno. Svaka koža ima svoj izgled i stil prekrivanja, od kojih su mnogi animirani. Nakon što ste stvorili svoje remek-djelo, lako je dodati svoju prilagođenu mrežu bilo kojem postu ili stranici. Dodatak stvara kratki kôd jednostavan za upotrebu za svaku rešetku koju stvorite. Samo to zalijepite na bilo koji relevantni post, stranicu ili područje widgeta. Sve rešetke u potpunosti odgovaraju i posjetitelji ih mogu filtrirati – tu mogućnost možete uključiti ili isključiti.

Essential Grid je sjajan WordPress dodatak za izgradnju mreže koji dodaje sjajne značajke bilo kojoj WordPress temi. Uz dodate mogućnosti izgleda (u okvirima, cijele širine ili na cijelom zaslonu), kompatibilnost s WooCommerceom, prilagođene meta opcije i još mnogo toga za koje ste sigurni da vole Essential Grid!

2. Popločane galerije JetPack (besplatno)

Besplatne WordPress dodatak JetPack Popločane galerije

Ako želite više besplatno dodatak za prikazivanje svog portfelja na privlačan način, ne tražite dalje od JetPacka. WordPressov dodatak za sve u jednom stilu uključuje ugrađenu podršku za stilizirane galerije. To olakšava dodavanje galerija na vašu web lokaciju (možda bez dodatnog dodatka ako ste ga već instalirali).

Galerije Jetpack sadrže nekoliko stilova (pločice, kvadrati, krugovi), više opcija stupaca, prilagođene širine i opcijski prikaz jedne galerije slika. Portfoli se također potpuno odazivaju. Nakon što aktivirate značajke galerije sa pločicama Jetpack, jednostavno umetnite galerije u postove poput uobičajenih – osim što će ih automatski automatski oblikovati u skladu s vašim postavkama Jetpack-a.

3. Rešetka

Grid - dodatak za WordPress Grid

Info & DownloadView Demo

Grid je jedan od najmoćnijih graditelja za stvaranje vlastite prilagođene galerije fotografija ili mrežnog portfelja (premda ga možete koristiti za izgradnju svog bloga, stranice osoblja, svjedočenja i čak WooCommerce trgovine). Uz Mrežu niste ograničeni na određeni broj stilova – možete kreirati ispočetka. Upotrijebite alat za izgradnju kože za odabir prilagođenih fontova, uređivanje stanja pokazivača, odabir medija, dodavanje animacija, definiranje ulomaka i veličinu elemenata. Zatim nanesite svoj styling na rešetku, zidanje ili opravdani izgled.

Ali to nije sve. Grid također uključuje live pridruženi pregled, podržava prilagođene formate objava, integrira se s WPML-om (za prijevode), uključuje podesive redove i stupce, pa čak i mreže širine / visine. Osim toga podržani su mnogi medijski formati, uključujući html, Vimeo, Youtube, SoundCloud i, naravno, slike.

4. Dizajner portfelja i galerija

Dizajner portfelja i galerija za WordPress

Portfolio dizajner je još jedna sjajna opcija ako želite stvoriti vlastiti dizajn portfelja ili galerije. Samo instalirajte dodatak i upotrijebite uključene opcije za izgradnju savršenog portfelja. Odaberite rešetku, zidanje, klizač ili opravdajte izgled s paginacijom, učitajte više ili automatski učitajte. Dodajte naslovne veze, obrube, sjene okvira i prilagođene boje. Odaberite između 50+ efekata slike i lebdećih leđa. Dizajn portfelja također je u potpunosti prilagodljiv i kompatibilan s križnim preglednicima.

5. NextGen Gallery by Imagely

NextGen Gallery by Imagely

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

S preko milijun preuzimanja, NextGen Gallery može upravljati i jednostavnim fotogalerijama i naprednim profesionalnim potrebama. U roku od nekoliko minuta možete stvoriti prekrasne albume. Dodatak može prenijeti fotografije u serijama, pomažući ih da ih razvrstate i razvrstate u grupe. Radom na kartici Galerija na nadzornoj ploči možete mijenjati veličinu, boju, stil, efekte svjetlosne kutije, vrijeme, prijelaze i upravljati svim postavkama.

NextGen je responzivan i kompatibilan je s većinom tema. Omogućuje vam uređivanje sličica, uvoz meta podataka i prilagođavanje okvira okvira. Možete numerirati stranice svog albuma, dodavati tekst, vodeni žig i vanjske veze slikama. I ne samo to, možete zaštititi galerije lozinkom vraćanjem na izvorne WordPress funkcije.

Besplatni dodatak posjetiteljima omogućuje gledanje slika kao dijaprojekcija i sličica, kao i u kompaktnom ili proširenom albumu. Štoviše, različiti premium paketi nude različita proširenja. Pomažu vam prikazivanje galerija u dodatnim formatima, prodaja fotografija putem interneta, omogućavanje digitalnog preuzimanja, prikaz cjenika i ponuda kupona.

6. UberGrid Respoctive Grid Builder

UberGrid prilagodljiv Grid Builder WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

UberGrid je jedan od najboljih dodataka WordPress portfelja za stvaranje galerije za dijeljenje i prikazivanje vašeg rada. To je vrlo svestran dodatak koji se može koristiti za izradu prekrasnih četvrtastih rešetki: možete koristiti mrežu za prikazivanje svog portfelja, članova tima, postova na blogovima, slika, logotipa klijenta i gotovo svega što se možete sjetiti! Dodatak je također kompatibilan s WooCommerceom, što znači da svoje proizvode možete predstaviti u elegantnoj mreži.

Koristite uključene značajke dodatka za izradu prilagođenih mreža vrsta posta, primjenu filtara, pa čak i dodavanje okvira za pregled. UberGrid je također lako prilagoditi. Postoji 12 rasporeda ćelija, stilova naslova, naljepnica, opcija razmaka, obruba, veličine bloka, fontova, boja i animacija.

Rešetke su u potpunosti odgovarajuće i izgledaju zapanjujuće. Sadržaj možete konfigurirati ručno ili se dodatak automatski provući kroz vaše najnovije postove, stranice, prilagođene postove ili stranice proizvoda WooCommerce – možete odabrati i određene kategorije za uključivanje. Dizajn svake rešetke također je u potpunosti prilagodljiv: možete postaviti zadane i određene veličine bloka, odabrati stil obruba i boju, a također odabrati i koje fontano lice koristiti.

Kada posjetitelj klikne na stavku na mreži, prikazuje se prošireni okvir okvira koji vam omogućuje da unesete dodatne informacije – u okvir za svjetlost možete dodati tekst, slike, videozapise i Google karte. UberGrid dolazi s ugrađenom funkcijom lightboxa, ali, ako želite nešto sofisticiranije, dodatak se može integrirati i s pet glavnih dodataka za lightbox: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox i FooBox. Za posjetitelje koji traže određene informacije mogu filtrirati koje kategorije žele vidjeti u svakoj mreži.

UberGrid možete dodati bilo kojem postu ili stranici pomoću kratkog koda ili u bilo koje područje widgeta pomoću namjenskog widgeta.

Najbolje od svega, UberGrid ne zahtijeva znanje o kodiranju kako bi stvorio i prilagodio svoj portfelj. Podržava i Vimeo i Youtube – pa ako se vaš rad bolje prikaže u videu, lako ih možete dodati u svoj portfelj.

7. Easy Media Gallery

Easy Media Gallery

Informacije i preuzimanje

Easy Media Gallery Pro bez sumnje je jedan od najsvestranijih dodataka galerije, a vratit će vam samo 24 USD – tu je i besplatna verzija dodatka što uključuje ograničenu funkcionalnost.

U portfelj možete dodati slike, galerije, foto albume, vrtiće s slikama, videozapise, zvukove, pa čak i Google karte. Dodatak optimizira slike za SEO automatski dodavanjem alt oznaka i atributa naslova u slike. Također je vrlo svestran, podržava video zapise iz 15 izvora i audio iz tri izvora.

Easy Media Gallery prilagođena je korisnicima i omogućuje vam dodavanje predmeta u samo nekoliko klikova. Također je vrlo jednostavno prilagoditi pozicioniranje, boje (neograničene boje na raspolaganju) i dodati posebne efekte stavkama u svom portfelju. Kao dodatni bonus, dodatak podržava deset različitih stilova okvira za svijet kada posjetitelji kliknu na stavku u vašem portfelju. Portfelja u potpunosti odgovaraju i možete dodati filtre radi lakše navigacije.

8. Spretan portfelj (besplatno)

Okretan

Nimble Portfolio bogat je značajkama besplatni dodatak za portfelj za WordPress korisnike. Dodatak vam omogućuje dodavanje postova, stranica, prilagođenih vrsta posta (uključujući WooCommerce proizvode), slika i videozapisa u galeriju. Sama galerija izgleda čisto i moderno s kružnim sličicama koje privlače pažnju.

Galerije u potpunosti odgovaraju i posjetitelji ih mogu filtrirati kako bi olakšali pronalazak predmeta koji ih zanimaju. Možete odabrati broj stupaca koji će se uključiti kao i ikonu koja se prikazuje kada posjetitelj pokaziva miš po stavci. Kada posjetitelj klikne na jednu od umanjenih sličica, pojavljuje se lampica za prikaz proširene slike, videozapisa ili audio datoteke.

Dodatak Nimble Portfolio može se proširiti kupnjom premijskih dodataka. Trenutno je dostupno sedam – dvije kože, četiri okvira za svijetlost i jedno proširenje s mogućnostima sortiranja.

9. Mreža medija

Mreža medija

Info & DownloadView Demo

Media Grid korisnički je premium dodatak za portfelj koji vam omogućuje stvaranje lijepih i prilagodljivih mreža pomoću intuitivnog graditelja vizualnih mreža. U svoje mreže možete dodati slike, videozapise, zvukove, proizvode WooCommerce, tekst i klizače slika. Kada posjetitelji pokažu preko miša nad stavkom, prikazat će se prekrivač koji pruža dodatne informacije – ako kliknu na nju, pojavit će se moderan lightbox iz kojeg možete dodati daljnji opis i prikazati ikone dijeljenja društvenih mreža.

Posjetitelji mogu filtrirati sve rešetke kako bi im pomogli da pronađu ono što žele. Postoji i obilje mogućnosti prilagodbe: možete postaviti veličinu i boju obruba, rub između slika i boju preklapanja. Ako nemate vremena za beskrajno prilagođavanje mreže kako bi pronašli savršeno postavljanje, na raspolaganju je deset zadanih postavki jednog klika. Možete dodati svoju mrežu na bilo koju stranicu, post, prilagođeni post ili područje widgeta pomoću jednostavnog kratkog koda.

Također možete proširiti Media Grid dodavanjem više stilova preklapanja kupnjom dodatka Media Grid Overlay Manager za 15 USD.

10. Idi portfelj

Ići

Info & DownloadView Demo

Idi – Odgovarajući portfelj za WordPress vrhunski je WordPress dodatak koji dodavanje lijepih i jedinstvenih portfelja na vašu WordPress web stranicu olakšava. Go Portfolio uključuje četiri različita „stila“, koji svi izgledaju zadivljujuće s nizom slojeva, veličina / oblika, sličica, animacija i vizualnih efekata.

Možda ste se zaljubili u temu koja ne uključuje vrstu prilagođenog portfelja ili možda vaš trenutni portfelj nema dovoljno opcija. Pa, pomoću Word-a dodatka Go – responzivni portfelj možete dodati lijepe i responzivne portfelje na svoju WordPress stranicu. Dodatak funkcionira s bilo kojom prilagođenom vrstom posta ili s blogom kako bi vam pružio mogućnosti za dizajn i dodavanje vlastitih prilagođenih portfelja bilo kojem postu ili stranici. Samo instalirajte dodatak i počnite dodavati svoj medij!

Idi – odgovarajući portfelj za WordPress radi sa slikama, videozapisima, pa čak i audio datotekama, tako da možete stvoriti portfelj koji zadovoljava vaše potrebe. Uz to, dodatak uključuje mnoštvo sjajnih opcija za prilagođavanje. Korisnici imaju neograničen broj boja, između 600 i više Googleovih fontova, plus oni mogu odabrati veličinu i razmak svake stavke kako bi dobili rešetku po svom ukusu – možete postaviti i jesu li vaše mreže filtrirajuće. Odaberite između četiri jedinstvene boje boja, dodajte svoj vlastiti prilagođeni razmak unosa (okomiti i vodoravni), odaberite izgled mreže ili vrtiće, prilagodite sličice i još mnogo toga. Dodatak je čak kompatibilan s WooCommerceom pa na svoje web mjesto možete dodati portfelje svojih proizvoda i usluga ako želite.

Na web mjesto možete dodati onoliko rešetki što se događa dodavanjem kratkog koda u odgovarajuće postove, stranicu ili widgete.

11. Galerija Envira

Envira Gallery Lightbox

Informacije i preuzimanje

Naravno da ne možemo zaboraviti EnviraGallery. Ovaj dodatak je još jedna sjajna opcija za dodavanje galerija slika sa odazivom na vašu WordPress stranicu. Nedavno smo napravili cjelovit pregled EnviraGallery, ali samo da bismo postigli visoke točke, ovaj dodatak uključuje podršku za lightbox, prilagođene margine, obrezivanje slika, opcije mobilne galerije, prilagođene sličice, podršku za prilagođene časove galerije (izvrsno za programere) i puno više , Uz to postoji obilje dodataka za bilo koju drugu značajku koja će vam možda trebati, poput integracije Pinterest-a, oznaka, dijaprojekcija, skinova, podrške za cijeli ekran i još mnogo toga.

12. Mreža FX

Mreža FX

Info & DownloadView Demo

S četiri jedinstvene kože, Grid FX je vrlo svestran portfelj. Omogućuje vam postavljanje slika, video zapisa, audio zapisa, postova na blogovima i WooCommerce proizvoda u elegantne rešetke, galerije u stilu Pinterest-a i slikovne vrtiće.

Prilagodba je King s ovim dodatkom, s više od 80 različitih opcija za oblikovanje. Možete birati između niza kože, pozadinskih okvira, naslovnih animacija, boja i gumba. Možete postaviti i broj stavki u portfelju, veličinu svake stavke i broj stupaca.

Da bi poboljšali navigaciju, posjetitelji mogu filtrirati mreže kako bi pronašli ono što traže. Dodavanje portfelja na web mjesto WordPressa jednostavno je poput lijepljenja jednostavnog kratkog koda u bilo koji post, stranicu ili widget područje.

13. FooGallery (Besplatno)

FooGallery

Ako ste upoznati sa stvaranjem posta u WordPressu, lako ćete stvoriti galeriju s Foo Gallery. U uređivač postova dodaje se gumb na koji trebate kliknuti da biste stvorili galeriju. Ugrađena medijska knjižnica pomaže u upravljanju slikama. Dodatak omogućuje povlačenje i ispuštanje slika i njihovo slaganje u bilo kojem redoslijedu. Alat za uvoz NextGen Gallery olakšava uvoz galerija i albuma.

Radeći s kratkim kodovima možete prikazati galeriju bilo gdje na vašoj web lokaciji. Za nekoliko minuta imat ćete brzo učitavajuće galerije kao i oštre sličice. Postoji izbor ugrađenih predložaka galerije, ali možete odabrati i galerije i albume sa CSS-om. Za pristup ugrađenim albumima morate aktivirati proširenje. Na popisu značajki besplatnog dodatka nalazi se pristojni lightbox. Ono što je lijepo u vezi s dodatkom je da se oslanja na okvir proširenja. To ga čini i laganim i razvojnim.

Međutim, za mnoge dodatne značajke, kao što je dodavanje videozapisa, morat ćete kupiti premium proširenja. Pro značajke uključuju i prekrasne lebdeće efekte, beskonačno pomicanje i naprednu stranicu.

14. Portfelj prilagođenog sadržaja (besplatno)

Prilagođeni portfolio sadržaja

Prilagođeni portfolio sadržaja izgrađen je s više od portfelja i galerija. Dizajn omogućuje korisnicima mogućnost prebacivanja tema bez gubitka sadržaja. Bilo koji programer može izgraditi temu i iznad ovog dodatka.

Rad s dodatkom jednostavan je kao i stvaranje novih postova ili stranica. Jednostavno izradite pojedinačne projekte za svoj portfelj, a zatim ih označite i kategorizirajte. Možete dodati detalje projekta poput slike, URL-a i opisa, prilagoditi stalne veze s portfeljem i učiniti bilo koji projekt ljepljivim. Ako dodatak kombinirate s dodatkom za upravljanje ulogama, možete dopustiti drugima da upravljaju portfeljima na vašoj web lokaciji. Ako vam tema to dopušta, možete imati audio i video formate.

15. Foto galerija autora Supsystic (Besplatno)

Foto galerija autora Supsystic

Fotogalerija Supsystic nudi i besplatne i profesionalne verzije za prikaz bilo kojeg broja portfelja i galerija. Pomoću besplatne verzije moći ćete stvoriti responzivne fotogalerije i označiti ih vezama, ikonama i HTML naslovima. Možete odlučiti dodati vodeni žig slikama kako biste ih zaštitili.

Ovim dodatkom vaša web stranica može koristiti galerije pune širine i upotrijebiti brojne rasporede, dizajn, polaroidne i stilske efekte. Slike ćete moći uvesti iz društvene mreže u svoju galeriju.

Dostupni su brojni prijelazni efekti i korisnici mogu brzo pristupiti slikama preko umanjenih slika. Kratki brojevi omogućuju vam dodavanje galerija bilo gdje na vašem WordPressu. Upravljanje slikama postaje lako s ovim dodatkom jer podržava skupno slanje i objavljivanje.

Dodavanje kategorija i paginacija u vašu galeriju moguće je samo pomoću pro verzija. Ova verzija omogućuje vam i da videozapise uključite u svoju galeriju.

16. Završne pločice galerije slika (besplatne)

Završne pločice

Fotografska galerija slika Final Tiles idealan je dodatak za prikaz foto albuma, izlaganje proizvoda ili izlaganje fotografija. Koristi fleksibilne rasporede rešetki, što vam omogućuje miješanje slika pejzaža i portreta svih veličina. Možete imati fotogaleriju tipa Pinterest ili galeriju s pločicama i uključiti i videozapise.

Upotrebom posebnog algoritma dodatak zadržava izvorne veličine slike u onoj mjeri u kojoj je to moguće. Štoviše, dodatak je prilagodljiv što omogućuje glatku animaciju i na mobilnim uređajima.

Dodatak podržava dijeljenje na društvenim mrežama. Sa pro verzija moguće je filtrirati slike, dodavati kategorije i birati između sedam okvira za svijetlo. Uticaji pokazivača na naslove i slike, efekti učitavanja slika i podrška za WooCommerce također su dio premium funkcija.

17. Video galerija

Video galerija

Info & DownloadView Demo

Za strujanje sadržaja s YouTubea, popisa za reprodukciju, Vimeo ili LiveDash, Video Gallery je dodatak. Možete stvoriti galeriju koja struji iz više galerija i kombinirati videozapise iz više tokova u jednoj galeriji. Dodatak je mrežnica spreman što osigurava oštru kvalitetu slike.

Jednom kada videozapise povežete u galeriji, korisnici mogu odabrati s popisa za reprodukciju. Videozapise se može podesiti da nastave tamo gdje je korisnik stao. Sličice videozapisa pojavljuju se na društvenim kanalima. Za stvaranje sigurnih sigurnosnih kopija galerije jednostavno izvezite bazu podataka. Google Analytics pomaže vam pratiti korisničke prikaze, osobito korisne za obrazovne kanale.

18. Modul Grid Gallery (Besplatno)

Modula

I besplatna i plaćena verzija Modula Grid Gallery pomažu u stvaranju elegantnih galerija u složenim mrežnim stilovima s prilagođenim maržama. Sve što trebate učiniti je odrediti maksimalnu visinu i širinu, a čarobnjak Modula naređuje slike tako da izgledaju sjajno. Možete dodati prilagođene naslove za pojedinačne slike i filtre kako biste korisnicima omogućili da sortiraju vašu galeriju po oznakama. Zaslon se može mijenjati pomoću 6 različitih okvira i 12 različitih efekata lebdenja.

Iako nije bogat značajkama poput nekih dodataka na ovom popisu, Modula je više nego prikladan za većinu web stranica. Dodatak ima dobro dizajnirano i jednostavno za upotrebu sučelje. Omogućuje vam stvaranje filtrabilne galerije fotografija i generiranje kratkih kodova koji vam pomažu da ih dodate bilo gdje na vašem web mjestu. Možete dodati više galerija koristeći više kratkih kodova. I što je više, ugrađena značajka dijeljenja na društvenim mrežama olakšava dijeljenje slika na društvenim mrežama.

19. Rešetka na mreži kocke

Kocka portfelj

Info & DownloadView Demo

Ako je web stranica pretrpana i neorganizirana, posjetitelju može biti teško pronaći ono što traži. Kad se to dogodi, neće se dugo zadržavati – izgubljena je prilika. Dodatak Cube Portfolio omogućuje vam organiziranje svih aspekata vaše web stranice u elegantne mreže, što olakšava navigaciju.

Cube Portfolio omogućuje vam dodavanje postova / stranica, galerije slika, portfelja, članova tima, videa, projekata, pa čak i WooCommerce proizvoda u prekrasnu, responzivnu mrežu. Dodatak dolazi sa šest predložaka: postoje tri za specijalne vrste sadržaja (postovi na blogovima, upoznavanje tima i sočni projekti) i tri predloška vizualnog dizajna (zidanje, lightbox i fullbox). Svaki predložak izgleda zapanjujuće i dolazi s prekrasnim, glatkim CSS3 animacijama – postoji 10 mrežnih animacija i 11 animacija s opisima. Svakoj mreži možete dodati neograničen broj stavki koje se mogu pregledati u stvarnom vremenu pomoću živi graditelj. Svaki je predložak također u potpunosti prilagodljiv i dolazi s preko 20 različitih opcija.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - dodatak za WordPress Portfolio

Info & DownloadView Demo

ZoomFolio je sjajan WordPress dodatak za upravljanje portfeljem koji omogućuje jednostavno dodavanje izrađenih, prilagođenih i jedinstvenih portfelja na web stranicu WordPress. Zapravo, ovo je tako sjajan dodatak koji smo ga preporučili u našem postu na blogu o tome kako stvoriti internetski portfelj.

Način na koji Zoomfolio funkcionira je dodavanjem prilagođene vrste portfelja u vašu WordPress instalaciju. Na ovaj način možete umetnuti kratke kodove portfelja bilo gdje u svojoj temi i navesti ih da povlače postove iz svog novog portfelja. Prilagođavanje portfelja jednako je jednostavno kao i njihovo dodavanje, jer dodatak dolazi s generatorom kratkih kodova kako bi vam bilo lakše umetati savršen portfelj slika svaki put.

Postoje brojne mogućnosti za stvaranje portfelja koji želite pomoću Zoomfelja. Možete stvoriti osnovnu fotogaleriju, medijsku galeriju ili portfelj u cijelom zaslonu (ili „zidu“). Ili možete stvoriti i izgraditi čistu mrežu logotipa klijenta, trenutnu mrežu nedavnih postova, odjeljak za provjeru korisničkih pregleda koji se može pregledati ili nešto drugo. Neke druge fantastične značajke uključuju podršku za harmoniku, tekstualne mogućnosti, naginjanje pokazivača iznad stranice, stranice i druge strane.

21. Mreža opravdanog imidža

Mreža opravdanog imidža

Info & DownloadView Demo

Justified Image Grid vrhunski je WordPress dodatak koji olakšava dodavanje divnih opravdanih galerija slika poput Googlea i Flickr na vašu WordPress web stranicu. Samo instalirajte dodatak, dodajte svoje fotografije i počnite stvarati prilagođene galerije!

Ako ste fotograf, dizajner ili umjetnik s puno slika za dijeljenje rešetke opravdane slike sjajan je način to učiniti. Zadane WordPress galerije su dosadne i ništa posebno, ali s ovim dodatkom možete stvoriti prilagođene galerije slika za dodavanje u bilo koji post, stranicu ili widgete. Samo stvorite svoju galeriju i umetnite svoj kratki kôd – to je tako jednostavno.

Izvrsna značajka ovog dodatka je mogućnost izvlačenja slika iz 7 različitih izvora. Možete koristiti slike iz svoje medijske galerije WordPress, istaknute slike iz svojih najnovijih postova, slike iz vašeg RSS feeda, zgrabiti slike iz svoje NextGEN galerije ili povlačiti slike s računa društvenih medija (Flickr, Facebook ili Instagram). Na taj način vaši čitatelji nikada ne propuštaju sliku bez obzira na to gdje ste je izvorno prenijeli.

Opravdana Image Grid također dolazi s preko 250 opcija za postavljanje galerije, uključujući 20 različitih rasporeda rešetki, 7 okvira okvira za svijetlo, prilagođene opcije boja, beskonačno pomicanje ili učitavanje više, prilagođene proporcije, filtre galerije, efekte animacije slika, titlove sličica i još mnogo toga.

Završne misli

Ako je vaš prethodni posao utjecajan faktor u osiguranju novih klijenata, prikazivanje vašeg rada u portfelju apsolutno je neophodno. Zapamtite: način na koji prikazujete svoj rad reći će gotovo isto o vama kao i sam rad, zato to pokažite s ponosom – vani je puno sjajnih dodataka za WordPress portfelj, tako da nemate izgovor za portfelj obrijanog izgleda.

Ili, ako dodaci nisu vaša stvar, pogledajte naš drugi pregled najboljih tema WordPress portfelja. Na raspolaganju su vam brojne sjajne opcije!

Postoje li neki sjajni dodaci za portfelj koje sam propustio s ovog popisa? Javite mi u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map