20 najboljih tema za pokretanje programa WordPress

20 najboljih tema za pokretanje programa WordPress

Kao što mnogi od vas mogu biti svjesni, bootstrap je besplatni front-end okvir koji se sastoji od alata za izradu web stranica i web aplikacija. Sadrži HTML i CSS predloške dizajna za tipografiju, obrasce, gumbe, navigaciju i ostale komponente sučelja, kao i neobavezna proširenja JavaScripta za navigaciju, klizač, prijelaze, špijunski pomak, kartice, upozorenja i još mnogo toga.


Bootstrap je u početku razvio Mark Otto (@mdo) i Jacob Thornton (@mast) na Twitteru kao okvir za poticanje dosljednosti unutar internih alata. Sada su to otvoreni izvori i najpopularniji je razvojni projekt GitHub-a. Twitter više nije povezan s Bootstrapom od njegove nadogradnje na verziju 2.0.

Upotreba Bootstrapa među web stranicama eksponencijalno je porasla od njegovih dana nastanka, a dosad ga koristi više milijuna web stranica, što Bootstrap čini najpopularnijim front-end okvirom. Web dizajneri znaju kako vrijedna Bootstrap tehnologija pomaže u stvaranju privlačnih, ali responzivnih web stranica temeljenih na HTML-u, CSS-u i proširenjima JavaScript-a. Bootstrap čini napredni web razvoj bržim i bezbolnijim.

WP Bootstrap 4 idealna je početna tema za WordPress blogere. Verzija 4.0 je najnovija inačica i koristi moćnu mobilnu mrežu fleksibilne mreže za izradu izgleda svih oblika i veličina. Brz je, lagan i ima potpunu Bootstrap 4 integraciju. To također znači da je ova tema mobilno prilagodljiva i optimizirana za SEO standarde. Povrh svega, tema je imala temeljitu reviziju koju je proveo tim WP.org kako bi osigurao vrhunsku kvalitetu.

Veliki sam obožavatelj ovog okvira. Nadam se da vam mogu biti korisni iu kombinaciji s WordPressom ili bilo kojom drugom blogging ili CMS platformom. Pogledao sam kvalitetu dizajna, izgled, raznolikost i izvedbu tema prije nego što sam je dodao na ovaj popis. Siguran sam da su to najbolje teme za Bootstrap WordPress koje vašu web lokaciju mogu prebaciti na višu razinu.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Softwarepro

Softwarepro WordPress tema

Softwarepro je visoke performanse i inovativne, tehničke spretnosti i maštovite, intuitivne i vrlo responzivne softverske odredišne ​​stranice programa WordPress. To je fleksibilan okvir za lagan razvoj učinkovitih, laganih i brzo učitavajućih web stranica koje obuhvaćaju niz modernih arhetipova i slučajeva korištenja.

Ova tema izgrađena je na elegantnom i laganom modularnom dizajnu temeljenom na Bootstrapu. To ga čini idealnim za velike slučajeve upotrebe prometa, što u najmanju količinu ima na poslužitelju. Softwarepro je savršen za webmastere koji trebaju web mjesto odredišne ​​stranice koja može učinkovito kanalizirati promet generiran kuponskim marketinškim kampanjama, reklamnim kampanjama, mobilnim aplikacijama ili bilo kojim drugim izvorom ukupnog generiranja prometa.

Kallyas

Kallyas WordPress tema

KALLYAS je tema programa Bootstrap WordPress s potpuno fleksibilnim, prilagodljivim i mobilnim izgledom. To je multi-konceptni web dizajn s preko dvadeset glavnih uzoraka i učitava više stilova unutarnje stranice. Izrada moderne web stranice ne zahtijeva puno rada i truda. KALLYAS ima sve potrebne sadržaje unaprijed definirane za igranje izvan okvira.

Zbog svestranosti KALLYAS-a, sada imate cjelovit resurs materijala za izradu web stranica za izradu stranica svih stilova. Od poslovanja i bloga do mrežnog nastavka i e-trgovine, KALLYAS ih sve rješava s lakoćom i udobnošću. KALLYAS je također munjevit, potpuno optimiziran za tražilice i savršeno u skladu s modernim web preglednicima.

GutenX

Gutenx WordPress tema

Početak rada na webu više nije preveliki posao. Sa čvrstom temom Bootstrap WordPress, brzo možete pokrenuti svoj mrežni projekt. Ako ste zainteresirani za pokretanje bloga, učinite to s GutenX-om. GutenX je Gutenbergov alat – otuda i naziv. Osim toga, optimiziran je i za brzo učitavanje brzine i SEO. Naravno, GutenX također ne propušta potpuno prilagodljiv izgled, za koji se čini da je preglednik kompatibilan i spreman za mrežnicu.

Sve vrste različitih izgleda čekaju svakog korisnika GutenX-a. Ipak, imate puno različitih kombinacija koje će vam brže proći nego što ste mislili. Uz to, GutenX ima sve vrste različitih stilova zaglavlja, trinaest vrsta istaknutih postova, ljepljivi izbornik i kontakt obrazac 7. Već danas možete početi dijeliti svoju priču i stvoriti snažan utjecaj na sve.

Porto

Porto WordPress tema

Tema Porto je izuzetno fleksibilna, napunjena nevjerojatnim mogućnostima prilagodbe za vaše web mjesto. Ova uredna i moderna tema također je izgrađena s HTML5 i CSS3 i implementira nevjerojatan responzivni okvir iz Bootstrapa kako bi bio u potpunosti prilagodljiv i prilagođen mobilnim uređajima. Štoviše, on pruža veliku podršku WooCommerceu sa svim alatima potrebnim za postavljanje internetske trgovine.

Portoov svestrani dizajn dobro bi funkcionirao za bilo koju vrstu poslovanja, internetsku trgovinu, portfelj i web stranice bloga. Sa ugrađenim SEO poboljšanjima, Porto je spreman pomoći vašoj web stranici u usponu u redove svih relevantnih pretraživanja.

RAMS

RAMS WordPress tema

RAMS je minimalistička WordPress tema koja se ističe svojim izvrsnim i elegantnim dizajnom. Ova inovativna tema portfelja idealna je za umjetnike, slobodnjake i kreativne agencije koji bi željeli predstaviti svoj rad na mreži. Ova će vam tema sigurno uštedjeti puno vremena na izradi izvanredne i fleksibilne web stranice.

K tome, tvorci su izgradili RAMS-ov čvrsti okvir primjenom Bootstrap 4 tehnologije. Njegova potpuno odgovarajuća tema dizajnirana je kako bi glatko promijenila veličinu na različitim veličinama zaslona i izgledala oštro i jasno na zaslonima visoke rezolucije. Ova ravna tema nudi neograničene mogućnosti prilagođavanja zahvaljujući Visual Live Composer-u upakiranom u ovu temu. Također je WPML spreman pomoći vam u stvaranju višejezične web stranice.

Bootstrap News

Bootstrap News WordPress tema

Bootstrap News je WordPress tema koja se specijalizirala za medije, vijesti i časopise. Također je savršena postavka za dobivanje digitalne verzije bilo kojeg pisanja pripovijedanja. Dobićete strašne sadržajne stranice, uključujući blogove i kontakte.

Uz to, Bootstrap News nudi nedavni odjeljak o postovima i razdvaja priče u 4 aspekta. To su vijesti iz svijeta, najnovije vijesti, uvodnici i događaji. Bootstrap News dolazi s hladnom gornjom trakom i podnožjem koji uključuje ikone na društvenim mrežama i zaglavlje. S ovim ćete staviti svoje “naslovnice na mjesto”. Samo isprobajte sami i uvjerite se.

Medicol

Medicol WordPress tema

Medicol je medicinska WordPress tema za bolnice, klinike, ljekarne, liječnike, kirurge, liječnike opće prakse i slične takve vrste. Ova WordPress tema s programom Bootstrap kompatibilna je s dodatkom Elementor Page Builder. Ovo vam omogućuje stvaranje stranice s njenom funkcionalnošću povlačenja i ispuštanja. Ne treba pisati jedan redak kodiranja. Osim toga, sadrži značajke kao što su napredna tematska ploča, poziv na akciju, odjeljak za poziv, prilagođeni widgeti itd. Ove značajke omogućuju vam stvaranje moćne medicinske web stranice koja privlači pažnju svih posjetitelja. Medicol je 100% spreman za mobilne uređaje, fleksibilan, preglednik koji podržava preglednik i mrežnicu.

kalija

Kalium WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kalium je dobro osmišljen, pomno izrađen ručno, iznimno tehnološki napredan i bezgranično kreativan WordPress višenamjenski responzivna tema. Ova moćna tema stvorena je za kreativne profesionalce i tvrtke – od arhitektonskih tvrtki i studija grafičkog dizajna do samostalnih fotografa, putničkih novinara i mnogih sličnih kreativnih područja. Nevjerojatno je moćan kada se postavi na web stranice koje moraju biti u potpunosti profesionalne i po sebi inovativne.

Kalium je izgrađen koristeći najnovije i najveće web tehnologije. Također, s širokim HTML5 kodiranjem i CSS3 stylingom koji pružaju prekrasne, elegantne i učinkovito učitavanje web stranica. Besprijekorno stvara impresivne stranice bez dodatnog kodiranja.

Iziclass

Iziclass WordPress tema

Iziclass je živopisna i responzivna tema web stranica vrtića i predškolskog uzrasta. Ova je tema savršena tema za izradu web stranica vezanih uz djecu u nekoliko sekundi. Uz Iziclass ne morate pisati liniju kodiranja kako biste postigli sjajne rezultate. Iznimlast i svestran, Iziclass dizajn web stranica čini jednostavnim i brzim. WP Customizer i Rapid Composer omogućuju vam da svojom brzinom i lakoćom napravite svoju web stranicu.

Iziclass je lako pristupiti webmasterima iz bilo kojeg podrijetla. Korisnicima možete pristupiti na bilo kojem uređaju i u pregledniku pomoću tehnologije Bootstrap. Pogledajte danas Iziclass i neka dođu.

Lightpress

Lightpress WordPress tema

Bootstrap Lightpress tema je programa WordPress s programom Bootstrap koji možete koristiti za izgradnju izvanrednih i privlačnih osobnih blogova. Ima stopostotan pregledni i kompatibilni izgled preglednika koji djeluje na svim uređajima poput sna. Čak i kada su u pitanju zasloni mrežnice, Bootstrap Lightpress uvijek osigurava nevjerojatnu isporuku sadržaja.

Uz to, Bootstrap Lightpress također je optimiziran za tražilice i brzinu. Sada možete započeti svoj projekt u najkraćem vremenu, kao i sa što manje rada i energije.

Neke od značajki Bootstrap Lightpress su rešetka za zidanje, tri rasporeda, izbornik profila i gumb za povratak na vrh. Nećete ni željeti puno mijenjati zadane postavke zbog činjenice koliko je lijepa, čista i moderna.

MediaTel

MediaTel WordPress tema

Mediatel je vizualno estetska WordPress tema osmišljena za prikazivanje video sadržaja. U potpunosti je reagira s ne samo preglednicima, već i uređajima i ekranima. Također, dobit ćete je s kvalitetom slike spremne za mrežnicu i impresivnim prilagoditeljem.

Dobit ćete kompatibilnost za YouTube, Vimeo i još mnogo toga. Mediatel ima posebne značajke kao što su automatske sličice videozapisa i video kartice. Neke od njih rade u kategorijama poput najpopularnijih i najnovijih postova. Imat ćete potpunu odluku i slobodu koja će se postova prikazivati. Omogućena je i veza s društvenim medijima za Facebook i Instagram. Mediatel je također savršena tema za online streaming, kanale vijesti ili internetske časopise.

WPLMS

WPMLS WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Jedna od najpouzdanijih WordPress obrazovnih tema, WPLMS nudi jedinstveni proizvod. Ovu temu možete koristiti i za školske i sveučilišne web stranice. Programeri su ovu temu konstruirali pomoću okvira Bootstrap, što je rezultiralo odličnim iskustvom za kupce i programere. WPLMS edukacija WordPress tema je vrlo moćna, no i dalje je vrlo korisna. Uz to, za svoj posao ne treba velika količina programiranja. Sigurno je da je ova tema zasigurno nadmašila sva očekivanja. Također, uključuje tečajeve, događaje, galerije, izradu klizača i veliku biblioteku sadržaja. Također sadrži korisne kratke kodove i widgete.

Kokit

KoKit WordPress tema

Ne postoji bolji način učinkovitog marketinga vašeg branda od najboljeg web mjesta digitalne agencije. Evo vam Kokit, jedne od najboljih tema WordPressa o digitalnoj agenciji koju biste trebali procijeniti za svoje poslovanje. To je moćna tema izgrađena pomoću okvira Bootstrap zajedno s WordPress dodacima.

Štoviše, Kokit također integrira besplatne, a opet moćne dodatke. Ono što vrijedi spomenuti je WooCommerce. Omogućuje vam stvaranje potpuno funkcionalne trgovine unutar vaše web stranice, pa je prodaja gotovo svega moguće.

NewStore

NewStore WordPress tema

NewStore vam nudi sve potrebne alate i komponente za izradu internetske trgovine koja prati sve najnovije web trendove. To je jedna od najboljih tema eCommerce WordPress-a s vrlo minimalnim dodirom. Nema ispravnog ili pogrešnog odgovora gdje možete koristiti NewStore. To bi mogao biti namještaj, odjeća, nakit, torbe, cipele, NewStore je spreman za sve izazove koji ga mogu imati. S ovom moćnom WordPress temom, sigurni ste i uspostavljate prvoklasnu web trgovinu.

Ablogia

Albogia WordPress tema

Ako tražite jednostavan i lijep moderan dizajn za svoj blog, Ablogia je dobra opcija za vas. Tema vam nudi prilagođene slike zaglavlja i mogućnosti prijenosa logotipa kako bi odjeljak zaglavlja izgledao atraktivno.

Minimalan je dizajn kako biste bili sigurni da će korisnici imati sjajno iskustvo na vašem blogu i mogu čitati vaš sadržaj bez ometanja. To može biti jako dobra opcija za bilo koji web mjesto osobnog bloga ili časopisa.

To je čist, minimalan i SEO prijatan dizajn koji će osigurati da vaš sadržaj dobije puno bolje ljestvice u rezultatima Google pretraživanja.

Eduma

Eduma WordPress tema

Ako želite stvoriti izvrsnu web stranicu koja je posvećena učenju, ova tema može vam biti najveći saveznik. To je zasigurno jedna od najboljih WordPress tema za obrazovanje koju trenutno možete pronaći na tržištu. Eduma ima racionalan, praktičan dizajn koji će sigurno privući mnoge čitatelje. Nije potrebno znanje kodiranja i nema potrebe za zapošljavanjem stručnjaka za web razvoj.

Ova edukacija WordPress tema također uključuje veliki popis premium funkcija, koje su dodane besplatno. Željni studenti mogu pristupiti sadržaju sa svojih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala ili stolnih računala. Sve dok ima ekran i internetsku vezu, bit će kompatibilan s vašom web stranicom za obrazovanje.

Artis

Artis WordPress tema

Artis je WordPress tema namijenjena kreativnim pojedincima i profesionalcima. Tema je prepuna mnoštva demo web stranica prikupljenih za različite niše i parove u jedinstvenim stilovima portfelja, više od trideset vrsta portfelja, opsežne mogućnosti prilagođavanja, prilagodljive slike za bolji pregled na manjim uređajima, udoban doživljaj e-trgovine s minimalnim dizajnom i mnogo više.

Uz uključivanje većine popularnih dodataka poput Visual Composer, Revolution Slider i LayerSlider, možete biti sigurni da ćete dobiti sjajne značajke s tom temom. Kao što smo već spomenuli, WooCommerce je također integriran u iskustvo, zajedno s praktičnim izgledima proizvoda, Ajax Mini Cart-om i atraktivnim efektima lebdenja..

Blogora

Tema blogora WordPress

Blogora Tema je tema za pokretanje WordPressa koju možete koristiti za izgradnju izvanrednih i privlačnih osobnih blogova. Ima stopostotan pregledni i kompatibilni izgled preglednika koji djeluje na svim uređajima poput sna. Tema Blogora također je optimizirana za tražilice i brzinu. Sada možete započeti svoj projekt u najkraćem vremenu, kao i sa što manje rada i energije.

Neke od karakteristika Blogora teme jesu zidni rešetke, tri izgleda, izbornik profila i gumb natrag do vrha. Nećete ni željeti puno mijenjati zadane postavke zbog činjenice koliko je lijepa, čista i moderna. Ne gubite više vremena, odaberite Blogora temu i odmah otvorite stranicu i pokrenite je.

sladokusac

Gurmanska WordPress tema

Gourmet Restaurant & Cafe WordPress tema je sofisticiran i inovativan predložak web stranice koji možete koristiti za izradu različitih web stranica poput restorana, kafeterija, korporativnih, poslovnih, osobnih, fotografija, pa čak i portfelja.

Ova tema ima demo program za instalaciju jednim klikom da biste sve postavili. Kreatori su ovu temu također napravili glatkim i lako prilagodljivim okvirom i ugradili je na najnoviji Bootstrap. Na taj način možete bez napora stvoriti responzivne web stranice spremne za prijevod i za mobilne uređaje. Uz to, ova tema reagira i izgleda nevjerojatno na svim vrstama uređaja, od stolnih računala, tableta do mobilnih telefona.

Kleo

Kleo WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kleo drži svoje bogate standarde neprestano na najvišoj razini kako biste ga maksimalno iskoristili prilikom izrade ploče za posao i web platforme za slobodne usluge. To samo pokazuje da je ovaj predložak društvene mreže Bootstrap najbolji tamo. Kleo pruža fleksibilnost, praktičnost i funkcionalnost u stvaranju vrhunskog mrežnog tržišta za tražitelje posla i druge kreativne pojedince. Kleo je zabavan za izradu, a ima mnoštvo dokumentacije i podržanih tema. Društveni su mediji potpuno integrirani kako bi dobili klijente / sljedbenike. Posebni elementi uključuju kalendare, uređivač kože i neograničene mogućnosti boja. Na mjestu su neograničena zaglavlja i video pozadine.

Da sumiram

Bez sumnje, koristi se puno korištenja tema za Bootstrap WordPress. Prvo i najvažnije, ne morate angažirati dizajnere. Stoga se štedi mnogo novca kao i napori dizajniranja. Teme za WordPress Bootstrap štede vam i vrijeme koje ste morali uložiti u pisanje stranica dugačkih dizajnerskih kodova.

Štoviše, ubrzava vaš svježi zadatak na razvoju web mjesta jer sadrži gotove blokove kodiranja. To omogućuje stvaranje prototipa web stranice brzo i učinkovito. Također nudi veliku raznolikost skripti. A pisanje medijskih upita više vam neće postati glavobolja.

Nadalje, ovaj prilagodljivi mrežni okvir pomaže i amaterima i profesionalcima. Isto tako, nudi vam fleksibilnost za prilagođavanje elemenata u vašoj temi.

Ovo je naš popis nekih najboljih tema Bootstrap WordPress-a trenutno dostupnih na tržištu. Ako idete na WordPress temu, bolje je potražiti WordPress temu s Bootstrapom, jer su fleksibilniji, prilagodljiviji, privlačniji i prilagođeniji korisnicima..

Prikupio sam najbolje teme Bootstrap-a dostupne u ovom postu, a mi ćemo naprijed dodati ovaj popis. Dakle, ne zaboravite označiti ovu kolekciju.

Iskoristite ih i javite mi svoje iskustvo u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me