20+ najboljih tema iz Gutenberga za WordPress

20+ najboljih tema iz Gutenberga za WordPress

Kao što sam siguran da već znate, Gutenberg je WordPress ugrađeni, uređivač vizualnog sadržaja temeljen na blokovima. Omogućuje vam usmjeravanje, klikanje i uređivanje sadržaja na vašim postovima i na stranicama uz pomoć vrlo korisnih blokova. Ali ono što možda ne znate je da sve više programera za teme dizajnira WordPress temu u cijelosti oko Gutenberga.


Svakako, postoji mnoštvo WordPress tema s graditeljima stranica. Graditelji stranica olakšavaju prilagođavanje teme bez obzira na to što vašoj web lokaciji možda treba. Na primjer, imamo vlastitu Totalnu temu koja koristi WPBakery graditelj stranica koja je (po našem mišljenju) jedna od najboljih i najfleksibilnijih višenamjenskih tema. Ali ne želi svatko 101 mogućnost ili elemente za pravljenje stranica. Ponekad želite čistu i jednostavnu temu, s adekvatnim značajkama da markirate svoje WordPress web mjesto i promijenite nekoliko izgleda. Ovdje sjaje teme Gutenberg WordPress. Pa što to znači za vas? Brže postavljanje web mjesta, jednostavnije prilagodbe i lakše podešavanje težine za vašu web lokaciju (što bi vam moglo potencijalno pomoći da povećate ukupnu brzinu web lokacije).

Dakle, da bismo proslavili Gutenberg i smanjili njegovu fleksibilnost, sastavili smo listu najboljih tema Gutenbergove WordPress. Ovo nisu samo teme za koje tvrdi da su “kompatibilne”. Svaka tema na ovom popisu posebno je stvorena i dizajnirana za suradnju s Gutenbergom. Nijedna od nabrojanih tema nije dodala dodatke za izgradnju WordPress stranica. Umjesto toga, oni u potpunosti koriste prednost ugrađenog Gutenbergovog uređivača i prilagoditelja uživo koji su dio WordPressa. Pa krenimo!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Gutentim

Gutentim - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Tema Gutentim koristi Gutenberg da bi vam ponudio više opcija dizajna. Započnite s unaprijed izrađenim demonstracijama i ugrađenim prilagođenim stilovima zaglavlja. Pomoću widgeta za izgled posta, blokova i opcija stvorite portfelj, blog, web mjesto agencije, odredišnu stranicu i još mnogo toga. Plus opcije u Live Customizer-u olakšavaju promjenu boja i fontova. Gutentim tema uključuje i integraciju biltena MailCHimp, klizače, izgled postava i spreman je GDPR.

2. Carrino

Carrino - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Dizajnirajte vam savršen blog s Carrinom. Ova tema blogginga koja se temelji na Gutenbergu uključuje mnoštvo izgleda posta, bočnih traka, mogućnosti oblikovanja tema i naravno Gutenbergove blokove da biste stvorili sve što vam može trebati. Dodajte istaknute postove, kategorije, područja heroja, preklopnike, prilagođene boje i još mnogo toga. Plus tema je WooCommerce spreman ako želite dodati trgovinu na svoju web lokaciju.

3. Getwid baza (besplatno)

Getwid baza - najbolje teme iz Gutenberga za WordPress

Obećali smo da teme na ovom programu neće zahtijevati druge graditelje – ali ovaj se kladio s Gutenbergovim dodatkom Getwid. Dizajnirana da stane zajedno poput dijelova slagalice, tema Getwid Base savršeno funkcionira s Gutenbergom i dodatkom Getwid. Ova početna tema čini je jednostavnom tako da možete izrađivati ​​prilagođene izglede i odjeljke koristeći više od 30 dodanih Gutenbergovih blokova za karte, društvene medije, gumb, klizač slika, okvir cijena, traku napretka i još mnogo toga.

4. Gutenote

Gutenote - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Kada je u pitanju izgradnja bloga, potrebna vam je tema s lijepim postovima, prilagodljivim dizajnom i mogućnostima oblikovanja kako biste odgovarali vašoj robnoj marki. Gutenote nudi sve to u jednom jednostavnom paketu za instaliranje i korištenje. Da biste započeli brzo, upotrijebite demo uvoznik s jednim klikom, odaberite između 650+ Google fontova, dodajte WooCommerce trgovinu, izradite stranicu kontakata s Kontakt obrascem 7 i više. Plus tema je prijevod spreman!

5. Gutenberry

Gutenberry - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Tema Gutenberry iz TemplateMonster nudi lijepe, unaprijed dizajnirane opcije za vaš blog. Upotrijebite jedan od 6 izgleda početnih stranica, 6 različitih dizajna blogova i stilova pojedinačnih postupaka za brzo podnošenje bloga. Osim toga, tema uključuje dodatak ZeGuten za još više blokova poput tablice s cijenama, banera, vremena odbrojavanja, SVG ikona i slika, trake napretka i više.

6. Cesa

Cesa - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Gutenberg nije samo za blogove – super je i za trgovine! Uz Cesa možete u bilo kojem trenutku izgraditi minimalističku trgovinu za e-trgovinu. 5 početnih stranica, stranica koja uskoro dolazi, 4 izgleda trgovine, više od 20+ prilagođenih blokova (proizvodi, šalter, Instagram, kutija ikona, klizač i još mnogo toga) možete dizajnirati svoju trgovinu, svoj način. Tema Cesa uključuje i brzi pregled proizvoda, pretragu uživo, opcije tipografije, podršku za RTL, mega menije i efekte paralakse..

7. Bimba

Bimba - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Bimba je nišna tema za Etsy poput zanata, ručne izrade robe, naručivanja dizajna i slično. I najbolje od svega – sve se temelji na Gutenbergu i dodatku Getwid. Stvorite zadivljujuće stranice s kutijama ikona, galerijama slika, klizačima medija, karticama, oblačićima i drugim. Plus Bimba je u potpunosti kompatibilan s WooCommerceom, tako da možete upravljati prodajom, zalihama i isporukom izravno sa svoje web stranice.

8. GutenWP (besplatno)

GutenWP - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

S GutenWP-om možete imati lijep blog u stilu časopisa s jednostavnim blokovima Gutenberg. Tema dolazi s 4 dizajna početnih stranica zajedno sa značajkama kao što su predlošci pune širine, stupci, prilagođeni izbornici, klizač postova na početnoj stranici i mogućnosti oblikovanja tema. GutenWP je također spreman za prijevod i kompatibilan je s većinom Gutenbergovih dodatnih dodataka za još više mogućnosti uređivanja sadržaja.

9. Gutentype

GutenType - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Izgradite super uređeni blog (zajedno s kripto plaćanjem putem Elegro-a) pomoću Gutentype-a. Ovaj blog na Gutenbergu koristi ugrađene postavke uređivača, dodane 20+ elemenata CoBlocks i CSS uređivač žute olovke za prednji kraj kako bi omogućio dizajn mnogih stranica. Gutentype je također spreman za GDPR, kompatibilan je s WooCommerceom, optimiziran za mobilne uređaje, a nudi i 12+ gotovih demonstracija za početak.

10. Petotel

Petotel - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Ako vodite hotel ili vrtić za kućne ljubimce, jedinstvena tema Petotel odličan je izbor. Ne samo da je stvorena za super specifičnu nišu – ona je izgrađena da u potpunosti surađuje s Gutenbergom. Jednostavno koristite unaprijed izrađene blokove i ugrađene opcije za izradu vaše web stranice. Uz to dolazi u paketu s dodatkom Getwid (za još 30 blokova) i dodatkom za MotoPress Booking kako biste mogli rezervirati svoje stranice.

11. Openlane

Openlane - Najbolje Gutenbergove teme za WordPress

Tema Openlane uključuje mnoštvo značajki i već pripremljenih izgleda za tvrtke. Bez obzira jeste li slobodni stručnjak, stvorili aplikaciju ili pokrenuli agenciju, možda biste htjeli Openlane razmotriti. Tema uključuje 9 zapanjujućih početnih stranica za različite vrste poslovanja, demo instalaciju s jednim klikom, potpunu Gutenbergovu integraciju i isporučuje se s dodatkom Openlane Block koji dodaje 12+ prilagođenih blokova za zadovoljstvo sadržaja.

12. CoBlocks (besplatno)

Koblokovi - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Razgovarali smo o popularnom CoBlocks Gutenbergu, ali jeste li znali da postoji tema za to? Ova besplatna tema čini je jednostavnom, ali nudi obilje mogućnosti za izgradnju vlastitog bloga, jednostavne odredišne ​​stranice ili čak i online životopisa. Učitajte svoj logotip, dodajte prilagođeni izbornik, odaberite svoje stupce, dodajte gif-ove, umetnite društvene veze i još mnogo toga – sve iz super jednostavnog Gutenbergovog uređivača.

13. Dinova

Dinova - najbolje teme iz Gutenbergove riječi za WordPress

Gutenberg je sjajan i za stranice časopisa, što možete očito vidjeti u temi Dinova. Ova elegantna tema uključuje poboljšane mogućnosti tema, izgleda i stilove posta s moći Gutenberga. Možete stvoriti vlastite stranice pomoću 6 blokova posta, 4 stila posta, 5 formata objava (slika, audio, video, galerija i standardni) 3 izgleda zaglavlja, 12 bočnih traka, beskonačno pomicanje i sjajni preklopnici.

14. Tipograf

Tipograf - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Typograph je jedinstvena tema za bloganje jer je dizajniran tako da izgleda sjajno sa ili bez ikakvih slika. Dakle, ako samo želite stvoriti sadržaj, nema potrebe za dosadnim fotografijama dionica. A budući da koristi Gutenberg, možete kreirati prilagođene izgledima postova ili stranica u pokretu. Tema je također prevođenje i RTL spreman za bilo koji jezik koji koristite!

15. Atomski blokovi (besplatno)

Atomski blokovi - najbolje Gutenbergove WordPress teme

Kao i nekoliko drugih besplatnih tema na ovom popisu, tema Atomski Blokovi dizajnirana je tako da se stapa s vlastitim sličnim imenom Gutenberg. Tema je čista i jednostavna, a izgleda sjajno sa svim zadanim blokovima dodanih Atomic Blocks. Pomoću ove dvije stranice možete kreirati stranice s mrežnim mrežama, prijavom na biltene, pozivima na akciju, testimonijalima, dijeljenjem društvenih mreža, kapicama i više.

16. Mae

Mae - Najbolje Gutenbergove teme za WordPress

Tema Mae-a namijenjena je mjestima za događaje, konferencije, izložbe i seminare. A budući da je izgrađen oko Gutenberga, imat ćete potpuno iskustvo uređivanja, bilo da kreirate odredišnu stranicu događaja ili osnovni blog. Koristite ugrađene značajke teme za boje, fonta, zidanje ili raspored rešetki i ikone fonta da biste dodatno dizajnirali stranice kako bi predstavili svoju tvrtku ili marku.

17. Especio

Especio - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Izgradite vlastiti blog o hrani s blokovima WordPress i Gutenberg pomoću teme Especio. Tema izvrsno funkcionira sa svim Gutenbergovim blokovima, ali uključuje i prilagođene blokove za obrasce, gumbe, widgete, ikone, tablice, vještine, karte i još mnogo toga. Espacio tema također dolazi s kompatibilnošću s GDPR-om, podrškom za WooCommerce i integracijom MailCHimp-a.

18. Hamilton (besplatno)

Hamilton - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Ako samo želite portfelj, nešto lijepo i minimalno, onda je Hamilton odličan izbor. Ova besplatna Gutenbergova tema savršen je način da svoj rad prikažete – običan i jednostavan (doslovno). Izgradite svoj portfelj pomoću Gutenberga, a zatim pomoću opcija tema dodajte boje pozadine, stranicu sa životopisom, odaberite svijetli / tamni način, prenesite svoj logotip ili dodajte beskonačno pomicanje.

19. Katelyn

Katelyn - najbolje teme iz Gutenbergove riječi za WordPress

Katelyn je napredna tema u stilu bloga koja nudi divan dizajn s Gutenbergovim uređivačem za prilagodljive izglede. Spremne za upotrebu stranica, fleksibilne postavke boja, 3 stila zaglavlja, dodatna područja widgeta, prilagođeni oglasi vrsta oglasa, naravno Gutenbergovi blokovi znače da možete imati blog ili web stranicu u nekoliko minuta. Tema je također responzivna, provjerena putem preglednika, GDPR spremna i optimizirana za performanse.

20. GutenTag

GutenTag - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Pozdravite GutenTag – elegantna tema treniranja i lifestyle bloganja. Ova tema koristi temeljne mogućnosti WordPressa i Gutenberga, tako da možete prilagoditi web mjesto bez ikakvog dodatnog koda. Postoje čak i izgled bloga i portfelja, stranica s kontaktima, unaprijed pripremljeni oblačići i još mnogo toga. Tema također izvrsno funkcionira s proširenjima Ghost i Kadence Blocks Gutenberg koji vam nude veću kontrolu nad stupovima, pozadinom, ikonama i vašim sadržajem.

21. Dvadeset devetnaest (besplatno)

Dvadeset devetnaest - najbolje teme iz Gutenbergove WordPress-a

Kako smo mogli sastaviti popis bez vodeće Gutenbergove teme WordPressa – Dvadeset devetnaest. Ova jednostavna, temeljna tema uključuje jednostavne značajke, jednostavne mogućnosti dizajna i naravno mogućnost upotrebe Gutenberga za sve potrebe posta i stranica..


I to je sve za sada, ljudi! Gore navedene teme sve su sjajne mogućnosti ako želite malo prilagoditi svoju WordPress stranicu bez puno napora. Budući da je Gutenberg već ugrađen u WordPress i jednostavan za upotrebu, možete vam uštedjeti tonu vremena kada sastavite novu web stranicu (ili kad osvježite trenutni blog). Osim toga, mnogi programeri dodaju u prilagođene blokove pa je s Gutenbergom moguće gotovo sve vrste web mjesta. Bilo da je to jednostavan blog ili prepuna trgovina e-trgovine, nadamo se da je jedna od nabrojanih tema prava za vas.

Ovo su samo naše omiljene WordPress teme spremne za Gutenberg, a znamo da smo vjerojatno propustili i neke dobre. Dakle, ako ste koristili WordPress temu koja koristi Gutenbergov uređivač, volite nas obavijestiti. Voljeli bismo dodati više Gutenbergovih tema dodanih na naš popis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me