20 najboljih dodataka za obrazac za WordPress 2020

Najbolji dodaci za obrazac za WordPress

Jedan od najvažnijih elemenata bilo koje web stranice je način da kupci ili klijenti mogu brzo i lako kontaktirati s vama. Najčešći način za to je putem kontakt obrasca koji se nalazi na posvećenoj stranici za kontakt ili je smješten u bočnoj traci ili podnožju vidljivom sa svih stranica. U ovom će se postu naći neki od najboljih dodataka za obrazac za kontakt koje možete odabrati. Obrasci za kontakt korisni su jer:


  • Prisilite kupce da unose podatke: Korisniku možete točno reći koje informacije tražite (poput njihovog telefonskog broja, adrese itd.).
  • Može pomoći poslovnom poslovanju: Ako na obrazac za kontakt uključite padajući izbornik, upit se lako može poslati u odjel koji je najbolje opremljen da ga riješi..
  • Poboljšajte estetiku: Obrazac za kontakt jednostavno izgleda profesionalnije i zanimljivije od alternative.

Sveukupno, kontakti obrasci mogu vam pomoći u jačanju profesionalizma za koji se nadamo da se prikazuje na ostatku vaše web stranice. Također, gotovo ih je lako postaviti kao dodavanje adrese e-pošte!

No, nisu svi kontakti kontakti slični, pa je potreban jednostavan način za njihovo stvaranje i prilagođavanje. Srećom, WordPress dodaci olakšavaju izradu kontaktnih obrazaca, postavljanje na vaše web mjesto i prikupljanje podataka dobivenih od kupaca koji ih ispunjavaju.

Ovaj članak će pogledati neke od najboljih dodataka za obrazac za WordPress na raspolaganju. Sastavili smo kratki sažetak o tome što svaki obrazac za kontakt može učiniti i što ga izdvaja. Uživati!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Gator obrasci (besplatno)

Gator oblici besplatnog dodatka za WordPress

Stvorite vlastite kontakt forme pomoću Gator Obrasca. Dodatak uključuje jednostavne opcije, tako da možete pripremiti obrazac u samo 5 klikova. Želite nešto malo prilagođenije? Pomoću alata za izradu obrasca stvorite upravo ono što želite.

Gator Forms nudi mogućnosti za neograničena polja (tekst, ime, e-pošta, textarea svi su uključeni u besplatnu verziju), preusmjeravanje polja povuci i spusti, savjete za alat, pravila za provjeru valjanosti, gotove teme, ugrađene animacije i vizualni stil. Svi obrasci su responzivni, integrirani s naprednom zaštitom od neželjene pošte i uključuju opcije praćenja (da biste vidjeli koji URL-ovi generiraju obrasce i konverzije).

Za više opcija, razmislite Gator Forms Pro koja nudi tonu više svojstava građevinskih oblika. To uključuje dodatna polja obrasca (telefon, popis za odabir, potvrdni okvir, gumbe za radio, birač kalendara / datuma i još mnogo toga), naljepnice u ugrađenom polju, mogućnosti datoteke za prijenos, kontakt za vezu s izbornikom, sustav ulaznica i još mnogo toga.

2. HappyForms (besplatno)

HappyForms besplatan dodatak za WordPress

HappyForms moćan je i besplatan dodatak za izradu obrazaca za WordPress. Dodatak upotrebljava poznato sučelje za prilagodbu podataka, lako je svatko moći sastaviti prilagođeni kontakt, sastanak, povratne informacije ili drugi obrazac bez potrebe za otkrivanjem HTML-a.

Jednostavno instalirajte dodatak, dajte naziv obrascu, odaberite elemente koje želite u obrascu (poput veza, kratkog i dugog teksta, adrese e-pošte, telefonskog broja, radio gumba, potvrdnih okvira, URL-a i još mnogo toga), dodajte tekst nositelja mjesta, postavite širinu i čak učinite potrebna polja. Obavezno ne zaboravite uključiti svoju e-poštu (za odgovore) i upotrijebiti opcije za oblikovanje obrasca za prilagođene boje i fontove. Kada završite, samo spremite obrazac i umetnite ga pomoću ugrađenog umetka obrasca za stvaranje postova ili prilagođenog widgeta za dodavanje obrazaca na bočne trake. To je jedan od najbržih načina dodavanja obrazaca na bilo koju WordPress web lokaciju.

3. tečne forme

FluentForm - najbolji dodatak za izgradnju i povlačenje oblika za WordPress

Ako tražite jednostavan za upotrebu, povuci i spusti, izrađivač obrasca koji podržava GDPR, tada je FluentForm savršen za vas! Ovaj moćan dodatak za kontaktni obrazac sadrži značajke za uvjetnu logiku, predloške za višekratnu upotrebu, Google recaptcha, podnošenje obrasca Ajax, potvrdnu poruku (ili preusmjeravanje), pa čak i vremenska ograničenja. FluentForm također nudi integracije za brojne usluge, uključujući MailChimp liste biltena i slabe obavijesti.

A sve te značajke nalaze se u besplatnoj verziji! Za dodane integracije Zapier, iContact, Monitor kampanje, ActiveCampaign i Conditional CRM integracije, kao i premium uvjetne personalizirane e-poruke, akcijske kuke, korake oblika, jednostavne kratke kodove i još mnogo toga nadogradi na pro.

4. ARForms

ARForms

Info & DownloadView Demo

ARForms je još jedan graditelj oblika koji ima puno mogućnosti. Ovaj premium dodatak nudi jednostavan za upotrebu uređivača uživo, tako da možete vidjeti svoj obrazac dok ga sastavljate. S preko 25+ elemenata oblika za odabir vrlo je korisno da biste vidjeli što radite! Ostale značajke obrasca uključuju tee stilove obrasca, predloške obrasca, savjete, promjenjive stupce, ugrađene medije, uvjetnu logiku, matematičku logiku i još mnogo toga. Osim toga, postoji ugrađena analitika da biste vidjeli izvedbu oblika. Pogledajte sve mogućnosti snažnih dodataka u našem pregledu ARFormsa.

5. Kontakt obrazac 7 (besplatno)

Kontaktni obrazac 7 Dodatak

Kontakt obrazac 7 jedan je od najpopularnijih dodataka za kontakt koji je dostupan zbog svoje jednostavnosti.

Zadani obrazac je više nego dovoljan za većinu ljudi, ali možete stvoriti i upravljati dodatnim obrascima. Svaki obrazac i njegove obavijesti putem e-pošte mogu se lako prilagoditi jednostavnim označavanjem. Značajke poput podnošenja Ajaxa, CAPTCHA i filtriranje neželjene pošte pomažu da ovaj dodatak bude vrlo moćan. Na raspolaganju je i puno proširenja za dodavanje još veće funkcionalnosti.

Osim toga, ako vam je potrebna pomoć kako započeti s kontaktnim obrascem 7, samo pogledajte naš vodič. Prolazimo kroz svaki korak kako biste brzo mogli izrađivati ​​obrasce.

6. Obrasci za Jetpack (besplatno)

JetPack dodatak

Jetpack nije samostalni dodatak za kontaktne obrasce, već je skup dodataka iz Automattic-a koji pružaju WordPress.com funkcionalnost web lokacijama s WordPress-om, koje hostiraju sami. Široko se koristi za mnoge značajke koje uključuje, a obrasci za kontakt dobro se integriraju s drugim dodacima poput Akismet-a.

Pomoću funkcionalnosti obrasca za kontakt Jetpack možete dodavati obrazac bilo kojem postu ili stranici iz uređivača postova i prilagoditi ga pomoću ugrađenog alata za pravljenje obrazaca.

7. WPForms Form Builder Lite (besplatno)

WPForms WordPress dodatak

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

WPForms je moćan program za izgradnju i povlačenje oblika za WordPress. Ovaj dodatak olakšava stvaranje obrazaca. Jednostavno odaberite odjeljke oblika koje želite uključiti, a zatim ih povucite na svoje mjesto. Uz to postoje uključene unaprijed izgrađene predloške koje možete koristiti za početak. Iako su ugrađene brojne mogućnosti (tekstualna polja, tipke radija, prijenos datoteka itd.), Uvijek možete dodati više značajki svoje obrasce pomoću HTML-a ili prilagođenog CSS-a. Saznajte više o WPFormsima na njihovoj web stranici.

8. Gravitacijski oblici

Gravity Forms Plugin

Info & DownloadView Demo

Gravity Forms vrlo je popularan graditelj premium oblika koji omogućava naprednu funkcionalnost obrasca.

Počevši od 59 USD, pruža alat za sastavljanje oblika s povlačenjem i ispustanjem, obrasce s više stranica i uvjetnu logiku, među ostalim značajkama. Viši nivoi licenci uključuju dodatke za integraciju marketinga e-pošte, plaćanja i automatizaciju.

Gravity Forms nadilazi jednostavne forme u prilagođenu aplikacijsku funkcionalnost. Prilično je slatko.

9. Ninja Obrasci (besplatno i profesionalno)

Ninja tvori dodatak

Info & DownloadView Demo

Ninja Forms fleksibilan je dodatak za izgradnju i povlačenje oblika za WordPress. Nema ograničenja u broju polja, e-pošte, radnji ili prijave. Stvorite prilagođene kontaktne obrasce i više poput profesionalca! Također možete spremiti polja i njihove postavke za ponovnu upotrebu u drugim oblicima te uvoziti i izvoziti obrasce i polja. Dostupne su četiri mogućnosti protiv neželjene pošte kako bi se zaštitile i od neospornih prijava.

Izvrsna značajka Ninja Forms su, dobro, sve sjajne značajke. Dodatak je izgrađen sa čistim i minimalnim dizajnom, tako da vaši obrasci izgledaju sjajno uz bilo koju WordPress temu. Ili možete prilagoditi stil pomoću prilagođenog CSS-a. Ninja Obrasci također uključuju puno prilagođenih polja, polja za višekratnu upotrebu, opcijski AJAX, podršku protiv neželjene pošte i još mnogo toga.

Programeri vole Ninja Forms. Dodatak učitava JavaScript samo na stranice gdje je to potrebno, što Ninja Forms čini brzim i laganim, tako da ne usporava vašu web lokaciju. A iz perspektive programera, Ninja Forms je lako prilagoditi i proširiti. Funkcije, akcijske kuke i filtri mogu se koristiti za dodavanje dodatnih opcija ako ih zatrebate.

Pa što ako trebate integraciju biltena? Ili obrazac za sigurnost? Ili korisnička analitika? Nabavite dodatak. Postoje toni premium dodataka za Ninja forme, uključujući MailChimp, FreshBooks, Pushover, Stripe, Capsule CRM itd..

10. Izvrsni obrasci (besplatno i profesionalno)

Oblični obrasci - Builder oblika za WordPress

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Stvaranje i prilagođavanje obrazaca WordPress na brz i jednostavan način pomoću jednostavnog sučelja za povlačenje i ispuštanje Formidable Forms (i oblikovača vizualnog oblika u verziji 2.0). Ugrađena zaštita od neželjene pošte te prilagođeni HTML i CSS čine ovaj graditelj obrazaca moćnom opcijom.

Pro verzija (od 49 USD) dodaje više vrsta polja i profesionalnih značajki poput izračunavanja polja, uvjetne logike i prikaza podataka putem grafikona. Starije pritužbe na nedostatak funkcionalnosti riješene su nedavnim ažuriranjima, tako da se možete osjećati ugodno čak i u besplatnoj verziji.

11. Visual Builder obrazaca (besplatno)

Visual Builder oblika

Visual Form Builder vrlo lako stvara potpuno funkcionalne kontaktne obrasce u nekoliko minuta bez koda. Polja se mogu dodati jednim klikom, a graditelj povuci i ispusti omogućuje brzo preuređivanje. Unosi u obrasce automatski se pohranjuju i mogu se izvesti u CSV datoteku. Prilagođeni CSS i više opcija izgleda znači da možete prilagoditi obrasce da odgovaraju vašoj web lokaciji. Pro verzija je dostupna za dodatne funkcije poput višestrukih prijenosa datoteka i dizajnera e-pošte, ali za većinu korisnika besplatno djeluje sjajno.

12. WeForms (besplatno)

weForms kontaktni dodatak za WordPress

Jednostavno rečeno: weForms više je od jednostavnog dodatka za kontaktne obrasce. Izradio je jednostavan i brz brzi obrazac pomoću kojeg možete napraviti bilo koju vrstu obrazaca – profesionalnu i prilagodjenu.

weForms izgrađen je s prosječnim korisnikom na umu, pa to svima nije znoj bez ikakvog znanja i kodiranja. Minimalistički dizajn dolazi s intuitivnim sučeljem koje weForms čini izuzetno prijateljskim. Također, značajka pregleda uživo iznimno poboljšava njegovu ugrađenu funkciju povlačenja i ispuštanja. Kako će izgledati vaš obrazac nakon što ga objavite – možete provjeriti u stvarnom vremenu!

Pomoću unaprijed instaliranih gotovih predložaka i dizajnerskih obrazaca za WeForms možete započeti sa samo nekoliko klikova. Ali ne zaboravite na fleksibilnost koju nudi. Upotrijebite CSS kôd za jednostavno prilagođavanje dizajna oblika. Sloboda za kreiranje standardnih obrazaca za vaše web stranice i poslovanje isključivo je vaša.

Također sjajno izgleda u bilo kojoj WordPress temi. Glazura na torti: weForms dolazi ugrađen u dodatak za prijavu za sučelja za WordPress, WP User Frontend. Tako uz weForms dobijate kompletan paket za sve vaše potrebe sučelja!

Održavajte svoje prijave organske i bez neželjene pošte pomoću značajke reCaptcha. Pametno i učinkovito prilagodite ponašanju svog korisnika pomoću značajke uvjetne logike WeFormsa. Ili upotrijebite značajku u više koraka za stvaranje dugačkih segmentiranih obrazaca koje korisnici jednostavno prate. Postoji više od 23 vrste polja za biranje!

13. QuForm

QuForm logotip dodatka

Info & DownloadView Demo

Quform je dodatak za izradu premium oblika (29 USD) koji vam omogućuje stvaranje jednostavnih i složenih obrazaca pomoću alata za izgradnju jednog klika i funkcije povuci i ispusti.

Ima jedinstveni tematski sustav obrasca, tako da možete koristiti uključene teme, graditi vlastiti ili uvoziti druge dizajne tema. Uz velik broj opcija izgleda, možete u potpunosti prilagoditi izgled i oblik svojih obrazaca.

14. Obrada obrasca obrasca obrasca (besplatno)

FormCraft - Builder oblika za WordPress

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Form Craft Form Builder graditelj je obrasca za povlačenje i ispusta radi stvaranja i ugradnje obrazaca i praćenja prijava.

Izrađivač obrasca WYSIWYG brz je, lagan i proizvodi elegantne odgovarajuće oblike. Predlošci obrazaca mogu se izvesti i uvesti što vam omogućuje dijeljenje prilagođenih obrazaca. Premium verzija (do sljedeće) dodaje još više funkcionalnosti .

15. Obrazac obrta Builder Pro

Obrazac obrta Builder Pro

Info & DownloadView Demo

FormCraft je WordPress dodatak koji je jednostavan za korištenje alata za izradu obrazaca, što ga čini jednostavnim za izradu prilagođenih oblika bez potrebe za unosom isječka koda. Ovaj dodatak je savršen za izradu kontaktnih obrazaca, obrasca za podršku, obrasca za pregled kupaca, kvizova, skočnih prozora i svega ostalog što možete zamisliti.

Obrasci su odličan način za prikupljanje podataka i podataka od svojih čitatelja ili kupaca, ali stvaranje teme ispočetka može biti teško. Ne bojte se – FormCraft olakšava izradu prilagođenih obrazaca za nekoliko minuta. Ovaj fantastični WordPress dodatak sadrži jednostavnu alatku za crtanje i ispuštanje oblika s 20+ polja za dodavanje ocjena, klizače, odabir vremena, skrivena polja, prijenos datoteka i još mnogo toga.

Još jedna velika značajka FormCrafta je ugrađena nadzorna ploča za izvještavanje. Možete vidjeti koliko pregleda je prikupljeno u obrascima, koliko je zaprimljenih prijava i vaš ukupni stupanj pretvorbe. Osim toga, možete pregledati svoje statistike na osnovi obrasca ili ukupno za sve obrasce. Ovo je sjajan način da se vidi koji oblici se pretvaraju!

Ostale fenomenalne značajke uključuju uvjetnu logiku, upravitelja prijava na nadzornoj ploči, dodatke na popisu e-pošte (MailChimp, Monitor kampanje, AWeber i GetResponse), lokaciju u 3 obrasca (skočni prozor, letvicu i ljepljenje) i mnoštvo opcija za oblikovanje kako biste stvorili lijep oblik koja odgovara vašoj web lokaciji. Provjerite dodatne značajke dodatka FormCraft u nastavku!

16. Jednostavni osnovni kontakt obrazac (besplatan)

Jednostavni obrazac za kontakt

Jednostavni osnovni kontakt obrazac je dodatak za kontakt bez neobičnih podataka koji je lako podesiti i prilagoditi.

Unatoč minimalnoj prezentaciji, vrlo je fleksibilan. Možete koristiti bilo koje kratke kodove ili oznake predložaka za prikaz obrasca bilo gdje. Ima ugrađenu zaštitu od neželjene pošte putem CAPTCHA i vatrozida, obične tekstualne obavijesti putem e-pošte i u potpunosti je prilagodljiv sa svoje stranice postavki ili pomoću prilagođenog CSS-a.

17. CaptainForm (Besplatno)

Graditelj obrasca CaptainForm

Ako tražite graditelja obrasca koji je brz i jednostavan za upotrebu, CaptainForm dolazi s prijateljskim sučeljem povuci i ispusti koje će vam pomoći stvoriti sjajne forme u roku od nekoliko minuta.

Uz CaptainForm može se graditi bilo koja vrsta obrazaca, kao što su: obrasci za narudžbu, obrasci za registraciju, obrasci zahtjeva, obrasci za prijavu, obrasci za kontakt, obrasci za plaćanje, obrasci za plaćanje, zahtjevi za citiranje, obrasci podrške, pretplate na biltene, ankete, kvizovi, koje je korisnik poslao postove i mnoge druge.

Dodatak je integriran s mnogim procesorima plaćanja i aplikacijama: Mailchimp, Active Campaign, FreshBooks, WordPress korisnici, WordPress postovi, Marketo, Zoho, Webhooks, Exact Target, Google Drive itd. Što se tiče platnih procesora, naći ćete PayPal, PayPal Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay i još mnogo toga.

Što se tiče značajki, CaptainForm nudi veliki izbor funkcionalnosti: primati obavijesti e-poštom svaki put kada se obrazac pošalje, pošaljite korisnicima kopiju ispunjenog obrasca ili prilagođene automatske odgovore, izvozite podatke u EXCEL, CSV ili PDF, omogućavajući korisnicima da sačuvaju svoj napredak za kasnije, primati SMS obavijesti, generirati izvještaje, objavljivati ​​obrasce kao skočne prozore, unutar widgeta, stranica, postova ili kao pozive funkcija. Također ćete dobiti sjajnu korisničku podršku za svaki plan usluga.

18. Napredni oblici

Napredni obrasci ACF dodatak

Advanced Forms moćan je graditelj oblika koji koristi fleksibilnost Advanced Custom Fields. Omogućuje vam pristup cijelom nizu vrsta polja koje pruža ACF, kao što su repetitori, birači datuma i galerije, kao i dodacima trećih strana. Ova čvrsta baza čini Advanced Forms savršenim graditeljem obrasca bilo da stvarate jednostavan kontakt obrazac ili prilagođeno korisničko iskustvo uređivanja. Minimalna količina stiliziranog stila olakšava integraciju obrazaca u bilo koju temu.

Dodatak dolazi s jednostavnim sučeljem za definiranje e-poruka poslanih na vaše administratore ili adrese koje se pružaju putem obrasca. Također ima opcionalnu mogućnost automatskog spremanja podnesaka unosa u unos. Kasnije se možete vratiti i pristupiti im putem WordPressa. Povrh toga obrasci se lako mogu ograničiti na određeni raspored, samo se prijavljuju na korisnike ili dopustiti samo određenu količinu podnesaka.

Napredni obrasci izgrađeni su s obzirom na razvojne programere i nude širok izbor funkcija i kuka kako bi se stvorio prilagođeni obrazac lak. Sa samo malim dijelom koda možete stvoriti obrasce koji generiraju postove, uređivati ​​korisničke profile, registrirati ljude na događaje ili bilo što drugo što bi prednja strana trebala raditi. Opsežna dokumentacija stalno se ažurira kako dodatak raste, a sadrži i vodiče za slučajeve uobičajene uporabe, kao i reference za funkcije, radnje i filtre.

19. BuddyForms

BuddyForms WordPress i BuddyPress Form Builder

BuddyForms je dodatak za izradu obrasca za WordPress i BuddyPress. Automatizira i podržava cjelokupni proces generiranja sadržaja u zajednici, mreži ili korisnicima. Nakon što je dodatak instaliran, štedite vam puno vremena razvoja kupca i daje potpunu kontrolu nad korisničkim sadržajem.

Cilj BuddyForms-a je jednostavno postavljanje i korisničko sučelje koje svakome omogućuje izgradnju kontaktnih i naprednih obrazaca za nekoliko minuta. Sve bez potrebe za znanjem kodiranja. Također omogućuje svakome interakciju, interakciju i pisanje sadržaja za web mjesto izravno s sučelja, a da ne mora naučiti WordPress ili BuddyPress.

BuddyForms također sadrži red čekanja za moderiranje koji zadržava izvorni post uživo dok izmjene čekaju recenziju od strane administratora. To omogućava administratorima koji generiraju sjajan tijek rada te imaju potpunu kontrolu nad poslanim i objavljenim sadržajem na svojoj web stranici.

Uz dodatke s kojima dolazi BuddyForms proširiv je s drugim dodacima kao što su WooCommerce, BuddyPress, ACF, Ultimate Member i mnogi drugi!

20. Graditelj eForma

eForm - WordPress Form Builder

Info & DownloadView Demo

EForm Builder vrhunski je WordPress dodatak za koji je sigurno da će mnogo, puno lakše i brže stvarati obrasce i upitnike za svoju web stranicu.

Izrada obrazaca može biti zamorna, posebno ako ste novi u dodatku koji koristite. Izgradnja obrasca eForm Builder za WordPress dodatke ne bi mogla biti lakša zahvaljujući ugrađenom alatu za prijenos i povlačenje oblika. Samo odaberite elemente i spremnike koje želite dodati svom obliku i stavite ih na svoje mjesto. Nisu potrebne vještine kodiranja. eForm Builder također uključuje 25 različitih tema. Stoga morate odabrati kožu boje koja najbolje odgovara vašoj web lokaciji (ali uvijek je možete prilagoditi i malo CSS-a).

Još jedna sjajna značajka su ugrađene mogućnosti izvještavanja. Korisnici ispunjavaju vaše obrasce, ankete i kvizove za koje možete pokrenuti detaljna izvješća izravno s vašeg administracijskog panela WordPress. Pregledajte rezultate svog upitnika koristeći opcije za pitane grafikone, trake, stupove ili tablične podatke. Uz eForm Builder postoji i mogućnost primanja e-poruka prilikom slanja novih obrazaca, tako da možete biti u tijeku s rezultatima.

Ostale značajke dodatka uključuju upravljanje korisnicima, medijsku podršku (tako da možete dodati obrasce, prezentacije i još mnogo toga u svoje obrasce), sklopive spremnike, uvjetnu logičku podršku, dizajn u obliku mrežnice, prilagođena preusmjeravanja i sve ostalo navedeno u nastavku. eForm Builder izvrstan je ajaxed builder oblika koji bi svakako trebali uzeti u obzir za sljedeću WordPress web stranicu ili projekt.

Zaključivanje najboljih dodataka za obrazac za WordPress

Kontakt obrazac jednostavan za korištenje može vam pomoći u povezivanju s posjetiteljima vaše web stranice. Ali morate biti u mogućnosti lako upravljati obrascem i njegovim podnescima.

Na gornjem popisu podijelili smo širok raspon dodataka za kontaktne obrasce koji odgovaraju različitim scenarijima. Trebali biste moći pronaći dodatak za obrazac za kontakt koji zadovoljava vaše potrebe, pa ako ga nemate, danas postavite obrazac na svoje web mjesto kako biste počeli slušati svoje posjetitelje!

Koristite li neki od ovih dodataka za obrazac za kontakt na svojoj web stranici? Voljeli bismo čuti vaša iskustva s gore navedenim dodacima za obrazac za kontakt, pa podijelite u komentarima ispod! Znamo da postoji mnogo dodatnih dodataka koje također nismo pokrili, pa nam svakako najavite sve što mislite da smo možda propustili.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me