20+ najboljih dodataka za izgradnju i povlačenje stranice za WordPress

Najbolji dodaci za pokretanje i povlačenje stranice za WordPress

Kako se razvijaju platforme za web izgradnju kako bi se uključili oni koji nisu nužno dobro upućeni u svijet koda, graditelji stranica povuku i ispusti vodeći put u dopuštanju ljudima da zaborave da moraju zuriti u dosadan tekstni WordPress uređivač kako bi napravili web stranice oživjeti.


Alat za pravljenje i povlačenje stranice dovršava dva zadatka:

 1. omogućuje vam da zapravo vidite što stvarate dok ga stvarate i
 2. smanjuje se vrijeme potrebno za izgradnju web stranice.

Suočimo se s time: prevlačenje i ispuštanje komponenata uvijek je brže i ne morate prebacivati ​​naprijed i natrag sa stražnjeg na prednji kraj vaše web lokacije da biste vidjeli rezultate.

Povuci i ispusti urednike nevjerojatni su za početnike i stručnjake koji žele ubrzati proizvodnju. Pogledajmo najbolje dodatke za izradu stranica WordPress za izradu stranica koje možete odabrati. (Možete potražiti i naš vodič za izvlačenje i stvaranje stranice ako vas zanima čitava tema.)

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. WPBakery Page Builder (46 USD ili 18 USD) Besplatno sa Total)

Vizualni urednik sučelja frontenda

Info & DownloadView Demo

Dodatak WPBakery Page Builder jedan je od najprodavanijih dodataka za povlačenje i ispuštanje na tržištu. I s dobrim razlogom, to je prilično kul premium dodatak. Toliko je sjajno da smo ga uključili (besplatno) u našoj najprodavanijoj temi Total. Pomoću theWPBakery alata za izradu vizualnih stranica možete odabrati želite li dizajnirati web mjesto na prednjoj ili stražnjoj strani. Također radi s bilo kojom temom koju odaberete instalirati na svoje WordPress web mjesto, a više od 40+ elemenata sadržaja koji dodatak su spremni za upotrebu odmah izvan okvira.

Još jedna velika osobina ovog dodatka je njegova fleksibilnost. Možete jednostavno dodati više modula ako znate što radite. Zapravo smo dodali mnoštvo elemenata prilagođenog graditelja pomoću naše Total WordPress teme pomoću WPBakery Page Builder-a, poput okvira s ikonama, prekretnicama, mrežama vrsta posta i još mnogo toga. Ili možete koristiti jedno od stotina premijskih proširenja da biste dodali bilo koje značajke koje biste mogli poželjeti ili trebati.

2. Elementor (besplatno)

Elementor početna stranica za izgradnju stranice uživo

Info & DownloadView Demo

Elementor Builder uživo stranica je otvoreni izvorni prednji uređivač koji podiže i povlači izgradnju stranice na sljedeću razinu. U stvari, bio je to prvi dizajner besplatnih stranica s punim dizajnerskim mogućnostima, jedinstvenim i super prijateljskim korisničkim sučeljem te brzim i bez zastoja za reagiranjem koje je i dalje puno brže od konkurencije. Ovaj napredni alat za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem daje trenutne rezultate, tako da ne morate čekati da promjene stupaju na snagu. U početku se to može činiti beznačajno, ali ove inkrementalne promjene sabiraju se i neće proći dugo prije nego što vam je Elementor uštedio sate u vremenu izrade stranica.

Elementor se može koristiti s bilo kojom temom i na bilo kojoj vrsti stranice, pa idite u grad na početnu stranicu, prodajne stranice, postove na blogu i još mnogo toga. Elementi intuitivne mogućnosti izgleda omogućuju vam da lako promijenite sve, od širine i visine odjeljka, do položaja stupca i sadržaja, kao i od postavki i margine..

Od predstavljanja napravljena su mnoga izdanja i nadogradnje. Većina inspirirana zahtjevima korisnika. Jedno veliko izdanje bilo je Biblioteka predložaka, koja sadrži mogućnost spremanja stranica i odjeljaka kao predložaka, te korištenje jednog od mnogih unaprijed dizajniranih i lijepo izrađenih predložaka, dodanih na stranicu jednim klikom. Drugo veliko izdanje bilo je Mobile Editing, prvo uređivanje alata za prilagodbu bilo koje stranice i učinite ga prijatnim i lijepim na bilo kojem uređaju. Ovo je prvi put da dizajneri mogu okrenuti stranicu u potpunosti odgovarajuću bez kodiranja. Mobile Editing nikad prije nije imao mogućnosti poput mogućnosti postavljanja različitih veličina po uređaju, mogućnosti preuređenja stupaca po uređaju, tako da dobivate kontrolu nad mobilnim izgledom, mogućnost postavljanja različitih padding-a, margina i poravnanja po uređaju i mnoge druge jedinstvene značajke.

Još jedna velika značajka Elementor-a je ta što su svi widgeti i dodaci trećih strana automatski dostupni za povlačenje i ispuštanje na vaše stranice. Osim toga, Elementor dolazi s mnoštvom prilagodljivih widgeta, 400 jedinstvenih ikona i preko 600 Google fontovi.

Najbolji dio? Slobodno je! I to je vjerojatno najbolji graditelj besplatnih stranica na webu.

3. WP Page Builder (besplatno)

WP Page Builder prema Themeum

WP Page Builder je jednostavna opcija za stvaranje vlastitih prilagođenih stranica. Graditelj povuci i ispusti jednostavan je kao klikanje na gumb – doslovno. Jednostavno odaberite modul koji želite dodati, uredite opcije, kliknite i povucite za promjenu veličine ili povucite i ispustite kako biste promijenili redoslijed elemenata na stranici.

trenutno WP Page Builder uključuje preko 60 blokova stranica koje možete izabrati. Uz opcije za harmonike, upozorenja, ikone, okvire s značajkama, tablice s cijenama, videozapise, zadržavanje slike i više toga ne možete izgraditi! Dodatak također podržava do 6 stupaca, a svi su u potpunosti prilagodljivi i spremni za mobilne uređaje. Kad stvorite izgled koji volite, možete ga spremiti u svoju biblioteku za ponovnu upotrebu ili upotrijebiti unaprijed dizajnirani blok da ubrzate izgradnju vaše web stranice. A ako volite dodatak, možete nadograditi na premium da biste dobili podršku, ažuriranja i fantastične snopove izgleda.

4. Beaver Builder (99 USD)

beaver_builder

Info & DownloadView Demo

Dodatak Beaver Builder vrhunski je program za crtanje i ispuštanje stranica, ali lite verziju također možete iskoristiti tako da otvorite stranicu Dodaci ploču na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Dodatak također dolazi s temom ako se odlučite za jedan od premium planova, a neki planovi vam čak pružaju mogućnosti na više mjesta.

No, razlog zašto je ovo jedan od najboljih dodataka za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem stranica jest taj što mnoge teme već dolaze s alatima za pravljenje stranica, ali one zaključavaju promjene u vašoj temi. Što se događa ako ikada poželite promijeniti temu? Beaver Builder je dodatak treće strane, tako da ne zaključava promjene na određenoj temi ili dizajnu. Uvijek možete promijeniti stvari bez potrebe za započinjanjem ispočetka.

Pa što BeaverBuilder može učiniti? Puno! Dodatak dolazi s 20+ elemenata stranica (uključujući tekst, naslove, razdvajače, slike, galerije, videozapise, ikone, klizače sadržaja, kontaktne obrasce, društvene veze, izjave, proizvode, karte, nedavne postove, poziv na akciju, gumbe i još mnogo toga) koji možete umetati, povlačiti i stavljati na svoje mjesto, i uređivati ​​sve s nekoliko klikova mišem. Također možete povući i ispustiti sve widgete koje ste omogućili da stvorite prilagođene bočne trake za svoje stranice (izvrsna opcija, jer možda želite prikazati različite widgete na stranici trgovine u odnosu na vaš blog).

Oh, i WooCommerce je također kompatibilna. To znači da možete stvoriti zadivljujuće stranice trgovine, što je fantastično kao i vaše poslovanje. Možete povući i ispustiti najnovije proizvode, najnovije preglede, predmete za prodaju, sve svoje wooCommerce widgete i još više.

Beaver Builder u potpunosti je reagiran da izgleda sjajno na svim svojim uređajima, može se proširiti pomoću API-ja za prilagođene module (tako da možete dodati nišne elemente stranice poput restorana restorana, profila osoblja, popisa nekretnina ili bilo čega drugog), a dodatak je prijevod spreman. Pa što vas zaustavlja? Izađite na demo kako biste uživo isprobali BeaverBuilder – a danas nabavite kopiju za svoju WordPress stranicu!

Ako želite saznati više, pogledajte detaljni pregled dodatka Beaver Builder i zapamtite da ovaj dodatak sprema vaše promjene ako odlučite prestati koristiti Beaver Builder. To nije uvijek slučaj s nekim dodacima za izradu stranica.

5. Elegantni Teme Divi Builder (89 USD)

Elegantne teme Graditelj Divi

Info & DownloadView Demo

Elegantni Teme Divi Builder nudi beskonačne mogućnosti za stvaranje nevjerojatnih dizajna stranica. Unutar ovog intuitivnog graditelja jednostavno složite redove stupaca i dodate onoliko elemenata koliko želite. Divi Builder dolazi s preko 40 ugrađenih modula koji uključuju klizače, brojače i gumbe. Svaki modul dolazi s puno mogućnosti prilagodbe, uključujući i prilagođenu CSS karticu ako trebate dodati svoj kôd.

Dodatak Divi Builder uključen je u godišnje članstvo za Elegantne teme. Za 89 dolara imate pristup svim njihovim dodacima i temama, uključujući najprodavaniju Divi temu.

6. Izrađivač stranica od SiteOrigin (Besplatno)

Graditelj stranice po SiteOrigin

Dodatak Page Builder potpuno je besplatna opcija koja uključuje WordPress widgete koji vam pomažu u stvaranju i izmjeni dizajna stranica sa odazivom. Budući da dodatak koristi widgete, početnici su lako naučiti. Osim toga, nije puno promijeniti sučelje vaše WordPress nadzorne ploče.

Uređivanje uživo divno je odmah vidjeti promjene, a kartica povijesti dobro funkcionira za pomicanje unatrag da biste vidjeli sve svoje promjene. Ako pogriješite, možete se vratiti i ponoviti.

7. MotoPress uređivač sadržaja (29 USD)

Info & DownloadView Demo

MotoPress uređivač sadržaja WordPress dodatak za izgradnju stranica koji će stvoriti, urediti i prilagoditi vaše WordPress postove i stranice bezbrižno. To je premium dodatak, ali s demo se možete uvijek igrati oko ako niste sigurni u to što ćete odmah platiti. Ovaj dodatak u potpunosti zamjenjuje zadani WordPress uređivač tako da zadana riječ ne bi ometala povlačenje i ispuštanje svih vaših komponenti.

Ovaj pametni dodatak uređivač je sadržaja i stranica koji se integrira s većinom WordPress tema i zamjenjuje zadani WordPress uređivač kad se instalira. To vam daje veću kontrolu nad izgledom i postovima vaših stranica i stranica. Sjetite se samo da MotoPress može prilagoditi samo sadržaj koji stvorite dok upotrebljavate dodatak (to znači da bilo koji sadržaj koji ste dodali prije instaliranja dodatka ne može se uređivati ​​pomoću MotoPressa, a umjesto njega morate koristiti zadani uređivač WordPressa).

MotoPress uključuje brojne sjajne elemente stranica (poput gumba, tablica, razmaka, tekstnih okvira i više) koje možete koristiti za izradu prilagođenih izgleda. Većina elemenata uključuje dodatne opcije za margine, poravnavanje, veze, boju, veličinu, pa čak i nazive prilagođenih klasa (za programere vani). Za dodavanje elementa jednostavno ga povucite i ispustite na traku za uređivanje. Zatim kliknite na element kako biste napravili dodatne promjene. Ovaj će sjajni uređivač prednjeg dijela olakšati izradu stranica i uređivanje sadržaja.

Ostale sjajne značajke uključuju prilagodljiv dizajn, prilagođene vrste posta, WPML kompatibilnost i proširenje putem kratkih kodova. Uz to dodatak uključuje redovita ažuriranja i potpunu podršku autora dodatka, tako da možete biti sigurni da uvijek radi savršeno.

8. Temify Builder (besplatno)

Themify Builder Lite

Themify Builder vam daje i stražnji i prednji uređivač, tako da imate mogućnost izbora gdje želite raditi uređivanje. Ovaj dodatak radi s bilo kojom temom i nudi puno opcija za stvaranje savršenih stranica za vašu web stranicu. Unutar uređivača možete jednostavno duplicirati module i retke te s lakoćom uvoziti ili izvoziti Themify izgleda.

Vrhunska verzija dodatka iznosi 39 USD i nudi dodatne korisne značajke kao što su preko 60 unaprijed dizajniranih izgleda i desetine animacijskih efekata.

9. Okretni graditelj stranica (besplatno)

Preuzmite Brzi graditelj stranica

Dodatak Nimble Page Builder nudi besplatnu funkciju povlačenja i ispuštanja s moćnim izgledom i potpuno odgovarajućim dizajnom kako bi ljudi mogli vidjeti vašu web stranicu na različitim uređajima. Također možete povoljno dodati elemente poput stupaca, slika, obrazaca za kontakt, efekte paralakse, tweetove i još mnogo toga.

Jako mi se sviđa činjenica da dodate widgete na bilo koju stranicu u svom WordPress uređivaču. Jednostavno povucite i ispustite bilo koji standardni widget u svom uređivaču stranica i možete početi uređivati ​​odmah.

10. Live Composer Builder web stranica (besplatno)

Live Composer Builder stranica za gradnju

Live Composer je WordPress dodatak za vrhunske sadržaje za kreativce sadržaja – što je za sada besplatno! Pomoću ovog dodatka možete brzo stvoriti prilagođene izgleda sadržaja na prednjem dijelu svoje teme – što znači da možete vidjeti svoj sadržaj dok ga izrađujete!

Dostupno je puno graditelja stranica koji koriste samo WordPress uređivač za stvaranje posta ili izgleda stranica. Iako je ovo još uvijek vrlo jednostavan način za izgradnju vaše web stranice umetanjem blokova sadržaja, zar ne bi bilo još lakše kad biste mogli vidjeti svoj stvarni sadržaj dok ga dodajete? Sa Sastavnikom uživo možete. Dovoljno je da dodatak instalirate na svoju WordPress web lokaciju i započnite s izradom sučelja!

Kompozitor uživo dolazi s preko 30 modula koje možete koristiti za izradu izgleda vašeg stranica. S opcijama za nedavne postove, slike, stavke portfelja, WooCommerce proizvode, komentare, sličice, widgete, klizače i još mnogo toga što možete stvoriti o bilo kojem obliku koji želite ili trebate. Uz to, jer tijekom stvaranja stranica možete vidjeti što stvarate, što znači manje osvježavanja stranice i više vremena uštede.

Ostale značajke dodatka uključuju mogućnost odabira, puno opcija modula (tj. Boje, fontove, obrube, pozadine itd.), Podršku predloška, ​​kontrole pristupa (tako da samo korisnici koje odaberete mogu pristupiti kompozitoru) i još mnogo toga. Uz to postoje čak i interaktivni tutorijali, tako da danas možete skinuti vijenac s dodatkom i započeti graditi vlastiti prilagođeni izgled posta i stranica.

11. Builder za povlačenje i ispuštanje FormCraft (Besplatno)

FormCraft - Builder oblika za WordPress

Ovo nije točno program za izradu cijelih stranica, ali omogućuje vam izradu obrazaca pomoću uređivača povuci i ispusti. FormCraft vam omogućuje da brzo sastavite zadivljujući obrazac, a možete čak i lako upravljati prijavama. Uključeni su i skočni i linijski obrasci. Također bih trebao napomenuti da je stvoritelj dodataka uključio nekoliko tutorijala za početak rada.

Ali ako želite više značajki, pogledajte premium verziju dodatka – ona može učiniti puno više od svog besplatnog kolege. Saznajte više o dodatku FormCraft Drag & Drop Form Builder ovdje.

12. Programi graditelja sadržaja arhitekta (67 USD)

Napredovati graditeljem sadržaja arhitekta

Info & DownloadView Demo

Thrive Content Builder je intuitivni prednji urednik koji vam omogućuje brzo i jednostavno uređivanje vaše web stranice WordPress. Kreatori ovog dodatka na misiji su da WYSIWYG (ono što vidite je ono što dobijete) uređuje na sljedeću razinu. Djeluje na osnovni, ali zgodan i intuitivan princip klika za uređivanje. Ako želite urediti element, jednostavno kliknite na njega i započnite s uređivanjem.

Uz intuitivno prednje uređivanje, Thrive Content Builder dolazi i sa mnoštvom drugih značajki, poput poziva na akciju (CTA), testimonijalnog elementa i brzih tablica s cijenama.

13. Sendvič za izradu stranica (besplatno)

Page Builder sendviča - Front-Page Page Builder

Page Builder sendviča je još jedan uređivač prednjih krajeva koji je vrlo jednostavan za korištenje. Autori se ponose time što su stvorili “pop up-less” uređivanje na prednjem kraju. Jednostavno kliknete sadržaj koji želite urediti i započnete tipkati. Izvrsna značajka ovog dodatka je velika globalna baza podataka za preslikavanje kratkih kodova. Iz ove baze podataka lako možete pristupiti kratkim kodovima stotina popularnih dodataka poput Jetpack, WooCommerce i bbPress. Da biste dodali videozapise u program za izgradnju, jednostavno zalijepite URL ili ugrađeni kôd i gotovi ste.

Iako je verzija Lite besplatna, možete nadograditi na Premium verzija za 39 dolara. To nudi niz dodatnih značajki, kao što su poboljšane kontrole preslikavanja kratkih kodova i klizački element klizača.

14. Frontend Builder (57 USD)

Početna stranica Frontend Builder-a

Info & DownloadView Demo

Frontend Builder je još jedna sjajna opcija ako više želite uređivanje raditi s prednje strane. S ovim graditeljem stvarate stranicu u stražnjem kraju, a zatim aktivirate graditelja za tu stranicu. Zatim preskočite prednji kraj i od tamo napravite sadržaj svoje stranice.

Izradite izgled stranice dodavanjem redaka i dijeljenjem u više stupaca. Zatim možete povući, ispustiti i urediti željene elemente stranica da biste dovršili svoj dizajn. Elementi, uključujući naslove, gumbe, obrasce i izbornike, svi su prilagodljivi unutar glavnog sučelja.

15. Builder stranice Cornerstone (39 USD)

Stranica za pregled stranice Cornerstone Page Builder

Info & DownloadView Demo

Cornerstone Page Builder je uređivač prednjih strana koji se može koristiti sa obje stranice i postovima. Ovaj graditelj bez nereda omogućava vam brzo i jednostavno prilagođavanje sadržaja bez potrebe za prebacivanjem između ekrana. Jedna od značajki ovog dodatka je Način skeleta koji vam omogućuje da vizualizirate strukturu stranice (ili kostur) jednim klikom na gumb. Cornerstone također dolazi s stalno ažuriranom bibliotekom elemenata, predložaka i alata treće strane.

16. King Composer (Besplatno)

KingComposer - Besplatan program za crtanje i povlačenje stranica

Besplatna verzija King Composera nudi responzivni editor za povuci i ispusti. Unutar ovog intuitivnog korisničkog sučelja možete stvoriti i organizirati svoj sadržaj dodavanjem redaka, stupaca i elemenata. Jedna sjajna značajka koja ovog sastavljača izdvaja od velike konkurencije je to da će stranice izgrađene uz King Composer ostati netaknute čak i ako deaktivirate ili izbrišete dodatak.

Ako radite s uređivačem na prednjem kraju, možete nadograditi na King Composer Pro za 29 USD i steći mogućnost izrade stranica s prednjeg ili stražnjeg kraja.

17. Brix Builder (besplatno)

Brix: WordPress program za pravljenje stranica

Brix Builder je graditelj povuci i ispusti koji vam daje potpunu kontrolu nad svim detaljima dizajna stranice. Njegov napredni mrežni sustav i intuitivno sučelje omogućuju vam stvaranje nevjerojatnih rezultata. Brix Builder dizajniran je da bude modularan i skalabilan, tako da se može vremenom bez problema produžiti.

Ovaj dodatak dolazi sa 16 modula ili gradivnih blokova, u rasponu od osnovnog teksta i slika do naprednijih značajki poput modula za napredak i brojača. Također uključuje knjižnicu Font Awesome, ugrađene palete boja i efekte ulaza za kontrolu izgleda elemenata na pomicanju.

18. Brizy Page Builder (besplatno)

Brizy Page Builder

Brizy je graditelj naslovne stranice s nevjerojatnim opcijama, posebno za besplatan dodatak. Brizy postavlja vaš sadržaj umjesto da vas natjera na rad na objavljenim stranicama. Na taj način možete uređivati ​​stranice s prednje strane, ali neće biti objavljene sve dok niste spremni za njihovo objavljivanje. Još jedna velika značajka Brizy-a je da postoji više od 150 blokova koji su unaprijed pripremljeni, tako da možete brzo dizajnirati stranice u nekoliko minuta!

19. Bold Page Builder (besplatno)

Bold Page Builder

Bold Page Builder graditelj je povučenih i spuštenih stranica koji je dizajniran tako da odlično funkcionira sa zadanim temama WordPressa za 2016. i 2017. godinu. To je brz, jednostavan i besplatan način za izgradnju boljeg nišnog web mjesta, počevši od jedne od tih tema.

Intuitivno sučelje dodatka pogodno je za stvaranje većine vrsta stranica. Podržava mnoge vrste elemenata, uključujući video, zidarske rešetke, slike i bogati tekst. Također podržava biblioteku ikona Font Awesome, tako da svoje stranice možete lako prilagoditi bilo kojom ikonom.

20. Komplet i temeljni elementi

Cornerstone Page Builder

Info & DownloadView Demo

Cornerstone je od proizvođača X teme vrlo dobar dodatak za izradu stranica, a građevne blokove svoje vodeće teme dovodi u obliku WordPress dodatka. Cornerstone je graditelj stranica sučelja s opcijama za prilagođene postove i stranice. Dodajte gumbe, blokade, karte, trake s vještinama, klizače, kartice, tablice s cijenama i još mnogo toga.

Ali to je još bolje ako se kombinira s nastavkom Cornerstone, poput Essential Addons za Cornerstone.

Dodatak uvodi mnoštvo novih elemenata, od kojih je najpoznatija potpuno nova mogućnost klizanja vrtilja. Ove vrtiće možete naseliti svim vrstama sadržaja – slikama, logotipom, svjedočanstvima, članovima tima, postovima na blogovima, pa čak i WooCommerce proizvodima. Svaka vrtilja također nudi obilje mogućnosti prilagodbe, s izborom stilova, izgleda, veličina i tipki za pomicanje. Također možete izraditi prilagođenu shemu boja i prenijeti prilagođenu pozadinsku sliku za njih što vam daje platformu da pokažete svoj kreativni njuh.

Ostali moduli uključuju Instagram sliku rešetku i, moj osobni favorit, interaktivne promocije.

21. WordPress Page Builder od AZEXO

WordPress Page Builder od AZEXO

WordPress Page Builder od AZEXO rezultat je brojnih suđenja i pogrešaka tijekom razvoja WordPress tema za Themeforest od strane AZEXO tima. Istražili su gotovo sve izrađivače stranica dostupne na tržištu i spremni za integraciju s drugim WordPress temama treće strane.

Tražili su idealnog graditelja za korisnike i programere uz sljedeće uvjete:

 1. 100% izrada prednje stranice s minimalno mogućim dijaloškim prozorima – tako da svaku promjenu stranice morate pokrenuti lijevim ili desnim klikom miša izravno iznad objekta.
 2. Prednji CSS / HTML / JS graditelja mora jamčiti da ne ometa rad stranice – nula CSS i JS sukoba za sve moguće okruženje.
 3. Izrada stranica s gotovim odjeljcima kako bi korisnik mogao izrađivati ​​stranice s maksimalnom brzinom.
 4. Potpuna kontrola prednjeg dijela za gotovo sve CSS stilove svake HTML oznake – ako je korisnik potreban.
 5. Performanse prednjeg graditelja – ne više od 500 milisekundi za svaku akciju, čak i na velikoj stranici.
 6. Nemogućim radnjama nemoguće je slomiti stranicu – na primjer, povucite i ispustite.
 7. Najmanji mogući posebni atributi i klase koje su potrebne za rad Front-Builder-a.
 8. Svaki odjeljak / element / blok – implementiran putem čistog HTML-a bez stvaranja PHP-a (jedno mjesto za izvorni kod) – za najlakši mogući razvoj i prilagodbu odjeljka / elementa / bloka
 9. Page Builder ne smije dodavati nove oznake, atribute, klase u svoje interne svrhe – samo pomoći korisniku da promijeni HTML koji je stvorio programer.

Budući da AZEXO nije mogao pronaći proizvod koji bi istovremeno zadovoljio sve ove uvjete, odlučili su stvoriti novi WordPress Page Builder koji će se koristiti u njihovim temama. Odlučili su da ne razviju uvodni uređivač CSS stilova, ali su umjesto toga napravili graditelja stranica kompatibilnim s vrlo dobrim dostupnim rješenjem na tržištu za takav zadatak – Yellow Pencil.

Nakon što su programeri integrirali ove web stranice za izradu stranica u svoj WordPress proces razvoja tema, uspjeli su povećati brzinu za oko 20-30%. Također nikada ne troše svoje vrijeme za CSS / JS sukobe i sada mogu spojiti nove teme u biblioteku s jednim odjeljcima / elementima / blokovima koji se mogu međusobno kombinirati..

22. Gutenberg (besplatno)

Gutenberg WordPress Editor

Ugrađen u WordPress 5.0 Gutenberg je opcija za novije web lokacije koje traže jednostavan uređivač sadržaja. Vjerojatno ne bih nazvao to graditeljem stranica, ali uključuje obilje mogućnosti za stvaranje postova ili jednostavnih izgleda stranica. Iako nigdje nije tako bogata značajka kao gore navedene opcije, Gutenberg korisnicima nudi blokove za odlomke, naslove, kod, medije, komentare, popise itd..

Zaključivanje najboljih dodataka za izgradnju i povlačenje stranice za WordPress

Svi bi trebali koristiti WordPress dodatke za crtanje i ispuštanje stranica, jer poboljšavaju vašu produktivnost i dugoročno štede novac. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim dodacima, ispustite redak u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map