20+ najboljih Cryptocurrency WordPress tema 2020

15+ najboljih WordPress tema s cryptocurrency

Budući da toliko novih valuta postaje dostupnih na mreži, ne bi trebalo biti iznenađujuće da su web programeri stvorili nišne kriptovalute za WordPress. Bez obzira jeste li zainteresirani za Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum ili neku drugu valutu, postoji besplatna ili premium WordPress tema kriptovalute koja je baš za vas..


Pretražili smo visoko i nisko kako bismo pronašli profesionalno dizajnirane teme kriptovaluta WordPress s jednostavnim funkcijama kao što su izrada drag i drop stranice, kalkulatori pretvorbe kripto valute, tražitelji cijena novčića, pa čak i WooCommerce načini plaćanja. Ove su teme izvrsna pogodnost za bilo koju financijsku ili investicijsku tvrtku, početnu kovanicu koja nudi promociju ili blog s kripto valutama. Najbolje od svega – s tim temama nećete trebati zapošljavati web dizajn. Jednostavno instalirajte, koristite opcije tema za podešavanje svog dizajna i dodavanje sadržaja. To je to!

Nikakvim određenim redoslijedom, evo naših najboljih odabira najboljih tema za cryptocurrency WordPress na webu. Uključili smo besplatne i premium teme kako bismo vam omogućili veći izbor, pa nadamo se da ćete do kraja ovog popisa pronaći vašu savršenu temu WordPress-a za kriptovalute. Uživati!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Crypton

Crypton višenamjenske Cryptocurrency WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Crypton je vrhunska višenamjenska kriptovaluta WordPress tema – ima sve što je potrebno za pokretanje vlastitog poslovnog pothvata. Ova tema uključuje značajke koje bi webmaster volio, kao što je graditelj Visual Bakery web stranica za crtanje i povlačenje, graditelj zaglavlja i podnožja, ugrađene prilagođene vrste posta (za usluge, tim i izjave), prilagođene bočne trake i upravitelj shema boja. No ono što Crypton zaista izdvaja su ugrađene opcije kriptovaluta. Koristite widgete za novčiće da biste prikazali trenutne cijene kovanica i zakazali svoju zaradu, dodajte kalkulator razmjene valuta kako bi vaši čitatelji ili potencijalna klijentela mogli vidjeti što su spremni uložiti i čak prihvatiti kripto donacije ili uplate za vašu WooCommerce trgovinu.

2. Bitunit Lite (Besplatno)

Bitunit - Bitcoin Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Bitunit Lite je snažan WordPress predložak bogat i značajkama koji je pogodan za primjenu na različitim financijskim i poslovnim mjestima. Ovo je stalno rastuće rješenje koje se proširuje novim alatima i funkcionalnostima s izdavanjem svakog novog ažuriranja. Tema je integrirana s intuitivnim alatom za crtanje i spuštanje Elementor stranica. Sadrži nekoliko stilova zaglavlja i podnožja, koji su spremni biti modificirani na način koji savršeno odgovara vašem osobnom ili poslovnom stilu. Uz to, Bitunit sadrži brojne korisne dodatke i proširenja premium kvalitete. Sadrži JetElements paket besplatno. Uz njegovu pomoć možete na nekoliko stranica predstaviti marke, postove i klizače na vašim stranicama.

3. Crypterio

Crypterio - ICO i Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Crypterio je moćna i bogata tema u stilu cryptocurrency za WordPress koju bi svaki poduzetnik volio. Tema uključuje korisne značajke poput ugrađene ICO kompatibilnosti s bijelom pretplatom, podrške pametnim ugovorima, widgeta za cijenu kovanica, prilagođenog izgleda ICO stranice s popisom, odbrojavanja koje treba pokrenuti, kalkulator za pretvorbu valuta s tečajevima u stvarnom vremenu i još mnogo toga. Ove opcije u kombinaciji s postavkama stiliziranja uživo na istoku, AMP podrškom, kliznim klizačima, graditeljem stranica i kompatibilnošću križnog pretraživača čine Crypterio izvrsnom opcijom za bilo koju web lokaciju usmjerenu na kriptovalute.

4. Kripto

Kripto - Bitcoin i Cryptocurrency WordPress tema

Tema Crypto je nevjerojatna opcija za blogere, gledatelje i rizične kapitaliste. Tema uključuje izlaganje cijene kovanica uživo, tako da vi i vaši čitatelji možete biti u tijeku promjena iz minute u minutu svojih vrlo unosnih ulaganja. Želite pomoći onima koji su novi u cryptocurrency? Tema Kripto uključuje i predloške stranica za namjenske stranice s novčićima na kojima možete educirati svoje čitatelje o novčanicama (ali i uključiti veze za preporuku). Ostale značajke teme uključuju instalaciju jednim klikom, izradu i povlačenje početnih stranica, više demonstracija koje možete odabrati, usporedbe kovanica, widget za konverziju cijena, podršku za WooCommerce i prijevod.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - teme Bitcoin & Cryptocurrency WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema je namijenjena korištenju za blogove i poslovne stranice s cryptocurrency. Ovo je potpuno uređivan višenamjenski WordPress predložak kojim se želi upravljati čak i neistomišljenicima. Tema je integrirana s WPBakery graditeljem, koji vam omogućuje intuitivno podešavanje gotovih izgleda kako jednostavno povlačite i ispustate više predmeta. U arhivu za preuzimanje nalazi se niz unaprijed dizajniranih stranica, opcija izgleda, gotovih UI elemenata i vrhunskih tematskih ikona. Tema se pokreće u potpuno odgovarajućem okviru, što jamči da će svi dijelovi sadržaja biti jednako dobro prikazani na manjim i većim ekranima.

6. Kriptično

Cryptic - Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Cryptic je s razlogom jedna od najprodavanijih tema za kripto valutu WordPress. Sa mnoštvom jednostavnih demonstracija, ugrađenom značajkom Explocora za otkrivanje blokova, transakcija i heševa, ugrađenom razmjenom valuta i ICO direktorijom. Cryptic tema je također u potpunosti WooCommerce kompatibilna s podrškom za plaćanja Bitcoin-a, tako da možete napraviti neku kripto-kovanicu dok dijelite korisne informacije o kripto-valuti.

7. Dinarcek

Dinarcek - Blog o WordPressu Bitcoin

Info & DownloadView Demo

Upoznajte Dinarcek – temu blogovanja o bitcoinima i cryptocurrencyima spremnu za pokretanje vlastite web stranice o investiranju ili upravljanju sredstvima. Tema je spremna za upotrebu s mogućnostima tipografije, prilagođenim logotipom, prilagodljivim klizačima i CSS3 značajkom plus animacijama. No Dinarcek se tu ne zaustavlja – pored jednostavnih opcija blogginga postoje i kripto-specifične značajke (poput valutnih pratilaca) i ugrađeni blokovi oglasa koji olakšavaju promociju profita od oglasa iz omiljenih kriptovaluta.

8. Cryplix

Cryplix - Bitcoin Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Upotrijebite ovaj responzivni WordPress predložak za pokretanje potpuno predstavljenih blogova kriptovaluta. Cryplix je zamišljen da postane temeljna baza različitih mrežnih projekata bogatih sadržajem. Potpuno uređivi izgled je poboljšan brojnim unaprijed dizajniranim stranicama koje se mogu koristiti u razne svrhe. Tema uključuje Elementor builder stranice. Uz njegovu pomoć, čak i non-techies mogu stvoriti svestrane web stranice bez koda. Zahvaljujući prvoj paradigmi za mobilne uređaje, možete se osjećati sigurnim da će se svi dijelovi sadržaja savršeno prikazivati ​​na manjim ekranima. Premium dodaci i visokokvalitetne slike dodaju se kao posebni bonus bez ikakvog troška.

9. Fintech

Fintech WP financijska tehnologija i usluge WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Fintech WP našao se na vrhunskim WordPress temama za financiranje i tehnološku kripto valutu s potpuno prilagodljivim značajkama za bilo koju web lokaciju koja je fokusirana na kriptovalute. Koristite gotove demonstracije, povucite i ispustite graditelj stranice Visual Composer, stilove zaglavlja i izbornika, birače boja i fontove da biste dizajnirali savršeno mjesto. Jednom kada je vaša web lokacija spremna krenuti sve što je preostalo jest dodati vlastite savjete o ulaganju, predviđanja kripto-valute i, naravno, svoje preporučene veze ili kodove za usmjeravanje čitatelja ka vrhunskim kriptovalutima.

10. Bitcoinee (Besplatno)

Bitcoinee - Besplatno Cryptocurrency WordPress teme

Bitcoinee je samoproglašena prva besplatna tema za kripto valute WordPress na WordPress.org. To znači da ovu temu možete jednostavno instalirati besplatno s vaše WordPress nadzorne ploče. Tema uključuje bočne trake i podnožja spremna za widgete plus prilagođene widgete za kripto valute za cijene valuta (sa% gore ili dolje), live i nadolazeće ICO-e i pretvarač valuta u stvarnom vremenu. Ova je tema savršen način za pokretanje vašeg poslovanja s kriptovalutama.

11. kripta

Cryption Cryptocurrency i Blockchain WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kad odaberete teme kriptovalute za WordPress za promociju ICO-a, podijelite savjete za ulaganje u cryptocurrency ili ponudite svoje konzultantske usluge razmotrite temu Cryption. Ova tema nudi 4 zapanjujuće demo demonstracije koje možete uvesti da brzo napravite web stranicu. Samo odaberite svoje omiljene, dodajte odbrojavanje vremena za pokretanje ICO-a, pokažite svoju distribuciju tokena, integrirajte portfelj za prikaz investicijskih strategija i izgradite prekrasan blog za kripto savjete. Tema je također prijevoda s RTL podrškom kako biste mogli ciljati svoj lokalni jezik.

12. Stručnjaci

Stručnjaci za financije Poslovanje i savjetovanje WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Finance Experts je premium financijska i poslovna tema dizajnirana posebno za financijske tvrtke, konzultante, brokere i naravno kripto valute. Tema dolazi s 28+ gotovih demonstracija, tako da je lako samo usmjeriti, kliknuti i prenijeti svoj omiljeni demo kako biste uštedjeli vrijeme na oblikovanju vlastite web lokacije. Jednostavno koristite uključeni alat za izradu stranica da biste stvorili neograničen broj izgleda, dodajte trgovinu jer tema sadrži potpunu podršku za WooCommerce ili fantastičan blog pun Bitcoin, Litecoin, Monero i drugih kripto-investicijskih savjeta..

13. Konsulting

Konsulting - savjetovanje i Bitcoin WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Konsulting je jedna od najsnažnijih tema o Bitcoin-u i kripto valuti WordPress-a koju možete koristiti za pokretanje vlastitog savjetovanja i ulaganja u posao. Tema uključuje popularne premium dodatke poput WPBakery Visual Composer-a, responzivne klizne revolucije i snažnog graditelja Essential Grid-a. Pomoću ovih alata plus naprednih opcija administracijske ploče teme, postavki tipografije, odabira boja i prilagođenih widgeta možete brzo i jednostavno izgraditi svoje kripto valute na vlastitom web mjestu.

14. TopMiner

TopMiner - Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Predložak je namijenjen za izgradnju elegantnih i profesionalnih web stranica s kriptovalutama. Sadrži bogatu kolekciju potpuno uređenih stranica i gotovih izgleda. Nema potrebe za izgradnjom mobilne verzije vaše web lokacije budući da je tema izrađena pomoću paradigme prva mobilna mreža. Kupnjom predloška, ​​dobivate brojne impresivne bonuse. Prije svega, možete ugađati gotov dizajn bez dodirivanja koda. Paket teme također sadrži brojne dodatke vrhunske kvalitete, koji su svi uključeni u cijenu teme. TopMiner radi na Cherry Framework 5, što ga čini impresivno brzim i jednostavnim za promjenu.

15. Fincorp (Besplatno)

Fincorp Besplatno bankarstvo WordPress tema

Kada je u pitanju besplatna kriptovaluta za WordPress teme Fincorp je sjajna opcija. Ova temeljena na financijama sadrži intuitivne mogućnosti prilagodbe tema za izgled, prilagodljiv i mobilni dizajn, prevoditeljske datoteke i kompatibilnost s WooCommerceom tako da lako možete prodati vlastite usluge ili e-knjige za ulaganje u kripto valute..

16. c valuta

cCurrency Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ako želite uštedjeti dodatni novac na pokretanju web stranice svoje kripto valute, a pritom steknete dobro izgledajući i bogat značajkama internetskih resursa, tada će valutna valuta biti vaše savršeno polazište. Integrirano je s vodećim WordPress ekstenzijama bez ikakvih troškova. To su WPBaker web stranice za izradu web stranica bez koda i Pomicanje revolucija kako bi na vaše web mjesto donijeli dodatne vizualne okidače. Tema je namijenjena specifičnom korištenju za bitcoin web stranice. Sadrži 30 elemenata koji će vam pomoći u otkrivanju istaknutog sadržaja, cijena, traka napretka, prilagođenih usluga itd. U paketu za preuzimanje besplatno su uključene 2 inačice početne stranice.

17. Potraga

Slijedite fleksibilnu Cryptocurrency App WordPress temu

Info & DownloadView Demo

Potraga je prekrasna tema WordPressa za kripto valutu i financijsku tehnologiju s uključenim graditeljem drag & drop i frontenda (fleksibilni graditelj oblika) (omogućava vam da vidite promjene dizajna u stvarnom vremenu i daje vam priliku da bez brige testirate i isprobate nove stvari). Dizajnirana odozdo prema gore, s kompanijama za kripto valute i financijsku tehnologiju na umu, tema ima korisne unaprijed dizajnirane programe za razmjenu kriptovaluta, platforme za trgovanje bitcoinima, digitalni novčanik, ICO ili prodaju tokena, a više ih se redovito dodaje. Sve su postavke pripremljene s pozornom pažnjom prema detaljima i specifičnim za nišu kripto valute i financijske tehnologije. Potraga je i WooCommerce kompatibilna s podrškom za mnoge gateway-ove plaćanja, uključujući PayPal, Stripe, kreditne kartice i preko 100 drugih proširenja gateway-a. Ova tema također radi s mnogim WordPress kompatibilnim kriptocurrency dodacima – integracije su lagano.

18. Lymcoin

Lymcoin kripto valuta i ICO WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Lymcoin je premium tema namijenjena industriji kriptovaluta, uključujući blogove, časopise, treniranje kriptovaluta, inicijalnu ponudu kovanica (ICO), trgovinu rudarske opreme, tržište kriptovaluta, rudarsku farmu itd. Tema uključuje izradu Visual Composer alata za pravljenje i spustanje jednostavno kreiranje prilagođenih izgleda stranica Uz Lymcoin lako je prihvatiti korisnička plaćanja s integriranim dodatkom ThemeREX Donations. Ostale izvrsne značajke uključuju optimizaciju mobilnih uređaja, demo uvoz jednim klikom, podršku mrežnice, jednostavne kratke kodove, Googleove fontove, ikone fonta, podršku za prijevod i jednostavna ažuriranja.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ako tražite brzi način za izgradnju web stranice za svoj ICO, svakako biste trebali razmotriti CoinzFactory. Ova premium tema osmišljena je kako bi olakšala izradu odredišne ​​stranice. S prilagodljivim značajkama kao što su mjerač odbrojavanja kazaljki na satu, kalkulator razmjene kovanica, usluge, prekretnice, virtualni novčići widgeti, crtač stranice za povlačenje i ispuštanje, animirani klizači i integracija WooCommerce CoinzFactory je odličan izbor.

20. Ceres

Cjenovna kripto valuta i blok vijesti Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Izgradite vlastiti blog kriptovaluta i blockchain s temom Ceres WordPress. Ova moderna tema sa stilovima vijesti i bloga uključuje mnoštvo korisnih značajki za olakšavanje dijeljenja investicijskih savjeta, predviđanja ili predviđanja, ICO popisa, kripto vijesti i još mnogo toga. Izaberite jedan od šest rasporeda članaka za svoje postove i dodajte nadolazeće ICO-ove koristeći ugrađeni direktorij (zajedno sa stiliziranim kalendarom). Ostale značajke tvrtke Ceres uključuju podršku za mrežnicu, prilagođene widgete, mega menije, widget za cjenovni list kripto valute, neograničene mogućnosti boja, kompatibilnost WooCommerce i Contact Form 7.

21. Hoverex

Hoverex kripto valuta i ICO WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Hoverex savršen je izbor za vaš sljedeći projekt cryptocurrency. Bilo da gradite i odredišnu stranicu ICO-a, blog ulaganja u kriptovalute, mrežu savjetnika za blockchain, usluge razmjene, rudarsku farmu ili nešto treće, tema Hoverex je izvrstan izbor. Moderan dizajn teme, instalacija jednim klikom, jednostavne uporabe unaprijed izrađenih stranica, prilagodljivi animirani klizači, graditelj zaglavlja i podnožja, prilagođene vrste postova (usluge, timovi, izjave), kreator sheme boja, Google fontova, jednostavna ažuriranja i profesionalna podrška samo su neki od mnogih razloga za pokušaj Hoverexa.

Vrijeme je da napravite neke kripto-novčiće s ovim Cryptocurrency WordPress temama

Sada kada ste vidjeli naše omiljene teme kriptovaluta WordPress, zgrabite svoju omiljenu i započnite graditi svoj posao! Naravno da postoje i drugi načini zaraditi novac kripto-valutom, na primjer, možete prihvatiti bitcoin plaćanja uz bilo koje WordPress web mjesto (sve što trebate je dodatak). Ali mislimo da su ove teme najbolje za pokretanje vlastitog ICO-a, savjetovanja ili bloga kriptovaluta.

Trebate pomoć pri odabiru naših omiljenih tema za kripto valutu WordPress? Ili već imate web mjesto za financije i kripto valute, ali vaša tema nije bila na našem popisu? Ostavite nam bilješke u nastavku – voljeli bismo da vam se javimo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map