20+ Najbolji obrazac za kontakt 7 Proširenja i dodaci

20+ Najbolji obrazac za kontakt 7 Proširenja i dodaci

Mnogo je rečeno o Kontakt obrascu 7, ali ima još puno toga za reći. Na primjer, jeste li znali da postoji stotine nevjerojatnih proširenja Kontaktnog obrasca 7? O da, kontakt obrazac 7 ima oh-tako lijepi dodaci. Govorimo o moćnim proširenjima koja će napuniti vaše obrasce na sve uzbudljive načine.


Složit ćete se da je obrazac kontakata 7 prilično popularan dodatak za kontakt, što ima preko 5 milijuna aktivnih korisnika. Koristim ga i sam, ali do drugog dana nikad nisam znao da ta proširenja postoje. Ispada da mogu pretvoriti svoje obrasce na bilo koji način, a to je uzbudljivo. Čekaj, osjeća se kao da zaboravim nešto važno. O da, kontakt obrazac 7 je apsolutno besplatan.

Ako koristite obrazac za kontakt 7, dobrodošli u velika otkrića. Ako koristite drugi dodatak za kontakt obrazac, vidimo se u okviru za komentare. To kažemo jer bismo voljeli vaš uvid o najboljim dodacima za kontaktne obrasce – besplatnim i premium. Imate omiljeni nastavak kontakta 7? Podijelite i vi. Uvijek se radujemo vašim povratnim informacijama.

To je vanjska strana, hajde da se iskopamo.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ispusti dodatak za prijenos datoteke Premium Uploader za CF7

Prevucite i ispustite datoteke za prijenos datoteka za CF7

Info & DownloadView Demo

Prilikom stvaranja obrasca postoji mnogo razloga zbog kojih biste mogli dopustiti korisnicima da preuzmu privitak. Bez obzira želite li dodati opciju za prijenos životopisa za upit o poslu, fotografije za natjecanje ili zapisnike o pogreškama za primanje podrške ili nešto drugo, Drop Uploader za CF7 najbolja je opcija. Ovaj dodatak koji se jednostavno koristi čini sve vaše oblike korisnijima!

Dodajte više polja za prijenos, postavite ograničenje broja prenesenih datoteka, dodajte maksimalnu veličinu datoteke i čak ograničite vrstu datoteke (pogledajte Drop Uploader u akciji da se uvjerite sami). Možete odabrati i opciju za prikaz sličice datoteke (izvrsno za slike) te omogućiti povlačenjem i ispuštanje ili pregledavanje da biste odabrali datoteku za prijenos.

Najbolje od svega što možete poslati Drop Uploader na svoj Dropbox račun. Pa kako korisnici šalju datoteke, dobivate ih izravno u određenoj podmapi. I možete omogućiti obavijestima da vam izravno pošalju preneseni privitak datoteke, vezu do datoteke ili oboje. Zabrinuti zbog GDPR-a? Samo koristite opciju Izbriši stare datoteke za uklanjanje datoteka da biste automatski izbrisali datoteke nakon određenog broja dana.

Što se tiče stylinga, Drop Uploader uključuje prilagodljive opcije boja za obrube (plus debljinu obruba), lebdeće leđa, trake napretka, naslove i ikone. Ostale značajke uključuju kompatibilnost crossbrowsera, prijenos AJAX, podrška za lokalizaciju i višestruke prijevode dodataka (engleski, španjolski, francuski, talijanski, njemački, ruski i ukrajinski).

2. Kontaktirajte obrazac 7 besplatni dodatak za med

Kontakt obrazac 7 Produljenje za med

Samo povežite ovo proširenje Honeypota na Obrazac za kontakt 7 i imate zaštitnu poštu neželjene pošte kao nitko drugi. Opet, nema captcha, tako da! Tko je uopće izmislio captcha? Dodatak funkcionira kao WPBruiser, ali ne morate instalirati dva dodatka. Ali to nije sočan dio; ovo proširenje za obrazac 7 ima jednu ulogu i na izvrstan način izvršava navedenu ulogu.

Neželjena pošta popunjava sva polja obrazaca jer su kodirani za to. Pristupit će vašim obrascima za kontakt 7 i odustat će od njihovog korisnog opterećenja – beskrajnih nizova smeća i strašnih veza koji su toliko toksični za vaš blog kao i trulež veza (zbog čega biste trebali popraviti neispravne veze). Ljudi, s druge strane, ispunjavaju samo vidljiva polja obrazaca.

Ukratko, neželjene datoteke pokreću polja obrazaca koja su neviđena od strane ljudskih posjetitelja koji na licu mjesta onemogućuju obrazac. To znači da su neželjeni bolovi iskorijenjeni mnogo prije nego što dođu na vašu web lokaciju.

3. WPBruiser kontakt obrazac 7 Premium proširenje

Proširenje kontaktnog oblika za WPBruiser

Da, postoji proširenje obrasca za kontakt 7, poznato kao kontakt obrazac 7. Da, i ono postoji na WPBruiseru. Ako živite pod kamenom, WPBruiser vam omogućuje da prekinete neželjenu poštu na svom blogu bez dosadnih slika captcha. I ja koristim WPBruiser i osobno mislim da je to jedan od najboljih antispam dodataka. Samo instalirajte dodatak i igrajte se.

Nekada poznat kao Goodbye Captcha, WPBruiser je vrhunski besplatni dodatak neželjene pošte. Stvari počinju postajati sve toplije s ovim proširenjem. Omogućuje vam da u obrasce za kontakt 7 dodate zahtjev za ubojstvo neželjene pošte WPBruiser. Jednostavan za instalaciju i konfiguriranje.

Napomena – za upotrebu ovog dodatka trebate instalirati WPBruiser.

4. Kontaktirajte obrazac 7 Besplatni dodatak PayPal & Stripe

Obrazac za kontakt 7 Besplatni dodatak PayPal & Stripe

Vaš obrazac za kontakt ne mora samo prikupiti podatke o klijentima. Ma dajte, možete učiniti puno više poput pretvaranja obrazaca u stranice za provjeru u slučaju da trebate prodati najprodavaniju temu ili e-knjigu. U svakom slučaju, ovo je samo jedan od mnogih načina na koje možete koristiti obrazac za kontakt 7 PayPal dodatak.

Ako vas najmanje zanima, ovaj dodatak se isporučuje s izvrsnim značajkama kao što su mogućnost postavljanja naziva artikla, cijena i SKU / ID, podrška za svih 25 PayPal valuta, 18 jezika i automatsko preusmjeravanje. Nisi to sve čuo; postoji PRO verzija s više značajki.

Prodaja putem PayPal-a pomoću kontakt obrasca 7 samo je nekoliko klikova uz ovo proširenje.

5. Moana kontakt obrazac 7 Builder Premium dodatak

Moana kontakt obrazac 7 Builder Premium dodatak

Info & DownloadView Demo

Prilagodite i sastavite obrasce pomoću Kontakt obrasca 7 i proširenja Moana builder. Moana omogućuje upotrebu WPBakery stranice za izradu obrazaca. Jednostavno uredite izgled obrazaca snagom povlačenja i ispuštanja! Dodajte stupce, nova polja i još više bez potrebe za kodiranjem.

6. Kontaktirajte obrazac 7 Proširenje MailChimp-a

Obrazac za kontakt 7 Proširenje MailChimp-a

Dobrodošli, Renzo Johnson, momak koji nam je donio kontakt obrazac 7 MailChimp Extension, koji – ako se pitate – daje naporima na izradi vašeg popisa mega pojačan. Uz prikupljanje podataka od čitatelja, korisnici mogu navesti da se automatski pretplate na bilo koji unaprijed određeni MailChimp popis.

Ovaj obrazac za kontakt 7 MailChimp proširenje je jednostavno za korištenje, podržava više popisa za slanje i ima prilagođena polja, potvrdni okvir za prijavu na kraju svakog obrasca i opcije pretplate s jednom ili dvostrukom prijavom. Ovo se proširenje redovito ažurira i zahtijevaju manje od dvije minute za postavljanje.

7. Obrazac za kontakt 7 Popup Message Premium Extension

Obrazac za kontakt 7 Popup Message Premium Extension

Info & DownloadView Demo

Učinite da obrazac za obrazac 7 obrazaca izgleda profesionalnije dodavanjem skočnih prozora za potvrdu i uspjeh. Na ovaj način korisnici znaju koje su dodatne informacije potrebne ili je li njihov obrazac poslan. Dodatak uključuje 10 unaprijed postavljenih shema boja, na koje svi odgovaraju.

8. Kontaktirajte obrazac 7 Dodatak na računu Kalkulator troškova

Obrazac za kontakt 7 Dodatak na račun Kalkulator troškova

Info & DownloadView Demo

Nudite prilagođenu uslugu? Možda web dizajn? Jedna od vrsta odjeće? Arhitektonski planovi? Pregled poslovanja? Ili neku drugu ponudu? Obrazac troškova obrasca za kontakt 7 jednostavan je dodatak koji vašim obrascima dodaje opciju procjene ponuda i cijene.

Dodajte potvrdne okvire za cijene, radio gumbe, padajuće položaje ili klizače troškova. Možete čak kreirati i porezna polja za procjenu lokalnih poreza ili poreza na PDV. Zatim stvorite ukupna polja za zbrajanje odabranih. Ovo je sjajan način da imate precizniju sliku onoga što klijentu treba i da klijent dobiva brz i jednostavan citat.

9. Obrazac za kontakt 7 Obrazac s više koraka

Obrazac za kontakt 7 Proširenje oblika za više koraka

Korisničko iskustvo zahtijeva da stvorimo kratke forme koje bilježe informacije dok čitateljev interes traje. Dugi oblici ne idu. Ne ne. Ma. Zašto je ovo? Iscrpljujuće su za popunjavanje, jer u današnjem internetskom svijetu, koji ionako ima vremena?

Što učiniti ako trebate prikupiti više podataka? Možda vam trebaju posjetitelji da ispune anketu koja nadilazi samo osobne podatke. Kako zadržati čitatelja dovoljno dugog da ispuni svoje dulje obrasce? Postoji psihološki trik koji možete odigrati u svoju korist, s najvećom lakoćom i ogromnom dobrobiti.

Trik leži u dijeljenju izvučenih obrazaca u više dijelova, što upravo i ovo proširenje oblika u više koraka čini. U svaki korak možete dodati i “prethodni” gumb da biste ga dodali navigaciji. Integrirati se s Kontakt obrascem 7, trebali biste stvoriti duge, ali privlačne obrasce ni u kojem trenutku.

10. Kontaktirajte obrazac Sedam 7 više koraka Pro proširenja

Proširenje obrasca za kontakt 7 za više koraka

Info & DownloadView Demo

Kreirajte obrazac korak po korak s kontaktnim obrascem 7 i dodatkom Više koraka Pro. Slično poput besplatnog dodatka koji smo upravo spomenuli, možete koristiti Multi-Step Pro da svoje obrasce učinite intuitivnijima. Odličan je način da složeni obrasci budu jednostavniji za upravljanje.

Pa zašto odabrati Pro? Zbog dodatih značajki za okomitu ili vodoravnu orijentaciju, provjera koraka, potvrdite zadnji korak, prilagođeni stil (boje, pozadine i tekst) i još mnogo toga. Osim toga, dodatak je potpuno reagiran, kompatibilan je s preglednikom i izvrsno funkcionira sa bilo kojom WordPress temom.

11. Kontaktirajte obrazac 7 Skins Free Add-on

Obrazac za kontakt 7 Skins Free Add-on

Kontakt obrazac 7 nedostaje u odjelu za izgled. Ali uparite ga s nastavkom Kontakt obrasca 7 Skins i dobit ćete apsolutnog pobjednika. Bilo da znate kod nema nikakvog značaja; možete lako graditi prekrasne oblike koristeći širok raspon predložaka i stilova.

Ovo proširenje pruža punu sposobnost iskoristivosti. Dodatak vam pomaže da stvorite širok niz jednostavnih i složenih obrazaca pomoću zbirke unaprijed izgrađenih predložaka koje možete prilagoditi sadržaju vašeg srca. Ovo proširenje sadrži dodatni popis dodataka pomoću kojih možete dodati više značajki obrascima.

12. Obratite se obrascu 7 reCaptcha v2 Free Add-on

Obrazac za kontakt 7 reCaptcha v2 Free Add-on

Izvorno kontakt obrazac 7 uključivao je ugrađenu podršku za reCaptcha, ali otkad je objavljena verzija 5.1 ova je značajka odbačena. Ali ne brinite – lako je dodati natrag besplatnim proširenjem reCaptcha v2. Ovaj jednostavan dodatak ponovno dodaje oznaku “recaptcha” tako da možete lako dodati polje u obrasce.

13. Napredni obrazac za kontakt 7 DB

Napredni obrazac za kontakt 7 DB

Najočiglednije prednosti spremanja podnesaka obrasca u vašoj WordPress bazi podataka uključuju centralno pohranjivanje podataka i nikad ne morate provjeriti desetak poruka e-pošte kako biste utvrdili potencijalne potencijale i slično. Napredni kontaktni obrazac 7 DB čini nevjerojatno jednostavno pohranjivanje podataka obrazaca u vašu WordPress bazu podataka i njihovo prikazivanje bilo unutar WordPress administratora, bilo na vašem web mjestu pomoću kratkih kodova..

Ako na svojoj web stranici imate više obrazaca, ne brinite, ovo proširenje ima padajući filtar pa možete svaki oblik odabrati samostalno. Osim toga, kompatibilan je s više web lokacija. Povrh toga, svoje prijave (sve ili filtrirane rezultate) možete izvesti pomoću nekoliko metoda, uključujući CSV, Excel i PDF.

14. Izvješće o rasporedu za dodatak CF7 DB Premium

Izvješće o rasporedu za napredni dodatak CF7 DB Premium

Info & DownloadView Demo

Izrađujući posljednji dodatak, ako dodate Izvještaj o rasporedu izvješća, možete postaviti dnevna, tjedna, mjesečna ili godišnja izvješća za napredni kontaktni obrazac 7 DB. Ovo premium proširenje odlična je opcija za tvrtke i zaposlene pojedince, jer vam može uštedjeti tonu vremena. Odaberite bilo koji obrazac upita, stvorite događaje za pokretanje izvješćivanja, odaberite stupce podataka i dodajte napredne filtre.

Ostale značajke dodataka uključuju vrstu izvozne datoteke (CSV, XLS ili EXCEL), postavke e-pošte (za, od i poruke), zakazivanje više događaja i kompatibilnost sa GDPR-om (Samo postavite raspored za brisanje zapisa). Ako koristite napredni DB obrazac za kontakt 7, tada je dodatak Izvješće o rasporedu obavezan.

15. Kontakt obrazac 7 Proširenje preusmjeravanja

Kontakt obrazac 7 Proširenje preusmjeravanja

Kontakt obrazac 7 omogućuje vam stvaranje jednostavne poruke koja se prikazuje svaki put kada korisnik pošalje obrazac. Iako je ovo dobro, možete postići mnogo više s posvećenim cijelim stranicama koje izravno doprinose vašem najnovijem retku.

Možda biste mogli posjetitelja preusmjeriti na stranicu “Hvala” koja je usmjerena na potvrđivanje svijesti o robnoj marki. Možda biste korisnika mogli poslati na prodajnu stranicu, najprodavaniji proizvod ili na popularni dio sadržaja. Svoje čitatelje možete preusmjeriti na bilo koju stranicu koju želite, to ovisi o vama. Trebate instalirati besplatno proširenje kontaktnog obrazaca 7 za preusmjeravanje kako biste upravljali preusmjeravanjima. Dodatak je jednostavan za instaliranje i korištenje.

16. Dizajn materijala za kontaktni obrazac 7 Besplatan dodatak

Dizajn materijala za kontaktni obrazac 7 Besplatan dodatak

Dajte kontaktnom obliku 7 svjež izgled s nastavkom Material Design. Ovaj besplatni dodatak uključuje mnoštvo kratkih kodova koji se lako koriste i koje možete omotati oko svojih redovnih polja kontakt obrasca da biste dodali stil dizajna materijala. Dodatak uključuje svijetlu i tamnu glavnu temu, polja s okvirima i obrisima, gumb za slanje, reCaptcha i još mnogo toga.

17. Uvjetna polja za kontakt obrazac 7

Uvjetna polja za kontakt obrazac 7

Dodajte složena uvjetna polja u svoje kontaktne obrasce pomoću ovog besplatnog proširenja. Niste sigurni što su točno uvjetna polja? Nema problema – oni su u osnovi mogućnosti ako ne-onda. Na primjer, ako nudite podršku za besplatne web predloške, možda biste željeli izgraditi uvjetno mjesto na kojem korisnik može odabrati CMS, a zatim ako odabere WordPress, može odabrati temu i na kraju na temelju teme odabrati broj verzije. Na taj način mogu odabrati najprecizniju opciju za polje.

Uz uvjetna polja za kontakt obrazac 7 možete stvoriti prilagođene grupe polja i stvoriti (pogodili ste) napredne uvjete. Dodajte sve svoje, ako su jednake, ako nisu jednake, i – kao i sve svoje varijacije.

18. Kontakt obrazac 7 – Premium Salesforce CRM integracija

Obrazac za kontakt 7 - Premium Salesforce CRM integracija

Info & DownloadView Demo

Salesforce je jedan od najboljih menadžera odnosa s kupcima. I lako je razumjeti zašto – inovativna platforma omogućava vam da vidite i upravljate svojim prodajnim lijevkom od početka do kraja. Uz pomoć dodatka CF7 Salesforce Integration također možete slijediti vodiče od trenutka kada koriste vaše obrasce.

Samo koristite ugrađene opcije za mapiranje polja Obrazac 7 na polja Salesforce. Nakon postavljanja, ovo proširenje možete koristiti za automatsko dodavanje kontakata, slučajeva i vodiča generiranih poslanim obrascima na vaš prodajni račun.

19. Kontakt obrazac 7 Besplatni dodatak Google Analytics

Obrazac za kontakt 7 Besplatni dodatak Google Analytics

Svaka web lokacija treba koristiti Google Analytics za razumijevanje prometa na web lokaciji. Ali također možete iskoristiti ugrađene opcije Praćenja događaja Google Analytics-a da biste vidjeli hoće li posjetitelji koristiti vaše obrasce. Pomoću obrasca za kontakt 7 dodajte kategoriju događaja “Obrazac za kontakt”, radnju događaja “Obrazac za kontakt 7”, a zatim oznake događaja na temelju naziva obrasca (poput “Obrazac za kontakt” ili “Uslužni navod”).

S podešavanjem dodatka moći ćete vidjeti nevažeće podneske, neželjenu aktivnost, uspješno poslane ili neuspješne prijave i još više, ovisno o postavkama koje ste odabrali. Odlično djeluje i ako ste postavili Google upravitelj oznaka za WordPress.

20. Kontaktni obrazac 7 Proširenje dinamičkog teksta besplatno

Obrazac za kontakt 7 Besplatno dinamično proširenje teksta

Dodajte unaprijed popunjena polja u obrazac za kontakt besplatnim dinamičkim tekstnim proširenjem. Pomoću ovog dodatka možete dodati polja za automatsko popunjavanje URL-a, podataka o objavi (ID, naslov ili slug), broja proizvoda, korisničkih podataka itd. Možete čak kreirati i svoje prilagođene kratke kodove za vraćanje bilo koje vrijednosti kojoj imate pristup.

Jednostavno instalirajte i aktivirajte dodatak za početak korištenja dinamičkog tekstualnog proširenja. Dodatak dodaje nove vrste oznaka: dinamička tekstualna polja i dinamička skrivena polja. Odaberite generator oznaka i postavite opcije za potrebno polje, naziv oznake, dinamičku vrijednost kao i atribut ID i / ili klase. Zatim umetnite oznaku kada završite.

21. Kontakt obrazac 7 Dodatak za prilagođenu provjeru bez dodavanja

Obrazac za kontakt 7 Dodatni dodatak za provjeru valjanosti

Vaši korisnici ne moraju ispuniti cijeli obrazac i pritisnuti gumb “pošalji” samo kako bi saznali neke informacije koje su naveli nisu valjane. Što se tiče korisničkog iskustva, možete vidjeti kako vam koristi ako čitatelj može reći da informacije koje će ih poslati poslati nisu valjane. To posjetiteljima daje priliku da uređuju svoje prijave umjesto da odu i naprijed.

Obrazac za kontakt 7 WordPress dodatak prilagođen za provjeru valjanosti omogućuje vam dodavanje prilagođenih poruka o pogrešci. Odaberite što bi pogreške trebalo čitati za vaša polja – uključujući tekst, e-poštu, telefonski broj, url, gumbe za radio i još mnogo toga. Ovo proširenje Contact Form 7 lako je instalirati i radi u više oblika.

Završne riječi

Kontakt obrazac 7 dragi su mnogi korisnici WordPress-a. Nudi vam jednostavno, ali učinkovito WordPress rješenje obrasca za kontakt koje je smanjenje iznad prosjeka. Uz dodana proširenja, očito je da uz malo truda možete postići mnogo više. Što misliš?

Koji je vaš omiljeni dodatak za obrazac za WordPress? Ako vam je sve o Kontakt obrascu 7, koja su vam najdraža proširenja? Wow nas u odjeljku za komentare. Živjeli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map