18 najboljih SEO WordPress tema za digitalne marketinge i agencije

Najbolje SEO WordPress teme

S porastom broja internetskih poduzeća, digitalni marketing zajedno sa SEO i agencijama za društvene medije također se povećao. Te agencije promoviraju proizvode i usluge svojih klijenata i pomažu u povećanju prometa na web stranicama klijenta, a SEO WordPress teme prilagođene su tim web lokacijama.


Sada, kako bi privukle potencijalne kupce, digitalne i SEO agencije trebale bi imati web stranicu za predstavljanje svojih usluga, studija slučaja i svjedočenja. Zahvaljujući WordPressu, postoji mnogo SEO WordPress tema za odabir koje su izgrađene imajući na umu ove niše.

Ali postoji problem – s toliko mnogo tema vani, vrlo je teško odabrati jednu za svoju web stranicu. Stoga smo odabrali neke od najboljih SEO WordPress tema za bilo koju digitalnu marketinšku agenciju i nabrojali važne karakteristike svake.

Dakle, bez dodatnih pokusa, zapocnite s popisom 15 najboljih SEO WordPress tema za bilo kojeg SEO freelancera, digitalnog marketinga ili agencije.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupna WordPress tema

SEO Total WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Total WordPress vrhunska je tema povuci i spusti. Dolazi s 40+ elegantno dizajniranih demonstracija, imajući u vidu različite profesije. A na tom se popisu nalazi i SEO agencija koja se može prilagoditi bez ikakvih muka.

Tema Total dolazi u paketu s dodatkom Visual Composer. Ovaj graditelj stranica omogućuje vam izradu prilagođenih stranica za web mjesto vaše SEO agencije koristeći 100+ elemenata. Također možete prilagoditi izgled i izgled vaše web stranice pomoću Live Customizer-a.

Pogledajte još nekoliko SEO-ovih i marketinških demonstracija Total teme za agencije.

Pojačaj marketing (total demo)

Ukupna WordPress tema: Potaknite marketing marketing

Info & DownloadView Demo

Boost je agencija i marketinški stil WordPress tema tema za najprodavaniju Total WordPress temu. Boost koristi odvažne boje i čisti izgled kako bi kupcima olakšali pet usluga, socijalni dokaz i još više. Boost u potpunosti iskorištava Totalne mogućnosti prilagođavanja. Tema sadrži prilagođeni logotip i lijep izbornik s prilagođenom vezom gumba u navigaciji. Ovo ne samo da privlači pažnju čitatelja, već može i povećati vaše konverzije (jer će posjetitelji na vašoj web lokaciji vjerojatnije kliknuti gumb, a ne na uobičajenu vezu izbornika).

Poticaj je izgrađen kako bi pokazao i plasirao svoje proizvode ili usluge, tako da naravno ima prednji i središnji društveni dokaz. Demo prikazuje online recenzije i pritisnite pomoću ikonskog okvira teme s prilagođenom slikom i vezom na elementu. Prikazivanje korisničkih ocjena jednako je jednostavno zahvaljujući prilagođenom tipu objava tema.

Agencija Samus (Total Demo)

Ukupna WordPress tema: Samus Agency Demo

Info & DownloadView Demo

Samus je profesionalna i moderna demo verzija WordPress teme. Ova knockout stranica izgrađena je pomoću naše Totalne teme i moćnog Visual Composera. Uvezite naše uzorke podataka da biste započeli sa svojim dizajnom (sve što morate učiniti je dodati svoj vlastiti sadržaj!).

Savršeno za bilo koju agenciju ili startup, Samus prikazuje neke od opcija stiliranja za Total-ov način prilagođenog posta (prikazujemo rešetku, ali postoje i opcije za zidanje, bez marži i tona prilagođavanja), osoblje prilagođeno vrsti posta (onemogućili smo teh stvarne stranice članova tima za ovaj demo, ali temu je lako omogućiti prilikom umetanja bloka za izgradnju osoblja), tablice cijena i još mnogo toga.

Agencija za vaniliju (total Demo)

Ukupna WordPress tema: Demo agencija za vaniliju

Info & DownloadView Demo

Izradite bolju web stranicu za vaše poslovanje pomoću Vanilla, fantastičnog demo agencije za male tvrtke stvorene s temom Total WordPress. Ovaj zadivljujući demo sadrži moderan i profesionalan dizajn savršen za marketinške firme, dizajnerske agencije, SEO usluge, tvrtke za lov na glave i bilo koje druge profesionalne organizacije. Ključ za uvjeravanje novih klijenata da odaberu vašu tvrtku u odnosu na vašu konkurenciju je velika usluga (ili proizvod), održavanje sjajnog osoblja i postavljanje impresivne web stranice. Total je tajna stvaranja zapanjujuće web stranice, bez obzira u kojoj se industriji nalazi.

2. Ekko

Ekko SEO WordPress tema s programom Page Builder

S Ekkom kreirajte bilo koji dizajn koji je potreban za vašu SEO agenciju (ili za vaše klijente). Ova značajka bogata višenamjenskom temom WordPress uključuje sjajne značajke za bilo koju tvrtku. Prvo izradite web mjesto u nekoliko sekundi s bilo kojom od njihovih 50+ unaprijed oblikovanih stranica za dom, odredište i prodaju. Ili počnite ispočetka korištenjem uključuje alat za izradu sadržaja povuci i ispusti. S naprednom pločom opcija nikad nećete morati kodirati nijednu svoju prilagodbu. Samo koristite uključene opcije za svoj logotip, zaglavlje, podnožje, portfelj, blog, tipografiju itd. Ekko je također kompatibilan s WooCommerceom, testiran je crossbrowser, responzivan, prijevod spreman i naravno optimiziran za performanse (dakako, pojačajte SEO).

3. SEO Engine

SEOEngine - WordPress Tema digitalne agencije

SEO Engine je tema koja je spremna za mrežnicu i pogodna je za digitalni marketing, SEO i marketinške agencije putem e-pošte. Dolazi s 12 demonstracija početnih stranica koje uključuju lijepo dizajnirane izrade s više stranica i jednom stranicom.

SEO Engine dolazi s demo instalacijom s jednim klikom. Pomoću ove značajke možete postaviti web mjesto poput demonstracije. Ova tema sadrži 5 različitih inačica zaglavlja i 3 verzije gornje trake. Uključuje i podršku za djecu, neograničene boje i moćne mogućnosti tema.

4. SEO WP

SEO WP - Digitalna agencija WordPress tema

S više od 11.000+ prodaje, SEO WP jedna je od najprodavanijih WordPress tema u kategoriji mrežnog marketinga. To je mobilna prijateljska i brza učitavanje tema. U paketu je s dodatnim dodacima kao što su Rankie, Live Composer i Mega Main Menu.

SEO WP dolazi s vrhunskim ikonama i slikama koji su savršeni za SEO i digitalne agencije. Uključuje prilagođene stranice i module sadržaja pomoću kojih možete promovirati svoje usluge. Možete prilagoditi i sve odjeljke, module, fontove i boje prema vašim potrebama.

5. SEO

WordPress tema SEO - Agencija za digitalni marketing

SEO je potpuno prilagodljiv i SEO optimiziran WordPress tema. Dolazi s 5 demo dizajna koji se mogu koristiti za izradu web stranica za digitalne trgovce, SEO agencije, korporacije, PPC stručnjake i marketinške kompanije na društvenim mrežama.

Ova tema podržava preko 750 web fontova i neograničene boje. Također nudi 4 vrste zaglavlja, program za sastavljanje drag & drop stranice, više od 125 blokova sadržaja, mega izbornik, tablice s cijenama i okvir za promociju podnožja. Pomoću ploče s opcijama teme možete lako prilagoditi zaglavlje, podnožje i bočnu traku.

6. Optimizirajte

Optimizirajte - Digitalni marketing WordPress tema

Optimiziranje je WordPress tema za SEO i digitalni marketing koja se brzo učitava. U paketu je sa 12 unaprijed pripremljenih demonstracija koje se mogu koristiti za brzo pokretanje vaše web stranice. Ova tema koja je spremna za mrežnicu i potpuno je odgovarajuća kompatibilna je sa SEO dodacima poput Yoast SEO, All in One SEO i Rankie.

Optimizirajte WordPress temu s premium dodacima kao što su Revolution Slider i Visual Composer. Ti dodaci mogu biti korisni za stvaranje fantastičnih stranica za vašu web lokaciju. Ova tema također ima puno korisnih kratkih kodova poput trake napretka, tablice cijena, infografskih elemenata, grafikona i još mnogo toga.

7. Digitalna agencija

Digitalna agencija - marketing WordPress tema

Digitalna agencija moćan je, prilagodljiv i višenamjenski WordPress tema. Izgrađen je koristeći popularni okvir Bootstrap 3. Dakle, možete očekivati ​​da će vaša web lokacija biti u potpunosti odgovarajuća i ona će savršeno funkcionirati na svim glavnim uređajima i web preglednicima.

Tema Digital Agency omogućuje vam izradu portfelja pomoću različitih izgleda. Ovo je sjajan način da svoje usluge potencijalnim klijentima prikažete. Ova tema također ima neke unaprijed definirane stranice poput, usluge, i često postavljana pitanja. Dakle, možete uvesti ove stranice, uređivati ​​sadržaj i lako ih objavljivati.

8. Marketing Pro

Marketing Pro - WordPress tema za digitalni marketing

Marketing Pro je višenamjenska WordPress tema i dolazi s 9 elegantno dizajniranih predložaka. Ti predlošci nude obrasce za prijavu, tablice cijena, gumbe za poziv na radnju, često postavljana pitanja, izjave i druge korisne elemente. Ovi su elementi korisni za privlačenje pozornosti vaše ciljne publike.

Kao i većina tema s našeg popisa, tema Marketing Pro također dolazi s dodatkom Visual Composer. Možete koristiti ovaj alat za izradu i spuštanje da biste uredili postojeće predloške ili stvorili novi dizajn početne stranice za svoju web stranicu. Ova tema također nudi 6 zaglavlja i navigacijske stilove koje možete odabrati.

9. Seosight

Seosight - Tema WordPress agencije za digitalni marketing

Planirate li prodavati proizvode za SEO ili digitalni marketing? U tom slučaju savršeno se uklapa Seosight WordPress tema. To je kompatibilna tema usluge WooCommerce i omogućava vam jednostavno stvaranje internetske trgovine. Također možete prilagoditi sadržaj vaše web stranice pomoću uređivača frontenda uživo.

Seosight je RTL spremna tema – to znači da možete pokrenuti svoju web stranicu na bilo kojem jeziku po vašem izboru. Ova tema dolazi s alatom za izradu kontaktnih obrazaca koji vam pomaže u stvaranju stilskih kontaktnih obrazaca bez znanja kodiranja. Također možete stvoriti fantastične stranice portfelja koristeći King Composer Builder.

10. SEO tvrtka

SEO Company - Digitalni marketing WordPress tema

Tvrtka SEO odgovorna je na mrežnicu i orijentirana na nišu – stoga su izgrađeni sadržaj i grafika imajući na umu SEO, društvene medije i agencije za digitalni marketing. Ova tema uključuje 100+ ikona i 200 fontova koji se mogu koristiti tijekom stvaranja sadržaja za vašu web lokaciju.

Tema tvrtke SEO nudi informativne skočne prozore koji mogu biti korisni za privlačenje pozornosti korisnika. Također uključuje mega izbornik i atraktivne tablice s cijenama. Dodatak Revolution Slider u paketu je s ovom temom. Ovaj se dodatak može koristiti za stvaranje nevjerojatnih slajdova koji će publici predstaviti važne informacije.

11. SEO metrike

SEO metrike - WordPress Tema agencije za digitalni marketing

SEO Metrics dolazi s 27+ lijepo dizajniranih demonstracija i oni se mogu koristiti za izradu vaše web stranice bez ikakvih problema. Te predloške također možete urediti pomoću dodatka Visual Composer. A u slučaju da imate bilo kakvih problema, možete pogledati dokumentaciju ili zatražiti pomoć od službe za podršku.

Tema SEO metrike omogućava vam različite stilove bloga poput klasičnih, minimalnih i mrežnih mreža. Također nudi 20+ izgleda zaglavlja među kojima možete odabrati. Ova tema uključuje korisne predloške stranica poput otprilike, FAQ, studije slučaja, klijenti, izjave, proizvodi, galerija i još mnogo toga.

12. TopSEO

TopSEO - WordPress tema o digitalnom marketingu

TopSEO je WordPress tema sa čistom šifriranom verzijom i šifrom pretraživača koja je pogodna za digitalne, SEO i agencije za društvene medije. Dolazi sa 7 unaprijed ugrađenih demonstracija, a možete ih instalirati koristeći značajku demo instalacije jednim klikom. Ova je tema također optimizirana za brzinu i učitava se brže od većine tema.

Želite prilagoditi svoju web stranicu? To možete učiniti pomoću alata za prilagodbu uživo i vidjeti promjene u stvarnom vremenu. Na svojoj web stranici možete koristiti i mega izbornik. Ovo će vam pomoći da stvorite više stupaca i prikažete puno sadržaja u navigacijskom izborniku. Nije li to sjajno?

13. Gospodin SEO

Gospodin SEO - Agencija za digitalni marketing WordPress tema

Gospodin SEO tema je digitalnog marketinga i SEO agencije WordPress. Dolazi s moćnom upravljačkom pločom i na taj način možete dizajnirati web mjesto bez ikakvog znanja o programiranju. I ne samo to, također možete stvoriti prekrasne stranice pomoću dodataka Visual Composer i Slider Revolution.

Ova tema sadrži neke korisne widgete poput Slider slike, Popisa blogova, feeda na Twitteru, feeda na Instagramu i Social Icon. Uključuje i značajke poput uvoznika demo klika jednim klikom, spremnika mrežnice, 6 vrsta zaglavlja, gumba “odozdo na vrh”, više kratica, video pozadine, podrške za podređene teme i još mnogo toga.

14. Markety

Markety - SEO i digitalni marketing WordPress tema

Markety je čista i moderna WordPress tema za SEO i digitalne marketinške agencije. To je WPML kompatibilna i spremna tema za WooCommerce. Dolazi s nevjerojatnim unaprijed spremnim klizačima koji vam pomažu da posjetiteljima pokažete važne informacije.

Markety tema uključuje 6+ različitih stilova zaglavlja stranica na izbor. Također dolazi sa 6 stilova portfelja, 2 različite inačice zaglavlja, 4 stila podnožja i više od 100 unaprijed pripremljenih stranica. Također možete prilagoditi zaglavlje, podnožje, stil naslova i bočnu traku na bilo kojoj stranici vaše web stranice.

15. SEO robot

SEO pretraživač - SEO marketing WordPress tema

SEO Crawler razvio je GoodLayers, jedan od glavnih prodavača tema na Themeforest. Dolazi s visokokvalitetnim demo predlošcima i može se prilagoditi pomoću GoodLayer Page Builder-a. Ovaj alat za izgradnju povuci i spusti sadrži puno elemenata, što olakšava prilagodbu web stranica.

Ova WordPress tema dolazi s 14 izgledima bloga i pruža vam mogućnost omogućavanja / onemogućavanja meta pojedinosti i stručnjaka. Također nudi 19 varijacija zaglavlja, 9 stilova portfelja i 6 izgleda galerije. Administratorski panel pruža vam različite mogućnosti prilagođavanja, uključujući održavanje ili način rada uskoro.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress tema

SeoPlan je WordPress tema brzinske i SEO optimizirane digitalne marketinške agencije. Nudi demo program za instalaciju jednim klikom i snažne opcije tema. Dolazi s 23 nevjerojatno unaprijed izrađene stranice poput usluga, FAQ, tima, člana jednog tima, studija slučaja i još mnogo toga za vaše web mjesto.

SeoPlan tema nudi okvirne mogućnosti i mogućnosti punog izgleda. Ova tema uključuje značajke poput 700+ Googleovih fontova, neograničene sheme boja i fantastične rasporede. Također dolazi u paketu s predlošcima Visual Composer, Slider Revolution i SeoPlan PSD.

17. SEOHub

SEO Hub marketing WordPress tema

Info & DownloadView Demo

WordPress tema za marketinšku premiju SEO Hub odličan je način promocije vašeg online SEO, marketinga, oglašavanja ili drugog poslovanja temeljenog na uslugama. Koji je bolji način za pokazivanje svojih vještina (i privući više klijenata) od promocije vlastitog poslovanja na mreži?

SEO Hub je sjajna tema za izgradnju vaše web stranice, pogotovo jer dolazi u paketu s moćnim Visual Composer graditeljem stranica. Sve što trebate učiniti je označiti, kliknuti i spremiti za stvaranje izvanrednih jedinstvenih izgleda koji su specifični za vaše poslovanje. A tu su i dodatne opcije tema, stilovi zaglavlja, izgled stranice i još mnogo toga što možete odabrati. Budući da je tako jednostavan za upotrebu, možete potrošiti više vremena stvarajući SEO fokusirani sadržaj.

Tema je također spremna za WooCommerce, Essential grid kompatibilan, potpuno odgovarajući, prijevod spreman i testiran na više preglednika, tako da možete biti sigurni da vaša web lokacija izgleda sjajno u većini preglednika..

18. Agencija Hayden

WordPress tema Hayden Premium agencije

Info & DownloadView Demo

Hayden je vesela agencija WordPress tema koju je dizajnirao ThemeTrust. Ova je tema savršen izbor za slobodnjake, mala poduzeća, tvrtke i naravno agencije.

Ova je tema dobro organizirana i promišljena. Početna stranica sadrži značajku svega što možete poželjeti. Čim potencijalni ili trenutni klijenti slete na vašu web stranicu, dočekuju ih klizači početne stranice s važnim sadržajem i vezama. Pored toga, možete dodati preglede onoga što ste nedavno dodali u svoj portfelj, čist prikaz usluga (s vezama), najnovije postove na blogu i vijest o svjedočanstvima.

Ostale sjajne značajke u okviru Haydena uključuju opciju Google Footer-a podnožja, cool portfelj i pregršt predložaka stranica. Ova je tema jasna, laka za navigaciju korisnika i stvara prvi profesionalni dojam.

fusnotu

Kao što vidite, u ovaj smo članak uključili neke od najboljih tema društvenih medija, agencije za digitalni marketing i SEO WordPress. Ove teme koje su orijentirane na niše izgrađene su imajući u vidu ove agencije. Dakle, savršeni su za pokretanje web stranice za vaše poslovanje. Pa što čekaš? Samo odaberite onu koja vam se najviše sviđa i započnite svoju web stranicu već danas!

Koje teme za Word WordPress vam se najviše sviđaju? Ili imate preporuku za temu koju bismo trebali dodati na naš popis? Ostavite komentar u nastavku – voljeli bismo da vam se javimo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me