15 najboljih WordPress tema u zajednici 2020

Najbolje WordPress teme u zajednici za društvene mreže i forume

Zajednica, forumi i društvene web stranice dovode puno prometa od interakcije s korisnicima. To znači da morate svojim korisnicima ponuditi sjajno iskustvo i bolji način da to učine nego s jednom od najboljih WordPress tema u zajednici?


U ovom postu navodimo 15 najboljih (po našem mišljenju) WordPress tema u zajednici koji su prikladni za vašu web lokaciju bbPress ili BuddyPress. Pokrivamo tematike bogate i odgovarajuće na koje dolaze s izvrsnim recenzijama kupaca.

Da se odmaknemo od toga, otkrijmo što zajedničko tržište WordPressa može ponuditi. Uživajte i dijelite svoje nalaze na kraju.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupno (bbPress)

Total WordPress tema i bbPress: Najbolje WordPress teme u zajednici

Info & DownloadView Demo

Tražite brz i jednostavan način za izgradnju vlastitog foruma? Morali smo spomenuti temu Total. S mogućnostima integracije i oblikovanja foruma za bbPress, to je Total je odličan način za izgradnju web stranice kako biste započeli razgovor, stvorili obrazac za podršku svom proizvodu, pokrenuli odbor za događaje u zajednici itd..

Tema dolazi s moćnom proširenom verzijom WPBakery graditelja stranica zajedno s modulima za povlačenje i ispuštanje za preko 50 različitih elemenata stranice, uključujući gumbe, naslove, klizače, slike, kartice, preklopnike i naravno bbPress forume, prijave i još mnogo toga. Dodane značajke u programu LivePress Customizer omogućuju odabir prilagođenih fontova, boja, zadanih izgleda, dizajna zaglavlja i podnožja i lakše.

Želite više od teme bbPress? Nije problem. Total je kompatibilan s većinom glavnih dodataka koji uključuju (ali nisu ograničeni na) WooCommerce, Kalendar događanja, Elementor, Otvoreni stol, WPML, Polylang, Yoast SEO, JetPack itd. Osim toga, tema dolazi s premium dodacima, poput Slider Revolution, Visual Composer i Templatera BESPLATNO. Ostale ključne značajke uključuju 40+ demonstracijskih uzoraka za brzi uvoz, opsežnu internetsku dokumentaciju i 6 mjeseci premium podrške – tako da možete brzo započeti (ili zatražiti pomoć ako je potrebna).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Ako želite izgraditi zajednicu bogatu značajkama, više je BuddyBoss za vas. Potpuno kompatibilna s BuddyPressom, platforma BuddyBoss pomaže vam u stvaranju i prilagođavanju vaše mrežne zajednice. Upotrijebite Gutenberg-ov uređivač i moć graditelja stranica Elementor za dizajn vaše web stranice. Omogućite BuddyPress, plus sve vaše temeljne postavke za profile članova, društvene grupe, privatne poruke i još mnogo toga. Zatim potaknite zajednicu da se bavi bodovima, nagradama, rangovima i postignućima. Čak i lako možete unovčiti svoju web stranicu kada koristite BuddyBoss. Dodajte premium članstva, pretplate ili jednokratne kupnje.

Ali BuddyBoss ne staje na tome. Također nudi brojne korisne integracije koje nude vašoj zajednici još više mogućnosti. Dodajte kalendar događaja pomoću Kalendara događaja Pro. Stvorite odjeljak za objavljivanje posla s WP Job Managerom. Stvorite tečajeve uz LearnDash. Izgradite WooCommerce trgovinu za prodaju robe. Pomoću BuddyBoss-a lako je stvoriti web mjesto koje želite za svoju internetsku zajednicu.

3. ForumPress

ForumPress bbPress Forum WordPress tema

Ako želite stvoriti forum, najbolje je WordPress tema kreirana i dizajnirana posebno za tu svrhu. Jedna od najboljih tema bbPress-a je ForumPress od HeroicThemes.

Za početak, ForumPress se lako instalira zahvaljujući pomoćniku za postavljanje. Samo slijedite upute da biste aktivirali i instalirali temu. Možete čak instalirati uzorke podataka ako vam je potrebna pomoć da smislite kako konfigurirati svoje temeljne stranice foruma. Plus ForumPress je prilagodljiv. Jednostavno upotrijebite postavke prilagodbe teme uživo da bi vaši forumi odgovarali vašoj robnoj marki. Uređivanje boja, fonta fonta tijela, logotipa web stranice, autorskog prava podnožja i još više.

Osim toga, uz ForumPress ugrađene su sve značajke koje su vam potrebne za proširenje bbPress foruma. Stvorite više foruma za povezivanje korisnika. Upravljanje temama i odgovorima na jednostavan način. Omogućite korisničke profile, korisničke stranice (za prikaz informacija o profilu, teme koje je stvorio korisnik, odgovore i omiljene postove), pa čak i dodajte pretraživanje uživo na forumu.

ForumPress je također prilagodljiv, kompatibilan s popularnim dodacima (kao što su Yoast SEO i kontakt obrazac 7) i uključuje ažuriranje i podršku za godinu dana.

4. Kleo Pro

tema kleo zajednice wordpress

Info & DownloadView Demo

Ne morate biti profesionalni programer ili dizajner da biste stvorili izvrsne web stranice zahvaljujući temi Kleo BuddyPress. Ne dopustite da vas izraz BuddyPress odbaci, Kleo je savršen za bbPress i druge WordPress web stranice u zajednici.

Sedma kraljica, autor elitne snage iza tvrtke Kleo nudi vam 27 demonstracija koje možete instalirati jednim klikom. Alternativno, možete stvoriti svoj predložak ispočetka jer Kleo isporučuje hordu impresivnih značajki.

Govorimo o značajkama kao što su intuitivna administratorska ploča, neograničene mogućnosti prilagođavanja, više rasporeda web stranica, graditelj prevlačenja i povlačenja stranica, dodatak Sensei, integracija prijave na Facebooku, prekrivači profila i grupa BuddyPress, naslovnice uživo i mnoge druge.

5. Aardvark (BuddyPress)

aardvark buddypress zajednica wordpress tema

Info & DownloadView Demo

Ručno izrađen od strane autorice elitne moći GhostPool, specijalizirane za teme BuddyPress, Aardvark je cjelovita i robusna WordPress tema za zajednicu prikladna za vaše BuddyPress mreže.

To nije sve; Aardvark je također prikladan za internetske prodavaonice, web stranice s plaćenim članstvom, internetske tečajeve, vijesti i općenite blogove, između ostalih. Sve zbog toga što tema ima prilično jak značajku.

15 unaprijed izgrađenih demonstracija koje možete instalirati jednim klikom daje vam početnu prednost s vašim dizajnom. Ali ako želite izraditi izgled stranica iz temelja, Aardvark dolazi s WPBakery graditeljem za povlačenje i ispuštanje.

Opcije teme 200+ znači da možete stvoriti zajednicu svojih snova bez dodirivanja koda.

6. Družite se

socijalizirati temu wordpress zajednice

Info & DownloadView Demo

Socialize by Ghostpool izvanredna je WordPress tema koja je savršena za sve web stranice usmjerene na zajednicu. To je jednako živopisno koliko je i korisno, što s predmemorijom nevjerojatnih značajki.

Govorimo o jednostavnoj bbPress / BuddyPress integraciji, četiri varijacije početnih stranica, šest izgleda posta, devet stilova kategorije, učitavanju Ajax stranice, WPBakery web stranici, velikom izborniku i neograničenim mogućnostima prilagođavanja između ostalih.

Socialize dolazi s podređenom temom i demo stranicom s jednim klikom, a oba čine izradu stranice vaše zajednice lakim.

7. Buddy

Buddy višenamjenska WordPress / BuddyPress tema

Info & DownloadView Demo

Izradite web stranice zajednice poput šefa s temom BuddyPress kao nijedna druga. Buddy je potpuno razvijena tema zajednice koja u vaše ruke stavlja puno slobode dizajna. Sadrži jedinstveni dizajn foruma za povratne informacije koji pomaže da se vaša društvena web lokacija istakne iz mase.

Uz to, Buddy isporučuje snažne kratke kodove, višejezičnu podršku, prednju registraciju, podršku za mrežničku sliku, ikone fonta, pretraživanje na cijelom web mjestu i kompatibilnost s više stranica.

Buddy se dobro igra s dodacima kao što su BuddyPress (naravno), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO i još mnogo toga. Tema je prilagodljiva i proširiva.

8. Slatki datum

sweedate-dating-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Portal za sastanke samo je jedan primjer mnogih društvenih web mjesta koja možete stvoriti na WordPressu pomoću dodataka kao što su BuddyPress i bbPress. Za industriju druženja i odnosa, ne možete priuštiti da propustite trag svojim dizajnom.

Sweet Date vam nudi sveobuhvatnu temu koja obećava povećanje interakcije s korisnicima na vašoj web stranici za upoznavanje. Sweet Date možete koristiti za druge web stranice, a ne samo za web stranice za upoznavanja. Sve zato što je temu lako postaviti i prilagoditi.

Očekujete značajke poput nivoa članstva, integracije na Facebooku, sustav podudaranja partnera, pametne obavijesti, jedinstvene profile, mrežni status, Ajaxovo trenutno pretraživanje, kratke kodove i moćan administratorski panel.

9. Napredovati (intranet i zajednica)

napredovati tema WordPress zajednice

Info & DownloadView Demo

U niši BuddyPress, nekoliko WordPress tema može se natjecati s Thriveom, snažnom temom zajednice koja dolazi s opsežnim popisom značajki, a zatim i s nekim. Iz našeg prvog dojma, dizajn ni razočara, što znači da u Thrive-u imate temu o kojoj možete ovisiti.

Što je u trgovini? Pa, sve značajke koje su vam potrebne za stvaranje sjajnog mjesta zajednice. Thrive ima mogućnosti poput Thrive Set-up Wizarda, WPBakery graditelja stranica, personalizirane stranice za prijavu, live poruke, projektni menadžer, dijeljenje datoteka, kolaborativne dokumente, forume zajednice i niz drugih paketa premium dodataka..

Thrive vam nudi svu potrebnu snagu za izradu društvenih web lokacija, intraneta osoblja, platformi za učenje, foruma, privatnih web mjesta i bilo koje druge web stranice zajednice koju imate na umu. Uz dobar broj značajki, uključujući neograničene mogućnosti prilagođavanja, ništa vas ne bi moglo zaustaviti u stvaranju društvene stranice vaših snova.

10. BuddyApp

tema buddyapp zajednice wordpress

Info & DownloadView Demo

Sedma kraljica ima još jedan nastup, ovaj put s BuddyApp-om, prvom mobilnom i minimalističkom temom zajednice savršenom za vašu društvenu web lokaciju. S kreativnim dizajnom prilagođenim mobilnim uređajima i značajkama izvan ovog svijeta, možete pokrenuti svoje mrežno web mjesto u pokretu.

BuddyApp dolazi sa značajkama kao što su bonus HTML5 odredišna stranica, obavijesti uživo, Ajax pretraga, potpuna podrška za prilagođavanje uživo, live chat, baza znanja, napredno upravljanje datotekama, tri lokacije izbornika, bbPress forumi, Facebook prijava, fotografije naslovnice profila / grupe i popis se nastavlja.

Povrh svega, BuddyApp se isporučuje s vrhunskim dodacima kao što su WPBakery graditelj stranica, WP-ankete, BuddyPress Like, Cleverness To-Do list, vizualizator: grafikoni i grafikoni i još mnogo toga. Ne prihvaćajte moju riječ, dajte demo test i vratite se sa svojim nalazima.

11. Jata

jata zajednica wordpress tema

Info & DownloadView Demo

Dakle, što učiniti kako bi korisnici dospjeli na vaše web mjesto na društvenim mrežama? Brzi odgovor: stvarate privlačnu i korisničku web stranicu koristeći sjajnu temu WordPressa, poput Flocks.

Iako nema toliko prodaja, Flocks primjećuje sjajnu ocjenu kupaca, pojednostavljen dizajn i značajke koje će vam uzbuditi periku. Odmah nakon toga, Flocks je tema koja je spremna za društvene mreže koja izrađuje bilo koju web stranicu zajednice jednostavnom poput pita.

Možete koristiti Flocks bez obzira na razinu vaše vještine zahvaljujući mnoštvu značajki kao što su osam prekrasnih demonstracija, društvena prijava, WPBakery graditelj stranica, četiri jedinstvena stila zaglavlja i podnožja, personalizirane fotografije naslovnice i još mnogo toga više što će vam se glava oduševiti.

12. Besocijalna

tema besocijalnog prijatelja

Info & DownloadView Demo

Odlična web stranica košta ruku i nogu, zar ne? Pogrešno, pogotovo kad u svom kutu imate Egemenerd, elitnog autora iza teme Besocial WordPress..

Samo da to učinimo, Besocial je druga najbolje ocijenjena tema na našoj listi, a imam osjećaj da ocjena ima sve veze s impresivnim dizajnom i beskrajnim popisom značajki.

Kad se kaže, što je u ponudi? Besocial vam nudi uzbudljive mogućnosti kao što su društvena prijava, obavijesti uživo, kalendar događanja, prijava naprijed, zajednički prijatelji, FAQ sustav, bbPress forumi, višestruki formati posta, Facebook komentari i demo uvoz jednim klikom između ostalih.

13. Eonet

Teme Eonet zajednice WordPress

Info & DownloadView Demo

Ljudi se pitaju koja je tema vruća i tu razgovor završava ovdje. Eonet je jedna od jedinstvenijih WordPress tema u zajednici stvorena imajući na umu interakcije vaše zajednice. To je potpuno prilagodljiv i skalabilan, ali i dalje je dovoljno jednostavan da vam omogući stvaranje sjajne web stranice bez pisanja jedinstvenog retka.

Ako želite poboljšati korisničku interakciju (a tko nije) na vašoj društvenoj web lokaciji, željeli biste se pozabaviti temom Eonet mreže WordPress. Tema je do vrha upakirana sa značajkama koje vam pomažu da potaknete interakciju na svom mjestu zajednice.

Ako se pitate, Eonet dolazi sa značajkama kao što su live chat, direktorij veza, dinamični blog, karta članova, WPBakery graditelj stranica, privatne stranice, društvena prijava, demo sadržaj i robustan administrativni panel među ostalim. Tema vam pomaže da opsežno prilagodite svoju društvenu mrežu.

14. Pozdrav

tema pozdravlja zajednicu wordpress zajednice

Info & DownloadView Demo

Bez obzira jeste li u Boca Ratonu pijuckajući Roca Patronu ili putujete širom svijeta radeći svoje stvari, potrebna vam je pouzdana tema WordPress-a koja osigurava da se vaši korisnici odlično provode. Ulazi u pozdrav i dan je spremljen.

Pozdrav je jednostavna WordPress tema koja natjecanju daje utrku za njihovim novcem lijevo, desno i u središte. Odlikuje se jednostavnim dizajnom, ali ne pogriješite; ovaj loš momak spakira udarac što se tiče značajki. Povratak je, da, ali svejedno je to grozna tema.

Popis značajki uočava uobičajene opcije kao što su Slider Revolution, upravitelj izgleda prevlačenja i povlačenja, graditelj kontaktnih obrazaca, generator bočne trake, neograničene boje, višejezična podrška, popupni oblik za prijavu i snažne administratorske mogućnosti..

15. Gwangi

Gwangi teme za upoznavanje i povezivanje zajednica WordPressa

Info & DownloadView Demo

Posljednje, ali ne najmanje bitno, dolazi Gwangi, WordPress tema savršena za sve vrste web stranica za upoznavanja i umrežavanje. Tema je relativno nova na tržištu (u trenutku pisanja napisana je tri mjeseca), ali dostojan je kandidat za ovu zbirku WordPress tema u zajednici.

Zašto? Pitaš. Pa, za početak, Gwangi se fokusira na vaš sadržaj uz vrhunski dizajn. To, plus možete prilagoditi svaki element sadržaju vašeg srca. Nema toliko BuddyPress tema, pa kad opazite onu koja se ljušti, bolje je zadržite. Gwangi je jedna takva tema.

Odjel značajki srušit će vam čarape. Možete očekivati ​​značajke kao što su sustav povezivanja, razmjena članova, stil Tinder, Ajax globalna pretraga, zajednički prijatelji, neograničen popis članova, izvrsne značajke za razmjenu poruka, mogućnost praćenja drugih korisnika i još mnogo toga.

16. Lynk

Lynk društvena mreža i WordPress tema u zajednici

Lynk je BuddyPress i bbPress kompatibilna tema koju možete koristiti za izradu društvene web stranice ili internetskog foruma. Ali to nije sve – Lynk nudi niz drugih značajki za poslovne imenike, časopise ili nove web stranice, događaje i internetske trgovine.

Lynk nudi sve što očekujete od teme zajednice, ali ima i nekoliko iznenađenja. Kao što su mega izbornici, ajax globalna potraga, prilagodljivi korisnički meni, prednji obrasci, obavijesti korisnika (poruke, zahtjevi prijatelja, novi postovi itd.), Integracija MailChimp-a i još mnogo toga.

Završne riječi o najboljim WordPress temama zajednice

Tajna odabira izvrsne WordPress teme u zajednici leži u razumijevanju vaših specifičnih potreba na web mjestu. Povrh svega, preporučujemo vam da odaberete odgovornu temu bogatu značajkama. Na primjer tema Total WordPress – to je uistinu prava višenamjenska tema.

Prvo se odlučite između BuddyPress ili bbPress (u osnovi, društvene mreže ili foruma), a zatim odaberite jednu gornju gornju temu (budite sigurni da podržava zajedničku opciju koju ste odabrali u prvom koraku), dodajte dodatne dodatke ako trebate više značajki (poput ove BuddyPress proširenja) i na kraju proširite riječ o vašoj web lokaciji na vašu mrežu. Imat ćete uspješnu zajednicu ni u kojem trenutku.

Sve u svemu, nastojte ponuditi sjajno korisničko iskustvo i vjerovatno će vaša web lokacija uspjeti bez obzira na temu koju odaberete. Imati najbolju WordPress temu znači i jack ako ne možete svojim korisnicima ponuditi sjajan provod na vašoj web lokaciji.

Slažete li se s našim popisom 15 tema WordPress-a u zajednici? Jesmo li izostavljali vašu omiljenu temu? Ako je odgovor da, podijelite s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map