15 najboljih tema zidarskih WordPress tema za vašu web lokaciju

15 najboljih tema zidarskih WordPress tema za uljepšavanje vaše web stranice

S rastućom popularnošću web mjesta za kuriranje sadržaja i objedinjavanja, zidani izgled postaje popularan trend dizajna. Ove rešetke rešenja nude prednosti poput prikazivanja više sadržaja odjednom i stvaranja čistog, organiziranog izgleda. Međutim, nisu sve teme zidanja prikladne za svaku primjenu.


Srećom, postoji mnoštvo WordPress tema u zidarskom stilu. Bilo da gradite internetski portfelj, web lokaciju za e-trgovinu ili blog, postoji tema koja postoji vani prema vašim potrebama.

U ovom ćemo dijelu pregledati petnaest najboljih zidanih WordPress tema na tržištu, a do kraja ćete znati koja je prava za vas. Započnimo!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Fashionista

Fashionista WordPress tema

Fashionista obećava da će vam pomoći da se istaknete iz gomile svojim čistim zidanim rasporedom. Ova atraktivna minimalistička tema idealno odgovara modi i fotografiji, ali bi također mogla raditi za vijesti i web stranice u stilu časopisa. Prilagođene širine web mjesta i beskonačno pomicanje, zajedno s puno drugih mogućnosti prilagodbe, čine ovu temu odličnim izborom za one koji traže fleksibilan izgled. Ili možete koristiti Fashionista za unovčavanje svoje web stranice i izgradnju vlastite trgovine e-trgovine koristeći potpunu WooCommerce podršku za temu – na vama je.!

2. PinThis

PinThis tema.

PinTrest inspiriran Pinterestom stavlja super moderan spin na standardni izgled opeke. Ova jednostavna moderna tema ubrizgava stil u inače ravan izgled. Značajke poput pet ugrađenih opcija kože, prilagođenih formata posta i gumba dijeljenja na društvenim mrežama znači da se ova višenamjenska tema može prilagoditi čitavom nizu aplikacija. Također ima sjajnu podršku za ugrađene medije i AdSense je spreman.

3. Složiti

Tema Stack.

Stack je nadahnuo Windows 8 i lako je uočiti sličnosti. Ova je tema stvorena za rad s dodatkom Pločice, koji je uključen u tematski paket. Značajke poput beskonačnog pomicanja i podrške za WooCommerce čine ovu idealnu temu za portfelje, web stranice za e-trgovinu ili opće korporativne web stranice.

4. Baskerville (besplatno)

Baskerville tema.

Brendiran kao tema za ostave, besplatne Baskerville tema ne razočara. Njegova elegantna mreža pruža se web lokacijama, portfeljima i blogovima sa bogatim sadržajem. Značajke uključuju predložak autora sadržaja i podršku za devet formata objava. Baskerville ima umjerenu razinu prilagodbe, uključujući sliku zaglavlja i dva područja widgeta.

5. Moguće

Tema Pible.

Pinable je još jedna tema inspirirana Pinterestom, s čistim minimalističkim izgledom. Ova je tema ponosna na to što je jako prilagodljiva – i svakako nudi, s puno mogućnosti boje, izgleda i tipografije između kojih možete izabrati. Također isporučuje s bibliotekom prečaca za dodavanje dodatnog stila i funkcionalnosti vašoj web lokaciji.

6. Muse

Muse tema.

Muse je vrlo minimalistički, ali nudi izgled koji ima više dubine od mnogih rasporeda ravnih rešetki. Demo instalacija jednim klikom olakšava i brzo započinje s ovom vrlo prilagodljivom temom, a The Muse također uključuje moćan kontaktni obrazac i gotovo neograničeno prilagođavanje bočne trake.

7. Ibuki

Ibuki tema.

Ibuki je lijepa i fleksibilna višenamjenska tema usmjerena prema kreativnim profesionalcima i agencijama. Iako je višenamjenska tema, specijalizirana je za raspored rešetki i zidanje i nudi obilje demonstracija za svakoga. Ova tema uključuje 12 različitih opcija zaglavlja, a isporučuje se i s dodatcima Visual Composer i Slider Revolution.

8. Tetris (besplatno)

Tetris tema.

Ova super jednostavna tema omogućuje svakome da brzo i jednostavno postavi blog ili portfelj – iako nema puno zvona i zvižduka, nudi čist moderan izgled i dovoljno prilagođavanja da zadovolji većinu.

Tetris bi mogao biti odlična opcija za početnike koji se osjećaju preplavljeni visokom razinom prilagodljivosti pronađene u drugim temama.

9. Cigla + zidar

Tema Brick + Mason.

Tema Brick + Mason plasirana je posebno fotografima i dizajnerskim studijima i jasno je zašto. Brick + Mason uspijeva dobiti puno slika na stranici, a da pritom ne postane pretrpan. Male veličine fonta i minimalno nerede osiguravaju da su vaše slike zvijezde emisije.

10. KON / CEPT

Tema KON / CEPT.

Tema KON / CEPT odiše elegancijom i jednostavnošću. KON / CEPT temelji se na modularnom dizajnu i nudi obilje mogućnosti prilagođavanja poput fleksibilnih mreža stupaca i četiri rasporeda navigacije. Ova tema također ima podršku za WooCommerce, pa se može koristiti za stvaranje zapanjujućih internetskih trgovina, kao i portfelja.

11. Pinboard

Tema Pinboard.

Od svih dostupnih tema koje su inspirirane Pinterestom, ovo je vjerojatno najpoznatiji izgled. To bi mogla biti dobra ili loša stvar, ovisno o vašim potrebama. Tema Pinboard koja podržava više oblika medija ima automatski raspored slaganja i pomiče se beskonačno. Ako ti čini želite izgledati malo manje poput Pinterest-a, postoje mogućnosti za promjenu veličine pločica i odgovarajućeg broja stupaca.

12. Pluton

Tema Plutona.

Ova čista zidana tema u velikoj je mjeri usmjerena prema blogerima i ima mnogo sjajnih značajki koje udovoljavaju piscu u vama. Kod Plutona je predviđen prostor za oglase unutar zaglavlja, u područjima widgeta i između postova.

S druge strane, ako svojim čitateljima želite ponuditi iskustvo bez ometanja, jedinstven način čitanja Plutona zaslonit će zaslon, ostavljajući iza sebe samo gumbe sadržaja i dijeljenja.

13. Stil

Tema stila.

Stil nudi svjež i moderan dizajn savršen za vijesti i web stranice časopisa. Ova tema dio je paketa Elegantne teme, što znači da sadrži obilje mogućnosti i fantastičnu podršku. Funkcionalnost uključuje lako upravljačku ploču s opcijama tema, veliku zbirku kratkih kodova i bezbroj unaprijed izgrađenih izgleda.

14. Notio

Tema Notio.

Ova sofisticirana i elegantna tema, Notio, idealno je prilagođena web stranicama portfelja i e-trgovine. Notio je čist i minimalistički oblikovan te je dizajniran da prikazuje vaš sadržaj u stilu.

Dolazi s dodatkom Visual Composer, tako da elemente možete lako povući i ispustiti tijekom procesa dizajniranja. Također je dizajniran s ciljem integracije WooCommercea koji vam omogućuje lako stvaranje internetske trgovine.

15. Inspirirajte

Tema Inspire.

Konačno, Inspire je vrhunska tema koja evocira dinamičnu i umjetničku osobnost. Bez obzira želite li koristiti nijanse sive kako bi potamnili raspoloženje ili stvari držali šarenima, Inspire ima mnoštvo opcija za prilagodbu da biste postigli izgled i osjećaj koji su vam potrebni.

Tema dolazi s pet različitih izgleda i puno mogućnosti klizača koji će vam pomoći stvoriti savršen dizajn.


Zidarski rasporedi postali su popularni s pojavljivanjem mjesta za kuriranje i združivanje sadržaja. Mogu ponuditi čist i organiziran izgled, istovremeno pokazujući puno slika i sadržaja. No, s obzirom na mnoštvo dostupnih tema, odabir prave koja odgovara vašim potrebama mogao bi biti težak.

U ovom smo djelu osigurali petnaest najboljih, koji pokrivaju sve vrste različitih upotreba – vaša bi idealna tema mogla biti među njima, pa odaberite onu koja vam se čini prikladnom i uzmite je na probnu vožnju!

Uzbuđuje li vas neka od ovih tema zidarskog stila? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map