15+ najboljih tema arhitekture interijera za WordPress

Najbolje teme za WordPress dizajn interijera

Dizajn interijera jedno je od najizazovnijih i najkreativnijih područja rada koji je stekao vuku nakon Drugog svjetskog rata. Uključuje dizajn dnevnih soba, hodnika, predsoblja hotela, kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, prednjih trijema, restorana i kafića, pa čak i dizajn javne knjižnice.


Ako ste netko tko radi za agenciju za dizajn interijera, napravili ste pravi izbor za svoj CMS softver. WordPress je  odgovor na sve vaše zahtjeve. Započnimo jednostavno.

  • Budući da je vaša agencija fokusirana oblikovati, ne možete si priuštiti da imate prosječno izgleda WordPress web mjesto s besplatnom temom koja je instalirana na web stranici svih ostalih.
  • Prvo što vam je potrebno nakon instaliranja WordPress-a je prilagodba postavki.
  • Sljedeće što trebate učiniti je instalirati novu temu.
  • Prije nego što to učinite, morate pronaći račun pravo tema za vašu agenciju za dizajn interijera. Nijedna slučajna tema neće se učiniti!

Možemo vam pomoći u tome. Danas ćemo pogledati nekoliko dizajn interijera WordPress teme. Ove su teme savršene za prikazivanje vaših dizajnerskih projekata interijera, kao što su remake kuhinje, pregradnja master studija, uređenje dnevnog boravka i drugi dizajnerski projekti koje je provela vaša agencija. Započnimo.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupno jednostavnih prostora

jednostavan prostor-ukupno-WordPress-tema-Demo

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Tema Total WordPress kreirana je od strane nas, pa ćemo je, naravno, preporučiti! To je naša najpopularnija i modularnija tema do sada. Uz Total možete stvoriti u osnovi bilo koju web stranicu putem svih uključenih postavki Customizer-a i modula za izradu stranica Visual Composer. Demo demonstracija Simply Spaces dobar je primjer vrlo minimalnog i pojednostavljenog internetskog dizajna koji možete uvesti putem primjera podataka ako ga želite koristiti kao pokretač ili možete „izraditi“ svoju vlastitu stranicu ispočetka uz dodavanje teme vlastiti sadržaj kako želite i prilagodite boje zaglavlja, podnožja, boje stranice … itd., po vašoj želji.

2. H&D

1. HD - Dizajn interijera WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ovo je premium tema koja se najbolje koristi za prikazivanje projekata uređenja interijera za dnevni boravak, a uglavnom uključuju vrhunski namještaj i antikvitete – najbolje prilagođeni klijentima koji žele dodati vintage izgled svojoj dnevnoj sobi. Tema se tehnički ističe, predstavljajući vam sedam varijacija izgleda odredišne ​​stranice kao što su – izgled cijele širine, izgled paralaksa, izgled video klizača, rotacijski tekst, vertikalni izbornik, izgled trgovine i središnji izgled logotipa. Tema dolazi s moćnim opcijama tema kao što su potpuna kontrola tipografije, ikone spremne za mrežnicu, integracija WooCommerce i druge. Također ima 9 različitih izgleda portfelja koje možete odabrati.

3. Interijer

WordPress Tema tvrtke za unutarnji dizajn reagira

Info & DownloadView Demo

Tema tvrtke TemplateMonster za dizajn interijera izgrađena je na programu gradnje stranica Elementor, tako da možete lako dizajnirati vlastite prilagođene nacrte, baš kao što dizajnirate interijere za kuću. Plus dodane funkcije putem jezgri okvira Cherry (kao što su članovi tima, usluge, skočni prozori, portfelj itd.) Olakšavaju izradu važnih stranica za prikaz dizajnerskog rada, dodavanje osoblja i uključivanje društvenih veza. Tema je i mrežnica spremna za visokokvalitetne slike, odgovaraju veličini uređaja i dobro su dokumentirani.

4. Domik

2. Domik - WP tema iz kreativne arhitekture

Info & DownloadView Demo

Domik tema ima čist, elegantan i odvažan dizajn, što ga čini idealnim za dizajnere interijera i arhitekte – svima koji trebaju jednostavan, atraktivan i učinkovit način da svoj posao podijele s klijentima. Tema dolazi s dodatkom za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem Visual Composer i premijskim fontom pod nazivom Futura PT u vrijednosti od 20 dolara. Mislim da je drugo svojstvo zbog kojeg je Domil tema jedinstvena na našem popisu.

Tema se pokreće okvirom Bootstrap 3, podržava prijelaze stranice AJAX (to znači da nije potrebno osvježavanje stranice tijekom navigacije s jedne stranice na drugu) i podržava više opcija izgleda, neograničene varijacije boja, ikone spremne za mrežnicu i mnoge druge.

5. Innova

3. Innova - Interijer i namještaj WordPress CMS tema

Info & DownloadView Demo

Ova je tema prvi put objavljena u prosincu 2009. – prije gotovo 6 godina! Ipak je ova tema jedna od najpreuzimanijih (gotovo 600 puta) u ovoj kategoriji! Tema se isporučuje s više mogućnosti izgleda početne stranice i portfelja, a sve se može kopirati s demo XML podacima koji su opskrbljeni s temom. Dodatak SiteOrigin Page Builder uključen je u ovu temu, zajedno s uskom integracijom WooCommercea, 10 prilagođenih widgeta, prilagođenih bočnih traka i mogućnost stvaranja više portfelja pomoću widgeta za portfelj.

6. Archi

4. Archi - Dizajn interijera WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Archi tema je najslađe novo dijete u bloku. Sadrži HTML pozadinu cijelog zaslona, ​​pomicanje paralaksom, WooCommerce integracija i potpuno odgovarajući zaslon spreman za mrežnicu. Za mogućnosti izgleda, tema podržava 8 početnih stranica, 4 odredišne ​​stranice i 4 stranice “uskoro”. Tema također dolazi s Vizualni skladatelj i Revolucija klizača dodatka i prijevod je spreman pomoću WPML uključiti.

7. Disanija

5. Disanija - višenamjenska WordPress tema o višestrukim namjerama

Info & DownloadView Demo

Disanija je čista i moderna tema koja ima podebljati slovo usredotočujući se na čitljivost i tipografiju. Teme se isporučuju sa Galerija mrežice Dysania i Zeusov klizač dodatak za podršku modularnosti. Tema ima 20 različitih predložaka stranica, 4 predloška stranice “jedan post” zajedno s prilagođenim predloškom stranice 404 stranice i ima više ugrađenih kratkih kodova. Tema je prijevoda spremna i dolazi s demo podacima.

8. deKor

6. deKor - Interijer WordPress tema

Info & DownloadView Demo

DeKor tema je elegantno dizajnirana tema koja sadrži mnoštvo uključenih premium dodataka. Pored sveprisutnog klizača Visual Composer and Revolution, ova tema ima integraciju s bbPress, WooCommerce, Google Fontovima, Awesome ikonama slova, WMPL i Mega Menu.

Tema također podržava 5 različitih izgleda početnih stranica (sve u skladu s kategorijom dizajna interijera), čitljivost RTL teksta i 5 različitih shema boja.

9. Platno

7. Canvas Portfolio interijera i namještaja WP Tema

Info & DownloadView Demo

Canvas je sjajno dizajnirana tema koja velikodušno koristi izgled zaslona za poboljšanu tipografiju. Ova se tema može koristiti ne samo kao portfelj dizajna interijera, već i kao portfelj namještaja ili kao dućan zahvaljujući WooCommerce integraciji. S ovom temom također dobivate dodatak za klizač preko cijelog zaslona i revoluciju klizača, uključujući izgled portfelja u zidarskom stilu i albume galerije. Tema također sadrži dva različita izgleda izbornika – zadani gornji izbornik zaglavlja i bočni izbornik. Za dodatnu prilagodbu imate i navigaciju na tipkovnici, Google i Font Awesome.

10. ORIEL

8. ORIEL - WordPress tema za unutarnji dizajn interijera

Info & DownloadView Demo

Oreil tema dolazi s moćnim upravljačkim pločama koje vam pruža neograničene mogućnosti boja i bočnih traka, brzi karike, prilagođene widgete i jednostavne kratke kodove. Tema je u potpunosti kompatibilna s WPML-om, kontaktnim obrascem 7, dodatkom DV Gallery (premium dodatak koji dolazi s ovom tematikom) i s dodatkom za izradu stranica za povlačenje i ispuštanje SiteOrigin..

11. Geometrija

9. Geometrija dizajn interijera i namještaj

Info & DownloadView Demo

Geometrija je jedan od najbriljantnijih dodataka na ovom popisu. Ovu temu možete koristiti za tvrtku za dizajn interijera, opću dizajnersku agenciju i za trgovinu namještaja. Svaka od ovih kategorija sadrži posebne komponente – poput okvira za ponudu predloška dizajna interijera – koji pomažu u povećanju broja konverzija. Dodatak uključuje dodatke Visual Composer, Revolution Slider i Swiper Slider. Ima 4 izgleda početne stranice, 2 izgleda bloga, više widgeta i kratkih kodova, a također je i prevod spreman!

12. Impresivno

10. Impresivna - internetska tema za WordPress

Info & DownloadView Demo

Točno svom imenu, ova tema ima mnoštvo značajki, uključujući 2 vrste portfelja, 3 prilagođena formata i vrsta posta, neograničene bočne trake i boje i preko 35 kratkih kodova. Tema uključuje i poznati Visual Composer, Slider Revolution i dodatak DVHC Forms. Također kupite PSD datoteke i demo podatke o temama kada kupite ovu temu.

13. Interia

11. Interia - responzivna WordPress CMS tema

Info & DownloadView Demo

Tema Interia pokreće lagani dodatak za izradu stranica SiteOrigin Page koji vam omogućuje stvaranje nevjerojatnih stranica u roku od nekoliko minuta. Programer se obavezno uključuje cool dodatkom pod nazivom “Kaya Interia Page Widget” koji će sadržavati sve prilagođene widgete kreirane ovom temom, tako da lako prelazite na druge teme zadržavajući podatke trenutne teme. Tema vam također daje prilagođenu pozadinu slike i više klizača, dodatni generator bočne trake i potpuno integriranu podršku Google Fontova.

14. Moderni interijeri

12. Moderna interijerna WordPress tema 2

Info & DownloadView Demo

Moderni interijer elegantno je dizajnirana tema s grafikom spremnom za mrežnicu i naprednim mogućnostima oblikovanja s klizačem Flex preko cijelog zaslona. G3 izrađivač stranica (uključen u temu) pomaže vam da bez napora kreirate prilagođene stranice, a administrativni panel teme omogućuje pristup jednim klikom do glavnih dizajnerskih postavki teme kao što su upravljanje bojama i fontom.

15. Allston

Allston suvremeni dizajn interijera WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Allston WordPress tema stvorena je za tvrtke koje se bave dizajnom i dizajnom interijera. Čista i moderna estetika olakšava vaš rad. Koristite ugrađene značajke kao što su graditelj stranica, izlaganje projekata, interaktivni okviri, infografski elementi, vrste zaglavlja, prilagođeni kratki kôd i još mnogo toga za stvaranje vlastitog dizajnerskog bloga, portfelja, pa čak i internetske trgovine. Tema također dolazi sa Sider Revolution za visoke kvalitete, zapanjujući, animirani klizači na bilo kojoj stranici ili postu.

16. Coca

Coca - Dizajn interijera i arhitektura WordPress

Info & DownloadView Demo

Coca je tema interijera za WordPress s više od 18 izgleda početnih stranica, moćnim dodacima (Visual Composer builder stranica, Slider Revolution, Real 3D FlipBook, Image Map Pro, UpQode Google Maps), punom podrškom za e-trgovinu WooCommerce i prilagodljive postavke teme. Sve ovo i još više čini Coca odličan početak stvaranja vlastitog dizajnerskog životopisa, portfelja internetskih agencija ili čak pokretanja tržišta dizajna na kojem prodajete preporučeni dekor. Vaše su mogućnosti beskrajne!

Nadamo se da smo vam uspjeli predstaviti zadovoljavajuću kolekciju za što vjerujemo da je jedna od najboljih tema dizajna interijera za WordPress. Ako znate temu koja bi trebala biti na ovom popisu, obratite nam se.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me