15+ najboljih kalendara WordPress dodataka za 2020. godinu

Kalendar događanja WordPress dodaci

Ako vaša organizacija vodi događaje – čak i mali broj – važno je da ih posjetitelji vaše web stranice lako pronađu. Nadalje, ako je popis vaših nadolazećih događaja teško pretraživati ​​i pristupati, mogli biste vidjeti rijetku izlaznost tog dana.


Jedan od razloga što volimo WordPress je ogroman broj dodataka koji su dostupni – a na tržištu postoji bezbroj dodataka za kalendar događaja koji omogućuju brzo i jednostavno prikazivanje i upravljanje popisima događaja.

U ovom postu uputit ćemo vas na deset najboljih WordPress kalendara za događaje – do trenutka kad završite znat ćete točno koji će odgovarati vašim zahtjevima.

Očito je dostupno puno dodataka za kalendar, tako da smo trebali voditi popis da se može upravljati. Sljedeći dodaci predstavljaju našu deset najboljih, ni u jednom određenom redoslijedu.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Kalendar događanja

WordPress dodatak za kalendar događanja

Jedan od najpopularnijih dodataka za kalendar događaja, Kalendar događaja iz modernog plemena ima preko 400 000 aktivnih instalacija i ocjenu zadovoljstva od 4,7 zvjezdica. Ovaj besplatni dodatak pomoći će vam da lako stvorite i upravljate događajima s WordPressom, a tu je i paket premium dodaci nudeći dodatnu funkcionalnost. Osim toga, kao što naslov govori, u potpunosti je kompatibilan s temom Total WordPress (provjerite je li naša na našem Sustainable demo).

Kalendar događanja jednostavan je za upotrebu i vrlo prilagodljiv, a uključuje značajke kao što su integracija Google karata, pretraživanje događaja i “mikroformati” kako bi kalendar vašeg događaja prešli na novu razinu.

2. WordPress kalendar događanja Registracija i rezervacija

Kalendar događanja WP-a

Info & DownloadView Demo

Ako promovirate događaj, vjerojatno ćete htjeti svijetu priopćiti vijest o njemu putem svoje web stranice. Za to toplo preporučujem dodatak WordPress Calendar Calendar.

Dodatak omogućuje stvaranje lijepih, stilskih “kartica” događaja. Dodajte ove kartice u bilo koji post ili stranicu lijepljenjem kratkog koda ili pomoću posebnog widgeta. Također možete dodati veliku istaknutu sliku na vrhu svoje kartice događaja, plus možete prikazati sve ključne informacije događaja, kao i interaktivne funkcije kao što su Google karta i sat odbrojavanja. Uz to postoje mogućnosti prilagodbe sheme boja s izborom neograničenih boja.

Snimka ekrana kalendara WP događaja

Pored toga, WordPress Calendar Calendar učinkovit je alat za upravljanje vašim događajima. Posjetitelji se mogu registrirati kako bi prisustvovali vašem događaju, a možete konfigurirati prilagođeni obrazac za registraciju tako da prikuplja samo one informacije koje su vam potrebne. Možete prodati i ulaznice za svoj događaj, a gosti mogu plaćati putem PayPala. Možete stvoriti različite cijene ulaznica (na primjer, standardne i VIP cijene), a možete stvoriti i kodove osjetljive na kupone koji vrijede.

Ako pokrećete više događaja, dodatak podržava prikaz kalendara, pružajući zgodan vizualni pregled mjesta i kada se događaji događaju. Ponavljajuće događaje možete automatski dodati u kalendar, plus možete obojati događaje kodova u istim kategorijama. Kako bi pomogli posjetiteljima, i kalendar je filtriran.

Ako želite da svijet zna za vaš događaj, i želite prodati puno karata, pogledajte kalendar događanja u WordPressu.

3. Upravitelj događaja

Dodatak za upravitelja događanja

Dodatak upravitelja događaja zapravo je dodatak za registraciju događaja s punim značajkama, ali nudi i moćan kalendar događaja kao jednu od njegovih mnogih značajki.

Izgrađen da bude fleksibilan i pouzdan, ovaj besplatni dodatak omogućuje kategorizaciju događaja, dodavanje prilagođenih atributa (poput dress code-a) i lako kontroliranje svakog detalja prikaza događaja na vašoj web lokaciji. Budući da je u besplatnoj verziji uključena funkcija registracije događaja i ulaznica, ovaj dodatak vrijedi razmotriti ako vam treba više od kalendara.

4. Pravovremeni kalendar događaja “Sve u jednom”

Pravovremeni kalendar događaja

Slijedi prekrasan dodatni kalendar All-in-One Calendar iz Timely-a. Tamo imati U prošlosti su bila neka pitanja koja se odnose na njegovu značajku uvoza, ali zbog lijepog dizajna možda bi bilo vrijedno provjeriti sami.

Kategorije događaja u boji označene bojama, prikazi kalendara kao što su dnevni red i ploča s plakatima i ugrađeni uređivač tema kalendara samo su neke od značajki koje ovaj dodatak omogućuje da se vaš kalendar događaja izdvoji.

5. Moj kalendar

Moj kalendar besplatan dodatak WordPress

Dostupan i vrlo prilagodljiv dodatak Mog kalendara ima preko 30.000 aktivnih instalacija. Ovaj besplatni dodatak jednostavan je za upotrebu, ali dovoljno fleksibilan za dizajnere i programere kojima je potreban prilagođeni kalendar.

Moj kalendar također nudi dijeljenje događaja kroz mrežu web mjesta, dozvola i kontrola pristupa te generator kratkog koda za prilagođene prikaze. Editorni CSS i JavaScript ponašanja pomažu da ovaj dodatak postane solidna opcija za fleksibilno kalendarsko rješenje.

6. EventOn

EventOn dodatak za Kalendar

Prekrasan funkcionalni dizajn znak je dodatka za kalendar EventOn.

Info & DownloadView Demo

EventOn je kalendar prilagodljivih događaja za WordPress dodatak dostupan na CodeCanyonu. Dodajte prilagođene kalendare u bilo koji prostor spreman za post, stranicu ili widget. Ovaj dodatak dolazi s čitavim nizom značajki, zajedno s prekrasnim dizajnom.

Za mnoge organizacije događaji su važan način za promociju i rast vašeg poslovanja. Sjajan način oglašavanja svojih događaja je uključiti cjelovit kalendar događaja na svoju web stranicu. Pomoću EventOn-a je jednostavno kreirati i dodavati događaje u jednostavne ili složene kalendare. EventOn ima toliko mogućnosti koje možete stvoriti gotovo o bilo kojem kalendaru koji možete zamisliti.

Sami događaji uključuju podršku za jedan ili više dana, istaknute slike i mogućnosti ponavljanja događaja. Također možete stvoriti događaje bez datuma završetka ili vremena – što je odlično kada se izvodi svakodnevni svakodnevni program ili prikupljanje sredstava. Jednom kada dodate događaje u svoj kalendar, vaši čitatelji mogu ih odmah preuzeti u svoj Google kalendar ili iCalendar putem ICS datoteke kako ne bi zaboravili!

Ostale sjajne značajke uključuju podršku za Eventbrite i Paypal (ako želite prodavati ulaznice, naplaćivati ​​događanja ili prikupljati donacije), prilagođene boje događaja, prilagođene taksonomije i jednostavne opcije umetanja. Jednostavno koristite kalendarski widget ili iskoristite ugrađeni generator kalendara za kratke kodove. Stvaranje i dodavanje kalendara događaja na vašu web lokaciju nikad nije bilo jednostavnije. Pogledajte dodatne značajke dodataka u nastavku.

7. WordPress Pro Kalendar događaja

Kalendar događaja WordPress Pro

Info & DownloadView Demo

WordPress Pro kalendar događaja još jedan je vrhunski dodatak s prekrasnim dizajnom. S puno jednostavnih opcija, ovaj je dodatak dobar izbor dodataka kalendara premium događanja.

Ovaj dodatak je u potpunosti prilagodljiv kroz jednostavno korištenje postavki, tako da možete stvoriti jedinstveni kalendar u skladu sa svojim potrebama. Događaji koji su poslali korisnici, integracija Google Maps i generator kratkih kodova neke su daljnje značajke na kojima možete crtati kako biste stvorili jedinstveni kalendar događaja.

8. Kalendarujte!

Kalendarujte! uključiti

Info & DownloadView Demo

Kalendarski! plugin ima za cilj pružiti vam fleksibilno i bogato rješenje rješenje za stvaranje vašeg kalendara događaja. Ovaj sjajni kalendar prepun je moćnih mogućnosti koje olakšavaju upravljanje rasporedom i dijeljenje sa svim svojim čitateljima.

Odlično je imati cjelovit kalendar, ali ne biste trebali trajati satima da biste stvorili kalendar događaja. Pomoću Calendarize možete brzo stvoriti i upravljati događajima yoru s jednostavnim sučeljem za korištenje i klikanjem. Uz dodavanje događaja možete birati opcije stvaranja ponavljajućih događaja (dnevni, tjedni, dvotjedni, mjesečni, godišnji, itd.) Kao i dodavati datum i vrijeme početka i završetka.

Prilagodba dodatka je također brza i jednostavna. Postoje mogućnosti za promjenu boja, fontova i margina pomoću CSS Editora. A u postavkama možete prilagoditi i postavke vremena i datuma ovisno o mjestu u kojem živite. Plus Calendarize Spreman je za prijevod, tako da možete olakšati čitanje svim posjetiteljima.

U dodatku se nalazi više opcija. Postoje prilagođeni widgeti za mini kalendare i nadolazeće kalendare događaja koje možete dodati u bilo koje područje spremno za widgete. Postoji podrška za prilagođene vrste posta (na temelju onoga što vaša tema ima na raspolaganju), napredne filtre kalendara, prilagođene taksonomije, pa čak i kalendare od strane korisnika. Dolje je popis značajki Chackout htea. A ako vam to nije dovoljno, na raspolaganju vam je i 6 besplatnih dodataka (Visual CSS Editor, Widget kalendara Flat UI Calendar, Pomoć na engleskom jeziku, Događaji u Blogrollu, Prilagođeni gumbi, Nema vertikalne trake za pomicanje) i 11 premium dodataka za još više Značajke kalendara događaja.

Ovaj je dodatak u potpunosti kompatibilan s popularnim dodatkom za izradu stranica WP Bakery, a besplatni vizualni CSS dodatak omogućuje vam jednostavno prilagođavanje boja, stilova i fontova vašeg kalendara događaja. Također možete prilagoditi izgled događaja i mjesta održavanja pomoću ugrađenog uređivača izgleda.

9. Kalendar događaja šećera

Kalendar događaja šećera

Info & DownloadView Demo

Zadnja opcija na našem popisu dolazi od Pippinovih dodataka. Kalendar događanja za šećer je jednostavan i lagani dodatak kalendara, s slatkom cijenom od 18 USD za jedno web mjesto. Dodatak je dizajniran tako da izbjegne složenost samo pružanjem onoga što je korisniku potrebno za izradu događaja i kalendara.

Uz pojednostavljen pristup, ovaj dodatak nije tako potpuno predstavljen kao ostale opcije na ovom popisu. No ako želite čist i pouzdan kalendar koji upravo funkcionira, ovaj dodatak vrijedi provjeriti.

10. Kalendar po WD

Kalendar događaja WD besplatni WordPress dodatak

Calendar by WD (ranije Spider Event Calendar) je solidan besplatan kalendar dizajniran za pružanje visoko konfigurabilnog i jednostavnog kalendara događaja.

Kategorije u boji označene bojama i prilagođeni HTML u opisima događaja samo su početak dugog popisa značajki ovog dodatka. Detaljnija prilagodba izgleda vašeg kalendara događaja rezervirana je za verziju Pro. Ali besplatni dodatak pruža širok spektar značajki koje pomažu u postizanju vaših zahtjeva.

11. Kalendar događaja WD

Kalendar događaja WD besplatni WordPress dodatak

Posljednji na našem popisu je Event Calendar WD koji ima preko 30.000 aktivnih instalacija. Fokus ovog besplatnog dodatka je jednostavna elegancija, a ne puna funkcionalnost.

Osim osnovne funkcionalnosti događaja, besplatna verzija WD Kalendara događaja omogućava korisnicima Google Maps integraciju i pretraživanje događaja. Postoji premium verzija, ali za jednostavne zahtjeve, besplatna verzija mogla bi biti idealna.

12. Event Espresso WordPress Event Manager

EventEspresso

Info & DownloadView Demo

Event Espresso je premium WordPress dodatak koji je razvijen kako bi vam pomogao u stvaranju i upravljanju događajima putem vašeg wp administracijskog panela, što olakšava planiranje i koordinaciju događaja, konferencija, predavanja, radionica, treninga, vjenčanja i još mnogo toga.

Danas ljudi više koriste internet kako bi pomogli planirati i upravljati svojim događajima, jer on omogućuje registraciju događaja i praćenje ključnih vijesti s mnogo većom lakoćom. No, stvaranje mrežnog upravitelja događaja može biti naporno, posebno za one koji nemaju iskustva s web razvojem.

Event Espresso je mrežni sustav registracije i upravljanja događajima koji vam pomaže uštedjeti organizaciju / radno vrijeme administrativnog vremena i smanjiti troškove. Idite „bez papira“ i uzimajte registracije u svako doba dana, izravno sa svoje stranice! A budući da sve, od e-pošte prilagođene potvrde i podsjetnika do sustava upravljanja plaćanjem, ovaj će dodatak obraditi i pratiti sve za vas.

13. Raspored događaja

Događaj Raspored dodatak

Info & DownloadView Demo

Raspored događaja je jednostavan za korištenje zakazivanje i kalendar događanja premium WordPress dodatak. To je brz i jednostavan način dodavanja rasporeda na web mjesto koje pokreće WordPress.

Bez obzira na to vodite li teretanu s dnevnim satima fitnessa, školu ili obrazovnu organizaciju s rasporedom tjednih predavanja, grupu zajednice s mjesečnim događanjima ili bilo koji drugi kalendar poslovnih događaja, korisna je značajka koju ćete uključiti na svoju web stranicu. A s Rasporedom događanja vrlo je jednostavno stvoriti prilagodljiv tjedni raspored!

Postoje ugrađene opcije za boje, 5 stilova rasporeda, kartice, popise i još mnogo toga. Uz to su rasporedi događaja spremni za mrežnicu, uključuje neograničene časove kao i napredne opcije filtriranja. I naravno kompatibilan je Visual Composer, tako da ako koristite temu poput Total koja uključuje Visual Composer (ili ako sami imate kopiju dodatka) Raspored događaja dodaje da je vlastiti super jednostavan za korištenje modul rasporeda koji možete umetnuti na bilo koju stranicu.

Ostale fantastične značajke dodatka uključuju SEO optimizaciju, podršku za prijevod, kompatibilnost putem preglednika i mnoštvo mrežne dokumentacije, često postavljana pitanja i još mnogo toga. Samo pogledajte demo kako biste vidjeli što još Raspored događaja može učiniti za vas!

14.Davno povežite

WordPress Kalendar događanja Dodatak - connectDaily

connectDaily je sustav kalendara događaja koji je kompatibilan s WordPressom i Joomlom! Pruža prilagodljivi kalendar u punoj veličini, mini-kalendar, jednostavan popis događaja, detaljan popis događaja, izvoz iCalendara i stvaranje javnih događaja.

Ono što stvarno razlikuje connectDaily jest da osim objavljivanja događaja pruža i upravljanje resursima. Koristeći connectDaily, možete dodijeliti resurse poput soba, vozila, osoblja i opreme svom događaju. To vam omogućuje da provjerite nije li resurs dvostruko rezerviran. Svaki resurs može imati vlastiti jedinstveni odobravatelj. Na primjer, u školi, voditelj atletike može odobriti bilo koju upotrebu gimnazije.

connectDaily također pruža obavijesti o novim događajima i podsjetnike za zakazane događaje. Podsjetnike za događaje možete dobiti e-poštom ili SMS SMS-om. Možete stvoriti onoliko podsjetnika koliko je potrebno za svaki događaj.

Također omogućuje integraciju s Facebookom i Twitterom. Koristeći connectDaily, možete kreirati kampanju postova o svom nadolazećem događaju i automatski ih izbaciti na svoju Facebook stranicu ili račun.

connectDaily također pruža cjelovit sigurnosni sustav. Omogućuje vam definiranje različitih kalendara i kontrolu tko može objavljivati ​​događaje u svakom kalendaru, tko može vidjeti svaki kalendar i tko može odobriti događaje u svakom kalendaru.

Naš izvoz najboljih podataka u klasi omogućuje vam izdvajanje podataka u iCalendar, JSON, CSV i RSS formatima. Može uvoziti događaje i u iCalendar, JSON i RSS formate. Možete čak konfigurirati i da povremeno ponovo uvozi podatke iz udaljenih izvora.

Značajka prilagođenih polja omogućuje vam definiranje prilagođenih polja za vaše događaje za snimanje dodatnih informacija. Podaci o ugostiteljskim potrebama, konfiguraciji, marketingu, sve što vam treba, mogu se prikupljati!

15. Stachethemes Kalendar događaja

Kalendar događanja Stachethemes

Info & DownloadView Demo

Kalendar događaja Stachethemes događaj je Premium WordPress dodatak koji će vam omogućiti da napravite detaljne događaje za web mjesto koje pokreće WordPress. Jednostavno dodajte i upravljajte svojim događajima putem WordPress-a i prikazuje ih na prednjoj strani za svoje korisnike / posjetitelje.

Pomoću ovog dodatka za kalendar možete uključiti sve vrste podataka o vašem događaju, poput odjeljka s uvodnim detaljima, uključujući galeriju fotografija, raspored događaja, popis gostiju, mapu lokacija i upute, vremensku prognozu, robu i komentare. Također možete kreirati jednodnevne ili višednevne događaje i ponavljati ih svakodnevno, tjedno, mjesečno ili godišnje, kao i mogućnost postavljanja razmaka između ponavljanja i koliko puta će se događaj ponoviti tijekom vremena. Značajka nije uvijek dostupna u drugim dodacima za događaje.

Dodatak kalendara Stachethemes događaja ima mnogo više korisnih značajki poput WooCommerce integracije koja vam omogućuje prodaju robe izravno s događaja u kalendaru ili uvoz datoteka .ics datoteke s Googlea, kao i njihov izvoz..

Jedna od novih korisnih značajki dodatka je mogućnost da omogućite svim posjetiteljima, čak i onima bez registracije, da dodaju događaje u vaš kalendar s prednje strane ili ograniče njihov pristup kategorijama poput registriranih korisnika, moderatora, autora itd. To vam omogućuje za izradu kalendara događaja koje su poslali korisnici na web mjestu. Nešto korisno za škole, timove i druge grupe.

16. Odzivni planer događaja za WordPress

Odgovarajući planer događaja za WordPress

Info & DownloadView Demo

Hostovanje izvanmrežnog događaja? Pretpostavljam da želite da se stvari odvijaju što glatko, zar ne? Jedan od najboljih načina da se to postigne je povezivanje očekivanja sudionika s iskustvom u ponudi. Sastavite detaljan raspored i posjetitelji će znati što se događa, gdje i kada u svakom trenutku.

Dodatak Respovable Event Scheduler stvara neke od najcjenjenijih rasporeda događaja koje ćete naći – a kao što ime dodatka kaže, i oni će u potpunosti reagirati pa izgledaju prekrasno na uređajima svih veličina.

Odzivni raspoređivač događaja za snimku zaslona WordPressa

Dodatak vam omogućuje da u potpunosti koordinirate rasporede događaja u boji. To ne samo da osigurava da izgledaju vrhunski, već i olakšava navigaciju. Svaki raspored može biti koliko god želite detaljan, uključujući podršku za više lokacija i višednevne događaje. Ima mjesta za sve važne informacije za svaki vremenski termin, uključujući: vrijeme, datum, zvučnik, sliku zvučnika (s slikama kruga i kvadrata na izbor), opis, veze i profile društvenih medija.

Svaki je unos proširiv, tako da posjetitelji mogu vidjeti onoliko informacija koliko žele. Dodatak se može koristiti u različitim djelatnostima, uključujući glazbene festivale, konferencije, sastanke i predavanja.

Završne misli o dodatcima za kalendar najboljih događanja WordPress

Vaši su događaji potrebni sudionici, a ako imate lijep i funkcionalan kalendar događanja, na neki ćete način osigurati da se vaši događaji rasprodaju.

U ovom postu predstavili smo naših deset najboljih izbora. Trebali biste među njima pronaći savršen dodatak za kalendar događaja. Bilo da imate jednostavne potrebe ili trebate naprednije rješenje. Uz mnoštvo dodataka koji su na raspolaganju, postoji puno mogućnosti da se jedan okrene. Nadamo se da ćete moći odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama.

Imate li dodatak za kalendar omiljenih događaja koji nije gore naveden ili imate neke savjete i trikove za rad s njima? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map