15+ najboljih životopisa WordPress teme 2020

Najbolje životopisne teme WordPress

Uz toliko informacija na Internetu ima smisla imati i vaš osobni životopis na mreži. Ali kako brzo stvoriti životopis na vrijeme za taj veliki intervju sutra? Jednostavno – samo uzmite jednu od najboljih tema za nastavak WordPressa navedenu u nastavku i jednostavan plan hostinga. Kratko vrijeme možete imati životopis, online životopis ili web mjesto u stilu virtualne vizitke.


Važne informacije o životopisu

Da biste ubrzali stvari, dobro je pripremiti svoje važne podatke o životopisu prije nego što započnete s izradom web lokacije. Obavezno upišite životopis već pri ruci ili barem ručno napisan obris informacija koje želite uključiti u svoj online životopis. To može uključivati:

 • Brzi sažetak jedne ili dvije rečenice o vašim objektivnim i / ili profesionalnim ciljevima
 • Istaknite se s vašim ključnim vještinama i mogućnostima
 • Obrazovanje, posebno diplome ili potvrde (obavezno navedite datume)
 • Radno iskustvo s opisima odgovornosti i dostignuća
 • Uzorci rada koji mogu uključivati ​​opise projekata, fotografije, videozapise, audio zapise, poveznice na web stranicama ili članke bloga kojima ste pridonijeli itd..
 • Svaka nagrada ili priznanje (ako ste bili na Forbesovoj listi ili ste dobili važnu potporu uključite ih ovdje)

Planirajte i svoje kontaktne podatke. Možda biste željeli uključiti svoju adresu ili telefonski broj, ali obično su dovoljne veze na društvenim mrežama i adresa e-pošte koja će se koristiti u obrascu za kontakt..

Odabir hostinga

Uz vaše podatke spremne, također preporučujemo kupnju hosting plana prije nego što odaberete temu. Prije smo pisali o najboljem hostingu za WordPress, ali da bismo stvari brzo i jednostavno učinili internetskim životopisom, predlažemo da odaberete domaćina koji uz vaš plan nudi i naziv domene. To će ubrzati postavljanje jer nećete morati usmjeravati ime svoje domene od trećeg registrara.

Preporučujemo Bluehost za potpuno nove blogere ili ljude koji grade jednostavnu web stranicu koja neće ostvariti tonu prometa. Budući da ćete izrađivati ​​online životopis (vjerojatno s jednom od najboljih nastavnih WordPress tema koje smo zaokružili u nastavku) Bluehostov zajednički plan hostinga nudi više nego dovoljno snage i mogućnosti. Bluehost nudi instalaciju WordPressa jednim klikom, besplatni naziv domene (prve godine), besplatnu SSL podršku i još mnogo toga, već od 2,95 USD / mjesečno.

Nabavite Bluehost za 2,95 dolara mjesečno

Nakon odabira vašeg hostinga i informacija o životopisu, vrijeme je da odaberete najbolju WordPress temu za svoje web mjesto! Prikupili smo neke od najboljih životopisnih tema za WordPress na raspolaganju kako bismo vam omogućili dobar izbor. Ovisno o vašim potrebama

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Graphix – Ukupna tema

Graphix online životopis Ukupno WordPress tema tema

Info & DownloadView Demo

Graphix je čist i profesionalan demo sadržaj WordPress-a stvoren pomoću naše Total WordPress teme. Ovaj demo pokazuje kako možete stvoriti online životopis ili životopis da biste podijelili s poslodavcima kako biste dobili sljedeći posao!

Tema Total se priprema s moćnim alatom za pravljenje i povlačenjem stranica, premijskim klizačima i prilagođenim vrstama postova za izradu vlastite prilagođene web stranice. Dovoljno je pogledati demonstraciju Graphix-a Totalne teme kako biste vidjeli kako možete izraditi vlastiti životopis na mreži (možete uvesti Graphix ili bilo koji drugi prikaz 40+ u samo nekoliko klikova). U Graphixu smo koristili okvire ikona, prilagođene tipke, trake vještina, pozadine paralaksa, prilagođene Google fontove, galeriju slika i stilizirani odjeljak 7 obrasca za kontakt. Samo uvezite naše uzorke podataka Graphix-a, ispunite svoju vlastitu povijest rada (plus nekoliko fotografija o sebi) i dodajte vezu za preuzimanje pdf ili doc verzije svog životopisa (znate, za one stare škole).

Izraditi životopis ili web stranicu u stilu cv-a posebno je jednostavno zahvaljujući Totalu uključenim modulima funkcija za stupce, okvire ikona, trake s vještinama, grafikone, portfelj, gumbe i obrazac za kontakt. Uz to možete koristiti značajke za pune širine ili redove na cijelom zaslonu, pozadinske slike, paralakse, video zapise i lokalno pomicanje za izradu jedinstvenog mrežnog životopisa. A Total može učiniti puno više od onoga što vidite u Graphix demo prikazu. Tema uključuje cjeloviti portfelj, prilagođene vrste osoblja i svjedočanstva te prilagodljiv blog (s zidarskim izgledom, rešetkom, malim i velikim slikama), tonove widgeta, elemente za izradu prilagođenih stranica i još mnogo toga. Mogao bih nastaviti i dalje, ali bilo bi mnogo brže ako samo kliknete gornji gumb kako biste saznali više o temi.

2. Ja

Kreativni portfelj & Nastavi WordPress temu

Tema Me Creative Portfolio je odvažna i moderna WordPress tema u stilu životopisa koja ostavlja veliki dojam. Odličan je početak za sve fotografe, slobodnjake, umjetnike ili druge kreativce da osmisle vlastiti online životopis.

Tema Me također dolazi s graditeljem stranica Visual Composer, zadivljujućim portfeljem, ugrađenim stranicama bloga (zajedno s prilagođenim formatima posta i widgeta), naprednom tipografijom i prilagođenim fontovima, fluidno prilagodljivim izgledom i još mnogo toga. Jednostavno upotrijebite ogledni demo sadržaj kako biste započeli ili izgradite vlastite stranice ispočetka kako biste prikazali svoja najbolja prethodna djela.

3. Jab (vCard)

Jab Napredni osobni životopis vCard WordPress tema

Ako tražite jednu od najboljih tema za nastavak WordPress-a za stvaranje vlastite vcard ili CV sa jednom stranicom, Jab je izvrsna opcija. Ova premium tema sadrži lagan dizajn s moćnim opcijama i privlačnim animacijama kako bi vam pomogao u postizanju sjajnog novog posla. Sve što trebate učiniti je dodati u svoje podatke.

Tema uključuje prijelaze pomicanja ili klizni odjeljak, tri jedinstvene vrste navigacije (ploča, vertikalno ili horizontalno), napredno filtriranje izotopa, animirani gradijenti, SVG pokazivači, podrška za prilagođene rasporede, studije slučaja ajax, pozadinske prezentacije, efekti paralakse i još mnogo toga. Upotrijebite alate koji Jab nudi da biste istaknuli vaše najbolje značajke i uspjehe da se istaknete od ostalih kandidata.

4. ShiftCV

ShiftCV blog, životopis, portfelj WordPress tema

Info & DownloadView Demo

ShiftCV je mrežnica, potpuno odgovara i RTL spreman tako da već danas možete lako pokazati svoj talent i izgraditi svoj online životopis. Tema uključuje jednostavne opcije kao što su shema svijetle i tamne boje, prilagođeni widgeti za vještine, ugrađeni widget za QR kod (za stvaranje brze veze do vaše biografije) i podrška za cijeli blog na kojem možete dijeliti svoje znanje iz svog područja stručnosti.

Pomoću ShiftCV-a lako je dodati relevantno iskustvo, vještine, rad u uzorku i još više on-line životopisu. Tema uključuje fantastičan predložak stranice za dodavanje životopisa, zajedno s vašom radnom prošlošću, obrazovanjem, vještinama, filtrabilnim portfeljem vašeg okvira rada, izjavama klijenta i kontaktnim obrascem (za sve one ponude za posao koje ćete primati). Pored toga, postoji predložak stranice za ispis koji stvara oblik za ispis vašeg mrežnog životopisa koji potencijalni poslodavci mogu ispisati za kasniju referencu.

Ova tema također uključuje lijep blog koji možete koristiti za pisanje o najnovijim vijestima na svom području, trenutnim projektima ili bilo kojim drugim razmišljanjima koja biste mogli imati. Oblik posta za standardni, galeriju, vezu, video, citat i zvuk olakšava dodavanje sadržaja vezanog za sve o čemu pišete. Tema također dolazi u paketu sa svijetlim i tamnim bojama kože, prilagodljivim izgledom, prilagođenim widgetima, RTL podrškom i čak psd datotekama kako biste mogli planirati svoj izgled prije ronjenja u.

5. Pogledajte Moj životopis

Pogledajte Moj životopis i vCard WordPress tema

Izradite vlastiti kreativni životopis putem teme Vidi moj CV WordPress. To je moćna tema s jednostavnim opcijama za dizajn i organiziranje podataka o životopisu, poput povijesti rada, vještina i društvenih veza.

No, Vidi moj životopis nije samo tema za nastavak, već sadrži i zapanjujući portfelj s prilagodljivim alatom za izgradnju portfelja. Pomoću zagonetke za portfelj osmislite prilagođenu rešetku s korisnim lebdećim linijama ili naljepnicama, dodajte zadivljujuće animirane klizače s uključenim premium dodacima (klizači Revolution i Layer), osmislite vlastiti prilagođeni kontakt obrazac i još mnogo toga. Postoje tonovi koje vidi Moj životopis.

6. Profesija

Profesija Jedna stranica Životopis Nastavi WordPress temu

Informacije i preuzimanje

Izrada životopisa na mreži ne mora biti teška, pogotovo ako koristite jednu od najboljih životopisnih tema WordPressa, poput teme Profession One Page CV. Budući da je to jedna od najpopularnijih tema sa životopisom na temu Themeforest, to je jedino prirodno da bude na našem popisu.

Tema dolazi s jednostavnim opcijama za podešavanje boja, dizajn bloga, vodoravni izgled koji postaje vertikalan za mobilne uređaje, citati (pogodni za izlaganje preporuka), ugrađeni u video i audio te profesionalni portfelj. Iako je namijenjen kao nastavak na jednoj stranici, zasigurno možete dodati više stranica ako želite koristiti značajke teme za izradu portfelja ili izradu stranica usluge.

7. RScard

RSCard Život, CV i vCard WordPress tema

RScard je fantastična tema za nastavak dizajna za WordPress. Drvene boje i čist izgled olakšavaju izradu profesionalne web stranice koja će predstaviti vaš posao potencijalnim poslodavcima.

Tema je stvorena pomoću ACF Pro graditelja stranica kako bi brzo i jednostavno stvorili prilagođeni izgled stranica s elementima poput prilagođenog logotipa, interesa, društvenih veza, vremenske trake, Instagram feeda, vještina s postotcima, odjeljka s referencama, statistike, kartoteka klijenata, kalendar dostupnosti i još mnogo toga. Tema također uključuje portfelj za prikaz prethodnog rada i potpunu podršku za WooCommerce. Ako imate trenutno dostupne proizvode ili usluge, možete ih dodati na svoju web lokaciju na prodaju.

8. NOVO

NOVO Retina spremna WordPress Vcard WordPress tema

Tema NOVE WordPress Vcard dizajnirana je kako bi sastavljanje online životopisa učinilo bezbolnim postupkom. S jednostavnim ugrađenim značajkama nastavljanja i čistim dizajnom ova je tema sjajna opcija ako niste sigurni gdje započeti.

Pokažite se koristeći fenomenalnu temu NOVO vCard. Ova simpatična tema za jednu stranicu savršen je način da svoj životopis i portfelj dodate na web gdje ga mogu pronaći klijenti i poslodavci. Kada instalirate NOVU temu WordPress Vcard, naći ćete jednostavan dizajn jedne stranice s navigacijom na jednoj stranici, neograničenim mogućnostima boja i posebnim odjeljcima o meni, kontaktnim podacima, povijesti zaposlenja, vještinama, portfeljem itd. Tema je također responzivna, mrežnica i RTL spremni.

Koristite ugrađene opcije teme da biste prenijeli životopis, dodali svoje radno iskustvo, nabrojali svoje najbolje vještine i još mnogo toga. Uz to možete dodati uzorke svog dovršenog posla upotrebom filtrabilnog portfelja kako bi ljudi mogli vidjeti koliko dobro radite ono što radite. NOVO također uključuje lijep blog na jednoj stranici, gdje možete dodati svoja razmišljanja o medijima, vijestima, temama ili životu općenito. Sjetite se samo da će vaši poslodavci vidjeti blog – vjerojatno ćete je htjeti držati pomalo relevantnom za vašu industriju.

9. Kerge

Kerge Nastavi vCard i Portfolio WordPress tema

Kerge tema je savršena za sve vrste životopisa, životopise i internetske portfelje. Tema sadrži 2 različita prikaza s kojima možete započeti, s modernijom početnom stranicom koja sadrži fotografiju ili tradicionalnijim dizajnom stila teksta za nastavak. Ili možete izraditi svoju web lokaciju ispočetka – ovisi o vama!

Bez obzira na način na koji započinjete, tema Kerge uključuje i opcije za izradu drag and drop stranice, prilagođene fontove, neograničene sheme boja, jedinstvene rasporede, kalendar dostupnosti, linkove za dijeljenje, cijene, videozapise, Instagram i još mnogo toga. Pogledajte novi demo uživo da biste vidjeli više.

10. Mari

Mari Odgovarajući životopis CV WordPress tema

Mari je super čist i moderan WordPress tema, s jedinstvenom obrubom bijelog ekrana zbog koje se naša stranica sa životopisom više osjeća kao prezentacija. Uparen s maštovim izbornikom slajdova, Mari tema je vrlo zapanjujuća.

Tema je u potpunosti odgovarajuća, tako da ne biste trebali brinuti o tome koji uređaj vaš potencijalni poslodavac koristi za traženje informacija. Osim elemenata stranice za kreiranje stranice o meni, postavljanje životopisa, izradu vremenskog rasporeda radnog ili obrazovnog iskustva i mogućnost stvaranja portfelja postoji mnogo načina da pokažete svoje vještine.

11. Profil

Profil Osobni portfelj WordPress tema

Informacije i preuzimanje

Profil je osobni blog i portfelj WordPress tema kreirana u Organic Themes-u. Ova elegantna tema portfelja odličan je način prikazivanja vašeg osobnog portfelja rada.

Tema profila dolazi s prekrasnim izgledom početne stranice s jedinstvenom zaobljenom predstavljenom slikom – ispred i u sredini. Fokus ove teme je zadržati vas u središtu pozornosti čitatelja. Vaš feed usluge na Twitteru, društvene veze, kratak odjeljak o vama i pogled na vaš portfelj prikazani su čim se spustite na početnu stranicu.

Odjeljak portfelja oblikovan je s istom pažnjom kao i početna stranica. Dodajte stavke portfelja i stvorite lijepu mrežu vašeg rada. Uz to možete dodati istaknute slike i videozapise, što je sjajno ako se neki od vaših projekata bolje razumiju kroz film. Uvijek možete koristiti kratke kodove za daljnje prilagođavanje postova svog portfelja pomoću gumba, upozorenja, galerije lightboxa i još mnogo toga.

12. Flatoo

Flatoo vCard, životopis, osobna WordPress tema

Flatoo je premium vCard i CV stil teme sa podebljanim, ravnim dizajnom savršenim za stvaranje kreativnog i živopisnog online životopisa. Ova responzivna tema uključuje korisnog graditelja koji će organizirati vaš životopis kako bi najbolje prikazao svoje talente.

Pomoću Flatoa možete stvoriti mrežu animiranih slika, prezentacije pune širine, animirane karte vještina, vremensku traku radnog iskustva, portfelj filtriran po ajaxu, Google kartu s lokacijama i kontaktnim obrascem za kontakt.

13. Mefolio

Najnoviji životopisi WordPress teme

Mefolio tema je impresivna Cv tema, i zasigurno je jedna od najboljih tema za nastavak WordPressa jer je nominirana za Awwwards stranicu dana. Jedinstveni kutni izgled početne stranice, podebljane boje, gradijenti, rotirajući tekst, video pozadine i više opcija izgleda izbornika.

Ova tema dolazi s graditeljem stranica King Composer za jednostavno stvaranje prilagođenih stranica, demo instalacijom jednim klikom koja će vam pomoći da dobijete početni start kreiranja životopisa, RTL podrške i kompatibilnosti s dodatkom za WPML prijevod ako se želite prijaviti na poslove na drugim tržištima.

14. NastaviX

ResumeX - Višenamjenski portfelj životopisa i jedne stranice

Info & DownloadView Demo

ResumeX je premium stranica s WordPress-om s premijerom na jednoj stranici iz Themeforest-a. Ova je tema izvrstan način za prikazivanje radnog iskustva, završenih projekata i bilo čega drugog o vama ili vašem poslovanju koje biste možda željeli podijeliti s potencijalnim poslodavcima ili klijentima.

Imati sjajan životopis ključan je za prolazak u prvi krug intervjua, a impresivan portfelj može vam pomoći u pronalaženju velikog posla (ili velikog klijenta). ResumeX vam omogućuje jednostavno prikazivanje, eto, vi. Tema ima izvrsne ugrađene značajke koje će se zasigurno svidjeti. Sadrži zapanjujući dizajn na jednoj stranici koji je savršen način za brzi uvid u vašu profesionalnu povijest klijentima i šefovima. Uz to što jednostavne opcije tema olakšavaju povlačenje i ispuštanje odjeljka sa sadržajem u željenom redoslijedu.

Najbolji dio ResumeX-a su fantastični odjeljci sa sadržajem. Dodajte odjeljak o odjeljku, preuzimanja pdf-a (za životopise, brošure ili nešto treće), trake vještina, vremensku traku iskustva ili projekta, šaltere, obrazovanje ili certifikate (ili bilo koje nagrade koje ste dobili), filtrirani portfelj, izjave klijenata, blog , društvene veze i sladak kontakt obrazac za slanje. Ova tema ima sve što vas treba impresionirati, a zatim i neke!

Ostale značajke tematike uključuju odaziv, tako da ljudi mogu pregledati vaš profil na bilo kojem uređaju koji im odgovara, pozadinski prezentacijski prikaz preko cijelog zaslona zahvaljujući moćnom dodatku Revolution Slider, kreativnim CSS3 animacijama i još mnogo toga.

15. Nesebična

Nesebična tema s jednom stranicom WordPress VCard

Info & DownloadView Demo

Nesebična tema je suprotno onome što zvuči ime kao da se radi o vama! Stvorite zadivljujuću web stranicu kako biste pokazali svoje vještine kako biste poslodavcima omogućili da vas angažuju umjesto svoje konkurencije. Upotrijebite portfelj za učitavanje primjera rada, započnite i izgradite vlastiti blog pun savjeta, dodajte kontakt obrazac do kojeg ćete lako doći i još više.

Tema uključuje jednostavne opcije dodavanja gumba za preuzimanje, prezentacije za pozadinske slike, razne tehničke vještine, cjenovne pakete, popise i još mnogo toga. Tema također podržava prilagođeni CSS za daljnji dizajn.

16. unRovr (animirani)

unRovr Animated vCard & Resume WordPress Tema

Tema UnRovr zadivljujući je WordPress tema za nastavak koji uključuje tople uzorke demonstracija za odabir. Bez obzira želite li stvoriti jednostavnu stranicu s imenom, prelomom i nastavkom preuzimanja datoteka ili web mjesto bogatog portfelja, tema UnRovr odličan je izbor.

Tema koristi moćni Elementor program za pravljenje i povlačenje radi lakšeg dodavanja društvenih veza, okvira za svijetlost, rešetki ajax portfelja, prilagođenih fontova i još mnogo toga.

Više od najboljih životopisa WordPress tema

Evo ga – podijelili smo vam kratki pregled važnih podataka koje biste trebali uključiti u svoj životopis, solidan plan hostinga koji biste mogli koristiti i 15+ tema za odabir. Nadamo se da ste pronašli temu za započinjanje svog životopisa. Uz dobru temu i jednostavan plan hostinga sigurno ćete imati online CV na vrijeme za intervju sutra.

Naravno, ovo je samo kratki popis onoga što mislimo da su neke od najboljih tema za nastavak WordPressa, ali voljeli bismo znati što ste koristili za izradu mrežnog životopisa. Ako ste pronašli fenomenalnu WordPress temu koju biste željeli preporučiti, ostavite komentar u nastavku kako bismo je mogli provjeriti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map