15 najboljih hotelskih obrazaca za rezervaciju WordPress dodataka

Najbolji dodaci za rezervaciju hotela za WordPress dodatke

Uvijek je vrijeme za odmor. Tko nije spreman odvojiti nekoliko tjedana da se opustite, posjetite obitelj ili jednostavno krenete u avanturu? Vaše tvrtke sa sjedištem u hotelu i ugostiteljstvu trebaju biti spremne prihvatiti rezervacije bez obzira na doba godine. Što znači da je sada savršeno vrijeme za novo ažuriranje vaše web stranice.


Web lokacija hotela trebala bi gostima olakšati pregled imovine, pregledavanje soba, pregled popisa pogodnosti i najvažnije rezervacije soba. Smisao web stranice za vaš hotelski ili ugostiteljski posao jest osigurati rezervacije, a za to će vam trebati jednostavan oblik za rezervaciju. Ako već ne upotrebljavate jednu od najboljih hotelskih tema WordPress-a ili ako volite svoju trenutnu temu WordPress-a, lako dodajte obrazac za rezervaciju na svoju web stranicu WordPress pomoću dodatka za rezervaciju. Pregledali smo web, a u nastavku su naše preporuke za najbolji besplatni i premium premium obrazac za WordPress dodatke. Uživati!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Rezervacije hotela i imovine MotoPress

MotoPress dodatak za rezervaciju hotela

Info & DownloadView Demo

MotoPress Hotel Booking dodatak je vrhunski WordPress rezervacijski sustav za vlasnike nekretnina. Ako iznajmljujete bilo koji smještajni objekt, hotel, malu pansion ili iznajmljivanje za odmor, pomoću dodatka možete stvoriti popis neograničenih objekata sa svim sadržajima, uslugama, fotografijama itd. Pored toga, možete stvoriti stvarni- obrazac raspoloživosti pretraživanja vremena koji će pokrenuti automatsku kontrolu zaliha. Dodatak omogućuje potvrdu vaših rezervacija bilo uplatom (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora, itd.) Ili ručno (putem e-pošte).

Još jedna sjajna stvar, možete automatski sinkronizirati svoje posudbe navedene na različitim OTA-ima s vašim izravnim rezervacijama na web mjestu, tako da ćete lako izbjeći pretjerano knjiženje. Ono što je zaista važno za praćenje svih troškova, dodatak dolazi s cjelovitim sustavom poreza, naknada, povijesti plaćanja svake rezervacije itd. Sustav određivanja cijena je također fleksibilan – popusti, sezonske cijene, stope, raznolikost prilagođena pravila rezervacije i još mnogo toga. Možete također pokušati besplatna verzija, ali dolazi s manje opcija.

2. VikBooking engine rezervacija hotela i PMS

VikBooking Hotel Rezervacija motora

S dodatkom VikBooking možete u bilo kojem trenutku postaviti pouzdan sustav rezervacija za vaš hotel. Besplatna verzija dodatka uključuje ugrađene opcije za vrste soba, prilagođene cijene, kalendar dostupnosti, popunjenost, jezične i prevoditeljske funkcije, dozvole uloga korisnika (tako da ne može svatko pristupiti vašem sustavu rezervacija) i 8 kratkih kodova za jednostavno korištenje. A ako nadogradite na VikBooking Pro ćete moći upravljati rezervacijama s dodanim ograničenjima (minimalni boravak, vrijeme dolaska itd.), Sezonskim cijenama, preko 60 opcija pristupnika plaćanja, SMS obavijestima i registracijom (prijava / odjava). Pro nudi i korisne grafikone, statistike i PMS izvješća da biste vidjeli kako funkcionira vaše poduzeće.

3. Kalendar i obrazac za rezervaciju

Dodatak kalendara za rezervaciju

Kalendar rezervacije vjerojatno je najpopularniji dodatak besplatnog kalendara za rezervaciju dostupan na WordPress.com. Za besplatni dodatak pun je sjajnih funkcija za koje ste sigurni da će vam biti korisni. Izradite bilo koji broj kalendara koji mogu sadržavati polja prilagođenog obrasca za rezervaciju. Na taj način gosti mogu odabrati svoj boravak putem dana u kalendaru, ispuniti polja obrasca i predati svoju rezervaciju. Nakon slanja obrasca, vaš gost i vaša web stranica Admin će dobiti e-poštu s potvrdom, a Admin tada može prihvatiti ili odbiti rezervaciju (i upravljati svim ostalim zahtjevima za rezervaciju) s jednostavnog panela za administraciju rezervacije.

4. Rezervacija hotela HBook

Dodatak za rezervaciju hotela HBook

Info & DownloadView Demo

HBook je sjajna opcija za vaše gostoprimstvo ili web mjesto hotela. Ovaj moćan dodatak olakšava gostima rezervaciju soba s web stranice WordPress. Potpun kalendar karata i obrasci za rezervaciju koje gradite s HBook-om. Samo instalirajte dodatak i počnite stvarati napredne kalendare i obrasce s dostupnim sobama, uvjetima i odredbama, filtrima cijena, filtrima soba, dodacima pogodnosti, kodovima kupona, zahtjevima za min / max boravka, prilagođenim uvjetom i sezonskim cijenama, rezervacijama pologa, naknadom za čišćenje , i mnogo više.

5. Sustav rezervacija preciznih podataka

Dodatak sustava Pinpoint Booking

Ako niste sigurni da ste još spremni za Booking System PRO, uvijek možete pokrenuti našu besplatnu verziju. Iako ne uključuje toliko značajki kao premium verzija, WordPress dodatak za sustav rezervacija uključuje kalendar s krajnjim rezervacijama gdje gosti mogu odabrati svoje datume, dodati kod kupona ili popust i izvršiti plaćanje putem PayPala. Ovo je sjajan način da danas dodate kalendar rezervacija na svoju web stranicu i kasnije nadogradite na PRO verziju.

6. Booki obrazac za rezervaciju

booki-wordpress-čep

Info & DownloadView Demo

Booki je lijep premium obrazac za rezervaciju i kalendar WordPress dodatka. Ovaj napredni sustav rezervacija prilagođava se vremenskoj zoni korisnika, tako da mogu vidjeti što je dostupno u stvarnom vremenu. Iz perspektive gosta Booki olakšava odabir datuma putovanja, pregled dostupnih popisa i plaćanje putem PayPala nakon primanja računa. Dodatak također uključuje 24 teme u boji, napredne statistike administratora (ukupne rezervacije, zarađeni iznos, navedeni popusti itd.). Uz to je dodatak spreman za prijevod, tako da ga možete promijeniti na bilo koji jezik koji vam treba koristeći priloženu .po datoteku!

7. WP Jednostavni kalendar rezervacija

WP Jednostavni kalendar rezervacija

WP Simple Booking Calendar upravo je kako zvuči – lijep i jednostavan kalendar rezervacija za vašu WordPress instalaciju. Upravljajte iznajmljivanjem i rezervacijama soba tako što ćete stvoriti onoliko kalendara rezervacija koliko vam treba. Možete čak dodijeliti korisnike svakom kalendaru, tako da ako samo želite da određeni član osoblja ima pristup zahtjevima kupaca, to možete postaviti sa samo nekoliko klikova. Ako vam ikad zatreba više značajki, tu je premium verzija dodatka na koju lako možete nadograditi.

8. Kalendar rezervacija WP-a

wp-rezervacija-kalendar-wordpress-čep

Info & DownloadView Demo

Vrhunski kalendar rezervacija WP olakšava izradu kalendara za rezervaciju za vaš hotel sa drugim hotelima. Svaki dan prikazuje broj otvorenih soba ili vremenskih mjesta, tako da korisnici mogu na prvi pogled vidjeti jesu li njihovi željeni datumi dostupni. Uz mogućnosti za neograničene kalendare, neograničeno vrijeme, neograničene rezervacije, rezervacijski obrazac captcha i još mnogo toga WP Booking Calendar odlična je opcija za vaše web mjesto.

9. WP rezervacijski sustav

Dodatak WP rezervacijskog sustava

Besplatni WordPress dodatak WP Booking System odličan je način dodavanja jednostavnog kalendara ili obrasca za rezervaciju na vašu web lokaciju za gostoprimstvo. Dodatak omogućava gostima da svakodnevno rezerviraju rezervacije i uključuje lako razumljivo kodiranje u boji za dostupne i rezervirane dane. Nakon što korisnik ispuni zahtjev za rezervacijom, na vašoj WordPress nadzornoj ploči dobit ćete obavijest o rezervaciji gdje možete brzo organizirati i upravljati svim rezervacijama..

10. Rezervirajte i zakažite WordPress rezervaciju

Bookly Pro Dodatak za rezervaciju

Info & DownloadView Demo

Bookly je sveobuhvatno rješenje rezervacije, koje klijente vodi na pravi put kroz postupak rezervacije sve do plaćanja. Obrasci za rezervaciju su jednostavni i elegantni, a posjetitelju ih je lako razumjeti. Možete uključiti neograničen broj usluga i osoblja koje posjetitelj može izabrati, uključujući uslugu “kategoriju” koja će im pomoći da pronađu ono što traže. Posjetitelji će se također zatražiti da daju pregled njihove dostupnosti (vremena, radni dani i datumski raspon) koji će dodatak upotrijebiti za sastavljanje popisa odgovarajućih vremenskih mjesta.

Kad je posjetitelj zadovoljan vremenskim rokom, može ostaviti svoje relevantne podatke i čak izvršiti plaćanje putem Bookly -a – uzimanje plaćanja izvrstan je način za smanjenje ne-pojavljivanja. Bookly možete integrirati s tri procesora plaćanja: PayPal, Stripe i Authorize.net. Nakon plaćanja, potvrđuje se rezervacija posjetitelja i dobijaju potvrdu e-pošte.

Međutim, dodatak nije koristan samo za posjetitelje, već ima i mnoštvo back-end funkcija vas mogu koristiti. Na primjer, Bookly možete integrirati s Google kalendarom kako biste pružili vizualni prikaz kalendara svakom članu osoblja kako bi vidjeli kada su zakazani njihovi sastanci. Bookly vam također pruža potpunu kontrolu nad vremenom kad su zaposlenici na raspolaganju kako biste izbjegli zbrku i ometanje: možete zakazati vrijeme smjena, odmore i praznike u njihov kalendar. Sjajan dodatak koji može dodati puno vrijednosti uslugama temeljenim na uslugama.

11. Gravitacijski oblici

gravitacijski oblici-wordpress-čep

Info & DownloadView Demo

Gravity Forms jedan je od najpoželjnijih preporučenih WordPress dodataka na tržištu i nije čudo zašto. S izvrsnim opcijama za napredne obrasce, uvjetnu logiku, tipke radija, padajuće odabire i još mnogo toga, bio bi komad torte za kreiranje vlastitog obrasca zahtjeva za rezervaciju. A ako dobijete premium dodatke za kupone, Strip i / ili PayPal, čak možete i goste obrađivati ​​plaćanja putem obrasca za rezervaciju.

12. Rezervacija WooCommerce hotela

WooCommerce Dodatak za rezervaciju hotela

Info & DownloadView Demo

Dodatak WooCommerce Hotel Booking predstavlja kako zvuči – način korištenja WooCommercea za prihvaćanje i upravljanje rezervacijama s vaše web stranice. S instaliranim dodatkom, možete koristiti WooCommerce za dodavanje soba, dostupnosti, upravljanje postupkom prijave / odjave, dodavanje prodajnih mjesta (poput doručka, spa tretmana ili drugih pogodnosti) i prihvaćanje plaćanja. Ovaj dodatak je također WPML kompatibilan za jednostavne prijevode i radi s bilo kojim gateway-ima za plaćanje koje ste dodali u svoju WooCommerce trgovinu.

13. Rezervacije višestrukih dobavljača

Rezervacijski sustav za više dobavljača

Info & DownloadView Demo

Izradite vlastitu internetsku stranicu za rezervaciju poput Hotels.com ili Booking.com pomoću dodatka Webkul Multi-Vendor Booking (napomena: za funkcioniranje ovog dodatka potreban je dodatak Webkul Marketplace). Pomoću instaliranog dodatka za WooCommerce možete stvoriti tržište za druge hotele trećih strana, Airbnbs, apartmane za apartmane, kampove i još mnogo toga za dodavanje njihovih soba. A uz pomoć dodatka za članstvo možete trećim stranama naplaćivati ​​mjesečnu naknadu ili postotak na temelju rezervacija putem vaše web stranice..

14. Quform

quform-wordpress-čep

Info & DownloadView Demo

Quform je popularna opcija za izradu premium obrazaca koja uključuje predložak obrasca za rezervaciju. To vam olakšava jednostavno aktiviranje dodatka, odabir predloška i podešavanje obrasca prema vašim potrebama. Naravno da možete izraditi prilagođeni obrazac ispočetka i uključiti sve informacije i polja koja vam mogu zatrebati.

15. Kontakt obrazac 7

Kontaktni obrazac 7 Dodatak

Iako bi složeniji kalendar rezervacija mogao biti koristan za neke tvrtke u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, druge mogu zahtijevati samo obrazac zahtjeva za rezervaciju. Ako tražite lijepu i jednostavnu opciju za izradu besplatnih obrazaca, ona ne ide bolje od obrasca za kontakt 7. Uz malu pomoć dokumentacije možete dodati prilagođena polja. Dodajte opcije da gosti odaberu vrstu sobe, lokaciju nekretnine, vremensko razdoblje i još mnogo toga. Popunjeni obrazac tada se može poslati u mapu pristigle pošte (ili nekom drugom) na pregled i unos u vaš rezervacijski sustav.


Naveli smo naše najbolje tipove najboljih dodataka za rezervaciju za WordPress, ali želimo znati što mislite. Koristite li neki od spomenutih dodataka? Ili biste preporučili drugi oblik za rezervaciju WordPress dodatka? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me