15 najboljih gravitacijskih oblika dodataka i proširenja

Najbolji gravitacijski oblici dodataka i proširenja

Gravity Forms naziv je s kojim se treba sjetiti u niši za izradu WordPress oblika. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni dizajner ili programer, Gravity Forms nudi vam sve alate potrebne za stvaranje moćnih kontaktnih obrazaca. Nadalje, nevjerojatno je jednostavan za upotrebu i proširenje, što ga čini poznatim graditeljem obrasca za mnoge WordPress korisnike.


A za tako moćan i popularan dodatak za izgradnju oblika možete očekivati ​​obilje besplatnih i vrhunskih dodataka. Ali zašto su dodaci uopće potrebni jer je graditelj obrazaca već moćno rješenje?

Pa, za početak, dodaci omogućuju dublju integraciju s WordPressom, jer se možete integrirati s davateljima usluga treće strane, npr. Softverom za e-poštu, CRM, alatima za pomoć u službi itd..

Drugo, a to je povezano s prethodnim razlogom, dodaci obično dolaze s dodatnim značajkama koje u početku nisu dio Gravity Forms.

Treće, dodaci štede vam mnogo novca i vremena jer ne morate angažirati skupog programera da biste dodali sve dodatne značajke koje su vam potrebne.

U današnjem postu objavljujemo neke od najboljih dodataka Gravity Forms koji vam omogućavaju da svoje obrasce prebacite na novu razinu. Preporučujemo vam da potražite samo dodatke koji zadovoljavaju vaš proračun i potrebe.

A ako se pitate, mi pokrivamo službene i treće dodatke. Ovo znači da prije nego što stignemo do kraja, imat ćete sav alat potreban za nadopunu obrazaca za kontakt prije vaše sljedeće prijave.

Uživajte do samog kraja i molim vas ne odlazite bez dijeljenja svojih cijenjenih savjeta i misli!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Gravitacijski oblici Osnovni dodaci

Gravitacijski oblici Osnovni dodaci

Upravo iz štale Gravity Forms stiže nevjerojatan paket dodataka. Nakon što kupite licencu Basic, Pro ili Elite, dobivate neposredan pristup Osnovnim dodacima koji vam pomažu da integrirate Gravity Forms s nekoliko pružatelja usluga e-pošte za marketing.

gravitacija tvori osnovne adone

Govorim o ActiveCampaign-u, MailChimp-u, Mad Mimi, AWeber-u, Constant Contact-u i još osam usluga marketinga putem e-pošte. Osim ovih pružatelja marketinških usluga putem e-pošte, Gravity Forms ne nudi nijedan drugi dodatak za osnovnu licencu koja košta 59 dolara godišnje za jednu web lokaciju s automatskim ažuriranjima i standardnom podrškom.

2. Gravity Forms Pro dodataka

Gravity Forms Pro Add-Ons

Razumijemo da želite da obrascima dodate više od mogućnosti biltena, pa su vam dobri dečki iz Gravity Forms donijeli paket dodataka Gravity Forms Pro, dostupan samo sa važećom Pro ili Elite licencom.

Uz osnovne dodatke, dobivate još 16 dodataka koji će nesumnjivo revolucionirati vaše iskustvo Gravity Forms.

gravitacija formira pro addon

Za početak, sada možete integrirati Gravity Forms sa Zapierom, što znači da imate klik preko gumba pristup više od 1000 drugih integracija (ili web aplikacija). Drugo, imate PayPal Standard za plaćanja, što znači dobre stvari ako želite dodavati uplate na obrasce.

Što drugo? Daj da vidim. O da, dobivate i druge dodatke kao što su Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Scout Help, Campfire, Breeze, Pipe video snimanje i Highrise. Pro Licenca košta 159 dolara godišnje za tri web stranice s automatskim ažuriranjima i standardnom podrškom.

3. Gravitacijski oblici Elitni dodaci

Gravitacijski oblici Elitni dodaci

Za korisnika energije Gravity Forms imate Elite dodatke, najveći i najsnažniji paket od ove tri. Za početak, paket podržava neograničene web stranice i spreman je za WordPress web mjesto. Uz to, imate prioritetnu podršku i ukupno 43 dodatka.

Ako imate Pro licencu, nadogradnjom na licencu Elite dobijate dodatnih 14 dodataka poput 2Checkout-a, Authorize.net, kupona, djelomičnih unosa, anketa, anketa, registracije korisnika i web-alata kako biste dobili uvid u ono što očekivati.

gravitacija formira elitne dodatke

Licenca Elite vam godišnje određuje $ 259. Dobivate detaljnu dokumentaciju o svim licencama, pa odaberite što vam odgovara i započnite.

4. Gravitacijski oblici stilova pro

Gravitacijski oblici Stilovi Pro

Pogledajte to, već smo na broju četiri, s službenim dodacima Gravity Forms koji su zauzeli prve tri pozicije. Čemu se žuri? Želite li otkriti kako možete obrasce oblikovati poput profesionalaca, a da pritom ne dodirnete liniju koda? Ako je to odbojno da, zasigurno si ne možete priuštiti da dodate Gravity Forms Styles Pro dodatak.

Što se tiče oblikovanja vaših obrazaca, Gravity Forms Styles Pro Add-on vodi paket. Dodatak omogućuje stvaranje, prilagođavanje i oblikovanje izgleda obrazaca, polja, gumba, radija, potvrdnih okvira i tako dalje.

Povrh svega, dobit ćete preko 2000 ikona Awesome Font i Material. Uz to, imate unaprijed pripremljene stilske teme za početak rada. A s više opcija nego što će vam ikada trebati, možete prilagoditi elemente kao što su boje i širine obruba, polumjer obruba, boja fonta, pozadine, font naljepnice, veličina i boja, a mogao bih nastaviti i dalje.

Zahvaljujući intuitivnom administrativnom sučelju, ne morate se baviti šifrom ili se boriti protiv! Važno da biste dodali fenomenalne stilove. Ovaj dodatak dizajnu obrasca nudi vam beskrajne mogućnosti stvaranja lijepo odgovarajućih obrazaca koji povećavaju vašu stopu konverzije.

5. Čak i praćenje gravitacijskih oblika (besplatno)

Čak i praćenje gravitacijskih oblika

Želite li dodati praćenje događaja u vaše Gravity Forms obrasce? Naravno da jeste i svidjet će vam se dodatak Praćenje događaja za Gravity Forms.

Zahvaljujući ovom dodatku Gravity Forms lako možete dodati praćenje događaja u Gravity Forms pomoću Google Analytics-a, Google upravitelja oznaka i Matomo (ranije Piwik).

Osim toga, možete postaviti uvjetnu logiku za više događaja, pratiti paginaciju obrasca, stvoriti prilagođene kategorije događaja, radnje, oznake i vrijednosti. Nadalje, možete postaviti dinamičke vrijednosti događaja na oblicima plaćanja i tako dalje.

6. WP kontaktni klizač (besplatno)

WP kontaktni klizač

Ako zaista dobro znate svoje, znate da imam nešto za jednostavne alate koji će vam olakšati posao. WP kontaktni klizač je jedan takav alat. Umjesto da svoj obrazac objavite na vlastitoj stranici, kontaktne obrasce možete prikazati na cijeloj web stranici pomoću gumba za kontakt.

Kada posjetitelj klikne na kontaktni gumb, vaš obrazac klizne u pregled, što točno čini i dodatak WP Contact Slider.

Sjećate se onog WP Optin Wheel pregleda koji smo napravili prije nekoliko tjedana? Gdje je popup-up popup nosio točku sreće kako bi potaknuo konverzije? Pa, WP Contact Slider radi nešto slično, ali umjesto kotača sreće, vaš Gravity Forms obrazac zauzima središnje mjesto.

Možete stvoriti više klizača za prikaz na određenim postovima ili stranicama. Povrh toga, možete odabrati različite položaje za prikaz gumba za kontakt, uključujući lijevu ili desnu stranu vaše web stranice. Uz to možete prilagoditi izgled svog kontaktnog gumba i kliznih oblika kako bi odgovarali vašoj robnoj marki.

WP kontaktni klizač jednostavan je za postavljanje i korištenje. Povrh svega toga dolazi paket Ultimate Add-on koji dolazi s još nevjerojatnijim značajkama.

7. Surbma Divi & Gravity Forms (besplatno)

Surbma Divi & Gravity Forms

Koristite li Divi temu Elegantne teme? Ako je to slučaj, vjerojatno već znate da se tema isporučuje s fantastičnim stilovima za sve elemente, uključujući kontaktne obrasce.

Ako želite uskladiti svoje stilove Gravity Forms s onim što Divi tema ima u oblicima, svidjet će vam se dodatak Surbma Divi & Gravity Forms.

Osim što se udajete za stil oblika, dodatak dodaje prilagodljive stilove Gravity Forms, što je korisno ako imate složene forme.

Dodatak je lagan i nevjerojatno jednostavan za upotrebu, ali za upotrebu ovog dodatka Gravity Forms morate imati temu Divi. Najbolji dio je dodatak besplatan.

8. Gravity PDF (Besplatno)

Gravity PDF

Ikad ste se pitali kako možete automatski generirati PDF dokumente iz prijava obrasca?

Možda pokrenete uslugu temeljenu na usluzi i želite generirati PDF obrasce za narudžbu iz podataka koje korisnici predaju na vašim obrascima. Ili možda želite stvoriti listove za sastanke za ispis.

Nije važno što želite postići; ako želite generirati PDF dokumente iz prijava obrasca, želite dodatak Gravity PDF.

Dame i gospodo, Gravity PDF jednostavan je, ali vrlo koristan dodatak Gravity Forms. Dodatak dolazi s nizom fantastičnih funkcija za generiranje PDF-a, za početak ćete se zapitati zašto je besplatan. Stvaranje PDF dokumenata iz korisničkih podataka čini stvari četvrtih razreda.

O kojim značajkama govorimo?

Prvo, ne trebaju vam treći API-i, što znači da imate potpunu kontrolu nad obrascima i PDF dokumentima. Drugo, možete automatski slati PDF dokumente i koristiti uvjetnu logiku za još veću snagu.

Treće, možete integrirati Gravity PDF s službenim dodacima za plaćanje Gravity Forms i tako ograničiti pristup PDF dokumentima dok se ne izvrši plaćanje.

Četvrto, PDF dokument možete markirati i prilagoditi svojim logotipom, fontom, bojama, pa čak i veličinom papira. Imajte na umu da dodatak dolazi s četiri unaprijed pripremljena predloška kako biste odmah započeli.

Ostale značajke uključuju upravitelj fontova tako da možete instalirati fontove i sigurnosne postavke da biste kontrolirali tko ima pristup PDF dokumentima koje generirate. Nadalje, Gravity PDF dodatak dolazi s premijskim proširenjima što znači da možete postići puno više, štedeći pritom mnogo vremena.

9. Gravitacija Perks

gravitacijski perketi

S službenim paketima dodataka Gravity Forms koji dominiraju u prvom dijelu ovog posta, pomislili biste da imamo dovoljno svežnja, ali niste u pravu. Predstavljamo Gravity Perks, snažni dodatak Gravity Forms od Gravity Wiz tima.

Gravity Perks je zbirka od preko 30 dodataka za Gravity Forms. Ili kako programer kaže:

Gravity Perks je platforma i sustav isporuke za „perkese“. Instalirajte Gravity Perks i aktivirajte ono što perketi čine Gravity Forms fenomenalnijim za vas. To je poput Jetpacka, ali posebno za Gravity Forms.

Trebam li reći više? O čekaj, možete očekivati ​​dodatke kao što su:

  • Gnijezdani oblici za složene oblike
  • Dodatak za automatsko popunjavanje obrazaca
  • Uvjetne logičke cijene
  • Pregledajte predaju kako bi korisnici mogli potvrditi podatke prije nego što predaju obrazac
  • Brojanje riječi
  • Automatska prijava
  • I tako puno više

Gravity Wiz nudi tri cjenovna plana: Basic (49 USD godišnje), Advanced ($ 129 / yr) i Pro (259 USD godišnje). Odaberite plan koji je pogodan za vas.

10. Gravity Forms Entries u Excelu

Gravity Forms Entries u Excelu

Skriveni u planini Gravity Forms dodaci su dragulj koji ste možda pokušavali pronaći već duže vrijeme. Dečki, pozdravite se Gravity Forms Entries u Excelu. Ne radeći naporno, sve iznose Gravity Forms možete izvesti izravno u Excel.

Dodatak gura podatke u .CSV datoteku, a zatim stvara jedinstven i siguran URL za preuzimanje. Zatim možete preuzeti podatke ili poslati URL bilo kome kome je potreban pristup Excelovoj datoteci bez stvaranja novih korisničkih računa.

Dodatak dolazi s puno kuka koje vam omogućuju da prilagodite Excel izlaz prema vlastitim željama. Također, postoji sjajna web stranica s dokumentacijom za početak, a mnogi korisnici hvale razvojnog programera za zvjezdanu podršku, čak i ako je dodatak besplatan.

11. Gravitacija formira izbor slika

Gravitacija formira izbor slika

Umjesto da dodate tisuću riječi u vaš radio gumb ili naljepnice, samo umetnite sliku. Dodatak Gravity Forms Image Choices olakšava odabir slike za sve radio, potvrdne okvire, anketu, anketu, kviz i polja proizvoda.

U naljepnice obrasca nema potrebe dodavati HTML S Gravity Forms izborom slika dobivate poznato WordPress korisničko sučelje i pregledavanje medijske biblioteke za odabir i umetanje vaše slike. I drži se odvojeno od teksta vaše oznake.

Gravity Forms Image Choices djeluje odmah izvan okvira s postojećim dodacima poput radio gumba, potvrdnih okvira, ankete dodaj, dodaj anketu, dodaj kviz, pa čak i polja opcije proizvoda i proizvoda.

Vizualizirajte svoja polja Gravity formula sa slikama i prestanite dodavati oznake naljepnicama obrasca jednom zauvijek. Iako Gravity Forms Image Choice dolazi s nekim zadanim stilom, lako je primijeniti svoje vlastite stilove kako biste polja dobili potpuno drugačiji izgled.

12. Skupne akcije za gravitacijske oblike

Skupne radnje za gravitacijske oblike

Skupne radnje za Gravity oblike čine dugi postupak uređivanja velikih Gravity Forms povjetarac. Doslovno može smanjiti za nekoliko sati uređivanje polja obrade i općenito uređivanje obrazaca dugih obrazaca, od sat vremena, pa sve do samo nekoliko minuta. Skupne radnje za Gravity obrasce koristi poznato i moderno korisničko sučelje kako bi se oblici za uređivanje brzo i jednostavno napravili.

Trebate brzo izbrisati veliku količinu polja u Gravity Forms? Skupne radnje za Gravity obrasce omogućuju vam da odaberete više polja koja želite ukloniti i klikom na gumb izbrišete sva nepoželjna polja iz obrasca. Nevjerojatno kada imate 20 + polja u svom obrascu.

Želite duplicirati polja? Jednostavno odaberite bilo koji broj polja obrasca, kliknite gumb za klon ili duplikat i odmah ćete kopirati bilo koji broj polja u obrascu u roku od nekoliko sekundi. Kopiranje je jednako jednostavno. Jednostavno odaberite gumb Kopiraj u obrazac da biste klonirali ta polja u drugi obrazac. Izvrsno za brzo stvaranje novih obrazaca s istim ili sličnim poljima obrazaca.

Osim toga, funkcija promjene redoslijeda akcija Gravity Forms omogućava izuzetno brzo povlačenje pojedinačnih ili višestrukih polja povjetarac. Donesite polja obrasca željenim redoslijedom u sekundi. Odaberite 1 ili sva polja i preuredite polja s lakoćom.

13. Gravitacijski oblici riječi

Gravitacijski oblici riječi

Gravity Forms to Word Document Autofill Plugin cjelovito je rješenje za automatizaciju dokumenata za WordPress. Nema više gubljenja vremena ručnim slanjem e-pošte klijentima, s Word Document Auto-fill dodatkom sve je automatizirano.

Podaci prikupljeni iz obrazaca pretvaraju se u Word dokumente koji se mogu lako preuzeti ili poslati e-poštom bilo kome. Snimanje podataka iz vašeg obrasca jednostavno je poput stvaranja novog Word Word-a, mapiranja u polja vašeg obrasca i generiranja dokumenta. Možete prenijeti bilo koji broj predložaka dokumenata i preslikati ih u polja obrazaca.

Dodatak uključuje mnoštvo opcija za prijenos neograničenih predložaka Word dokumenata, preslikavanje predložaka u obrasce (tako da se svaki put kad se popuni Gravity Form, pridruženi dokumenti generiraju), generiraju dokumenti u letu prilikom podnošenja Gravity Form-a, a zatim se preuzimaju, e-poštom ili po potrebi obnovite dokumente.

14. Gravitacijski obrasci za PDF automatsko dopunjavanje

Gravitacijski oblici u PDF rješenje za automatsko dopunjavanje

Info & DownloadView Demo

Podesite automatske odgovore s gravitacijskim obrascima za PDF automatsko dopunjavanje! Jedan od najboljih načina izgradnje mostova s ​​vašim postojećim i potencijalnim kupcima je njihovo držanje u informacijskoj petlji u svakom trenutku. Međutim, gotovo je nemoguće ručno slati e-poštu, svaki put kada oni ispunjavaju obrazac na vašoj web lokaciji.

Bolja je mogućnost unaprijed definirati e-poštu s automatskim odgovorom koja se može poslati vašim pretplatnicima kada ispune bilo koji obrazac. Gravity Forms za PDF plug-in za automatsko popunjavanje jedno je takvo rješenje koje generira PDF datoteke informacija koje su unijeli vaši korisnici i automatski ih šalje nakon podnošenja obrasca..

Prvo morate stvoriti Gravity Form. Zatim dizajnirajte PDF predložak s točno istim poljima obrasca i postavite naziv polja Gravity Form kao naziv vašeg PDF predloška. Zatim je prenesite i objavite iz postavki Automatsko dopunjavanje. Također možete koristiti predložak e-pošte – samo dodajte ID-ove primatelja i dodajte prilagođenu poruku za automatski odgovor. Nakon što su sve ove postavke na mjestu, dodatak počinje slati automatizirane PDF datoteke kao privitke u e-porukama kad god korisnik ispuni obrazac na vašoj web lokaciji.

Imajte na umu da dodatak dopušta dodavanje PDFTK datoteka u korijensku mapu vašeg poslužitelja. Zbog toga ćete se možda trebati obratiti svom administratoru poslužitelja u slučaju da vaša web stranica ima zajednički plan hostinga. Ali ws svim preduvjetima i postavkama, Gravity Forms za PDF Auto-Fill dodatak omogućuje slanje auto-odgovora svojim kupcima bez problema.!

15. MailPoet 3

Obrasci za dodatnu gravitaciju - MailPoet 3

Ako volite koristiti MailPoet za svoje biltene i Gravity Forms za prijavu, imate sreće. Ovaj besplatni dodatak neprimjetno integrira jedan od vaših gravitacijskih oblika sa vašim popisom MailPoet. Na taj se način novi posjetitelji lako mogu pretplatiti na vaš newsletter.

Dodatak podržava polja za ime (prvo, posljednje) i e-poštu, kao i više popisa, obrasce za prijavu (ili odjavljivanje) i prilagođena polja MailPoet. Pomoću ovog besplatnog dodatka moći ćete trenutačno sinkronizirati svoje prilagođene Gravity Forms s MailPoetom!


Naši tipovi za najbolje dodatke za Gravity Forms dotiču se na nekoliko područja, uključujući obradu plaćanja, oblikovanje obrasca, upravljanje odnosima s klijentima, sigurnost i tako dalje, što znači da sada možete proširiti Gravity Forms izvan svojih najduljih zamisli.

Koji su vaši omiljeni dodaci Gravity Forms? Podijelite s nama u komentarima kako biste nastavili rasti ovaj popis. Hvala!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me