15 Dodaci za nadopunu komentara na WordPressu

Nadopunite svoje WordPress komentare pomoću ovih 15 dodataka

Zadana funkcionalnost komentara za WordPress djeluje sasvim u redu, pogotovo ako tek počinjete. Međutim, vaši su komentatori vjerojatno vaši najzanimljiviji čitatelji, pa ćete možda htjeti u potpunosti iskoristiti pristup koji imate.


Korištenjem WordPress dodataka možete poboljšati iskustvo komentiranja svojim čitateljima – komentare na svom blogu možete učiniti bržim i lakšim za upotrebu, tako da je još jednostavnije kada su u interakciji s vama i vašim sadržajem..

Ovaj članak će pregledati 15 sjajnih dodataka za komentare pomoću kojih možete preuzeti odgovornost za odjeljak za komentare i pretvoriti je u pokretač vašeg bloga. Idemo puknuti!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Jetpack (Besplatno)

Jetpack dodatak
Počinjemo naš popis dodatkom koji već koriste mnoge web lokacije (najnovije preko 1.000.000), čak i ako ne za funkcionalnost komentara.

Ruksak za letenje besplatan je dodatak s usluge WordPress.com koji nudi niz korisnih usluga. Komentari Jetpacka zamjenjuju zadani obrazac za komentare s onim koji uključuje integrirane mogućnosti prijave na društvene medije (WordPress.com, Twitter, Google+ ili Facebook) i obavijesti e-poštom..

2. Disqus (Besplatno)

Dodatak sustava za komentare sustava Disqus
S više od 200.000 instalacija, Disqus sustav za komentare i dalje je popularan, iako se nije ažurirao otprilike godinu dana. Ono zbog čega je Disqus jedinstven jest zajednica diskusija koju stvara povezujući komentatore na različitim web stranicama.

Nažalost, ocjena zadovoljstva ovim besplatnim dodatkom pala je na 3,4 zbog nedavnih nespojivosti dodataka i tema zajedno s nedostatkom ažuriranja i podrške – stoga upozorite.

3. Facebook komentari (besplatno)

Facebook dodatak za komentare
Ako vas zanimaju samo komentari na Facebooku za vašu publiku, besplatno Komentari na Facebooku dodatak može pomoći. Preko 100 000 web mjesta instalirano je, što im pomaže u postavljanju, prilagođavanju i administraciji Facebook komentara.

Iako ovaj dodatak uživa ocjenu zadovoljstva sa 4,2 zvjezdice, neki problemi su u vezi s brzinom i kompatibilnošću preglednika koji su primijetili neki korisnici, pa svakako prvo testirajte..

4. Facebook komentari za WordPress (besplatno)

Komentari s Facebook dodatka
Naš sljedeći dodatak također je fokusiran na Facebook – Facebook komentari su besplatni dodaci koji se koriste za dodavanje Facebook okvira s komentarima na WordPress web stranice. Pro verzija dodatka započinje od 10 USD za pojedino web mjesto i dodaje značajnu prilagodbu i premium podršku.

S više od 10 000 aktivnih instalacija, ovaj je dodatak prilično popularan, ali ima samo nekoliko recenzija s pet zvjezdica, tako da prvo isprobajte sami..

5. Komentari + (49 USD mjesečno za pretplatu na WPMU DEV)

Dodatak za komentare plus

Prvi premijski dodatak na našoj listi Comments + omogućuje vašim čitateljima da komentiraju postove pomoću Facebook, Twitter, Google+ ili WordPress.com računa te dijele komentare na Facebook i Twitter. Sadrži i desetak dodataka za funkcionalnosti poput integracije MailChimp-a, uključujući Twitter ručke u automatskim tweetovima i istaknute slike za Facebook postove.

Komentari + dostupni su u sklopu članstva u WPMU DEV (49 USD mjesečno), što uključuje sve njihove dodatke i teme.

6. Evoluirali komentari (besplatno)

Komentari Razvijeni dodatak
Komentari razvijeni (ranije Google+ komentari za WordPress) dodaju kartice u odjeljak komentara za Google+, Facebook, Disqus, WordPress.com i trackback.

S više od 10 000 aktivnih instalacija i ocjenom zadovoljstva sa 4,5 zvjezdice, ovaj dodatak mogao bi vam biti dobra opcija. Međutim, nije ažurirana godinu dana, nije li ispravno testirana nedavnim WordPress izdanjima, pa ga koristite s oprezom..

7. wpDiscuz (Freemium)

wpDiscuz dodatak
Ako tražite alternativu Jetpack i Disqus, wpDiscuz moglo biti, s preko 10 000 instalacija i ocjenom 4,5 zvjezdice.

Ovaj freemium dodatak koristi Ajax za stvaranje sustava za komentare u stvarnom vremenu i ima dugačak popis značajki, uključujući ažuriranja novih komentara i prijave na društvenim mrežama uživo. Dostupno je nekoliko premium dodataka (od 25 USD) za dodavanje još više funkcionalnosti poput prijenosa medija.

8. Pretplatite se na ponovno učitane komentare (besplatno)

Pretplatite se na komentare Učitani dodatak
Besplatno Pretplatite se na ponovno učitane komentare dodatak će vašim komentatorima omogućiti pretplatu na obavijesti putem e-pošte za buduće komentare. Omogućuje potpuno opremljeni upravitelj pretplate i omogućuje komentatorima da se također odjave na određene postove ili na sve njih. Dostupna je i funkcija dvostruke prijave kako bi se smanjila izvješća o neželjenoj pošti.

S više od 30.000 instalacija i ocjenom 4,7 zvjezdice, ovo je solidan dodatak.

9.Ostavite komentar (Freemium)

KomentarLuv dodatak
CommentLuv jedinstven je u prostoru za komentare jer posjećuje web lokaciju autora komentara i omogućava im da ispod komentara dodaju vezu do njihove najnovije objave na blogu. S više od 30.000 aktivnih instalacija i ocjenom zadovoljstva od 4,6 zvjezdica, ovaj je dodatak jako zadovoljan mnogim vlasnicima web lokacija.

Premium verzija (67 USD za jedno web mjesto) dodaje značajke poput Twittera rukovanja vezama, spam prevencije i društveno otključavanje značajki.

10. WP Ajaxify Comments (Besplatno)

WP Ajaxify Komentari dodatak
Ako samo želite ubrzati upotrebu svog WordPress obrasca za komentare, WP Ajaxify Komentari jesi li se pokrio. Nema više ažuriranja stranica kada su komentari provjereni, objavljeni ili ažurirani. Na više od 7.000 web mjesta ugrađen je ovaj dodatak, a on ima ocjenu zadovoljstva od 4,7 zvjezdica.

11. Dostojni komentari (besplatno)

Dopunski komentari dodatak
Dostojni komentari omogućuje vam prikaz widgeta s ne samo poznatim postovima s nedavnim komentarima, već i avatarima autora komentara i isječkom stvarnih komentara. Također možete prikazati komentare za određeni post, određene vrste postova ili postove u određenoj taksonomiji (kategoriji ili oznaci).

Preko 4.000 instalacija i ocjena sa 4,5 zvjezdice čine ovaj dobar izbor za privlačenje očiju prema vašim komentarima.

12. WordPress SEO komentari (besplatno)

WordPress SEO dodatak za komentare
Po zadanom, WordPress ne čini ništa za optimizaciju pretraživača (SEO) komentara. WordPress SEO komentari popravlja generiranjem stranica s komentarima koje sadrže potpuni sadržaj svakog komentara i sve nedavne komentare istog autora za Google da indeksira.

S više od 4.000 instalacija i ocjenom 4,3 zvjezdice, vrijedno je provjeriti.

13. Postmatski (freemium)

Postmatični dodatak
Dopuštanje čitateljima da se pretplaćuju na komentare ili postove putem e-pošte nije novo, ali Postmatic ide dalje i omogućava da se komentari dodaju postu jednostavno čitatelji odgovori na e-poštu. Postmatic je i dalje relativno nov, s preko 2000 aktivnih instalacija, ali ocjena od 4,8 zvjezdica ukazuje na to da njihove rezultate čitateljevog angažmana vrijedi isprobati sami.

Dodatak je besplatan, ali programeri će lansirati premijsku verziju (cijena prije početka postavljena na 9 USD mjesečno), koja će uključivati ​​mogućnosti moderiranja, prilagođavanja i unovčavanja..

14. Napredni komentar za WP (Freemium)

WP Dodatak za napredne komentare
WP Advanced Comment pruža moćan i jednostavan za korištenje sustav komentara koji vam omogućuje izradu prilagođenih obrazaca za komentare na postovima, stranicama, pa čak i proizvodima. Ostale značajke uključuju automatski neobjavljivanje označenih komentara, lajkove i ne voli komentare i obavijesti o komentarima.

Premium verzija (20 USD) dodaje funkcionalnosti poput prijenosa slika i datoteka, ljepljivih komentara i filtera riječi.

15. komentator (17 USD)

Dodatak komentatora
Komentator je još jedna premium ponuda. Komentator je potpuno opremljeni Ajax sustav komentara koji omogućuje društvenu prijavu pomoću LinkedIna, Twittera, Facebooka ili Google+, učitavanja slika, komentiranja prema gore i dolje glasovanja, niti se sviđa i razvrstavanje komentara. Ima samo nekoliko stotina prodaje, ali s ocjenom 4,49 zvjezdica i vrlo pristupačnom cijenom od 18 USD možda će ga vrijedno pogledati.

16. Yoast komentar Hacks

yoast-komentar-hack-plugin

Dodatak Yoast Comment Hacks besplatan je dodatak na WordPress.org repo-u koji dodaje podešavanja u komentare WordPress-a koji Yoast tim zapravo koristi na vlastitoj web stranici! Neki od ovih podešavanja uključuju:

 • E-poruke s obavijestima o čišćenju.
 • Mogućnost onemogućavanja komentara ispod određene duljine.
 • Mogućnost preusmjeravanja prvih pokretača na stranicu zahvale.
 • Unosno polje na zaslonu za uređivanje komentara za promjenu matičnog ID-a komentara.
 • Veze u odjeljku za komentare administratora za slanje e-pošte pojedinim komentatorima.
 • Gumb na WP alatnoj traci za slanje svih komentatora na post.
 • Dodaje mogućnost usmjeravanja komentara. To dodaje padajuće postavke u postavkama za raspravu, omogućujući usmjeravanje komentara e-pošte drugom korisniku.

17. Love It Pro

Love It Pro za WordPress

Info & DownloadView Demo

Love It Pro je WordPress dodatak koji je razvio Pippin i za prodaju na Mojo Teme. Ovo je sjajni dodatak koji omogućuje posjetiteljima da “vole” vaše postove i stranice. Dodatak je izgrađen tako da korisnici mogu voljeti svaki predmet samo jednom, a posjetitelji mogu voljeti stavke bez obzira jesu li prijavljeni ili ne. Ovaj dodatak je sjajan za primanje pozitivnih potvrda i povratnih informacija od posjetitelja, ali također pruža vrijedne podatke o aspektima vašu web stranicu najviše uživa vaša publika. Dodatak Love It Pro lako se postavlja putem nadzorne ploče dodataka i uređuje koje su vrste postova ili stranica koje se vole.


Iako je početna funkcionalnost komentara na WordPress komentarima u redu, pomoću WordPress dodataka možete transformirati odjeljak s komentarima i stvarno surađivati ​​sa svojim čitateljima..

S našeg popisa trebali biste moći pronaći savršene dodatke za nadopunu komentara vašeg bloga. Stoga pročitajte i izaberite ono što zadovoljava vaše potrebe i pojačajte razinu suradnje sa svojim čitateljima danas.

Kako punite odjeljak komentara na vlastitim WordPress web stranicama? Podijelite svoje savjete i trikove u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map