14 najboljih dodataka za pronalaženje WordPress trgovina

Najbolji dodaci za lociranje trgovina WordPressa

Ako vaše poduzeće ima više lokacija, dodaci lokatora za WordPress trgovinu mogu se pokazati korisnim dodacima na vašoj web lokaciji. Lanci motela, benzinske stanice, trgovačke lance, kozmetički saloni mogu imati koristi od dodavanja dodataka za lociranje trgovina. Pomažu korisnicima da lako pronađu lokacije vaše tvrtke. Ti se dodaci oslanjaju na Google Karte za prikazivanje lokacija. Slijedom toga, moći ćete iskoristiti i značajke Google karata, poput različitih prikaza karte, zemljopisne lokacije i uputa do najbliže trgovine. Uz to, ako se dogodi da pružate bilo koju vrstu direktorijskih usluga, ti dodaci lokatora WordPress trgovine mogu vam pomoći prikazivanju fizičke lokacije navedenih usluga.


Zaronimo ravno (imajte na umu – to nisu ni u jednom određenom redoslijedu, već su samo naši najbolji odabiri).

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. MapSVG Locator trgovina

MapSVG Locator trgovina & World WordPress Dodatak za kartu

Info & DownloadView Demo

Napravite zapanjujuću i prilagodljivu kartu lokatora trgovina s dodatkom MapSVG. Ovaj moćan i popularan dodatak uključuje tisuće stilova karata, prilagodljive spremnike (za izbornike karte, filtre i detalje) i jednostavne opcije koje možete omogućiti posjetiteljima vaše web stranice. Dodajte filtre kako bi korisnici mogli sortirati po adresi, gradu, vrsti trgovine ili bilo kojem drugom prilagođenom polju. Ili dodajte opciju za pretraživanje po udaljenosti kako biste vidjeli koje se trgovine nalaze u blizini!

Želite li dodati više na svoje lokacije na karti? Sa GalerijaSVGG dodatak možete dodati popover ili galeriju detalja. Uključite minijature, slike i klizače zajedno s navigacijom osjetljivom na dodir. Odličan je način poboljšanja unosa lokacija!

A ako ste programer, dodatak možete dodatno proširiti ili prilagoditi pomoću ugrađenog predloška, ​​CSS i JS uređivača. Ostale značajne značajke dodatka uključuju prilagođene vektorske karte, oblike na koje se može kliknuti, imenik popisa, automatske markere mapa i kompatibilnost križnog pretraživača.

2. Mapirajte Pro

Mapirajte Pro

Pomoću Mapify možete stvoriti odgovarajuće karte lokatora trgovina (ili zaista bilo koje karte) koristeći napredne, ali jednostavne značajke. To uključuje funkcionalnost pinch, zumiranja i pomicanja prstiju, mobilnu spremnost, galerije lokacija, prilagodljive savjete karata, prilagodljivi filtri lokacije, neograničene ikone markera mape, prednje prijave korisnika, prilagođene karte slika, klastere karata i podršku za prijevod (putem WPML). A to nisu ni sve značajke!

No, za prodajnu lokaciju možda su dvije najvažnije značajke mogućnost pretraživanja u radijusu i najbližih mjesta. Lokacije karata možete čak povezati s određenim stranicama ili web lokacijama trećih strana – pa ako želite povezati stranicu Yelp sa svojom lokacijom, možete. Želite testirati Mapify na vlastitoj web stranici? Pa, možete pokušati besplatno – samo uzmite kopiju Mapify Lite za početak (imajte na umu da neće imati sve značajke u Pro verziji).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

WP Multi Store Locator Pro moćan je dodatak za pronalaženje trgovina koji možete koristiti za promociju i pružanje informacija o različitim lokacijama trgovine. Dodajte svoje podatke o lokaciji zajedno s adresom, vezom na web mjestu i uputama. Tada posjetitelji vaše web stranice mogu pregledati trgovine u blizini, kao i pretraživati ​​po kategoriji ili oznaci. Dodatak uključuje dodane korisne značajke za statistiku trgovine, dodavanje upravitelja trgovine i mogućnosti uvoza / izvoza.

Najbolje od svega je što se WP Multi Store Locator Pro u potpunosti integrira s popularnim proizvođačima stranica. Jednostavno upotrijebite njihov prilagođeni blok za Visual Composer, Divi, Elementor i Beaver Builder (s tim da će više stranica stvoriti stranice). Želite li bliže pogledati? Pogledajte live pregled od 5 Izgled WP Multi Store Locator Pro.

4. WP Store Locator (Besplatno)

WP Locator Besplatno Besplatno WordPress dodatak

WP Store Locator je besplatni dodatak koji dodaje sve vaše lokacije na karti koje možete potpuno prilagoditi. Karta i upute za vožnju mogu biti na jeziku koji želite. Možete dodati prilagođene oznake za svaku lokaciju i pomoći korisnicima da pronađu lokacije pomoću više filtara poput radijusa ili kategorije.

Lokacija WP trgovina pomaže prikazati bilo koji broj prodavaonica i omogućuje vam promjenu jezika s administracijske ploče. Radeći s kratkim kodovima možete dodati detalje kao što su radno vrijeme, adrese, orijentiri ili telefonski brojevi. Dostupno je devet ikona markera spremnih za mrežnicu i bilo koju od njih možete povući na točno mjesto na karti u uređivaču. Ako imate koncentraciju prodavaonica na bilo kojem području, obilježje grupiranja markera pokazat će prikladno. Osim toga, premium dodaci dostupni su za skupni uvoz, prikupljanje statistika ili dodavanje widgeta za pretraživanje.

5. Trgovina Locator Plus (besplatno)

Trgovina Locator Plus besplatni dodatak WordPress

Bez obzira imate li dvije trgovine ili tisuće prodavaonica, dodatak WordPress Store Locator Plus može stvoriti pretraživač lokacije na vašoj web lokaciji. Bez previše postavljanja možete stvoriti stranicu, unijeti svoje lokacije i dodati kratki kôd. Mnoge međunarodne marke kao što je Bosche koriste ovaj dodatak kako bi pomogle korisnicima da pronađu svoje trgovine.

Radeći na upravljačkoj ploči i uz pomoć dodataka možete prilagoditi pomoću CSS-a i HTML-a. Dodaci vam omogućuju dodavanje još mnogih značajki za prilagođavanje korisničkog iskustva, poput uključivanja ili isključivanja pretraživanja, kategoriziranja lokacija, kreiranja SEO prilagođenih stranicama lokacije i još mnogo toga. Djeluje s dodacima treće strane za dodavanje veza na društvenim mrežama na sve vaše lokacije, dodavanje prilagođenih polja u vaše lokacije ili omogućavanje korisnicima da upravljaju lokacijama. Također se udružuje s Gravity Forms za izradu obrazaca i upravitelja lokacije događaja da povežu događaje s vašim lokacijama. Besplatni dodatak podržava više zemalja i jezika.

6. Agile WordPress Locator trgovina

Agile Locator Locator

Info & DownloadView Demo

Za cjelovit sustav upravljanja lokacijom bogat značajkama ne tražite dalje od Agile Store Locator-a. Dolazi s cjelovitim sigurnosnim sustavom za upravljanje temama, stilovima i markerima. Omogućuje vam uvoz / izvoz prodajnih mjesta, upravljanje kategorijama i prikaz lokacija na prilagođenim kartama. Ne samo da možete prilagoditi svoj prikaz, već je dostupan i niz spremnih predložaka.

Jedna se trgovina može prikazati u više kategorija. Osim toga, prodavaonice koje se otvore same mogu se u bilo kojem trenutku pojaviti uključivanjem i isključivanjem vremenske sklopke. Dodatak uključuje mnoštvo predložaka, uključujući harmonijski predložak s hijerarhijom zemalja, država, gradova i trgovina. Ako je broj lokacija ogroman, grupiranje markera, prilagođeni filtri i markeri kategorija mogu vam pomoći suziti pretraživanje. Sadržaj prozora informacija može se prilagoditi, a bilo koju prodavaonicu koju stvorite možete duplicirati jednim klikom. Također možete pratiti pretraživanja, najpopularnije trgovine i najpopularnije lokacije pomoću trake grafikona Google Analytics. Na nadzornoj ploči administratora možete pristupiti svim statistikama koje se odnose na trgovine, pretrage, kategorije i markere.

7. Pronađivač super trgovine

Pronađivač super trgovine

Info & DownloadView Demo

Super Store Finder za WordPress dolazi s intuitivnim responzivnim dizajnom i moćnim administratorskim odjeljkom lokatora za WordPress. S ovog administrativnog zaslona možete upravljati postavkama karte, kategorijama, oznakama i obavijestima i prilagoditi stilove, boje i oznake. Podržava mnoge jezike, kao i prikaz cijele širine Google Map.

Finder Super Store uključuje ravni lokator trgovina i uredan prodavački filtar sa sklopivom pločom. Ugrađena značajka geolokacije omogućava korisnicima da pronađu točnu lokaciju vaše trgovine i najkraći put do njeg. Povećani prikazi ulica mogu uputiti korisnika do praga vaše trgovine. Možete prenijeti prekrasne slike ili videozapise kako biste gledateljima mogli zaviriti u vašu trgovinu. Dodatak omogućuje upotrebu prilagođenih markera i pretraživanje trgovina po regijama ili drugim filtrima. Pomoću CSV datoteka moguć je skupni uvoz adresa trgovine. Da biste precizno odredili lokacije, jednostavno povucite i ispustite markere. Dostupni su i dodaci koji proširuju opseg značajki.

8. Napredni pretraživač trgovina

Napredni pretraživač trgovina

Info & DownloadView Demo

Pomoću naprednog pretraživača trgovine možete prikazati lokacije svoje trgovine na tri načina – na Google karti, na popisu ili na oba. I ne samo to, možete napisati post o bilo kojoj lokaciji na svom WordPress blogu i zatim povezati lokaciju s tim postom pomoću kratkih kodova. Uredan način privlačenja čitatelja u vaš post i pružanje informacija o toj lokaciji korisnicima. Informacije o trgovini također se mogu ponuditi u povezanim postovima. Korisnici također mogu pretraživati ​​lokaciju prema adresi, koristiti prikaz ulice kako bi pronašli vašu lokaciju i dobili upute do nje.

Radeći ugrađeno sučelje, možete brzo dodavati, uređivati ​​ili brisati trgovine i automatski geokodirati adrese. Oslanjajući se na adrese ili poštanski brojevi, korisnici mogu pretraživati ​​trgovinu koja im je najbliža. Na sigurnom https URL-u, dodatak može otkriti lokaciju korisnika i prikazati najbližu trgovinu.

9. Lokacijski prodavač WordPress

WordPress Locator trgovina

Info & DownloadView Demo

Dodatak lokatora za WordPress Store omogućuje vam dodavanje onoliko filtera koliko želite. Podržava filtriranje uživo i kratke kodove na bilo kojoj stranici. Ako kategorije proizvoda povežete s kategorijama trgovina, možete omogućiti automatsko filtriranje na stranicama proizvoda. Broj rezultata koji se prikazuju pri pretraživanju, informacije koje će se prikazati i povezane tipke za poziv na akciju mogu se prilagoditi. Možete postaviti i zadane postavke za svoje nove trgovine kako biste ih lakše dodali.

Pomoću ovog dodatka na stranicu proizvoda WooCommerce proizvoda možete dodati gumb lokatora trgovine. Potom će se lokator pojaviti u modalitetu. Info prozor se može postaviti tako da prikazuje podatke o kontaktima, poziv na radnju, sliku slike ili radno vrijeme. S više od deset mogućih izgleda i 90+ ​​opcija, ne možete učiniti malo da pomognete korisnicima da pronađu vašu trgovinu.

10. Lokalni SEO by Yoast

Lokacija trgovina Yoast

Lokalni SEO za WordPress dodatak od Yoast ima u sebi ugrađenu funkciju WordPress Store Locator. Trebat ćete kupiti godišnju licencu da biste je koristili pretraživač lokacije značajka ipak.

Dodatak omogućuje korisnicima filtriranje trgovina ili bilo koje druge lokacije u radijusu, državi ili poštanski brojevi. Jednostavnim klikom na gumbe i označavanjem opcija možete na stranicu dodati adresu trgovine. Vaše radno vrijeme može se dodati u isti okvir kao i adresa. Ili ih pomoću kratkih kodova možete zasebno umetnuti. Prečaci se mogu dodati na bilo koju stranicu ili post ili na same stranice lokacije. Također imate mogućnost dodavanja widgeta lokatora za WordPress trgovinu u bilo koje widgetized područje vaše web stranice.

11. Napredne Google karte

Napredne Google karte

Info & DownloadView Demo

Ako radite samo s ograničenim brojem lokacija, jednostavno se možete osloniti na dodatak za Google kartu kao što je Napredni dodatak Google Maps za WordPress. Na karti možete označiti te lokacije i pomoći im s uputama. Ovaj najprodavaniji dodatak za mapiranje posebno je prilagođen GDPR-u, uključuje podršku za više filtera karte, nudi više ruta (izvrsna značajka za ljude da brzo pronađu i stignu do mjesta vaše trgovine) i super korisnu značajku “pretraživanja u blizini” za precizno postavljanje vaše najbliže lokacije.

12. VO Locator trgovina (besplatno)

Dodatak za lociranje trgovina VO

VO Store Locator je besplatni dodatak koji uključuje alate za pomoć trgovcima, franšizama i distributerima. Omogućuje vam prilagođavanje boja igle na osnovi oznake za razlikovanje lokacija. Ugrađene značajke poput automatske lokacije kako bi se pronašla trgovina koja je najbliža vašem trenutnom lokalu i upute za detaljnu obradu olakšavaju pronalazak dućana. Plus dodatak koji je nedavno ažuriran za izradu programa za crtanje i prebacivanje stranice Visual Composer tako da svoje prilagođene mape možete uključiti u bilo koji post ili izgled stranice.

13. Lokator pretraživanja SimpleMap (besplatno)

Dodatak za pronalaženje trgovina SimpleMap

SimpleMap Store Locator jednostavan je dodatak međunarodnog lokatora za upotrebu koji se lako koristi i koji korisnicima omogućuje pretraživanje baze podataka putem poštanski brojeva. To vam pomaže da se vaše lokacije istaknu prilagodljivim oznakama. Ostale sjajne značajke uključuju neograničene lokacije, prilagodljive rezultate pretraživanja karte, jednostavne opcije postavki (nije potreban kôd) i brzu značajku uređivanja za ažuriranje karata i baze podataka u stvarnom vremenu.

14. Locatoraid (Besplatno)

Dodatak lokatora za Locatoraid Store

Locatoraid je još jedan dodatak lokatora za WordPress trgovinu koji je lagan, responzivan i uključuje mnoge podesive stilove mapa. Konkretno, dodatak dolazi s funkcijom automatskog geokodiranja kako dodajete lokacije, a kupci ih mogu odmah pronaći. Lako tužiti kratki kôd čini umetanje vaše karte (s definiranim rezervi rezervi teksta, radijusom, izgledom itd.) Povjetarac – samo uredite parametre kada dodate kratki kôd bilo kojem području teksta, stranice ili widgeta. Uz to postoje prilagodljivi stilovi karata koji osiguravaju da lokator vaše trgovine odgovara izgledu ostatka vaše web stranice.

Završavanje dodataka za najbolju trgovinu WordPress trgovina

Zaista imate brojne mogućnosti da svoje trgovine stavite na kartu kako biste pomogli svojim kupcima. Jeste li isprobali bilo koju od njih? Javite nam koji je radio za vas. Ako želite, možete prikazivati ​​i maštovitost dok prikažete svoje lokacije na karti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me