13 najboljih dodataka za plaćanje putem usluge WooCommerce

Najbolji dodaci za pristup putem usluge WooCommerce

Sigurno ste već čuli za WooCommerce? To je jedan od najjednostavnijih načina za izgradnju internetske trgovine s WordPressom. WooCommerce omogućuje web mjestu da dodaje proizvode, digitalnu robu, pa čak i pretplate (ovisno o WooCommerce dodacima koje ste instalirali). No, za sve fenomenalne značajke koje WooCommerce uključuje, ugrađeno je samo nekoliko zadanih opcija plaćanja. Srećom po vas, postoje tona besplatnih i vrhunskih WooCommerce dodataka za plaćanje koji možete dodati da biste ponudili klijentima nove mogućnosti oduzimanja.


Bilo da želite dodati Stripe, Amazon Pay ili cryptocurrencies, dodatak je za vas. Iako ovo ni na koji način nije potpuni popis svih opcija plaćanja na WooCommerceu, pokušali smo pokriti većinu glavnih opcija. Nadamo se da ćete ispod pronaći odgovarajući dodatak WooCommerce gatewaya za svoje kupce!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Prihvatite plaćanja putem Paddle-a i super jednostavne WP SmartPay integracije. Sa WP SmartPay imat ćete snagu vesla za svoju WooCommerce trgovinu. To znači da možete prihvatiti gotovo bilo koji način plaćanja – Visa, Discover, Apple Pay, bankovni prijenos i više! I upravljanje porezima u trgovini čini lakim, jer Paddle prikuplja i naplaćuje porez na promet. Također ne morate kreirati vlastite fakture – sve rješava Paddle i WP SmartPay!

WP SmartPay vam također omogućuje da prihvatite jednokratna i ponavljajuća plaćanja, osmislite neprimjetan postupak odjave kako biste potaknuli konverzije (čak možete stvoriti skočne prozore) i dodati prilagođene kodove kupona kako biste poboljšali svoju trgovinu. Osim toga optimiziran je za mobilne uređaje, podržava više od 20+ valuta (i 11+ jezika) i ima automatska ažuriranja (sve dok je vaša licenca dodatka aktivna).

2. Stripe WooCommerce

Stripe by WooCommerce

Ovo je izvrstan dodatak za pristup plaćanju za sve vlasnike web stranica WordPress čija se djelatnost širi u različitim zemljama svijeta. To vam pomaže da preuzmete plaćanja od kupaca u 26 zemalja pomoću Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay, itd. WooCommerce Stripe ima i web plaćanja Podrška za API, što kupcima omogućuje plaćanje vlasnicima tvrtki putem mobilnih kanala plaćanja.

3. FONDY platforma za plaćanje

FONDY Višenamjenski pristupnik plaćanja

Besplatni FONDY dodatak za pristup olakšava prihvaćanje plaćanja u 120 zemalja EU i šire. Jednostavno instalirajte dodatak da biste dodali FONDY kao opciju plaćanja u vašoj trgovini WooCommerce (Napomena: morat ćete se prijaviti za FONDY račun da biste dobili svoj ID trgovca i tajni ključ). Tada će vaši kupci moći plaćati svojim odabirom Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, izravnim terećenjem, gotovinom pri isporuci i više u više od 100+ valuta. Pored FONDY-a, možete čak i prilagoditi i dodati marke na portalu trgovca kako bi postupak odjave bio besprijekoran. Što nije voljeti?

4. Plaćanje putem PayPal-a od strane WooCommerce

Plaćanje putem PayPal-a od strane WooCommerce

Svaki poduzetnik koji koristi WooCommerce za pokretanje svoje WordPress trgovine može upotrebljavati ovaj dodatak bogat značajkama za prodaju svojih proizvoda i usluga u sigurnom okruženju. Osim toga, Paypal je jedan od najčešće korištenih i najvjernijih platnih procesora kako bi se kupci ugodno osjećali koristeći ga. Ovaj dodatak ima In-Context Checkout koji ispunjava sve potrebne sigurnosne zahtjeve za web mjesto e-trgovine. Također ne bi trebalo ni na koji način mijenjati temu vaše web lokacije. Sjetite se samo da In-Context Checkout koristi modalni prozor (na PayPalovim poslužiteljima). Ali kupci će nakon odjave biti preusmjereni na vašu web lokaciju.

5. Amazon Pay WooCommerce

Amazon Pay by WooCommerce

Milijuni ljudi koriste Amazon kako bi naručili gotovo sve (zdravo Prime besplatna dvodnevna isporuka). Ali jeste li znali da možete dodati Amazon Pay kao opciju plaćanja za svoju WooCommerce trgovinu? Pomoću ovog dodatka za pristupni put WooCommerce možete primati plaćanja od kupaca putem Amazona. financije. Korisnici lako mogu odjaviti prijavu na svoj račun na Amazonu. Zatim će dodatak prikazati prilagođenu poruku “hvala” kupcima kada izvrše transakciju.

6. Kvadrat WooCommerce

Kvadrat WooCommerce

Jednostavno i brzo primajte plaćanja od kupaca u suradnji s uslugom Square. Ovaj dodatak je odlična opcija za vlasnike prodavaonica WooCommerce koji također održavaju fizičku trgovinu. Pogotovo jer dodatak omogućuje sinkronizaciju vašeg inventara između vaše internetske trgovine WooCommerce i Square POS-a. Instalacija i uporaba su jednostavni zahvaljujući čistom i korisničkom sučelju. Svim podacima o plaćanju kupca upravlja Square, tako da se ne morate brinuti zbog toga.

7. PayPal za WooCommerce

PayPal za WooCommerce

Svi znamo da je PayPal popularna platforma među poslovnim organizacijama za obavljanje mrežnih transakcija. Uz ovaj besplatni dodatak možete uživati ​​u mogućnostima PayPala na svojoj web stranici. Ovaj dodatak omogućuje vam prikupljanje plaćanja od kupaca bez mjesečne naknade u SAD-u i Kanadi. Omogućuje bešavne integracije PayPal-a, a ugrađeni filtri za prevaru pomažu u zaštiti vaše internetske trgovine od prevare. Dodatak uključuje čak i ugrađeni token sustav kako bi kupci mogli spremiti svoje podatke o plaćanju. Osim toga, programeri dodataka nude BESPLATNI račun PayPal Payment Pro za bilo koju trgovinu s najmanje 1000 USD mjesečne prodaje.

8. WorldPay za WooCommerce

WorldPay za WooCommerce

Prihvatite plaćanje kreditnom karticom putem trgovine WooCommerce putem usluge Worldpay. Pomoću ovog vrhunskog WooCommerce proširenja dodatka za dodatak korisnici mogu platiti karticu s bilo kojom glavnom kreditnom karticom, uključujući Visa, Mastercard, Amex, JCB, pa čak i Diners ili debitne kartice.

Za upotrebu ovog dodatka potreban je Worldpay račun jer se svim uplatama upravlja i obrađuje putem njihovih poslužitelja (što je razlog zbog kojeg želite taj dodatak). Kada kupci odjave, sigurno unose podatke o plaćanju putem usluge Worldpay, a nakon što je njihova narudžba potvrđena preusmjeravaju se na stranicu za potvrdu na vašoj web lokaciji. Instalacija i postavljanje su jednostavni i brzi. Jednostavno možete prodavati premium proizvode ili datoteke za preuzimanje (kao što su glazba, video, e-knjiga, PDF ili bilo koje druge digitalne medijske datoteke) na vašoj web stranici dok koristite ovaj dodatak..

9. Mollie plaćanja za WooCommerce

Mollie plaćanja za WooCommerce

Dodatak WooCommerce Mollie Payments omogućuje vam da integrirate mnoge glavne načine plaćanja sa WooCommerce. Mollie podržava velike kreditne kartice, debitne kartice, lokalne i međunarodne načine plaćanja kao i opcije „plaćanja nakon isporuke“ (23 u trenutku pisanja ove činjenice). To ga čini izuzetno fleksibilnom opcijom za kupce i moćnim alatom za vlasnike tvrtki.

Nema naknada za upotrebu dodatka Mollie s vašom prodavaonicom WooCommerce (samo osnovne naknade za transakcije kada kupci odjavljuju). Samo instalirajte i konfigurirajte svoje postavke za početak prihvaćanja plaćanja. Dodatak čak radi i s više web lokacija te je kompatibilan sa WPML-om. Ako ste stvorili lokalizirane verzije svoje trgovine WooCommerce, moći ćete koristiti Mollie opcije za odlaganje sa svakim prijevodom.

10. Braintree za WooCommerce

Braintree za WooCommerce

Ovaj dodatak službeno je partnerstvo tvrtke Braintree & PayPal. Pomoću instalirane možete dodavati opcije kako bi kupci mogli platiti kreditnom karticom, PayPal, Google Pay, pa čak i ApplePay. Najbolje od svega – ovo je za vas potpuno besplatno. Ovaj jedinstveni WooCommerce dodatak za pristup plaćanja je također SAQ A PCI kompatibilan.

11. WooCommerce USAePay Gateway plaćanja

Gateway za plaćanje WooCommerce USAePay

Info & DownloadView Demo

Proširenje ePay Gateway-a za WooCommerce USA nudi potpuno integrirano iskustvo naručivanja između WooCommercea i američkog EPay-a. Sa ePay SAD-om možete prihvaćati i obrađivati ​​transakcije sa bilo kojeg mjesta na svijetu za svoju WooCommerce trgovinu. Osim toga, u stvarnom vremenu je certificiran ECI gateway – tako da možete naplatiti kupce i primiti plaćanje odmah. Ovaj premium dodatak uključuje snažne značajke za plaćanja, pretplate, spremljene načine plaćanja, povrat sredstava i još mnogo toga. USA ePay također podržava više valuta, tako da kupci mogu kupiti proizvode u svojoj lokalnoj valuti.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Info & DownloadView Demo

Cryptoniq je jedinstveni i dodatan dodatak WordPress pristupnika za plaćanje koji vam omogućuje integriranje alata za plaćanje korištenjem kripto valute. Morate znati da je ovaj WordPress dodatak stvoren kako bi plaćanja bila što bolja za kupca i prodavatelja. Trenutno podržava 4 kripto valute – uključujući Bitcoin, Etherum, LiteCoin & Doge. Najbolje od svega je što Cryptoniq ne uključuje usluge trećih strana i naknade za transakcije.

Ovaj dodatak je vrlo koristan za sve one poslovne organizacije koje sklapaju poslovne ponude većih iznosa i obavljaju transakcije u kripto valutama. Samo imajte na umu da je ovo proširenje za WooCommerce. Ako ne želite instalirati i koristiti WooCommerce, ne brinite. Postoji još nekoliko sjajnih načina na koje možete prihvatiti Bitcoin uz WordPress, zajedno s drugim kripto valutama.

13. Gateway za plaćanje WooCommerce Pesapal

Pristup za plaćanje WooCommerce Pesapal

Info & DownloadView Demo

WooCommerce Pesapal gateway gateway je još jedno proširenje za WooCommerce koji nudi više novih mogućnosti plaćanja. Pomoću ovog instaliranog WooCommerce proširenja korisnici mogu vršiti trenutna plaćanja koristeći Pesapal. Većina korisnika kaže da je ovo jednostavan WordPress dodatak i vrlo ga je lako postaviti. Kompatibilan je s eWallet-om: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. To ga čini dostupnim popularnim afričkim zemljama, poput Kenije, Ugande, Zambije, Zimbabvea, Ruande, Tanzanije i Malavija.

Posljednja razmišljanja o dodacima za plaćanje putem WooCommerce Gatewaya

Različiti dodaci za pristup Internetu za WooCommerce omogućavaju obradu mrežnih transakcija na vašem web mjestu WordPress. Ovo je sjajan način da se apelirate na širu korisničku bazu i povećate ukupni prihod svoje trgovine. Možete odabrati bilo koji dodatak s gore navedenog popisa i početi prihvaćati plaćanja.

Jeste li isprobali neki od gore navedenih dodataka? Ili postoje neki drugi dodaci za pristupanje WooCommerce gatewayu koji biste preporučili? Samo ostavite komentar ispod – voljeli bismo znati kako obrađujete plaćanja na svojoj web lokaciji WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me