12 najboljih tema WordPress podružnice za marketing za 2020. godinu

10+ najboljih WordPress tema podružnice za marketing

Zarađivanje novca putem affiliate marketinga jedan je od najjednostavnijih načina za poboljšanje zarade. Ovih dana, affiliate marketing postao je trend za gotovo sve internet trgovce. Kao affiliate marketing, možete promovirati povezivanjem s pridruženim uslugama ili proizvodima. Tada možete zaraditi partnersku proviziju za svaku prodaju ili potencijalni potencijal. Da biste se to dogodili, prije svega, morate imati dobro izrađen dizajn web stranice kako biste angažirali svoje posjetitelje. Zbog toga preporučujemo korištenje jedne od najboljih WordPress tema o affiliate marketingu. Bolji dizajn povećava konverzije, pa bi isto trebalo biti i sa pridruženim temama, točno?


Na tržištu sam vidio da postoji toliko mnogo kvalitetnih tema koje affiliate marketing uzimaju kao sekundarni prioritet. Može biti teško prikazati partnerske proizvode ako vaša tema nije dizajnirana za affiliate marketing. Imajući to na umu, u ovom ću članku podijeliti neke od najboljih WordPress tema o affiliate marketingu (po mom mišljenju) kako bi se povećao vaš uspjeh.

Postoji pristojan broj kvalitetnih tema koje su razvijene i dizajnirane isključivo za affiliate marketing. Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći u odabiru kvalitete pridružene teme uklanjanjem bilo kakve zabune u vezi s tim. Teme koje sam ovdje spomenuo su sve vrhunske i održavaju raznolikost koja može olakšati zahtjeve različitih niša. Pa krenimo!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Okvir teme geneze

Genesis WordPress tematski okvir

Info & DownloadView Demo

Okvir Genesis koji je razvio StudioPress jedna je od najpopularnijih „tema“ na tržištu. To je zapravo WordPress okvir, a ne tema. Ovo je intuitivna i najdostupnija tema programa WordPress koja vam omogućuje transformiranje od početnika do stručnjaka. Pomoću ove teme bez napora možete kreirati profesionalnu web stranicu za pokretanje vašeg partnerskog marketinga u najkraćem mogućem roku.

Uz obilje mogućnosti tema, u Genesisu dobijate slobodu rukovanja bilo kojom komponentom web mjesta iz jednog stupca u tri stupca izgleda sadržaja. Štoviše, možete dobiti trijeznu, elegantnu shemu boja, ugrađene SEO alate, potpuno prilagodljivu bočnu traku, prilagodljive izbornike, ambiciozne bočne trake. Čak ćete imati i tehnike indeksiranja u tražilicama da poboljšate rangiranje web mjesta u rezultatima pretraživanja.

2. Kupon (dnevne ponude i kuponi)

Info & DownloadView Demo

Ovo je tema na bazi kupona za pridružene trgovce i blogere. Tema je posebno izrađena za dnevne web stranice s ponudama i kuponima. Kupon sadrži korisničko sučelje koje korisniku omogućuje laku obradu teme. Ne morate instalirati dodatak treće strane dok upotrebljavate ovu temu. Nadalje, ovaj alat za detaljnu prilagodbu nudi jednostavan, brz i bez previše iskustva.

Kupon mogu koristiti pridruženi trgovci za velikodušan broj značajki. Možete jednostavno prilagoditi zaglavlja, podnožja, bočne trake. Temu možete integrirati s više platformi. Na primjer, temu možete integrirati s dobavljačima WooCommercea i WC-a. Uz to, ako je pridruženom marketingu potreban čvrst okvir za demonstraciju višestrukih i raznolikih kataloga za sve pridružene partnere, Kupon bi mogao biti najbolja opcija. Tema uključuje WooCommerce PDF vaučere s dinamičnim pretraživanjem i filtriranjem.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Pojednostavite Pro WordPress temu

Simpli Pro vrhunska je tema WooCommerce i Blogging za poduzetnice. Iako je tema dizajnirana i izgrađena na ženskom dodiru, može se koristiti za gotovo sve web stranice. Samo prilagodite boje i fontove. Temu također koristite za bloganje i web mjesto za e-trgovinu. Kao affiliate marketing, možete kreirati web stranice za promociju proizvoda ili također možete kreirati WooCommerce za prodaju drugih proizvoda na vašoj web lokaciji. Jedan od najvažnijih aspekata uporabe Simpli Pro njegova je svestrana upotreba u svim područjima. Tema može koristiti žene poduzetnice, blogerice, zdravstvene kolegice, političare, pa čak i motivacijske govornice.

Postoji mnoštvo značajki i funkcionalnosti ove teme. Njegov zgodan uređaj za prilagođavanje čini stvari korisnijim. Najvažniji aspekt ove teme je njezina ugrađena integracija tvorca stranica King Composer i WP tečni obrazac dodatak koji svakom korisniku omogućuje kontrolu nad čitavom web stranicom bez pisanja minimalnog koda. Većina vaše ciljne publike možda će posjetiti vašu web lokaciju misleći da će vaša web lokacija izgledati isto na svim uređajima, a Simpli Pro tema čini ovo za vas tako što vašu web lokaciju čine mobilnom.

4. Ukupno

Totalno responzivna višenamjenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Total je pametna, fleksibilna i brza višenamjenska premijska tema. Tema svojim webmasterima omogućuje jednostavno iskustvo stvaranja web stranica s jednostavnim sučeljem. Tema je najprikladnija za širok raspon web stranica i svrha. Kao primjer, temu možete koristiti za korporativne blogove, poslovne web stranice, profesionalni portfelj i komercijalne internetske trgovine.

Koristeći Total možete WooCommerce integrirati sa svojom web stranicom koja vam omogućuje stvaranje bilo kojeg web mjesta utemeljenog na tržištu na kojem možete pokrenuti internetski posao i prodati gotovo sve na njemu. Osim integracije WooCommerce, tema nudi ugrađeni revolucionarni dodatak za prezentacije. Štoviše, Total svojim korisnicima pruža desetak elemenata, kratkih kodova i gomilu značajki. Postoji 40 animacija različitih elemenata s temom koja ga čini interaktivnijim. Također dobivate više opcija za stranicu i više opcija zaglavlja.

5. MagPlus

MagPlus Blog & Magazine WordPress tema

Info & DownloadView Demo

MagPlus je moderan, dinamičan i GDPR tematski časopis WordPress. Tema je razvijena od strane elitnog tima za razvojne programere pod nazivom “Bubble Theme”. Kaže se da su prije stvaranja teme proveli više od jedne i pol godine na razumijevanju tržišta i drugih bitnih pitanja o toj temi. MagPlus dolazi s više od 40 ugrađenih prilagođenih predložaka za svoje korisnike.

Korištenjem MagPlus teme možete stvoriti bilo koju vrstu web mjesta bez obzira na bilo koju nišu koju ste odabrali. Za pridružene trgovce ovo bi mogla biti sjajna opcija za rad s temom. Razmišljajući o perspektivi korisnika, tema svojim korisnicima nudi 25+ prilagođenih izgleda. Postoji nekoliko desetaka prilagođenih stilova koje možete koristiti za sadržaj. Štoviše, MagPlus također nudi 20+ isključivo ugrađenih prilagođenih widgeta za prelazak vaše web lokacije na višu razinu.

6. Marketing

Marketing Pro SEO WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Marketing Pro pametna je WordPress tema za affiliate marketing, digitalni marketing i prodaju putem interneta. Ova tema nudi 7 ugrađenih demonstracija s izvanrednim naprednim značajkama. Također predstavlja 9 unaprijed izgrađenih predložaka s objektom za uvoz jednim klikom. Sve što možete dobiti bez znanja o kodiranju. Koristite drugačiju demo verziju kakvu nađete iz službene instalacije.

Štoviše, tema koristi Visual Composer kao graditelja stranica. Plus uključuje popularni dodatak Slider Revolution za podizanje sustava. Uz to, tema podržava WPML za prijevod i stilove Google fontova za tipografiju. Nadalje, trgovine i svaka razmjena novca vezana uz novac obavlja se putem WooCommerce modula. Koristeći raznolik dizajn teme, dobit ćete priliku igrati sa šest različitih zaglavlja, bez ikakvih bočnih traka i 30+ unutarnjih stranica. Marketing Pro je nevjerojatan za pridružene trgovce koji žele započeti s različitim nišama.

7. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ultra je jedna od najpopularnijih višenamjenskih tema na terenu koju je stvorio Themify. Ova tema ima 60 unaprijed dizajniranih izgleda. Ova sjajna tema nudi vam ugrađeni alat za izradu drag & drop. Pomoću desetaka ugrađenih dizajna, izgleda i predložaka web stranicu možete učiniti dinamičnijom. Za pridružene trgovce koji žele pokrenuti blog ova bi tema mogla biti najbolja opcija za njih.

Korištenjem Ultra dobit ćete čitav niz fenomenalnih značajki poput pomicanja paralaksom, animacija, brojača, klizača, Google karata i mnogih drugih. Omogućuje vam prilagođavanje vaše web stranice na različite načine. Logotip, boje, pozadinu itd. Možete promijeniti na ploči s opcijama koje se jednostavno koriste. Ugrađeni graditelj stranica omogućuje vam i stvaranje lijepih izgleda stranica kad god to zatrebate.

8. Rehub (Usporedba cijena)

Rehubova usporedba cijena i tema afilijacijskog marketinga

Info & DownloadView Demo

Rehub je vrhunska tema sa mnoštvom funkcija za afilijacijske marketinške tvrtke. U Rehubu postoji puno opcija poput povezane značajke zaslona proizvoda, dodavanje recenzija, usporedbi, izlaganje proizvoda i još mnogo toga na vašu web stranicu. Ako povezujete druge proizvode ili prodajete svoje proizvode, to bi bile najbolje mogućnosti za vas. Prenosom ove fantastične teme možete imati potpunu podršku dva vodeća moćna dodatka nazvana WooCommerce i Easy Digital Downloads.

Dobivate i neke ugrađene partnerske dodatke, jedan je za izradu usporednih tablica, a drugi za upravljanje izlaznim partnerskim vezama. Funkcionalnost drugog dodatka je pratiti klikove koje vaše veze dobivaju i sve što možete upravljati s jedne nadzorne ploče.

Prilagodba teme je sjajna jer ćete dobiti puno fleksibilnosti u konfiguriranju teme u različitim formatima. Sadrži različite sustave izgleda, oblik internetske trgovine ili oblik izgleda časopisa.

Jednom riječju, pomoću ove teme dobit ćete potpuno moderan dizajn s puno značajki povezanih sa suradnicima.

9. SteadyIncome

SteadyIncome WordPress tema

SteadyIncome dizajniran je i izgrađen posebno za partnerske programe WordPressa. Tema je proizvoda tima MyThemeShop koji pokazuje da bi bio odličan proizvod. Jedan od najvažnijih aspekata teme je njezino brzo učitavanje, što u konačnici rezultira višim stopama konverzije i poboljšanim rangiranjem na tražilicama.

Štoviše, koristeći SteadyIncome, dobit ćete skup značajki koje će vam olakšati da zarađujete putem interneta putem pridruženih programa. Na primjer, možete dobiti alat za izradu popisa e-pošte, istaknute prikaze proizvoda, ikone društvenih medija s mobilnim odazivom. Izgled početne stranice možete odabrati prema vašim potrebama pomoću sustava za detaljne postavke. Kada kupite bilo koji od proizvoda nakon što se pridružite klubu SteadyIncome, imali biste više pristupa više proizvoda niske cijene.

10. MoneyFlow

MoneyFlow WordPress tema

MoneyFlow je moderna i profesionalna tema bloga koja se može koristiti za affiliate marketing. Ova tema nudi kolekciju naprednih značajki sa sigurnim mogućnostima unovčavanja. Ova je tema također proizvod MyThemeShopa koji nudi skup izgleda za izbor. Čist, jednostavan i jednostavan dizajn dizajna i značajki mogu vam pomoći da poboljšate profitabilnost vašeg podružničkog poduhvata.

Ako ste pridruženi trgovac i bloganje je vaš glavni izvor prihoda, MoneyFlow je savršen način unovčavanja. Stvorena je za web stranice s puno sadržaja koji se često spominju. Ako pregledate demo verziju teme, shvatit ćete značajke i funkcionalnosti koje može ponuditi. Jedna od najznačajnijih osobina teme je njezina integracija s WooCommerce-om koji vam omogućuje dodavanje cjelokupne podružnice u svoju web stranicu. Možete dodati prilagodljive obrasce za prijavu putem e-pošte, ocjene zvjezdica za recenzije proizvoda i mega izbornik za poboljšanu navigaciju. Štoviše, tema je i SEO prijateljski koji će vam pomoći da rangirate svoju stranicu na tražilici.

11. Electro

Tema trgovine elektronike WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Jeste li pridruženi član neke od poznatih web lokacija za e-trgovinu poput Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart, itd.? Želite li da vaša web lokacija podružnice ima istu masovnu privlačnost kao i web stranice na koje ste pridruženi? Dobrodošli u Electro, trgovinu elektronike WooCommerce temu.

Programeri tvrtke Electro izgradili su ovu temu posebno za podružnice i vlasnike prodavaonica koji traže do Amazona, Walmart-a, Aliexpressa i drugih takvih web stranica. Tema uključuje koristan vertikalni i vodoravni mega-meni, vrtiću proizvoda, popise kategorija, stilove pojedinačnih proizvoda, pribor i ostale značajke daje ovoj temi masovnu privlačnost.

Electro se također integrira s više dobavljačima kao što su Dokan ili WC dobavljači, tako da možete postaviti i višestruku prodavaonicu. Electro je također u potpunosti kompatibilan s programom za izradu stranica Visual Composer, klizačem Slider Revolution premium, WordPressom, YITH WooCommerce listom želja i YITH WooCompare dodatkom za usporedbu cijena..

12. Pametni pasivni prihod pro (geneza dijete tema)

Pametni pasivni dohodak pro - geneza tema djeteta

Info & DownloadView Demo

I zadnja tema koja se dodaje na popis je dječja tema Geneze. Iako je Postanak sjajan sam po sebi, s djetetom se poboljšava samo. I što je bolje za pridruženog trgovca, nego tema koju je dizajnirao kolega?

Smart Passive Income Pro kreirao je i dizajnirao Pat Flynn – pomoćni marketinški pomoćnik. Ovaj paket uključuje okvir Genesis, zajedno s Pat-ovom vlastitom dizajniranom dječjom temom, kako bi vam pomogao da stvorite bolju web lokaciju podružnice za marketing. Odvažan dizajn i stvaranje područja sadržaja čine sjajan početak za vaš blog ili web mjesto za marketing. Prenesite vam vlastiti logotip, odaberite upečatljive boje marke koje će se istaknuti, pa čak i dodajte WooCommerce trgovinu.

Završne riječi o najboljim WordPress temama Affiliate Marketing

Affiliate marketing jedan je od istaknutih načina zarađivanja novca na mreži. Ali ako želite biti uspješan zastupnik marketinga, trebate koristiti prave alate na pravom mjestu. Visokokvalitetna WordPress tema jedan je od osnovnih alata za uspostavu kvalitetne podružnice. Ove gore najučinkovitije teme koje su gore spomenute mogu biti odlična opcija za pokretanje partnerskog putovanja u cjelini.

Na tržištu postoji puno partnerskih tema, a mogućnosti mogu biti zbunjujuće. Ovaj članak ima za cilj pružiti vam dobru ideju za odabir prave teme za sljedeći partnerski projekt. Stoga odaberite najpovoljniju temu WordPress-a za affiliate marketing u svoju svrhu. Zatim što prije pokrenite svoje marketinške planove.

Nadam se da vam je ovaj članak uvelike pomogao u odabiru prave teme za vaše web mjesto. Ako koristite bilo koju temu koja odgovara affiliate marketingu koji sam propustio na popisu, javite nam u odjeljku za komentare ispod!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map