12+ najboljih elemenata dodataka za WordPress 2020

Najbolji elementi dodavanja za izgradnju WordPress web lokacija

Još od svog predstavljanja 2016. godine, Elementor u potpunosti je preuzela WordPress industriju. Njegovih 1 milijun aktivnih korisnika govore sami za sebe. Ako niste upoznati s njom, dopustite da vam ukratko objasnimo.


Elementor je dodatak WordPress Page Builder koji korisnicima nudi jedinstveno iskustvo web dizajniranja. Svatko može samo povući i ispustiti cool elemente i stvoriti zadivljujuću web stranicu u samo nekoliko minuta. Više nije potrebno znanje kodiranja!

Osim toga, Elementor Page Builder pruža gotove predloške za korisnike da se odmah prijave na web stranicu i započnu s radom. Daje vam slobodu da personalizirate sve značajke svojim mogućnostima stiliziranja. Stoga možete pokazati svoju kreativnost i smisliti svoje jedinstvene ideje.

Zahvaljujući Elementoru, ne morate više brinuti o zapošljavanju programera jer to možete sami, bez prethodnog iskustva ili znanja iz programiranja.

Zašto možda želite koristiti elemente Elementor Addons?

Nikada nije lako u potpunosti zadovoljiti sve zahtjeve. Dakle, unatoč Elementor koji nudi 80+ fantastičnih elemenata, vrlo je moguće da želite nešto još naprednije i jedinstveno. To je razlog zašto su treći proizvođači odlučili proširiti Elementor funkcionalnosti i razviti vlastite Elementor Addons.

Trenutno na tržištu postoje 131 dodaci Elementor. Dakle, definitivno imate na izbor mogućnosti i početi koristiti pravo proširenje za svoju web stranicu.

Ovi dodaci omogućavaju vam da poboljšate dizajn vaše web stranice sa zadivljujućim značajkama i izgledima. Osim toga, možete stvoriti posebnu vibraciju pomoću Elementor ekstenzija.

Na kraju ovog članka više nećete sumnjati gdje započeti s Elementarnim ekstenzijama. Budući da ćemo razgovarati o najboljim dodacima na koje trebate pogledati kako biste poboljšali vaše iskustvo izrade stranica s lakoćom.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Prije nego što potražite alternativno rješenje, svakako biste trebali dati priliku Elementor Pro. Unatoč besplatnoj verziji koja nudi 29 osnovnih elemenata, premium jedan će obogatiti brojeve čak i do velikog obima. Na primjer, nudi naprednije widgete poput postova, WooCommerce, obrazaca, društvenih medija i mnogih drugih.

Elementor Pro nudi fleksibilnost izrađivača tema kako bi vam pomogla da lako dizajnirate i svoje teme. Ova izvanredna značajka daje vam mogućnost izmjene zaglavlja, podnožja, WooCommercea, blogova i svih ostalih dinamičnih stranica koje nije moguće u osnovnoj verziji.

Štoviše, možete odmah napraviti odredišnu stranicu koristeći ogromnu kolekciju gotovih predložaka. Tada ga možete vrlo lako personalizirati po vlastitim željama. Povrh toga, ako se bavite kodiranjem, možete dodati čak i prilagođeni CSS sa same nadzorne ploče Elementor. Kao rezultat, u mogućnosti ste provjeriti sve promjene koje ste napravili u stvarnom vremenu.

Da biste uštedjeli svoje vrijeme, Elementor Pro dolazi sa značajkom “Global Widget”. Samo spremite predložak i moći ćete ga koristiti na bilo kojoj od svojih budućih stranica pomoću mogućnosti “povuci i ispusti”.

U osnovi, da biste iskoristili apsolutno najbolje od Elementor Page Builder-a, morate koristiti njegovu Premium verziju.

2. Plus Addons

Plus dodavanja za Elementor

Kad je riječ o dodacima Elementor, vjerovatno nećete naći onu s više opcija nego The Plus. Prepuno više od 8.000+ prilagodbi, to je sve u jednom proširenje za popularnog proizvođača web stranica.

Ovaj dodatak je jednostavan način za brzu izradu i prilagođavanje web lokacije s pogonom na Elementor. Plus Addons uključuje više od 300+ UI blokova koji stvarno ubrzavaju proces stvaranja. I stvarno su od svega. Brzo dodajte rešetke ikonskih okvira, tablice s cijenama, odjeljke s herojima, popise značajki, odjeljke karte, obrasce i još mnogo toga. Ovi su blokovi dizajnirani i oblikovani za vas tako da jednostavno možete dodavati svoj sadržaj. Ili nam ugrađene opcije za dodatno prilagođavanje boja, pozadina, ikona i više.

Znatiželjno što je još uključeno? 50+ jedinstvenih widgeta (tablice, karte, info okvir, odbrojavanje, naslovi, animirani tekst, flipbox, vremenska traka, paralaksa, Google mape, kartice itd.), Moćan graditelj popisa, SEO i spreman kod (koristite POT datoteku za prevesti) – i to je samo vrh ledenog brijega. Dodatak također uključuje vrhunsku podršku i čak možete kupiti produženu licencu ako ste programer koji želi koristiti Plus na svim web lokacijama vaših klijenata (a zašto ne biste?).

Kao bonus, tu je i Plus Addons Lite možete besplatno preuzeti sa WordPress.org. Zamislite to kao probu za premium verziju. S 20+ widgeta i 4 prilagođene vrste posta izvrstan je način testiranja Plus Addona prije nadogradnje.

3. Master Addons za Elementor

Majstor Addons za Elementor

Pomoću programa Master Addons za Elementor možete dizajnirati moderne nacrte za svoju web stranicu. Ovaj besplatni dodatak dodaje više od 30 novih blokova koje morate graditi. A ako želite još više, tu je i premium verzija s dodatnim blokovima,

Koristite animirane naslove Master Addonsa, oznake vijesti, galerije slika i blog da biste izradili vlastiti trendy web mjesto sa vijestima ili časopisima. Kombinirajte module modula za članove tima (uključujući klizač), trake i vremensku traku kako biste pokazali sposobnosti ili postignuća vašeg osoblja. Ili koristite pokazivače slike, žarišta, flip kutije, savjete za alat i kreativne veze da biste dizajnirali internetski portfelj za svoj rad. Tu su i blokovi za dvostruke naslove, kartice, info okvir, poziv na akciju, kreativni gumbi, dnevnik promjena, radno vrijeme, tablica sadržaja i tablice s cijenama.

Plus Master Addons dodaju prilagođene elemente obrasca za kompatibilne dodatke kao što su Kontaktni obrazac 7, Ninja obrasci, WP obrasci, Kaldera obrasci i weForms. A Master Addons dodaje i proširenja za čestice, animirani gradijent ili pozadine klizača za sekcije Elementor. Svi blokovi Master Addons dolaze sa prilagodljivim opcijama tako da možete dizajnirati web mjesto točno onako kako želite. A kao bonus programer uključuje čak 11 tema koje možete koristiti za oblikovanje web stranice!

4. Dinamični sadržaj za element

Dinamični sadržaj za Elementor

Uštedite vrijeme prilikom dizajniranja vaše web stranice s Elementor i pojednostavite svoj tijek rada s dinamičkim sadržajem. Kako? Dodatak dinamičnog sadržaja za Elementor uključuje 58 widgeta, 20 proširenja, postavke 4 stranice i još mnogo toga. Pomoću ovih novih značajki možete dodati ljepljivo zaglavlje, interaktivni alat za praćenje pokazivača, animirani tekst web stranice, korake obrasca (za Elementor Pro forme), ispis na pdf gumbe, pa čak i nove efekte pomicanja stranice (uključujući snap do odjeljka i pomicanje po inerciji). Ovo su sjajni načini za stvaranje interaktivne stranice koja pretvara. Ali to je samo mali dio onoga što dinamički sadržaj za Elementor može učiniti!

Postoje brojne nove mogućnosti dizajna (poput paralaksa, nagiba i prilagodljivih transformacija), SVG oblici, brzi sustav predložaka za prilagođene vrste posta (kreiranje i pohranjivanje vlastitih predložaka), integracija s ACF (plus prilagođene opcije za polja, ACF galerije i klizači, polja repetitora, karte i odnosi), kopiranje i lijepljenje na više stranica, dinamična vidljivost i još mnogo toga. Ali postoje još VIŠE widgeta u radovima! Devojci teško rade na integraciji PayPal-a, potpisu obrasca, izborniku off canvas i drugim jedinstvenim opcijama.

5. Bitni dodaci za Elementor

Bitni dodaci za Elementor

Ako govorite o dodacima treće strane nakon Elementor Pro, onda trebate provjeriti Bitni dodaci za Elementor prvi. Nedavno je postigla prekretnicu kao prvi Elementor Addon koji je dostigao 100K + aktivne instalacije. Osim toga, Essential Addons ima i najveći broj aktivnih korisnika među svim proširenjima trećih strana na tržištu..

Essential Addons nude i besplatnu i premium verziju koju možete s lakoćom oblikovati atraktivne web stranice. Od besplatne verzije moći ćete koristiti 30+ izvanrednih elemenata kao što su Oblici stilova, Pošta, Društveni mediji i mnogi drugi. Ispunjava sve osnovne potrebe korisnika tako da možete povući nevjerojatno web mjesto.

Osim toga, Essential Addons for Elementor vrlo je lagan i ne usporava web mjesto zbog njegove ‘Modularne kontrole’ mogućnosti da u bilo kojem trenutku omogući ili onemogući bilo koje elemente.

Da biste se snašli na naprednijim i izvanrednim značajkama, možete isprobati i Essential Addons Pro. Sjajna stvar je što ćete ovim dodatkom dobiti pristup ukupnim 59+ fantastičnim elementima. Moći ćete pokazati svoju kreativnost i učiniti da vaše web mjesto padne kroz čeljusti pomoću vrhunskih widgeta poput Off-Canvas, Lightbox & Modal, naprednih widgeta za poštu i galeriju, Parallax efekata, Style Stylesa i mnogih drugih.

Štoviše, Premium verzija Essential Addons nudi 100+ spremnih blokova. Možete lako uvesti ove predloške na svoje stranice i u trenu početi prilagođavati i postići željeni rezultat.

6. Crocoblock – JetPlugins Elementor Extension

Crocoblock Elementor Extension

Crocoblock sadrži sve JetPlugins kao paket i nudi sjajnu kolekciju gotovih predložaka. Osim toga, Crocoblock paket omogućava dodavanje vrhunskih dizajna na vašu web stranicu. Svoje elemente možete prilagoditi elementima kao što su Pošta, WooCommerce, Popup i još mnogo toga.

No, s obzirom da Crocoblock uključuje JetWidgets kao odvojene dodatke, prvo biste ga trebali isprobati na localhostu. Što više dodataka koristite veće su šanse za sukobe – zato budite sigurni da provjerite prije instaliranja na vašu web lokaciju uživo.

7. JetElements Addon za Elementor

JetElements Addon za Elementor

JetElements je premium dodatak koji dolazi s 40+ fantastičnih elemenata. Pruža vam fleksibilnost za jednostavno korištenje svih elemenata s opcijama prilagodbe na vašem web mjestu.

Možete dizajnirati nevjerojatne izgled blogova i slika koristeći visokokvalitetne elemente posta i galerije. Osim toga, JetElements nudi lijepu kolekciju gotovih predložaka. Možete ih odmah koristiti na svojim web lokacijama kako biste dobili vrhunski izgled na svojoj web lokaciji.

8. Krajnji dodaci za Elementor

Krajnji dodaci za Elementor

Ultimate Addons for Elementor još je jedno vrlo ocijenjeno proširenje Elementor koje ne smijete propustiti. Pruža 21+ widgeta koji sadrže napredne i jedinstvene značajke.

Možete koristiti njegovu modularnu kontrolu da biste brzo održavali web mjesto. Povrh svega toga, Ultimate Addons nudi WooCommerce & Post widgete za lijepo prikazivanje svih vaših proizvoda / sadržaja na vašoj web stranici.

Unatoč impresivnim widgetima, količina widgeta koje Ultimate Addons nudi prilično je ograničena. Budući da nema besplatnu verziju koju biste mogli isprobati, morate kupiti premium verziju da biste stekli živo iskustvo.

9. JetBlocks Addon za Elementor

JetBlocks Addon za Elementor

JetBlocks je vrlo uzak i specifičan. Ovaj paket uključuje elemente koji će vam pomoći u stvaranju prekrasnih zaglavlja i podnožja.

Možete se pitati što je potrebno za namjenski dodatak koji sadrži elemente za uljepšavanje zaglavlja i podnožja? Pa, potreba proizlazi iz činjenice da svaka Poslovna web stranica služi vrlo specifičnim kupcima i pripada određenim tržištima niša.

Ali opet, kao posao, zabrinuti zbog vaše internetske prisutnosti, trebali biste se zapitati ovo pitanje, trebam li kupiti dodatak koji ima vrlo usku uporabljivost ili kupim dodatak koji kombinira različite vrste elemenata i tako mi daje fleksibilnost da ga koristim za različite svrhe koje se sada mogu činiti beznačajne?

10. Paket elemenata

Paket elemenata za Elementor

Info & DownloadView Demo

Elementor Pack je još jedna cool biblioteka za dodatke za Elementor, u paketu ima dovoljno elemenata za izgradnju nevjerojatnih vrhunskih elemenata. Ima prekrasnu kolekciju i vrhunskih i najčešće korištenih widgeta za izradu web stranica. Iako zbirka elemenata ovom dodatku pruža popriličnu prednost, njegova je slaba strana to što nema Slobodnu verziju.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack sadrži gomilu kreativnih elemenata. U ovom je paketu ukupno 42 elementa što je vrlo umjereno u odnosu na ono što drugi paketi nude. Međutim, paket PowerPack for Elementor također nema besplatnu verziju što bi moglo biti veliki pad ako tražite besplatne opcije.

12. JetTricks Addon za Elementor

JetTricks Addon za Elementor

Naziv JetTricks daje poštene nagovještaje što ovaj paket uključuje. JetTricks je dobio neke elemente koji su privlačni za oči i koji će se svidjeti vašim čitateljima.

Evo što biste se trebali zapitati, mogu li samo animacije povećati vaš promet? Ako da, onda ste zainteresirani kupiti dodatak koji uključuje samo takve elemente ili potražiti one koji su svestrani i sadrže elemente za svaku vašu potrebu? Ako vam je animacija važnija, onda se možete odlučiti za ovaj dodatak. Međutim, ona također nema besplatnu verziju.

13. Kompleti besplatnih predložaka Envato Elements

Elementi Envato Free Set

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Elementi Envato uključuje nekoliko setova predložaka. Template Kit je zbirka prekrasnih predložaka posebno dizajniranih kako bi vam pomogli stvoriti web mjesto za određenu industriju niša, uz pomoć alata za izradu stranica, što je u ovom slučaju Elementor.

Iako ovaj dodatak još nema posvećene elemente za Gutenberg, tim iza ovog dodatka radi na tome.

14. Widgeti sve u jednom za Elementor

Sve u jednom widgetu za Elementor

Info & DownloadView Demo

Sve u jednom widgetu pomaže vam da dodate mrežu proširivanja, žarišnu točku slika s alatom, preklopni okvir, klizač kartice, prije i poslije, iHover, vremensku traku, plutajući blok itd. U elementu Elementor Page Builder. Ukupno, u paketu je osam elemenata. Tim koji radi iza ovog dodatka nada se da će im u budućnosti dodati još widgeta u ovaj paket. Nažalost, ne postoji besplatna verzija ovog dodatka.

Završavanje najboljih elemenata dodataka

Dakle, jeste li odlučili koji dodatak ćete koristiti za svoj sljedeći projekt? Ne osjećate se loše ako ste i dalje zbunjeni izabrati koga. Naravno, posvećeni ste svom radu i zato čitate ovaj blog, a sve u cilju pronalaska idealnog dodatka Elementor za vaše potrebe. Ali zapamtite da postoji nekoliko sjajnih dodataka za Elementor. Dakle, koga treba odabrati?

Evo kratkog trika za vas. U današnjem svijetu sve je orijentirano na potrošača. To vrijedi i za WordPress dodatke. Svaki kupac ima mogućnost objavljivanja recenzije i ocjene. Ako dodatak Elementor nije sjajan, pregledi i ocjene govorit će sami za sebe. S druge strane, broj aktivnih korisnika također pokazuje vjerodostojnost proizvoda. U tom slučaju, Bitni dodaci za Elementor je vrh ljestvice.

Međutim, to je samo jedno stajalište. Podijelite s nama iz koje će druge perspektive Elementor Addons odmjeriti jedan drugoga prije kupnje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me