12+ najboljih dodataka za posao na WordPressu za 2020. godinu

10 najboljih dodataka za WordPress Job Board

Ako želite dodati ploču za posao na svoju web stranicu WordPress ili stvoriti vlastitu web lokaciju za posao, morat ćete koristiti učinkovit WordPress dodatak za ploču za posao. Međutim, s mnogim mogućnostima izbora, može biti teško znati koji bi dodatak bio najprikladniji za vašu web stranicu.


U ovom ćemo članku pogledati najbolje dodatke za WordPress ploču za posao koji su trenutno dostupni 2020. Iako su svi navedeni dodaci dobre opcije, prilikom odabira dodatka svoju odluku uvijek trebate temeljiti na potrebama vlastite web stranice, a ne na savjetima drugih. , Da bismo vam pomogli da pronađete najbolji dodatak za WordPress ploču za posao, razmotrit ćemo neke značajke i funkcionalnosti svake opcije kako biste pronašli najbolje prikladno za svoj projekt.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Info & DownloadView Demo

WP Job Manager iz Automattic je odličan dodatak za freemium posao board. Za one koji prvi put dodaju ploču za posao na svoje web mjesto za WordPress ili za one koji ne traže dodatak s naprednim značajkama, besplatni jezgrani modul koji nudi WP Job Manager jednostavno treba zadovoljiti vaše potrebe. Međutim, ako tražite dodatnu funkcionalnost, za podršku besplatnom modulu jezgre možete kupiti premium dodatke.

WP Job Manager temelji se na kratkom kodu, može raditi s bilo kojom temom i vrlo je jednostavan za postavljanje i pokretanje (samo pogledajte naš cjeloviti Vodič za WP Job Manager). Možete navesti poslove koji prikazuju podatke o tvrtki, datume isteka i još mnogo toga. Izradite obrazac za prijavu posla, gdje poslodavci mogu sami popisati posao i pregledati popis prije nego što je i on dostupan. Ili koristite nadzornu ploču poslodavca gdje prijavljeni korisnici mogu upravljati vlastitim popisima poslova.

Popularni dodaci uključuju Prijave, gdje možete dodati prijavnice na radna mjesta. I WC plaćeni popisi, omogućujući vam unovčavanje web lokacije. Kao što vidite, WP Job Manager svestran je dodatak koji udovoljava različitim potrebama širom svijeta.

2. Prijavite se putem interneta

Primijenite internetski dodatak

Apply Online je besplatan i učinkovit dodatak za ploču poslova WordPress. Brz za postavljanje i jednostavan za upotrebu, Apply Online je samo rješenje za vas ako želite dodati stranicu poslova na svoju WordPress web stranicu. Ovaj se dodatak može koristiti i za dodavanje oglasne ploče ili stranice za registraciju za tečaj ili nastavu. Nakon objavljivanja možete odmah početi primati prijave za posao ili registraciju sa svoje web stranice.

Primjenjivo internetsko intuitivno sučelje omogućuje vam dodavanje, kategorizaciju i upravljanje oglasima za posao s vaše WordPress nadzorne ploče. Nakon toga u oglase možete dodati opise i druge značajke u vezi s poslom, a zatim primiti e-poruku nakon primitka prijave.

Vrlo fleksibilan i jednostavan dodatak, Apply Online odlična je opcija ako tražite besplatan dodatak za ploču za posao koji djeluje izravno izvan okvira.

3. Jednostavno radno vijeće

Jednostavno radno vijeće

Jednostavno Job Board je lagani dodatak koji se besplatno može preuzeti iz WordPress spremišta. Ovaj WordPress dodatak prilagođen korisnicima omogućit će vam brzo dodavanje ploče za posao na vaše web mjesto ili blog.

Dodajte više popisa poslova i prikažite ih s prijavnim obrascima na bilo kojoj stranici vaše web stranice pomoću jednostavnih kratkih kodova. Mogu se kupiti i dodaci koji će vam pomoći da nadogradite funkcionalnost dodataka ako je potrebno. Jednostavno Job Board je učinkovit dodatak niskog ključa koji se može proširiti s rastom web stranice i izvrstan je izbor za one s proračunom.

4. Poslovi i stručnjaci iz WPMU DEV

wpmu Dev Jobs and Experts Dodatak

Info & DownloadView Demo

Poslovi i stručnjaci iz WPMU DEV-a smatraju se najboljim WordPress dodacima na ploči za posao. Ovaj napredni napredni dodatak omogućit će vam da napravite ploču za posao na svojoj web lokaciji kako bi zadovoljili vaše precizne specifikacije. Izvorno kreiran od WPMU DEV za upotrebu na vlastitoj web stranici, ovaj dodatak ima cilj uskladiti zaposlenike s poslodavcima, s tim da će vlasnici web mjesta moći pristupiti više od ruke.

Poslovi se mogu objaviti na prednjem kraju vaše WordPress web stranice. Možete opisati svoj položaj, podijeliti svoj proračun, priložiti potrebne datoteke i još mnogo toga. Profili se mogu kreirati i na prednjem kraju. Ovdje ljudi imaju mogućnost dodavanja gravatara, bioloških, društvenih veza, kontakt podataka i primjera rada. Privatni sustav za razmjenu poruka tada omogućava povezivanje profesionalaca i poslodavaca.

Ovaj dodatak bogat značajkama omogućit će vam kreiranje moderne i uspješne stranice odbora za posao na svojoj web stranici ili potpuno opremljenu web stranicu za zapošljavanje s WordPressom. Vrijedno je provjeriti, Poslove i stručnjake možete kupiti kao dio članstva u WPMU DEV.

5. WP Job Board

WP Job Board

Pokretanje odbora unutar WordPress-a nikad nije bilo lakše zahvaljujući WP Job Board-u. Još jedan premium dodatak, WP Job Board idealno je rješenje za agencije za zapošljavanje, poduzetnike, web programere i blogere..

Upotrebljiv za bilo koju WordPress temu, WP Job Board ima uređivač povuci i ispusti koji će vam pomoći da brzo i lako postavite svoju ploču za posao. Besplatni dodaci omogućeni su s ovim dodatkom za povećanje funkcionalnosti, a može se integrirati s uslugama trećih strana poput Paypal-a i Stripe-a kako bi se unovčila vaša web lokacija..

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

JS Jobs je još jedan WordPress dodatak koji će vam omogućiti stvaranje kompletnog mjesta za posao. Stvorite mjesto za članstvo koje će omogućiti zaposlenima i poslodavcima da preuzmu odgovornost za svoje prijave i unose. Korisnici se mogu registrirati i prijaviti za pristup vašem sadržaju ili se prijaviti putem Facebooka ili LinkedIna. Važno je što JS Jobs Pro podržava Paypal integraciju, omogućavajući vam naplatu popisa poslova ili članstva.

7. JobSearch WP ploča poslova

JobSearch WP ploča poslova

Info & DownloadView Demo

Za one koji žele izgraditi stranicu profesionalnog odbora za posao, dodatak JobSearch WP Job Board odličan je izbor. Prekinuti s vrhunskim značajkama za prijavu na društvene mreže, obavijesti putem e-pošte, prilagođene pakete, favorite, upravitelja životopisa, nova upozorenja o poslu, prilagođena polja (za poslodavce), sigurnu prijavu i još mnogo toga, vrh je linije opcija za pokretanje vlastite stranice poslova.

Jednostavno instalirajte dodatak i započnite koristiti postavke dodatka za vaše web mjesto. Želite stvoriti prilagođenu stranicu ploče za posao? Isprobajte dodatak JobSearch WPBakery za izradu stranica – koji objedinjuje najbolje od oba svijeta JobSearch karakteristika i jednostavnu izradu i povlačenje stranica.

8. Upravitelj odbora poslova

Voditelj odbora poslova

Job Board Manager je još jedna besplatna opcija za brzo i jednostavno kreiranje vlastitog radnog mjesta. Ovaj dodatak uključuje jednostavne opcije i kratke kodove za umetanje arhiva vašeg posla, dodavanje obrasca za prijavu, podatke o korisničkom računu i još mnogo toga. Dodatak je SEO spreman i gradi se s važećim kodom, kukama i radnjama, tako da programeri mogu proširiti dodatak po potrebi.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Izgradite vlastiti posao lova na glave s premium WP Job Hunter dodatkom. Pomoću WP Job Hunter možete se povezati s glavnim portalima za posao kao što su CareerJet, SimplyHired i još mnogo toga, a oni čine provizije u slučaju prijave posjetitelja web mjesta. Za početak jednostavno instalirajte dodatak.

Jednostavne opcije poput widgeta za posao ploča, integrirani Facebook i G + poput / dijeljenje, prilagođeno polje za pretraživanje, atomiziranje pametnih oznaka, ugrađena statistika posjetitelja i super jednostavno postavljanje čine ovaj dodatak izvrsnim dodatkom na bilo kojem mjestu rada.

10. Job Board od BestWebSoft

Posao odbora BestWebSoft

Job Board by BestWebSoft osnovni je, ali koristan dodatak za posao. Iako značajke nisu opsežne, ovaj dodatak čini ono što piše na kašiku dok istovremeno pruža dobro korisničko iskustvo posjetiteljima vaše web lokacije.

Dodatak Job Board također vam omogućuje stvaranje stranica za popis poslova i primanje aplikacija. Dodajte neograničene poslove, upotrijebite kratke kodove za umetanje registracijskog obrasca ili ploče poslova, prilagodite lokaciju, omogućite vrste zaposlenja (samostalno, puno radno vrijeme, skraćeno radno vrijeme, tempom itd.), Odaberite valute i još mnogo toga.

11. Tablica postova Pro

Tablica postova Pro

Info & DownloadView Demo

Sa Post Table Pro možete napraviti više od tablice, uključujući stranicu sa popisima poslova. Dodatak uključuje sve važne funkcije koje su vam potrebne kao što su popis, pretraživanje, napredna vrsta sortiranja i filtriranje. Jednostavno odaberite svoju prilagođenu vrstu posta za upotrebu u tablici i započnite s radom prilagođavajući svoje mogućnosti. Osim toga kompatibilan je s popularnim dodacima obrasca, poput Kontaktnog obrasca 7 i Gravity Forms, tako da možete prihvaćati prijave za posao izravno na svojoj web lokaciji.

12. Otvaranje radnih mjesta WP-a

Otvaranje WP poslova

Postavljanje stranice s popisom poslova, brzo i jednostavno, uz WP otvorene poslove. Ovaj neposredni dodatak uključuje podršku za neograničene specifikacije posla, popis datuma isteka, widget za nedavne poslove, Ajax pretraživanje i filtere, prilagođene obavijesti putem e-pošte i nudi prikaz rešetke ili popisa. Uz to uključuje obrazac za prijavu i korisničku ulogu HR-a za jednostavno upravljanje poslom.

13. Voditelj poslova i karijera

Voditelj poslova i karijera

Dodatak Job Manager & Career dizajniran je za pomoć pri popisu poslova i upravljanju aplikacijama izravno s vaše WordPress nadzorne ploče. Dodatak izvrsno funkcionira s većinom tema i nasljeđuje boje, obrube i stilove teme. Osim toga, uključuje opcije poput kratkih kodova jednostavnih za upotrebu, pretraživanja posla, obrasca zahtjeva, nastavka preuzimanja, dodavanja istaknutih poslova sa značkama, vidljivosti posla na temelju statusa, sigurnosne kopije podataka i još mnogo toga.

Završne misli o dodacima za Job Board

Ako želite stvoriti cijelu web stranicu koja će se temeljiti na poslovima oglašavanja i podudaranja kandidata s potencijalnim poslodavcima, onda bi moglo biti bolje da se odlučite za temu odbora za posao..

Jobify je popularna tema WordPress odbora za posao koja je dostupna od strane Themeforest. S mnoštvom dostupnih predložaka i svim potrebnim alatima za ploču za posao, Jobify WordPress tema je izvrsna opcija ako želite brzo i učinkovito pokrenuti i pokrenuti svoje web mjesto..

Koje ćete dodatke za WordPress ploču za posao odabrati da biste vam pomogli u stvaranju stranice ili web stranice ploče za posao? Molimo, podijelite svoje misli s nama u komentarima ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me