10 novih dodataka za početnike i druge iskusne korisnike WordPressa

Ova zbirka sadrži 10 novih dodataka koji su zapaženi i za one blogere početnike i iskusne WordPress korisnike. Iako će novi blogeri moći poboljšati svoju web stranicu instaliranjem nekih od tih besplatnih dodataka, čak bi iskusni WordPress korisnici ovdje trebali biti u mogućnosti pronaći jedan ili dva nova dodatka koje mogu koristiti za nadogradnju svog bloga.


Među ovom zbirkom naći ćete dodatke za uzimanje bilješki koji će vam pomoći da pratite teme o kojima planirate blogati, dodatke za društvene mreže za poticanje čitatelja da dijele vaš sadržaj, alate za marketing e-pošte za upravljanje i proširenje popisa pretplatnika i nekoliko drugih alate koji posjetiteljima olakšavaju pronalaženje i čitanje više vaših sjajnih sadržaja.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Izdavač OneNote za WordPress

Dodaci za Bloggere OneNote

Svakom blogeru treba dobra aplikacija za uzimanje bilješki. Nikad se ne zna kada će doći do inspiracije za novu temu posta, stoga je postojanje mjesta za brzo spremanje tih ideja ključna značajka svakog blogerovog alata.

Microsoft OneNote je aplikacija na kojoj se koristi preko platforme i omogućuje besplatna upotreba. Omogućuje vam kasnije snimanje s interneta radi izvanmrežnog pristupa, primanje korisnih veza putem e-pošte i spremanje fotografija snimljenih fotoaparatom vašeg telefona u vašu virtualnu bilježnicu..

Najbolje od svega je za WordPress korisnike da je sada dostupan službeni dodatak. Ovaj dodatak dodaje objavu s gumba OneNote u uređivač WordPressa, omogućavajući vam brzo pretraživanje bilješki i umetanje spremljenog sadržaja u post. To vam daje mogućnost pisanja obrisa vaših postova u OneNote-u, ​​prije nego što ih uvezete u svoj WordPress blog za dovršetak.

Bolje kliknite za Tweet

Kliknite za Tweet Dodatak

Volite ih ili mrzite, oni klikovi na tweet citata zasigurno postaju sve popularniji. Iako mogu biti pomalo iritantni ako citat koji se može tweetirati nije nadahnjujući, ako se pravilno koristi, oni mogu biti izvrstan način za poticanje više društvenih udjela na vašem blogu i nadamo se da će privući više posjetitelja na vaše web mjesto.

Ovaj novoizbavljeni dodatak pokupio je tamo gdje je dodatak Click to Tweet iz Todaymade-a nestao i uključuje poboljšano brojanje znakova i spremnost na prijevod..

ChimpMate: WordPress MailChimp pomoćnik

ChimpMate WordPress dodatak

Jedan od najvažnijih zadataka koji možete obaviti je pokretanje popisa pretplatnika na vaš blog. Budući da MailChimp nudi besplatne račune za sve one koji imaju manje od 2.000 pretplatnika, besplatni ChimpMate dodatak je dobar izbor za nove blogere koji tek kreću na svoje putovanje..

Ovaj besplatni dodatak uključuje dobar izbor različitih obrazaca za prijavu putem e-pošte koji će vam pomoći da povećate svoju listu pretplatnika. Korisničko sučelje možda je malo nespretno, ali nema mnogo besplatnih dodataka koji vam omogućavaju da u jednom paketu napravite forme za lightbox, klizač i widgete.

Napomena: Widget bočne trake prilagođenog sadržaja

Bilješka Prilagođeni dodatak widgeta

Note je jednostavan, ali učinkovit dodatak koji vam omogućuje da unesete niz različitih vrsta sadržaja u područje bočne trake bloga. Nakon što aktivirate dodatak, možete dodati novi widget na područje bočne trake, a zatim početi dodavati sadržaj, sve putem alata WordPress Live Customizer..

Nakon toga dobivate live pretpregled dok dodajete sadržaj prilagođenog widgeta. Napomena je izvorno stvorena za dodatak Conductor, koji smo pregledali prije nekog vremena. Međutim, trebao bi raditi s bilo kojom temom WordPressa.

Postmatski: Postovi i komentari putem e-pošte

Postmatični post s dodatkom e-pošte

Ako želite povećati angažman korisnika na svom blogu, tada će vam besplatni Postmatični dodatak biti u mogućnosti pomoći. Ovim dodatkom instaliranim na vašoj web stranici čitatelji se mogu prijaviti na automatsko slanje novih postova umjesto da moraju stalno provjeravati vaš blog za novi sadržaj.

Da bi potaknuli raspravu o svom sadržaju, vaši pretplatnici tada mogu ostaviti komentar jednostavnim odgovaranjem na novu poštu e-pošte. Time se uklanjaju mnoge prepreke koje bi u suprotnom čitatelju mogle onemogućiti da ostave komentar, poput popunjavanja obrasca ili stvaranja računa. Postmatic koristi MailChimp i Rackspace za obradu korespondencije putem e-pošte osiguravajući da su u mogućnosti pružiti robusnu uslugu.

Popslide: Prilagođeni Windows sadržaj s potiskom

Popslide dodatak za dodatak sadržaja

Ako ne želite davati skočne prozore svojim posjetiteljima, ali ipak želite pristup nekim rezultatima koje mogu proizvesti, novi i besplatni dodatak Popslide mogao bi biti dobar kompromis.

Umjesto pucanja prozora koji se pojavljuju kod posjetitelja, Popslide će prikazati malo manje dosadni klizni prozor. Za razliku od ChimpMate dodatka koji je predstavljen ranije, ova opcija vas ne ograničava na prikazivanje obrazaca za prijavu samo putem e-pošte..

Umjesto toga, preko Popslide sučelja možete dodati bilo koji prilagođeni sadržaj u područje klizanja, i to sve putem WYSIWYG uređivača. Dobivate i dobru kontrolu nad načinom na koji slide-in područje izgleda i funkcionira, a trenutno možete besplatno nadograditi na pro verziju, u zamjenu za dijeljenje veze do stranice na Facebooku.

Automatski istaknuta slika iz naslova

Automatski istaknuta slika

Gotovo svi postovi na blogu mogu se poboljšati dobrom predstavljenom slikom. Međutim, ako nastavite zaboraviti dodati ove slike u postove na blogu, mogla bi vas zanimati besplatna automatska istaknuta slika iz dodatka za naslov..

Ovaj dodatak može generirati prilagođenu predstavljenu sliku za svaki post na vašoj web lokaciji, ako je zaboravite dodati sami. Dodatak koristi naslov posta, a zatim primjenjuje taj tekst na jednu od uključenih sedam slika. Tu su i tri slova za odabir.

Ili ćete toliko voljeti ove automatski generirane istaknute slike da više nikad nećete morati brinuti o dodavanju vlastitih; ili će prijetnja njihovom upotrebom prisiliti da počnete učitati prikladnije sličice na svoj blog.

TimeSpan: Vrijeme je za čitanje dodatka

TimeSpan Vrijeme za čitanje dodatka

Ako želite obavijestiti svoje čitatelje o tome kakvu će vremensku investiciju trebati da bi doveli do kraja svojih postova na blogu, tada je besplatni TimeSpan dodatak napravljen samo za vas.

Jednom objavljen na vašoj web stranici, nedavno objavljeni dodatak dodat će vrijeme za čitanje informacija na početku svih vaših postova. Dok dodatak koristi provjereni prosjek od 250 riječi u minuti, Sjeverni Amerikanac možete nadjačati vlastitu vrijednost.

WP Couch Mode: Način čitanja bez distrakcije

Dodatak za čitanje bez ometanja

Ako objavljujete sadržaj dugog obrasca, jedan od glavnih prioriteta bi trebao biti posjetiteljima čitanje tih postova bez ometanja. Iako biste se mogli prebaciti na ultra-minimalističku WordPress temu, još jedan način uklanjanja ometanja je instalacija dodatka WP Couch Mode.

Ovaj besplatni dodatak pruža čitateljima mogućnost da pregledavaju vaše postove u modu bez ometanja. Klikom na gumb načina čitanja otvara se post u novom skočnom prozoru bez ometanja. To posjetiteljima olakšava fokus na sadržaj koji pokušavaju progutati.

Automatsko učitavanje sljedećeg posta

Automatsko učitavanje sljedećeg posta

Konačno, ali ne najmanje bitno, tek objavljeni dodatak za automatsko učitavanje Next Post omogućuje vam dodavanje značajki na vaše web mjesto koje još nije viđeno na mnogim WordPress blogovima.

Kad je ovaj dodatak aktivan na vašoj web lokaciji, kad vaši čitatelji dođu do kraja posta, sljedeći se članak automatski učitava. To bi se, nadamo se, trebalo povećati broj postova koje svaki posjetitelj pregleda vaše web stranice, bez da zapravo zahtijeva od njih da ručno traže te članke.

Nažalost, ovaj dodatak ne radi sa svakom temom i može zahtijevati malo napora da se ispravno postavi. Međutim, ako odvojite vrijeme, možete dodati lijepu značajku na svoju web stranicu koja posjetiteljima olakšava čitanje više vašeg sadržaja.

Zaključak

Bez obzira jeste li novi bloger ili stari, nadamo se da ćete naći barem jedan novi dodatak koji možete koristiti na svojoj web stranici. Od povećanja popisa e-pošte do pomaganja čitateljima da pronađu više vašeg sjajnog sadržaja, ovdje bi trebalo pronaći ponešto.

Jeste li otkrili nove zanimljive WordPress dodatke u posljednje vrijeme? Što mislite, koje bi nove značajke trebalo da upotrebljavaju dodatak na svoju web lokaciju? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map