10+ najboljih WordPress dodataka za autore

Najbolji od WordPress dodataka za autore (besplatni i premijski)

Jedna uobičajena, ali često previdjena značajka na mnogim WordPress web stranicama je autorov biološki okvir. Obično se nalazi na kraju bloga, autorski okvir povećava dopadljivost, a time i vjerodostojnost i legitimnost vaše web stranice.


Vaši čitatelji mogu na prvi pogled saznati više o vama ili vašim autorima. Osim toga, možete povećati utjecaj na društvenim mrežama i pokazati društveni dokaz uključivanjem veza do računa u autorski okvir. A ovo su samo dva slučaja upotrebe.

Drugim riječima, autorov bio okvir, baš kao i okvir za komentare, još je jedan sjajan način privlačenja posjetitelja. Zato je žalosno što mnogi zanemaruju autorov okvir, čak i kada imamo mnogo dodataka za WordPress autorski okvir da posao bude izuzetno lak.

U današnjem postu objavljujemo besplatne i premium dodatke za autorske okvire za WordPress. Nadamo se da ćete pronaći savršeno rješenje za vaše specifične potrebe. Molimo, podijelite svoj omiljeni dodatak za WordPress autor u komentarima.

Bez daljnjeg divljanja, prepustimo se poslu.

Bez obzira jeste li odabrali besplatni ili premium autorski dodatak, dodaci koje ovdje možete pronaći posao. Vaš će se izbor, dakle, svoditi na vaše osobne preferencije i specifične potrebe. Također, ne zaboravite testirati svoj autorski okvir na mobilnim uređajima kako biste provjerili izgleda li sve sjajno i neometano.

Kako je rečeno, pogledajmo najbolje dodatke za WordPress autorski okvir.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Jednostavan autorski okvir

jednostavna autorska kutija

Prvo u redu je Simple Author Box, sjajan i jednostavan za upotrebu WordPress dodatak za autorski okvir tvrtke WebFactory Ltd. Dodatak dodaje responzivan autorski okvir na kraju vaših postova. Omogućuje vam prikaz imena autora, avatar, opis i profile na društvenim mrežama.

Možete u potpunosti prilagoditi stilove dodataka kako bi odgovarali vašoj temi za moderan i ujednačen izgled. Jednostavan autorski okvir automatski umeće autorski okvir u vaše postove. Alternativno, možete automatski dodati autorski okvir u datoteke predložaka. Podržava RTL i AMP.

2. Ultimate autorski okvir Lite

ultimate autorski okvir lite

Ultimate Author Box Lite fantastičan je dodatak koji vam omogućuje dodavanje više detalja o svojim autorima, bilo automatski, bilo pomoću kratkih kodova. Podržava postove, stranice i prilagođene vrste posta, nudeći vam širok izbor što se tiče prikaza autorskih okvira.

Za početak, imate pet lijepo dizajniranih predložaka. Za bolju kontrolu na raspolaganju imate neograničene prilagođene boje. Nadalje, možete prikazati autorske avatare s Facebooka, Twittera, Instagrama ili koristiti prilagođene slike. Uz to, možete odabrati prikazivanje okvira s autorima na određenim postovima ili stranicama. Deset društvenih ikona i više značajki zapečaćuju ugovor.

3. Ultimate autorski okvir Pro

krajnja autorska kutija

Info & DownloadView Demo

Ultimate Author Box plaćena je verzija dodatka Ultimate Author Box Lite za koju smo ranije govorili. Dodatak je ažuriran nedavno, dodajući više značajki već moćnom autorskom dodatku za WordPress. To je jedan od najboljih načina prikazivanja i uvažavanja autora na vašoj WordPress web lokaciji.

Zahvaljujući izvrsnim opcijama kao što su kartica s najnovijim postovima, kartice društvenih medija, ikone, avatari, profili, e-poruke, imena telefona i autora, ništa ne sprečava da vam autori zasjaju. Dodatak je nedavno ažuriran s još snažnijim značajkama, tako da možete očekivati ​​da ćete se odlično provesti uz Ultimate Author Box.

4. (Jednostavno) Ime autora gosta

(Jednostavno) Ime autora gosta

Ako radite s puno objavljenih postova, smatrat ćete da je dodatak Guest Author Name vrlo koristan. Kada gostujući autori pošalju postove, obično se pregledavaju dok ih ne odlučite objaviti. Možete koristiti ili korisnički račun gosta, ali kad imate mnogo suradnika, može postati zamorno.

Ali zahvaljujući gore navedenom dodatku, možete brzo dodati gostujućeg autora u post i povezati njegov blog s klikom. Ne morate brinuti o tome kako se autorski okvir pojavljuje čitateljima; jednostavno dodajte bilo koje ime autora gosta i povežite što želite, i to je to. Ako želite, čak možete lako dodati avatar autora.

5. Starbox – autorski okvir za ljude

Starbox WordPress autorski dodatak

Želite li stvoriti prekrasne autorske bio kutije koje će nagovoriti čitatelje da kliknu i pročitaju više o vama ili vašim autorima? Ako je to slučaj, svidjet će vam se Starbox od strane sjajnih momaka iz Squirrly UK. Dodatak dolazi s lijepim setom značajki za stvaranje prekrasnih autorskih kutija koje djeluju.

Da biste se brzo i brzo pokrenuli, Starbox dolazi s unaprijed pripremljenim temama zbog kojih će stvaranje autorskog okvira biti lagan. Povrh toga, autorski okvir možete postaviti na vrh ili dno svojih postova. Uz to, dodatak dolazi s društvenim profilima, autorstvom Googlea i Facebooka, bogatim isječcima rezultata Google pretraživanja, vezama do autorovih postova, naslovom posla autora i tako još mnogo toga.

6. Popis autorskih lista WordPressa

maštoviti popis autora

Info & DownloadView Demo

Ako tražite više od samo autorskog okvira, dodatak Fancy WordPress Author List nudi vam novo rješenje. Dodatak omogućuje prikazivanje popisa vaših autora u prekrasnoj mreži kojoj čitatelji lako mogu pristupiti. Ali to nije sve, dodatak dolazi s mnogim drugim značajkama.

Možete lako prikazati popis autora na bočnoj traci, stranici ili bilo kojem drugom području widgeta. Dodatak pojačava zdravu konkurenciju između autora, što znači sjajne stvari za vaš blog. Nadalje, možete prenijeti prilagođene slike, ikone na društvenim mrežama i dodati dinamične efekte kako biste privukli nove posjetitelje.

7. Autor Bio Box

autorski bio kutija

Author Bio Box je jednostavni dodatak za WordPress autor koji pruža vrlo dobar udarac. To vam pomaže da lako dodate biološke autore, avatare i ikone na društvenim mrežama. Uz mnoštvo značajki, stvaranje prekrasnog bio-okvira za avatar nikada nije bilo jednostavnije.

Autor Bio Box dolazi s administratorskim sučeljem koje se jednostavno koristi zbog čega je stvaranje savršene autorske kutije za vašu web lokaciju jednostavno. Zahvaljujući adekvatnim postavkama, možete mijenjati sve, od boja, gdje su prikazani autorski okviri, i tako puno više.

8. Autor WP posta

wp autor posta

Ako ste na tržištu za višestrani plugin WordPress autorski dodatak, ne možete pogriješiti s WP Post Author. Zamišljanje AF tema, WP Post Autor nudi vam širok spektar mogućnosti, uključujući biografiju autora, društvene ikone, kratke kodove i tako dalje.

Drugim riječima, dodatak vam pomaže da ispod posta prikažete ime autora, avatar, ulogu, e-adresu, društvene profile i kratku biografiju. Možete odlučiti za prikazivanje / sakrivanje određenog autorskog sadržaja, ovisno o vašim potrebama. Povrh toga, dodatak dolazi s widgetima koji vam omogućuju dodavanje autorskih okvira u bočne trake i druga područja widgeta.

9. Fantastični autorski okvir

naj Fantastičniji autorski okvir

Info & DownloadView Demo

Fanciest Author Box vrhunski je dodatak autorskom prozoru za WordPress koji vam pomaže da u nekoliko koraka odate identitet svom blogu. Istaknuti proizvod u CodeCanyonu, Fanciest Author Box razvijaju i održavaju Slobodan Manić, Dragan Nikolić i tim više u ThematoSoup.

Fantiest Author Box djeluje odmah izvan okvira. Dobavlja se s desetak značajki, uključujući društvene profile, kratke kodove, widgete, Google Autorship, prilagođene boje, prijevod spremni, prilagodljiv dizajn, lijeni teret i tako dalje. To je fantastičan autorski dodatak za sve korisnike, početnike i slične.

10. Molongui autorstvo

molongui autorstvo

Donijelo vam je Amitzy, strastveni i ugledni programer WordPress dodatka, Molongui Authorship čitav je niz značajki autorskih okvira. To proširuje zadani WordPress okvir autora na nove i uzbudljive načine. Dodatak je apsolutno obavezan, pogotovo ako želite odobriti dva autora u jednom postu.

Molongui Autorsko autorstvo ima duge značajke koje uključuju, ali nisu ograničene na, više autora, gostujuće autore, potpuno predstavljeni autorski okvir za redovne autore, povezane postove, autore avatare, responzivni dizajn, fleksibilne mogućnosti dizajna i 70+ društvenih mreža, između ostalih.

11. Booster Extension

booster ekstenzija

Stvorio odličan tim na ThemeInWP, Booster Extension više je od samo dodatnog WordPress dodatka za autore. To je paket moćnih značajki savršen za sve WordPress blogove i časopise. Ako tražite autorski dodatak za bio box, Booster Extension vam nudi upravo to, a zatim i neke.

Za više informacija, dodatak Booster Extension dolazi s gumbima za dijeljenje na društvenim mrežama s brojenjem dijeljenja, izračunavanjem i prikazom vremena čitanja, emojijima povratnih informacija, gumbima reakcija, autorskim okvirom s društvenim profilima i sličnim gumbom posta. Možete dodatak uvelike prilagoditi sve dok ne ispustiš.


Postoji nekoliko besplatnih dodataka za WordPress autorski okvir i još manje premijskih dodataka. Tržište nije zasićeno kako biste očekivali, jer je autorski okvir tako mala značajka. Kao takav, mnogi se dodaci nisu ažurirali godinama, što ih je automatski diskvalificiralo za naš popis.

Sve u svemu, okvir s autorima omogućuje vam poboljšavanje angažmana na vašoj WordPress web lokaciji kod automatskog pilota. Vašim čitateljima nudi priliku da se upoznaju i razgovaraju sa svojim autorima, i blog općenito. Gornji popis nudi vam dovoljno opcija za dodavanje bilo koje vrste autorskog okvira koji želite.

Koji je vaš omiljeni dodatak autorskog okvira za WordPress? Javite nam se u komentarima!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map