10+ najboljih igara za WordPress igre za 2020. godinu

Najbolje igrane WordPress teme za igračke blogove i časopise

Tražite li dobru WordPress temu za svoj novi gamer blog ili časopis? Ne tražite više jer smo sastavili opsežni članak odabirom najboljih raspoloživih tema za igranje WordPressa raspoređenih po kvaliteti i značajkama, od dobrog do boljeg do najboljeg.


Imati dobar časopis o igrama nije lak zadatak, pisanje nekoliko članaka dnevno neophodno je da biste se mogli pravilno rangirati na Googleu i biti u tijeku sa svim vijestima, ali što je s onim kad želite napisati svoje vlastite recenzije ili čine ljestvici. U ovom ćemo članku istražiti najbolje teme na tržištu od lako dostupnih s manje mogućnosti do najboljih tema sa značajkama. Članak će pokriti dobre, vrlo dobre i najpovoljnije dostupne WordPress teme za igru, nalogodavca po značajkama i rangiranju.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Dobre teme za igranje WordPressa

Ove WP teme namijenjene su onima koji pokreću vlastite časopise o igrama, imaju pristojan feed bloga i lijepo izgleda modularni dizajn. Ove se teme preporučuju onima koji žele nešto kao polazno mjesto i planiraju se proširiti u skoroj budućnosti.

1. STK magazin (besplatno)

SKT Magazine je odgovarajuća besplatna vijest i tema časopisa WordPress koja se može koristiti za novinske, izdavačke, osobne i korporativne blogove i web stranice uredničkog stila.

Način strukturiranja početne stranice i blogova je lijep, čist i jednostavan za čitanje. Sve je to izvori, višejezični kompatibilni i prijevod je spreman. Programer također navodi da su Woocommerce i Nextgen Gallery kompatibilne, što bi moglo biti korisno ako napravite tonove pregleda za koje su potrebne galerije.

Naravno, ovo je osnovna tema, tako da ne možete očekivati ​​modul za recenziju / ocjenu ili rangiranje, morat ćete sve to učiniti sami ili odabrati bolju temu iz ovog članka. To je lijepo polazište, iako u osnovi besplatne i većina besplatnih tema časopisa nemaju takvu prezentaciju i značajke.

2. ELRT

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Gametime je prilično dobra tema za mjesto za igre koja uključuje prilagođene recenzije, omogućujući vam da prikažete svoje nedavne kritike o igrama ili medijima u stilu, uključujući sustav ocjenjivanja. Tema također uključuje prilagođene najnovije vijesti kao widgete s izborom kategorija i također podržava istaknute slike.

Demonstracija je prilično impresivna i ako ste dobri u odjelu umjetnika, prilično biste mogli sagraditi čitavo web mjesto za igre samo na temelju ove teme. Ocjene i ocjenjivanje na početnoj stranici jedno je od najboljih što smo vidjeli.

Gametime je ugrađen, prema programeru u načinu uklanjanja pogrešaka što ga čini čvrstim HTML5 valjanim, a temelji se i u Bootstrapu, tako da možete gotovo jamčiti da će izgledati dobro na bilo kojem uređaju. To je vrlo dobra tema s posebnim naglaskom u bojama, što može izazvati reakciju ljubavi / mržnje, ovisno o vašem ukusu.

Tema košta 45 dolara i može se kupiti na CreativeMarketu.

3. Portal za igre

Game Portal je dobra tema za mjesto za igranje, sadrži nevjerojatno dobar istaknuti post na početnoj stranici, vrlo dobro strukturirane blokove za postove na blogovima, odličan izbor boja, lijep font, vrlo čist dizajn i ajax loader. S loše strane, tema je vrlo skupa, stoji 75 dolara i ne uključuje sustav ocjenjivanja / ocjenjivanja.

Nevjerojatno dobar izgled, čist dizajn i nekoliko blokova za postove na blogovima njihove su jače strane, iako je cijenu i nedostatak sustava za recenziju / ocjenu teško zanemariti. Ako planirate stvoriti pojednostavljeno igraće web mjesto bez previše fokusiranja na različite odjeljke i kritike / ocjene, ovo bi mogla biti vrlo dobra alternativa. Ako tražite sveobuhvatno rješenje o tome da imate nekoliko kategorija i imate sustav bodova, možda ćete ga htjeti preskočiti.

4. Gamezone

Info & DownloadView Demo

GameZone je iznimno vješta tema i jedna od najboljih WordPress tema za igre za izradu web mjesta ako ste u vezi s klanom / timom. Tema je također pogodna za trzajne streamove, statistike igrača, recenzije, zajednicu, igru ​​i blogove općenito.

Tema je utemeljena na WP Bakery Page Builderu i, da budemo potpuno iskreni, dosta je teška za resurse, plus ima mnoštvo efekata na fontove i slike, tako da ima tendenciju sporog prikazivanja na većini preglednika, a tema također ima kompatibilnost s tonama dodataka poput:

 • Klizač revolucije
 • Kontakt obrazac 7
 • Esencijalna mreža
 • MailChimp za WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Lista želja
 • Gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama WooCommerce
 • YITH WooCommerce Usporedba
 • Dodatak ThemeREX

Uz nevjerojatno dobar post s značajkama i istaknutim člancima, dovoljno blokova za postove na blogovima, različite odjeljke, pa čak i podršku za digitalnu trgovinu, ova je tema vrlo prikladna za većinu web lokacija za igre ako možete proći kroz pomalo sporo prikazivanje, nedostatak sustav za recenziju / ocjenu i cijenu od 56 USD. Trenutno se nalazi na 23. mjestu ThemeForest.

5. Avantura

Info & DownloadView Demo

Avantura nije specifična tema za igre, ona je više općenita tema časopisa, ali ne bojite se jer što smo viši na ljestvici, oni postaju “općenitiji”. Suprotno onome što mislite, opće teme časopisa koje se nalaze na vrhu su najprikladnije za časopis o igrama, iz nekoliko razloga.

Avantura je jedna od prvih koja se plasirala na tržište kao općenita tema s nekoliko demonstracija prikladnih za različite svrhe. Zašto je ovo tako sjajna tema za časopis o igrama koji se možete pitati? Drago mi je što ste pitali.

Avantura ima jedan od najboljih građevinskih blokova koje smo vidjeli za izradu stranica za igre, podržava jedinstvene kategorije boja (mora biti za sve ozbiljne časopise o igrama), može se kombinirati s popularnim widgetima, može se prilagoditi bojom po stranici, ima nekoliko opcija za zaglavlje i podnožje, a ima nevjerojatno dobar izgled posta na blogu. Također, vrlo je dobar o autorskom modulu i nekoliko lijepih kuka za sljedeći i prethodni članak. Povrh svega, podržava lijep mega izbornik sa slikama.

S loše strane, tema nema ugrađen sustav za pregled / ocjenjivanje, sami ćete morati napraviti dodatke. Avantura košta 49 dolara i trenutno se nalazi na 18. mjestu na ThemeForestu.

6. GeekMag

Info & DownloadView Demo

Geekmag je općenita tema časopisa, vijesti i bloga, vrlo je pogodan za časopise o tehnologiji, televiziji, kulturi, filmu i igrama. U našem slučaju, GeekMag ima jedan dobar dizajn, opsežnu lepezu mogućnosti, podršku za bbPress, koji će vam omogućiti da izgradite zajednicu unutar svog wordpress časopisa za igre i BuddyPress. Također podržava Ajax Loading web mjesta za znatno finiju prezentaciju.

GeekMag je tema za izradu stranica izgrađena na graditelju stranice SiteOrigin, što znači da ćete imati puno bolji niz opcija za izgradnju blokova web lokacije. Tema ima jedan od najboljih sustava pregleda / ocjena koji smo vidjeli, što je zaista dobro za web mjesto s recenzijama. S loše strane, tema ima neki loš izbor boja za časopis o igrama, a vi biste je trebali malo prilagoditi i nema oznake u boji za odjeljke.

GeekMag košta 49 dolara i trenutno se nalazi na 19. mjestu ThemeForest.

Bolje igranje WordPress tema

Ova se tema preporučuje onima koji već koriste web mjesto za igre i žele je malo unaprijediti ili ozbiljno razmišljaju o stvaranju vrlo dobre web-lokacije za igre koja se može proširiti s vremenom. Te teme moraju sadržavati sustav bodovanja / pregleda, također se moraju učitati vrlo brzo.

7. Kappa

Info & DownloadView Demo

Kappa je vrlo strogo orijentirana tema za WordPress za igre s naglaskom na prezentaciju i dobar sustav pregleda / bodovanja. Tema ima najbolji klizač koji smo do sada vidjeli na početnoj stranici. Vrlo dobar blog post, ali pomalo ograničen i najbolja 3 prezentacija sustava bodovanja.

Dobra stvar u ovoj temi je što je u nju ugrađen vrlo dobar igrački osjećaj, s čistim i sistemskim dizajnom koji trguje složenošću i više značajki za web mjesto usmjerenije na igre s fokusom na bolji izgled. Loše je što nema sustav obojen bojama i nema širi izbor građevnih blokova za izradu vaše početne stranice. Ako planirate izgraditi lijepo igračko mjesto bez previše stvari, ovo je samo savršena tema. Cijena nije najbolja, u usporedbi sa značajkama koje ima i stoji 49 dolara, trenutno je na 10. mjestu ThemeForest.

8. Kolyoum! Tema novine WordPress

Info & DownloadView Demo

Kolyoum! je elegantna višenamjenska tema časopisa koja sadrži mnoštvo dodatnih mogućnosti. Ima izgled početnih stranica, više od 10 unaprijed definiranih demonstracija, vrlo je optimiziran za brzinu i performanse, a temelji se na WP Bakery Builderu, tako da ćete imati puno prilagođenih modula spremnih za igru ​​s.

Značajke teme ne završavaju, dolaze s više od 10 unaprijed definiranih zaglavlja, 60 blok sadržaja, 20 klizača i rešetki integriranih u Visual Composer, a čak je i pun AMP kompatibilan. Mislite li da je to dovoljno? Postoji razlog zašto se ova tema nalazi na našem popisu vrlo dobrih tema. Sadrži dodatak za sloj slojeva, spreman je za WooCommerce, pa čak možete integrirati trgovinu u njega, ima ljepljivu bočnu traku i čak tamnu kožu. Ali ova tema neće biti cjelovita bez sustava ocjene / recenzije, koji također ima.

S loše strane, tema ne dolazi s unaprijed definiranom demonstracijom za mjesto za igranje, morat ćete je napraviti s onim što imate, ali s tom je temom jednostavno toliko mnogo da je ne možete jednostavno odbaciti to zbog toga. Tema je također vrlo jeftina, košta samo 29 dolara, jeftinija je od svih ostalih tema ovdje objavljenih s puno više mogućnosti. Ako ozbiljno razmišljate o izradi vrlo dobre stranice za igre, jednostavno ne možete pogriješiti s ovim. Trenutno se nalazi na 8. mjestu ThemeForest.

Vrlo najbolje teme za WordPress za igre

Te su teme namijenjene onima koji žele apsolutno najbolje. Profesionalni scenaristi, blogeri i ljubitelji igara koji već imaju web mjesto za igre, poznaju stvar ili dvije o dizajnu i žele je još poboljšati. Ove teme imaju ugrađene opsežne mogućnosti i zahtijeva više znanja od onih koji ih žele koristiti ako žele izvući najbolje iz njih. Te su teme apsolutno najbolje što ih treba i treba koristiti na velikim web lokacijama za igre. Posljednja tri su najbolje ocijenjeni i od njih su spakirani najcjenjeniji.

9. Newsmag Mews

Info & DownloadView Demo

Newsmag temu gradi TagDIV, jedan od najelitnijih programera na ThemeForestu. Tema sadrži savršenu građevinsku strukturu časopisa za igre, podržava Youtube i sustav recenzije / ocjene. Koristi najbolje prakse za SEO i izuzetno je brz. TagDIV je uvijek iznova prepoznat kao jedan od najboljih programera za teme. Imaju solidnu reputaciju i stalno poboljšavaju svoje teme. Počeli su s korištenjem Visual Composera, a kasnije su ga zamijenili vlastitim TagDIV kompozitorom, koji je, iskreno rečeno, najbolji stvaralac bloka za časopis koji smo ikad vidjeli.

Izraditi cijeli časopis o igrama s skladateljem TagDIV nešto je nevjerojatno lako i jedan od razloga zašto biste trebali dobiti ovu temu. Newsmag podržava manje modula od njihove teme 1, Newspaper, ali je također nevjerojatno moćan i zauzima mjesto među najboljim temama za časopis za igre. Također ima widgete za Instagram, vremensku prognozu, društveni šalter, popularnu kategoriju, okvir za autore, okvir za oglas, vi to imenujete.

Niste uvjereni ?, postoji još. Ima prilagođeni lightbox za slike, pametnu bočnu traku, prilagođene galerije za izradu i ispuštanje, pametne liste, blokove youtube / vimeo, ljepljive izbornike i podržava Google fontove, TypeKits iz Adobe-a i Font Stacks. Posljednje, ali ne najmanje bitno, posjeduje Ajax modul za prijavu / registraciju i optimizacije Speed ​​Booster.

Što biste još mogli poželjeti? Naravno da je Newsmag jedna od glavnih tema svih vremena za časopis o igrama, s cijenom od 49 USD ne možete pogriješiti u nabavci ovog. Jedina je mana nedostatak unaprijed definiranog predloška za igre i pomalo uski prikaz sadržaja, osim toga, jedan je od najboljih. Postoji razlog zašto je trenutno na 1 mjestu ThemeForest.

10. News Gamer

Info & DownloadView Demo

Vjerojatno najbolja tema koja postoji s unaprijed definiranim igračkim šablonom, News Gamer je s top 3 na vrhu. NewsGamer je profesionalni responzivni WordPress predložak pogodan za igrane časopise, izdavače novina, časopise ili napredne blogove. Zašto mislimo da je ovo možda najbolje što postoji za časopis o igrama? Nekoliko razloga.

News Gamer ima specifičan predložak za mjesto za igre, najbolji predložak od svih ovdje razmotrenih tema. To ne bi bio dovoljan razlog za preporuku ako ne zbog opsežnog skupa značajki koje uključuju, poput: blokova vizualnog kompozitora, gornjeg rasporeda rešetki, rasporeda kategorija, izgleda posta, zaglavlja, ajax stranice, neograničene bočne trake i naravno, bodovni / pregledni sustav.

Tema je utemeljena na boostrapu, što jamči dobru temu na svim uređajima. Građajući blokovi upravljaju se Visual Composer-om, a između ostalog:

 • Opcije naprednih kategorija – postavite globalne opcije za kategorije ili za svaku kategoriju:
  • Izgled kategorije (12 različitih izgleda)
  • Položaj bočne trake (3 različita izgleda)
  • Broj postova po stranici
  • Predložak stranice (2 različita izgleda)
  • Oglasni sustav (gornji položaj bannera, natpis pozadine ili natpis u izgledu)
 • Napredne mogućnosti objave / stranice – postavite globalne opcije za kategorije ili za svaku kategoriju:
  • Izgled posta (7 različitih izgleda)
  • Položaj bočne trake (3 različita izgleda)
  • Povezani poštanski sandučići (samo postovi)
  • Pregled pregleda (samo postovi)
  • Opcije zvučnog posta
  • Opcije video posta
  • Proširena društvena razmjena
  • Oglasni sustav (gornji položaj bannera, natpis pozadine ili natpis u izgledu)

Povrh svega, tema kao, bez ikakve sumnje, najbolji predložak za stranicu za recenziju igara od svih ostalih tema na ovom popisu.

A ujedno i najbolji predložak za ocjenu!

News Gamer je solidan pobjednik, s mnoštvom predložaka stranica, predložaka kategorija, sustava bodova i prilagođenih stranica za recenzije, ova je tema jedna od najboljih. Ako ne najbolje svih vremena.

11. Novine

Info & DownloadView Demo

Novine gradi TagDIV, isti tipovi iza Newsmaga. Novine imaju sve iste sastojke kao Newsmag (za više informacija pročitajte opis Newsmag-a), osim što Newspaper ima više modula, više zaglavlja, više svega. NewsPaper je bez sumnje najbolja tema s TagDIV-a. Novine su dizajnirane oko Visual Composera, ali kasnije je uređivača modula zamijenio TagDIV skladatelj, jezgro građevinskog iskustva koja daje toliko dobrih ocjena na ThemeForestu. Novine su kao što je Newsmag prepunjen, sadrži sve što postoji u Newsmagu s dodanim modulima, više opcija konfiguracije i više fleksibilnosti. To je još uvijek općenito tema novinskog časopisa koji se savršeno uklapa u časopis za igranje. Novine su trenutno na 1 mjestu u ThemeForestu, možete vidjeti koliko ljubavi ima prema ovoj temi. Programeri ga neprestano poboljšavaju i sada je dostigao razinu zrelosti koja se ne čuje za bilo koju drugu temu za prodaju. Novine su najfleksibilnija tema koju biste mogli smisliti za časopis i apsolutno ju morate imati.

Cijena je veća od Newsmaga, naravno, 59 USD, ali se apsolutno preporučuje. Nedavno je nadograđen na verziju 8.8 s dodatnim bonusom mogućnosti izrade cjelovitih prilagođenih stranica s dodatnim značajkama u sastavu TagDIV, učinkovito omogućavajući izradu odredišnih stranica unutar vlastitog mjesta za igre, znatno povećavajući snagu i fleksibilnost. Novine su o najboljoj stvari koju biste mogli dobiti za časopis o igrama, a nedavno je čak dodao i kompletnu crnu postavku. Količina opcija ugrađenih u nju ne može se smatrati najboljom, a naša je najbolja preporuka za najbolje u postojanju.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, od svih ovdje navedenih tema, Newspaper govori o jedinoj koja ima više od 55 unaprijed definiranih predložaka! Jednim klikom idete unaprijed definirani predložak po vašem izboru spreman za manje podešavanje. Za svakoga tko ima dovoljno iskustva, Newspaper omogućuje cjelovito stvaranje web mjesta s vrlo malo dodira gumba i uštedenim tonom vremena.

Izreži na Chaseu …

Dakle, pročitali ste cijeli naš članak. Želite znati koji su pravi dragulji ovog popisa? Sumiramo to za vas. Ako ste neiskusni bloger i želite pokrenuti novu stranicu za igranje, preporučujemo vam Gametime. Ako ste pomalo iskusni i želite neku finu temu za svoje novo mjesto za igranje, sigurno bismo preporučili Kappa. Ako ste iskusni profesionalac ili želite samo najbolju temu, najbolje mjesto je rezervirano za dvije teme: Novine i News Gamer.

Ako tražite sljedeće korake, pogledajte naš vodič o pokretanju bloga da biste saznali više o instaliranju teme i dodavanju sadržaja ili naš vodič za marketing na društvenim mrežama kako biste saznali kako možete koristiti društvene medije za povećanje publike čitatelja..

Nadam se da vam je ovaj članak bio koristan i informativan. Ako imate bilo kakva zapažanja o temama, molimo ne ustručavajte ih podijeliti u komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map