10 najboljih dodataka za stranicu za WordPress stranicu

Najbolji dodaci za stranicu za WordPress stranice

Sadrži li vaš blog ogroman sadržaj? Ako klimnete glavom, trebali biste ozbiljno razmisliti o numeriranju stranica na blogu kako biste čitateljima olakšali pregled. Zapravo, stranica je dio glavnih značajki WordPress-a – WordPress automatski dodaje „Sljedeći post“Ili na”Prethodni post“Na kraju svakog posta, tako da čitatelji mogu lako prelaziti s jednog na drugi post. U ovom ćemo postu pregledati nekoliko dodataka za stranicu za WordPress, koji pomažu kod numeriranja vaših stranica i postova.


Kada dodate stranicu, čitatelji ne trebaju pretraživati ​​tonove sadržaja. Umjesto toga, mogu izravno kliknuti na željenu stranicu.

Zašto biste trebali upotrebljavati dodatke za paginaciju za WordPress

Postoji više razloga zbog kojih biste trebali dodati stranice na blogove

  • To čini vaš blog blog prijateljskim, pomažući čitateljima da lako pronađu stranice
  • Sve se stranice ne mogu istovremeno učitavati, što ubrzava vašu web stranicu
  • Paginaciju možete koristiti i za dijeljenje dugog posta na više dijelova. Ovo može pomoći prikazivanju više oglasa po postu

Mnoge WordPress teme također sadrže značajku za paginaciju. Ali ako želite kontrolirati numeriranje svojih postova, stilizirajte numeriranje bez upotrebe koda, WordPress dodatci za stranicu za stranice mogu biti bolja opcija.

Spremište dodataka WordPress sadrži brojne besplatne dodatke koji pomažu u paginiranju vašeg WordPress-a. Neki vam čak pomažu u stiliziranju veza ili prikazivanju brojeva stranica u klizaču. Ali prije nego što uđemo u te dodatke, trebali biste znati da stranice možete i stranice stranice dodavanjem nekog koda datotekama tema.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. WP-PageNavi

WP-PageNavi dodatak

S blizu milijun aktivnih instalacija, prirodno je da bi se WP-PageNavi trebao nalaziti na vrhu ove liste dodataka za stranicu za WordPress. To generira oznaku predloška wp_pagenavi () s kojom možete zamijeniti zadanu WordPress navigaciju. To vam pomaže da stvorite fantastične veze na stranice za svoj blog.

Dodatak dodaje novu karticu u odjeljku Postavke. Klikom na ovu karticu možete popraviti broj stranica za prikaz i odabrati tekst za trenutnu, prvu i posljednju stranicu. Na padajućem izborniku otkrivaju se dostupne opcije za izmjenu zadanog stila stranice. Moći ćete prilagoditi pokazatelje za Sljedeći i prijašnji stranica i odredite broj stranica za prikaz.

A ako je vaš blog zaista ogroman, čitateljima će biti drago što možete postaviti serijske brojeve koji će se prikazivati ​​u množinama, na primjer kao 5, 10, 15 20…. Štoviše, ako želite poravnati stranicu u skladu s temom vašeg bloga, i to je moguće.

Za promjenu stila stranice, trebat ćete kopirati CSS datoteke iz mapa dodataka, zalijepiti ih u svoju temu i tamo izvršiti željene promjene. Na taj način nećete izgubiti promjene pri ažuriranju dodatka.

2. WP-Paginate

WP-Paginate dodatak

WP-Paginate je još jedan dodatak koji je popularan kod korisnika WordPress-a. Tvrdi da poboljšava SEO pružanjem više veza do vašeg sadržaja. Osim toga, omogućuje vam dodavanje značajki cool navigacije na vašoj web stranici.

Na stranici postavki dodataka nalazi se kartica CSS s koje možete prilagoditi veze za stranicu. Moći ćete prilagoditi oznake paginacije kao i prijašnji i Sljedeći objavite veze. Kada aktivirate dodatak, bit će potrebno zamijeniti neki kôd u datotekama tema.

Ako se na vašu web lokaciju nalazi mnoštvo komentara, bit ćete posebno sretni što dodatak može pagirati i stranice komentara. Također možete odabrati broj veza koje će se prikazivati ​​prije i nakon trenutne stranice. pro verzija podržava multisites, uključuje jedanaest gotovih izgleda i alat za prilagodbu kako bi vaš tekst i tipke izgledali onako kako želite.

3. Paginacija od BestWebSoft

BestWebSoft Dodatak za stranicu

Možete koristiti Pagination by BestWebSoft za dodavanje prilagođene stranice ne samo vašim postovima već i vašim oznakama, kategorijama, rezultatima pretraživanja i stranicama autora. Dodatak je kompatibilan i s dodacima Portfolio i Galerija BestWebSoft, tako da lako možete omogućiti i stranicu za galerije i portfelje. Također ćete moći prikazati Sljedeći i prijašnji strelice i prilagodite ih. A ako želite preskočiti stranicu s odabranim stranicama, i to je moguće.

Iz postavki možete promijeniti i prilagoditi vrstu stranice. Numeriranje se može pojaviti na vrhu ili ispod sadržaja i poravnati se lijevo, desno ili prema sredini. Moguće su dvije vrste prikaza – duga verzija zaslona koja svaki broj stranica prikazuje uzastopno i verzija s kratkim zaslonom koja prikazuje brojeve stranica u množini. Pro verzija Dodaje Učitaj više gumbi i Beskonačno pomicanje.

4. Napredna stranica str

Napredni sadržaj Dodatak za postavljanje stranice

Napredna stranica stranice pomaže da se podijele duge postove na više manjih stranica. To ne dodaje jednostavno stranice, to vam omogućuje dodavanje gumba, a zatim u njih umetnite tekst i slike. Dostupno je pet različitih rasporeda tipki i različitih vrsta učitavanja sadržaja i možete ih koristiti na stranici ili po postu. Gumbe možete postaviti na vrh ili dno posta ili na oba mjesta. Također možete prilagoditi gumbe putem nadzorne ploče WordPressa.

Dodatak podržava kratke kodove i pomaže razbiti sadržaj dugačkih postova na više stranica. Možete birati između jednostavne i Ajax stranice. (Ajax je brži jer se stranica ne mora ponovno učitavati svaki put kad korisnik osvježi stranicu). Dodaje posebnu ikonu gumba na postu TinyMCE uređivača da podijeli sadržaj na više stranica.

Dodatak se u potpunosti integrira i kompatibilan je s Visual Composer-om. Ako želite, na klizaču možete prikazati gumbe za stranicu.

Izgled gumba

Takođe je moguće automatski zadati zadaću Sljedeća stranica u gumb. Ali da biste to učinili, morat ćete kupiti premium verziju. Ova inačica također umetne naslov stranice i opis u gumbe za stranicu.

5. Paginacija proizvoda na prodajnom mjestu

Paginacija proizvoda na prodajnom mjestu

Kao što možda nagađate, Paginacija proizvoda Storefront namijenjena je prikazu stranice na proizvodima. Međutim, treba vam imati Storefront temu kao i dodatak WooCommerce.

Dodaje se Sljedeći i prijašnji veza na stranicama s jednim proizvodom. Ali to nije sve, također vam omogućuje da dodate umanjenu sličicu proizvoda na veze. Naslov se pojavljuje na pokazivaču miša iznad sličice. Alat za prilagodbu prilagodi zaslon po vašoj želji.

S 30000+ aktivnih instalacija, ovaj je dodatak vrlo popularan kod vlasnika WooCommerce trgovina.

6. Sljedeća pošta Fly Box

Sljedeći post Fly Box

Info & DownloadView Demo

Next Post Fly Box malo se razlikuje od ostalih WordPress dodataka za stranicu na ovoj listi. Omogućuje čitateljima navigaciju do Sljedeći ili prijašnji post klikom na plutajući okvir. Privlači pažnju čitatelja iskačući kao plutajuća kutija, čak i dok se čitač pomiče prema dolje. Okvir se može pojaviti na lijevoj ili desnoj strani prozora, ovisno o uvjetima odabranim na opciji ploče dodatka.

Ovaj jQuery dodatak podržava prilagođene vrste i kategorije poruka. Postavke dodataka omogućuju vam sortiranje postavki posta i podešavanje dimenzija okvira.

7. Jednostavna stranica

Jednostavna stranica za WordPress dodatak za stranicu

Info & DownloadView Demo

Da biste svoje stranice i postove prikazali kao prekrasne prezentacije, možete isprobati jednostavnu stranicu. Sve što trebate učiniti je umetnuti nekoliko oznaka i kliknuti nekoliko opcija. Easy Pagination podržava automatsku igru ​​i prilagođeno je mobilnim uređajima.

Tri su stila animacije moguća tijekom prelaska s jednog slajda na drugi – okomiti, vodoravni i blijedi. Ali to nije sve, prva dva se mogu kombinirati sa 32 jQuery olakšavajući efekti. Šest navigacijskih predložaka pomaže vam da započnete sa radom te ih možete prilagoditi. Ako želite, možete stvoriti podnožje koje se ponavlja na svim slajdovima. Navigacijske strelice mogu se oblikovati na četiri različita načina. Opcije navigacije za sličice dostupne su na vrhu i na dnu.

Oznaku dijeljenja stranice moći ćete koristiti za podjelu stranice ili objave u više odjeljaka, kao i za stvaranje zaglavlja koje se može prikazati na svim slajdovima. Dodatak pristupa prvoj oznaci zaglavlja i prvoj slici u svakom odjeljku za stvaranje slajdova.

A ne trebate brinuti ako se vaši slajdovi protežu izvan vidljivog područja. Dodatak automatski izračunava visinu i širinu prikaza. Opcija Pomicanje do vrha pokazati će se korisnom.

Nekoliko dodatnih dodataka za stranicu za WordPress

Ako tražite bilo koju određenu značajku, mogu biti prikladni sljedeći dodaci za stranicu za WordPress:

  1. Abecedna stranica pomaže u filtriranju stranica, postova, WooCommerce proizvoda, medija, autora ili bilo čega u vašem sadržaju i prikazuje rezultate pretraživanja na jednoj stranici ili u postu po abecednom redu. Ovaj dodatak može dobro funkcionirati za glazbene web stranice, trgovine knjigama ili web stranice e-trgovine ili za popis korisnika ili upravljanje profilima članova.
  2. Ajax stranica i neograničeno pomicanje nudi vam tri vrste stranice za odabir – normalna stranica, beskonačno pomicanje i Učitaj više (pomoću Ajaxa). Možete ga koristiti u postovima, stranicama, pretraživanju, prilagođenim vrstama postova i WooCommerceu.
  3. Stranica-Linkovi Plus nudi mogućnost jedne stranice za web sadržaje, omogućavajući čitateljima da pregledaju članak na jednoj stranici. Pro verzija koristi Ajax za poboljšanje korisničkog iskustva i SEO.

Završavati

Za jednostavnu navigaciju na web mjestu s ne previše sadržaja, možete se osloniti na osnovne značajke programa WordPress. Ali ako tražite atraktivne navigacijske značajke koje poboljšavaju korisničko iskustvo, dodaci za stranicu za WordPress stranicu na ovom popisu mogu se pokazati korisnima. Upravljanje stranicama je lakše i postoje mogućnosti za povećane prihode od oglasa. SERP-ovi se mogu poboljšati jer se broj pregleda stranica može povećavati, minimizirajući stopu napuštanja početne stranice. Na našem blogu možete saznati više načina za poboljšanje korisničkog iskustva.

Riječ opreza, međutim – pretjerana stranica ne može dovesti do toga da tražilice na vaše stranice gledaju kao na tanki ili čak dvostruki sadržaj. Dakle, mudro koristite ove pluginare za WordPress paginacije za bolji UX i radujte se bilo kojem poboljšanom poboljšanju SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me