10+ najboljih dodataka WordPress podružnice

Najbolji dodaci za WordPress podružnice

Prije nego što pokrenete i instalirate desetak suradničkih WordPress dodataka, kako potrošiti minutu da se oštro usredotočite na ono što želite postići sa svojim referalnim programom. Zašto? To je jedini način da odaberete savršeni dodatak za vaše potrebe.


Evo hipotetičkog scenarija Imate temu, dodatak, hosting ili nešto drugo što biste mogli ponuditi svijetu, ali jednostavno ne može se naći savršena marketinška strategija. Sada ste obučeni za affiliate marketing, a vaše crijevo govore da je to upravo ono što trebate gurati svoje proizvode naprijed.

Možda to nije slučaj. Možda ste dizajner zadužen za izgradnju sustava upravljanja podružnicama. Na tržištu ste afilijacijski WordPress dodatak koji možete prilagoditi svojim potrebama. Razlog zašto ste ovdje manje je važan; prihvaćena je činjenica da vam pridruženi program pomaže u povećanju prometa i prodaje.

Ugodno na stranu, evo još 10 lijepih dodataka WordPress dodataka i rukovoditelja preporuka za stvaranje partnerskog programa i širenje vašeg poslovanja.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. AffiliateWP

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: AffiliateWP

AffiliateWP je potpuno razvijen partnerski sustav upravljanja koji je nevjerojatno jednostavan za postavljanje, ali iznenađujuće spretan. To čini cijeli postupak upravljanja vašim preporučnim programom lakšim kao što bi trebao biti. Oba podružnička i administrativna područja radost su s kojima radite. Upotrijebite trenutne grafikone, grafikone u stvarnom vremenu i naprednu nadzornu ploču kako biste održali svoj program organiziranim i profitabilnim.

AffiliateWP se bez problema integrira s mnogim popularnim rješenjima za e-trgovinu, uključujući Easy Digital Downloads, WooCommerce i iThemes Exchange. To znači da možete jednostavno pratiti što podružnice prodaju, a da ne morate trenutno mijenjati trgovinu koju imate. I lako možete pratiti tko su vaše najbolje podružnice, koji su vaši najbolji prodavači i s vremenom možete vidjeti svoje preporuke kao lako razumljiv grafikon.

Ovaj sjajni dodatak čini mnogo više od toga. AffiliateWP također sadrži opcije za ručno dodavanje podružnica i prijevode. Ako proljećete za premium dodatak, možete čak dodati i vezane partnerske preporuke. Jednostavno možete postaviti postotak provizije, trajanje kolačića, pridružene stranice i razne druge stvari. AffiliateWP možete dodatno integrirati s nizom fantastičnih dodataka kao što su obrazac za kontakt 7, WooCommerce, lako digitalno preuzimanje, MemberPress, PayPal tipke i toliko više da svoj partnerski program gurnete na veće visine.

King of Affiliate dodaci za WordPress

Uz to, možete lako konfigurirati obrasce za prijavu podružnica, kao i e-poštu s dobrodošlicom prema vašim potrebama. Ostale razne postavke uključuju reCAPTCHA za uklanjanje botova i mnoštvo automatskih postavki samo za dobru mjeru. Vaše podružnice će se odlično provesti s partnerskim programom koji se izvodi na AffiliateWP.

Ljudi, uključujući teškog teškog Chrisa Lema, govore sjajne stvari o AffiliateWP:

Zaista, od svih pridruženih WordPress dodataka na koje sam naišao, ova je prepuna značajki, dobro šifrirana i prilično jednostavna za instaliranje za lagani dodatak koji isporučuje sve izvrsne stvari koje dobijete. AffiliateWP je poznati programer WordPress dodatka Pippin Williamson, koji nam je donio i druge sjajne dodatke poput gore spomenutih Easy Digital Downloads i Ograniči sadržaj Pro između ostalih.

Nabavite AffiliateWP

2. Objavi affiliate Pro

Objavi affiliate Pro

Kada razmišljate o partnerskom sustavu koji želite koristiti za svoju web lokaciju, trebali biste potražiti nešto jednostavno implementirati sa značajkama za praćenje povjerenstava, upravljanje kampanjama, prijenos banera i naravno generiranje izvještaja. Objavite Affiliate Pro, baš tako se isporučuje na sve ove ključne točke, plus nudi tona više za vaš affiliate program koji radi na WordPressu.

Pa zašto objaviti Affiliate Pro? Pa, podržano je više od 170 CMS i gateway-ova plaćanja, uključujući WordPress (naravno) koji je to korisno Dodajte dodatak Affiliate Pro koje možete koristiti za povezivanje vašeg partnerskog sustava na vašu web lokaciju. I integrira se s najpopularnijim dodacima za e-trgovinu i članstvo. To uključuje (ali nije ograničeno na) WooCommerce, Jednostavno digitalno preuzimanje, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro i još mnogo toga. Dakle, ipak se odlučite za unovčavanje svoje web stranice, lako možete postaviti udruženi program kako biste ga promovirali!

A uz Post Affiliate Pro na raspolaganju vam je mnoštvo opcija za prilagođavanje vašeg partnerskog programa prema vašim potrebama. Možete stvoriti vlastite stilove veza (odabirom sidra, parametara URL-a, prepisivanja modova, izravnog ili preusmjeravanja), dodavanje prilagođenih kodova za praćenje podružnica, omogućavanje matrice sila (tako da podružnice čine postotak prodaje podružnica), kreirati privatne kampanje, definirajte strukturu provizije (uključujući akcije, doživotne ili ponavljajuće provizije, nagrade za performanse i još mnogo toga), napravite kupone, dodajte sve vrste bannera (slika, bljeskalica, rotiranje, HTML, lightbox i još mnogo toga), postavite jezik / valutu i još mnogo toga. Ovo je samo dio onoga što nudi Post Affiliate Pro!

Nabavite Post Affiliate Pro

3. Affiliate Manager

Najbolji dodaci za afilijacijske WordPress: Affiliate Manager

Za besplatni sustav upravljanja podružnicama, ovaj dodatak ima veliku pomak. Mislim, suparnički su dodaci WordPress dodacima, što s paketom funkcija koje će vas izluditi. Instaliranje i korištenje ove bebe je jednostavno jer je sve jasno postavljeno.

Upravljanje podružnicama i preporukom jednostavno je kao A, B, C jer imate potpunu kontrolu nad svime, od registracije podružnica do plaćanja i pojedinačnih provizija, samo nekoliko stvari. Klikove možete jednostavno pratiti i obavljati masovna plaćanja putem PayPala, što je štedi život.

Zaslon postavki u programu WordPress administrator opterećen je svim značajkama koje su vam potrebne za pokretanje uspješnog partnerskog sustava. To, plus dodatak, dobro se igra s WordPress dodacima kao što su WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member i JigoShop. Nadalje, možete pratiti neograničen broj podružnica u stvarnom vremenu!

Povrh svega, možete stvoriti banner oglase i oglase za svoje podružnice, integrirati dodatak u MailChimp, pratiti pojavljivanja oglasa i prilagođavati partnerske poruke između ostalog. Affiliates Manager spreman je za prijevod, što znači da je vaš partnerski program otvoren za cijeli svijet.

Nabavite Affiliate Manager

4. Pridružena društva

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: podružnice

Affiliates vam je donio itthinx i Kento, sveobuhvatni dodatak za WordPress koji je idealan ako tražite sustav upravljanja podružnicama koji djeluje potpuno izvan okvira. Daje mnogim drugim dodacima WordPress dodataka pokrenuti svoj novac, što s alatima koji su izvrsni za prodavače, internetske trgovine i web stranice za članstvo.

Otkrijmo što dodatak Affiliates WordPress može ponuditi. Za početak, dodavanje novih podružnica je tako jednostavno, vaš partnerski program trebao bi zaraditi novac u kratkom vremenu. I zahvaljujući milijun i jedna integracija, ovaj dodatak možete priključiti na bilo koju platformu za e-trgovinu ili članstvo.

Slobodno možete pratiti neograničen broj podružnica, a statistika prometa omogućuje vam da stavite prst u ono što radi, a što nije. Baš poput pridruženih WordPress dodataka na ovom popisu, Affiliates je lako za postavljanje i korištenje. Uostalom, više od 7.000 aktivnih korisnika ne može pogriješiti.

S obzirom na to da je Affiliates lako prilagoditi i dolazi s API-om, programeri mogu na ovaj dodatak izraditi prilagođene programe za upravljanje podružnicama, bez svih teških dizala. Mislim, sve što je potrebno za pokretanje partnerskog programa već je dostupno u dodatku. I sve to dobijate besplatno.

Nabavite podružnice

5. Ultimate podružnica Pro

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: Ultimate Affiliate Pro

Od premium dodataka WordPress dodataka na koje sam naišao, Ultimate Affiliate Pro osvaja ogroman popis značajki koje ukazuju na cjelovito rješenje za upravljanje podružnicama koje je istovremeno i jeftino i fleksibilno. Phew, dugačak je one

Dopušten kod nas od strane elitnog autora, azzaroco, dodatak Ultimate Affiliate Pro ima najbolje karakteristike podružnica, poput rangiranja podružnica, neograničenog broja podružnica, prilagođenih provizija, bonusa za posebne performanse i ponude, isplata Stripe i PayPal i doživotne provizije.

Ostale značajne značajke uključuju natpise, slojevite provizije, preporuke za prijavu, dijeljenje društvenih mreža, višestruke integracije, kratke kodove, polja prilagođenog obrasca, izvješća, obavijesti, kuponi, povjerenstva odredišnih stranica, novčanik, višejezična podrška, QR kodovi i prijateljske partnerske veze među ostalim.

U idealnom slučaju, ovo je vodeći izbor među pridruženim WordPress dodacima na tržištu (plus dodatak ima prilično impresivnu ocjenu kupca).

Nabavite Ultimate Affiliate Pro

6. WordPress podružnica i preporuka

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: WordPress podružnica i preporuka

Dok smo tražili najveće pridružene WordPress dodatke svih vremena, našli smo se za WordPress Affiliate & Referral dodatak i jesu li nas impresionirali ili što? Posebno se jednostavno prodajem jednostavno je upravljati vašim partnerskim programom pomoću ovog dodatka.

Lijep je i čist, znači sve što je potrebno za postizanje uspjeha vašeg partnerskog programa, baš tamo na otvorenom. Dodavanje i praćenje podružnica je jednostavno kao pita, a zahvaljujući PayPal Mass isplatama, možete platiti sve svoje podružnice bez probijanja znoja.

Ovaj dodatak je jeftin, košta samo 20 dolara, ali ne dopustite da vas oznaka cijena zavede. Ovaj dodatak za WordPress podružnice pruža prilično jak udarac. Uživate u značajkama kao što su izvještavanje u stvarnom vremenu, neograničene preporuke, sjajni kratki kodovi, Androidova aplikacija za praćenje vašeg programa u pokretu, gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama, obavijesti i kolačići između ostalih.

Nabavite WordPress podružnicu i preporuku

7. Pridružite se WITHCOMmerce-u

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: YITH WooCommerce podružnice

Ako radite isključivo s WooCommerceom, evo 100% besplatnog dodatka za partnere samo za vas. YITH WooCommerce podružnice rade jedan posao i rade ga nevjerojatno dobro. Dodatak proširuje WooCommerce omogućavajući vam izradu partnerskih profila i povjerenstava za postavljanje.

YITH WooCommerce podružnice govori o jednostavnosti upotrebe od instalacije do pakiranja vaše prve preporuke. Pun je svih funkcija koje su vam potrebne za pokretanje uspješnog partnerskog programa za vašu trgovinu sa sjedištem u WooCommerceu.

Za početak, možete postaviti kolačiće kojima ističu kad god znači, što znači da možete pratiti preporuke za mnoge dane koji dolaze. Drugo, možete omogućiti registraciju podružnica lako koristeći kratke kodove, stvoriti podružnice od postojećih korisnika i odobriti / zabraniti bilo koju podružnicu kad god poželite.

Povrh toga možete postaviti različite iznose provizija i automatski izračunati povrat. Pridružena društva imaju intuitivnu nadzornu ploču odakle mogu pratiti svoj napredak. Sve u svemu, YITH WooCommerce podružnice pojačava vašu WooCommerce trgovinu, što se tiče stvaranja prometa i prodaje..

Nabavite YITH WooCommerce podružnice

8. Pridružite se Royaleu

Najbolji dodaci za Affiliate WordPress: Affiliate Royale

Posljednje, ali definitivno ne manje važno je Affiliate Royale, pravi kandidat za podružnice za WordPress dodatke. Integrira se s WordPressom, nudeći vam partnerske sustave upravljanja koji izravno doprinose vašem najnovijem zaključku.

Sa Affiliate Royale možete u nekoliko minuta pokrenuti potpuno funkcionalan partnerski program. Vaš će program sadržavati uobičajene stvari, a zatim neke. Bez gubitka žalbe na robnu marku, vaše podružnice mogu lako nadzirati klikove, prodaju i plaćanja sa središnje personalizirane nadzorne ploče.

Lako možete integrirati Affiliate Royale s oznakama MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp i još mnogo toga. Ukratko, Affiliate Royale je podružničko upravljanje rješenje koje djeluje kako se reklamira. Ne prihvaćajte moje riječi za to, stvarno morate provjeriti da biste vjerovali.

Pridružite se Royaleu

9. Preporučite prijatelja za WooCommerce od strane WPGens

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: WPGens preporuči prijatelja za WooCommerce

Neki partnerski programi nude poticaje koji nisu isključivo novčani. Primjer nudi trenutne nagrade kupcima za upućivanje njihovih prijatelja i obitelji na vaše web mjesto. Uz Refer-A-Friend od WPGens, možete nagrađivati ​​svoje aktivne kupce ekskluzivnim kuponima.

Jednostavno instalirajte i aktivirajte besplatni dodatak Refer-A-Friend i konfigurirajte svoje nagrade. Dodatak automatski generira prilagođene veze za registrirane kupce. Vaši kupci tada mogu tu vezu podijeliti s prijateljima, poslati je e-poštom obitelji, objaviti je na društvenim mrežama ili nešto treće. Kada netko kupi kupit će kupon.

Moguće su jednostavno upravljanje mogućnostima za podešavanje vrijednosti kupona, vrste i minimalne narudžbe. A ako nadogradite na premium, moći ćete i dodati datum isteka, podijeliti s prijateljem (i kupac i njihov prijatelj dobivaju kupon) i još mnogo toga.

Nabavite Pogledajte prijatelju

10. ReferralCandy za WooCommerce

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: ReferralCandy za WooCommerce

ReferralCandy za WooCommerce još je jedan dodatak koji se odnosi na nagrade. Ciljate zainteresirane kupce (ili čak potencijalne kupce) da svoju WooCommerce trgovinu podijele s ljudima iz njihove mreže. Jedino upozorenje je da ovaj besplatni dodatak djeluje u kombinaciji s ReferralCandy planom, tako da ćete se morati prijaviti na njihovom mjestu (postoji besplatna probna verzija, ali mjesečno članstvo počinje otprilike 4 USD / mj).

Međutim, ReferralCandy je sjajna i moćna usluga. Prvo napravite promociju, a zatim je možete dodati na svoju web stranicu pomoću prijave za bilten. Kada se nova osoba prijavi, prima e-poštu s vašom promocijom (npr. 10 USD od vaše kupnje), kao i poticaj za dijeljenje promocije sa svojim prijateljima. Za svakog prijatelja koji koristi njihovu vezu na račun se dodaje još jedna promocija (npr .: nagrađeni dodatkom od 10 USD za svakog prijatelja).

Nabavite ReferralCandy za WooCommerce

11. Virusni znak se pojavio iRefer

Najbolji dodaci za WordPress podružnice: virusne prijave od strane iRefer

Viral Sign Ups dodatak je jednokratni upravitelj programa za WordPress. Kada instalirate dodatak, samo slijedite čarobnjaka za postavljanje kako biste stvorili preporuku za preporuku. Također ćete stvoriti obrazac za prijavu za svoju web stranicu koji se može umetnuti bilo gdje s jednostavnim kratkim kodom.

Uz obrazac za virusno prijavljivanje na vašoj web stranici morate pričekati da se novi korisnici pretplate. Kad osoba pošalje obrazac, dobit će e-poštu s obavijesti da može dobiti posebnu nagradu, popust, besplatan proizvod ili sve što želite ponuditi ako upute toliko prijatelja (npr .: uputite 5 prijatelja za otključavanje a 25% popusta).

Morat ćete se registrirati za iRefer račun koji počinje s 19 USD mjesečno. Ali oni imaju 14-dnevno besplatno probno razdoblje pa možete isprobati i vidjeti je li to dobra jelka za vaše poslovanje.

Nabavi virusni znak

Završne riječi

Bez obzira da li odaberete pridruženi WordPress dodatak ili pokrenete program putem mreže poput ShareASale-a, pripadnost je velika kao strategija za generiranje prometa i olova. Samo se usredotočite na svoj proizvod dok vaši korisnici prodaju pakao iz toga. Na kraju dana vaš korisnik zarađuje proviziju i vi ostvarujete prodaju. Svi pobjeđuju.

Da li pokrećete ili planirate pokrenuti pridruženi program na vašem web mjestu WordPress? Koji su vaši omiljeni dodatak WordPress dodatak? Imate pitanje ili prijedlog u vezi s ovim postom? Slobodno nam se javite u odjeljku za komentare u nastavku. Unaprijed hvala i pozdravite vaš uspjeh!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map