10+ najboljih A / B split alata za testiranje za WordPress za poboljšanje stope pretvorbe

Najbolji A / B split alati za testiranje za WordPress

Ako svoju web stranicu WordPress koristite za prodaju proizvoda, promociju usluga ili prikupljanje bilo kakvih odgovora ili radnji svojih čitatelja, tada A / B split alati za testiranje i dodaci koje danas gledamo mogu potencijalno uveličati vašu web stranicu učinkovitiji alat za pretvorbu ciljeva.


Stvaranjem varijacija sadržaja i razdvajanjem ili A / B testiranjem jednih protiv drugih možete povećati postotak posjetitelja koji izvrše željenu radnju. Te bi varijacije sadržaja mogle biti malo poput promjene teksta veze na kraju posta, sve do usporedbe dva različita dizajna odredišne ​​stranice jedan protiv drugog.

Bez obzira da li želite zaraditi više od svog web mjesta ili jednostavno generirati više diskusija i interakcija oko svog sadržaja, najvažnije je provesti neko vrijeme testiranja i optimizacije sadržaja kako biste saznali što funkcionira, a što ne.

Srećom, postoji niz dodataka koji vam daju alate za to, i to sve iz vašeg administracijskog sučelja WordPress. Dakle, tražite li pravi alat za svoju web stranicu? Pa, imaš sreće. Evo najboljih alata za testiranje i dodataka za WordPress (ili barem mislimo da su lijepi).

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Nelio A / B Split ispitivanje

Alat za testiranje Nelio AB Split za WordPress

Nelio AB Testing je dodatak koji vam omogućuje pokretanje A / B testova na vašoj web stranici WordPress kako bi se poboljšale stope pretvorbe i optimizirao vaš sadržaj i dizajn.

Vrsta testova ili eksperimenata koje možete pokrenuti uključuju usporedbu dvije verzije posta – od sitnih podešavanja teksta do cjelokupnog dizajna i izgleda, testiranja naslova, usporedbe tema, testiranja widgeta i usporedbe izgleda izbornika. Gotovo bilo koji aspekt web stranice može se testirati. Od poziva na radnju na postu do čitavog izgleda korištenjem novog A / B CSS testa. Nabavljate i moćan alat za mapiranje topline da biste točno vidjeli gdje vaši posjetitelji klikaju na vaše postove i stranice.

Nelio A / B testiranje za WordPress

Kontrole za podešavanje i upravljanje testovima neprimjetno su integrirane u vaše WordPress administrativno područje. To znači da ne morate učiti novi sustav ili upravljati drugim računom da biste počeli izvoditi A / B testove na svojoj web stranici WordPress. Međutim, kako se usluga temelji na oblaku, računanje se odvija na Nelio poslužiteljima. Na taj se način sprečava bilo kakvo usporavanje vaše web stranice tijekom izvođenja testova i smanjenja brojeva.

Iako je dodatak za integriranje usluge na vašu web stranicu besplatan i omogućuje vam besplatan probni period od 14 dana, morat ćete se prijaviti na jedan od njihovih plaćenih pretplatničkih planova za korištenje usluge duže vrijeme.

Uz 14-dnevno besplatno probno razdoblje koje biste mogli iskoristiti, trebali biste moći steći dobar osjećaj o tome što Nelio A / B testiranje može ponuditi. Ako vaša web lokacija dobije dovoljno prometa, čak biste mogli poboljšati stope konverzije i započeti generirati više prodaje prije nego što se probno razdoblje istekne.

2. Naslov eksperimenti

Naslov Eksperimenti A / B Split alat za testiranje za WordPress

Naslov Eksperimenti je A / B podijeljeni testni dodatak za WordPress. Nakon što na svoje web mjesto instalirate eksperimente sa naslovima, možete započeti s testiranjem naslova svojih blogova da biste vidjeli koji od njih čitatelja najviše privlače..

Na zaslonu za stvaranje posta možete unijeti varijacije naslova. Zatim, svaki put kada se vaši postovi nađu na vašoj web lokaciji, kao što je primjerice u widgetu za nedavne postove ili na arhivskim stranicama, ove će se varijacije naslova testirati jedna prema drugoj..

Ovaj dodatak ne samo da bi vam trebao povećati broj postova koje svaki posjetitelj pregledava na vašem blogu, već vam također pomaže da poboljšate pisanje naslova postova općenito – vještina koju je definitivno vrijedno kultivirati..

3. Jednostavan tester stranice

Jednostavan Stranica Tester WordPress dodatak

Jednostavan tester za stranicu omogućuje vam odabir posta ili stranice na web mjestu koje želite optimizirati. Stranica se može testirati na izmjenjenoj kopiji, drugoj stranici na izlazu na vašoj web stranici ili možete odlučiti stvoriti novu stranicu kako biste je usporedili sa.

Jednostavan tester stranice

Nakon što ste podijelili svoje eksperimentalne pokusne nazive, možete se odmaknuti i čekati da vam se priđu rezultati. Iako je na raspolaganju besplatna verzija ovog dodatka, on vam omogućava samo da vidite koliko je posjeta svaka varijacija primila. Ako želite znati o stopi konverzije ciljeva i drugim korisnijim podacima, morat ćete nadograditi na premium verziju.

Unatoč besplatnoj verziji Simple Page Tester koji nema korisnih značajki, premium verzija dostupna je za relativno pristupačnu jednokratnu naknadu.

4. WordPress poziva na akciju

WordPress poziva na akciju splitski testni dodatak

Besplatni dodatak WordPress poziva na akciju omogućuje vam stvaranje poziva na akciju za vaše web mjesto. Ovi CTA-ovi testirani su protiv drugih kako bi pronašli onu s kojom posjetitelji djeluju najpovoljnije .

Ti pozivi na radnje mogu se kretati od jednostavnih veza, preko gumba na društvenim mrežama, preuzimanja datoteka i još mnogo toga. Dodatak uključuje izbor predložaka za stvaranje poziva na akciju, iako imate mogućnost započeti s praznog platna. Prilagodbe predložaka olakšavaju se upotrebom postavki izgleda i prilagođena poruka dodaje se u WordPress editor.

Pozivi na akciju tada se mogu umetnuti u vaše WordPress postove, stranice i druga područja na kojima želite da budu prikazani. Nadalje, nakon što stvorite poziv na akciju, možete kreirati varijaciju i dopustiti da započne testiranje.

WordPress poziva na akciju

Ako želite alat za izgradnju vlastitog gumba za akciju s višekratnom upotrebom, s mogućnošću da ih zatim podijelite testirati jedan protiv drugog, onda je ovaj besplatni dodatak dobra opcija.

5. Odredišne ​​stranice za WordPress

WordPress odredišne ​​stranice Split Dodatak za testiranje

Povećajte pretvorbu pomoću dodatka WordPress odredišnih stranica. Ovaj besplatni dodatak koristi ACF okvir kao bazu za stvaranje predložaka odredišne ​​stranice. Jednostavno stvorite varijacije i započnite s testiranjem kako biste vidjeli što reagiraju vaši čitatelji ili kupci.

Dodatak WordPress odredišnih stranica sadrži ugrađene mogućnosti praćenja konverzija i stvaranja A / B ili multivarijantnih testova. Pomoću ovih podataka možete izvršiti učinkovite i svrhovite promjene dizajna odredišne ​​stranice kako biste optimizirali stopu konverzije. Ostale značajke uključuju mogućnosti za kloniranje postojećih stranica, unaprijed popunjenje obrazaca, praćenje vodiča i još mnogo toga.

6. Pretvori ovo

ConverThis A / B Split alat za testiranje za WordPress

Dodatak ConverThis pomaže vam u pokretanju neograničenih kampanja i opsežnog praćenja pretvorbe kako biste točno vidjeli koje biste se komponente trebali riješiti i zadržati na svojim web mjestima. Automatizirana platforma za podijeljeno testiranje izravno se integrira u vašu WordPress nadzornu ploču, tako da više ne morate skakati na potpuno novi softver prilikom provjere svojih izvještaja..

Glavni razlog zašto se ConverThis izdvaja od ostatka publike je taj što prati i klikove, a čini se da se ostali alati fokusiraju više na testiranje pretvorbe i split..

7. Marketing Optimizer

Marketing Optimizer Split testiranje dodatka za WordPress

Dodatak Marketing Optimizer za WordPress daje sve što vam treba u alatu za testiranje, jer automatski dobivate praćenje svake pojedine stranice na vašem web mjestu.

Dodatak nudi popis stranica, kroz koji možete filtrirati i testirati stranice koje ste odabrali. Također možete koristiti sučelje pojedinosti o stranici kako biste stvorili varijacije za postojeće stranice. Sve je lako upravljati na jednom mjestu i ne trebate znati mnogo o tehnologiji da biste implementirali ovaj sustav. Nedavno je dodatak ažuriran tako da uključuje besplatne predloge poziva na akciju (CTA), skočne predloške i alate za testiranje za svaki.

8. Optimizirajte

Optimizirajte X dijeljenje dodatka za testiranje WordPress-a

Dodatak Optimizely X jedna je od opcija za podijeljeno testiranje koja omogućuje lakši način testiranja naslova za stranice i postove. Dodatak je lako postaviti na vaše web mjesto, a ima i vizualni uređivač bez koda, tako da ga bilo tko može koristiti za izradu testova. Optimizirano X stvara rezultate ROI-ja u realnom vremenu tako da znate što funkcionira, a što ne.

Višekanalna optimizacija također je korisna za dosezanje ljudi bez obzira gdje se nalaze i bez obzira na njihov uređaj. Znači li da koriste računala ili mobilne uređaje, trebali biste biti u mogućnosti posluživati ​​podijeljeni testirani sadržaj.

Morate se prijaviti na Optimizely račun da biste aktivirali dodatak (iako se svim testiranjem i rezultatima upravlja na nadzornoj ploči WordPress-a).

9. Split test za element

Split test za Elementor WordPress dodatak

Koristite li popularnog graditelja stranica Elementor da biste kreirali prilagođeno web mjesto ili odredišne ​​stranice? Možda biste htjeli pokušati Split Test za Elementor. Pomoću ovog dodatka možete testirati različite dizajnirane na temelju Elementor da vidite koji će se pretvoriti bolje. Ispitajte naslove, isprobajte različite dizajne opisa i utvrdite koji su gumbi kliknuti i više.

Za upotrebu značajke split test jednostavno podesite postavke varijacije podijeljenog testa u odjeljku “Napredno” prilikom stvaranja ili uređivanja modula. Zatim pratite izvedbu svojih varijacija pomoću izvješća koja se generiraju na kartici Splittest na vašoj WordPress nadzornoj ploči.

Split test za Elementor koristi podatke na vlastitom poslužitelju – to ga čini sigurnim izborom za one koji se bave usaglašavanjem s GDPR-om jer ne prikupljate nikakve dodatne podatke o posjetiteljima ili ih ne dijelite s trećom stranom.

10. V / C Splitter Pro (Premium)

V / C Spitter Pro WordPress split modul za ispitivanje

Info & DownloadView Demo

Koristite li originalni dodatak Visual Composer WPBakery umjesto Elementor? Nema problema. Dodatak V / C Splitter Pro dodaje A / B opcije dijeljenja testiranja koje su korisne svima koji koriste moćne programere stranica.

Modul za ispitivanje VC Splitter dostupan je pri izradi izgleda Visual Composer. Jednostavno izradite svoje varijacije unutar modula i dajte vašem podijeljenom testu naziv. Da biste provjerili performanse, sve što morate učiniti je otići na uređivač stranica i kliknuti na VC Splitter modul – on će se ažurirati novim statistikama svaki put kada ga otvorite / pogledate.

Bez obzira želite li testirati oblačiće, odredišne ​​stranice, obrasce za prijavu, naslove ili izgleda, VC Splitter dodatak je siguran način poboljšanja prodajnog lijevka i konverzija ako već koristite izvorni WPBakery Page Builder .

11. WooCommerce AB Split testiranje (Premium)

WooCommerce AB Split Testiranje WordPress dodatka

Info & DownloadView Demo

Pokrili smo obilje A / B dijeljenja alata za testiranje različitih elemenata sadržaja WordPressa, međutim, propustili smo e-trgovinu koja može biti malo varljiva. Tu dolazi dodatak za WooCommerce Simple Split Testing.

Ovaj specijalizirani dodatak je stvoren za testiranje varijacije proizvoda. Umjesto da isti proizvod dodate na svoju web lokaciju više puta i zbunite kupce, jednostavno pokrenite split test. Pratite prikaze varijacija proizvoda, narudžbe i stopu prodaje. Uz to možete pogledati izvještaj s popisom svih narudžbi za svaku varijaciju proizvoda. Ovo je odličan način za testiranje opisa novih proizvoda, prikazi proizvoda i još mnogo toga.

12. Google Optimizirajte

Google Optimizirajte alat za ispitivanje u Splitu

Iako nije dodatak, morate ga dati Googleu za stvaranje jednog od najboljih alata za testiranje podijeljeno na bilo kojoj web stranici (WordPress ili ne). Google Optimizira veze izravno na vaš Google Analytics račun. To znači da ćete imati pristup vrlo preciznim podacima koji se temelje na stvarnim performansama vaših split testova. Plus to je već postavljeno za testiranje varijacija radne površine i mobilnih uređaja.

Podešavanje na sreću vrlo je jednostavno, čak i za ne-razvojne tipove. Sve što trebate učiniti je sinkronizirati Google Analytics račun, a zatim dodajte svoj isječak za optimiziranje u analitički kôd za praćenje koji je već na vašoj web lokaciji (samo slijedite Optimizirajte vodič za postavljanje). Nakon toga spremni ste za početak testiranja! Optimizirajte oznake u tim „eksperimentima“ i oni se postavljaju uglavnom za testiranje varijacija stranica. Samo dodajte različite URL-ove koje želite prekrižiti / usporediti i prilagoditi postavke za varijantne utege (koliko se često prikazuje), ciljeve i ciljanje. Također ćete imati pristup korisnim izvješćima tijekom eksperimenta, u Optimize i Google Analytics.

Budući da većina vlasnika web lokacija već upotrebljava Google Analytics za praćenje prometa i konverzija, Google Optimize izvrstan je izbor za zajedničko testiranje. To je pristupačna (besplatna), točna i prilično mala opcija za implementaciju.

Završne misli o alatima za ispitivanje WordPress A / B Split

Kao što smo nedavno vidjeli neke od najboljih (po našem mišljenju), dobro dizajniranih i korisnih dodataka za provođenje A / B split ispitivanja na vašoj WordPress web stranici.

Bez obzira želite li polako krenuti s dodatkom poput eksperimenta sa naslovima i uspoređivati ​​naslove svojih postova ili zaroniti duboko u testiranje i optimiziranje svih aspekata vaše web stranice uslugom poput testiranja Nelio A / B ili Google Optimize, postoji opcija koja će vam odgovarati svoje zahtjeve i proračun.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara o temi A / B split alata za testiranje i optimizaciji vaše web stranice za veće stope pretvorbe, molimo ostavite poruku u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map