10+ korisnih WordPress dodataka za izradu popisa e-pošte

“Ako želite proširiti svoje poslovanje, onda bi vam trebao biti glavni cilj sastaviti učinkovit popis e-pošte.” – Ovo je savjet koji sam dobio prije nekoliko godina, kada sam prvi put započeo bloganje. I vrijedan je i danas.


Mnogi od vas možda već razumiju zašto je to dragocjen savjet. Kad imate sve veći popis pouzdanih pretplatnika, lakše je pokrenuti promet i dobiti više društvenih udjela u svojim najnovijim postovima na blogovima. I ne samo to, možete dobro zaraditi i slanjem posebnih ponuda na svoj popis.

U ovom ću članku podijeliti neke od najboljih dodataka za izgradnju besplatnih i premijskih lista za WordPress koji će vam pomoći da generirate više pretplatnika s manje prometa. Na popis sam uključio i nekoliko besplatnih dodataka za one koji tek započinju s bloganjem ili nemaju više novca za trošiti.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress skočni prozori, Optins, Ankete i još mnogo toga

Izvrsno za početnike i iskusne stručnjake, Getsitecontrol je sveobuhvatan skočni prozor, optin obrazac, anketa i poziv na akciju dodatak osmišljen kako bi vam pomogao da brzo rastete popis e-pošte. Sa svim ugrađenim značajkama možete dizajnirati savršen skočni prozor ili obrazac za svoje individualne potrebe (čak i obavijest o kolačićima).

Getsitecontrol nudi jednostavne predloške widgeta za jednostavno korištenje tako da brzo možete izrađivati ​​optin obrasce. Jednostavno odaberite predložak koji želite koristiti i prilagodite boje, tekst, animacije, pa čak i položaje elemenata. Ili možete oblikovati vlastiti obrazac pomoću prilagođenog CSS-a. Također možete uvoziti slike s Instagrama, dodavati elemente ankete (potvrdne okvire, radio gumbe, ljestvice ocjenjivanja) ili koristiti API za dodavanje napredne funkcionalnosti obrascima – poput prikazivanja personaliziranih poruka posjetiteljima. Kad završite sa svojim widgetom, jednostavno ga umetnite na web mjesto WordPress putem dodatka!

No, što čini Getsitecontrol alatom za isticanje na vašem popisu činjenica da je integriran s 29 različitih marketinških platformi. To uključuje Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse i još mnogo toga. A za programere, postoji i par web-alata pomoću kojih možete vidjeti podatke u stvarnom vremenu za svoje Getsitecontrol widgete.

Značajke:

 • Korak po korak graditelj obrasca
 • Opcije prilagodbe
 • Galerija predložaka s unaprijed napravljenim izgledima
 • Izađite iz praćenja namjere kako biste zabilježili vodiče prije odlaska
 • A / B podijeljeno testiranje za do 5 varijacija
 • Statistika u stvarnom vremenu plus Google Analytics integracija
 • Mogućnost dijeljenja pretplatničkih obrazaca putem izravne veze

Cijena: Planovi počinju od 9 dolara mjesečno

2. MailOptin

MailOptin - skočni prozori, obrasci i optimizacija za e-poštu

Info & DownloadView Demo

Da biste razvili svoj popis e-pošte, morate se usredotočiti na stvaranje generacije – a MailOptin radi upravo to. Ovaj dodatak uključuje moćan alat za izradu obrazaca koji možete koristiti za stvaranje različitih optinsa za svoju web lokaciju. Prilagodite dizajn, tekst, polja, animacije svog optin obrasca, pa čak i definirajte pravila prikaza (kao što je okidač namjere izlaska ili nakon određenog vremena na vašoj web lokaciji). Uz mogućnosti okvira za svjetlosne okvire, trake s obavijestima, u sadržaju (prije / poslije ili ugrađenom ugrađenom opsegu) i još više, lako je stvoriti optimalni obrazac koji je prikladan za vašu publiku. A budući da postoji ugrađena analitika i podrška za A / B split test, zaista možete optimizirati strategiju za brži rast popisa e-pošte.

Ali to nije sve – MailOptin nudi integracije za gotovo svaku uslugu e-pošte i CRM koji se sjetite. Lako možete povezati svoje optin formulare na MailChimp, Monitor kampanje, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet i još mnogo toga. MailOptin također neprimjetno surađuje s Google Analyticsom i popularnim dodacima za prijevod, Polylang i Weglot. Dok postoji besplatno MailOptin Lite inačica dostupna na WordPress.org, potrebna vam je premium verzija kako biste otključali sve fantastične značajke dodatka.

Značajke:

 • Optin stilovi: svjetlosni okvir, traka obavijesti, widget bočne trake, umetanje, prije / poslije, umetnuti
 • Okidači: izlaz, vrijeme na web mjestu, prikazi stranice, pomicanje, pokretanje klika, ciljanje uređaja
 • Akcije konverzije s opcijama za preusmjeravanje korisnika na određeni URL
 • A / B split ispitivanje za optine
 • Otkrivanje bloka oglasa
 • Smart Honeypot zaštita od neželjene pošte
 • Integracija s popularnim pružateljima usluga e-pošte, CRMS, dodacima za prijevod i Google Analytics
 • Upravljanje biltenima (uključujući automatizaciju, zakazivanje i više)

Cijena: Već od $ 79 / god

3. Uspjeh vodi

Uspjeh vodi

Info & DownloadView Demo

Thrive Leads je dodatak za izgradnju popisa koji su razvijeni od strane programera u Thrive Themes. Ovaj dodatak spakira udarac i isporučuje se sa skoro svim vrstama obrazaca za prijavu koje se možete sjetiti: možete stvoriti skočne prozore, klizne forme, obrasce u obliku vrpce koji se pojavljuju na vrhu ili dnu zaslona u 2 koraka veze ili tipke za prijavu, obrasci za popunjavanje zaslona, ​​obrazac „Scroll Mat“ sličan je dobrodošlice SumoMe matrice, možete umetnuti obrasce za prijavu na dno postova, u prostore widgeta ili bilo gdje u vašem sadržaju.

Širok izbor obrazaca i uključeni editor za povlačenje i ispusta znači puno fleksibilnosti za kreiranje i prikazivanje obrazaca za prijavu na vašoj web lokaciji. Međutim, glavne značajke koje oglašava Thrive Leads imaju veze s optimizacijom pretvorbe. Napredno A / B testiranje i detaljno izvještavanje ugrađeni su u dodatak. Drugi je naglasak činjenica da možete automatski sakriti obrasce za prijavu za posjetitelje koji su se već pretplatili na vaš popis i čak možete prikazati alternativni sadržaj postojećim pretplatnicima umjesto uobičajenih oblika za prijavu.

Značajke:

 • Deseci unaprijed dizajniranih predložaka + alat za sastavljanje povuci i ispusti
 • Svaka vrsta obrazaca za prijavu koju se možete sjetiti
 • Sigurnosna kopija i izvoz za vašu listu pretplatnika
 • A / B testirajte različite prijavne obrasce, različite ponude, različite vrste oblika i dopustite da dodatak automatski izabere pobjednika
 • Prikažite drugačiji sadržaj postojećim pretplatnicima
 • Izlazite iz namjere, SmartExit, okidači za pomicanje, okidači klika, vremenski okidači itd.
 • Mnogo, mnogo mogućnosti animacije

Cijena: Već od $ 59 / yr

4. Sumo

Bilten SumoMe

Sumo by AppSumo je zgodan dodatak za prikazivanje jednostavnih skočnih prozora, koji vas neće koštati ni jednog sekunde. Na raspolaganju je mnoštvo sjajnih značajki koje ćete inače naći u premium dodatku kao što su OptinMonster ili Ninja Popups..

Ovo je savršen dodatak za početnike bloger ili neko ne želi trošiti novac jer ga se lako može integrirati s Mailchimp-om, besplatnom uslugom automatskog odgovora (za do 2000 pretplatnika). Iako su adrese e-pošte ograničene na 12.000 mjesečno. Mailchimp je već dugo na tržištu i ima reputaciju za kvalitetnu uslugu.

Napomena: Potrebno je da se prijavite za račun na web mjestu Sumo.

Značajke:

 • Asinkrono učitavanje koje neće utjecati na brzinu učitavanja stranice
 • Pametni vremenski raspon pametne e-pošte (kao što je Exit Monitor)
 • Postavite svoj vlastiti vremenski raspored
 • Potpuna HTML kontrola nadživotnog sadržaja
 • Pogledajte statistiku pretplate putem e-pošte za sva vremena

Cijena: Besplatno

5. WP snimanje e-pošte

wp-emailcapture-wordpress-čep

WP snimanje e-pošte stvorio je moj dobar prijatelj Rhys Wynne. Dodatak je sjajno rješenje za one koji ne žele koristiti usluge automatskog odgovaranja za prikupljanje e-poruka. Dodaje obrazac s 2 polja (ime i e-pošta) za snimanje e-poruka.

Velika je razlika s ovim dodatkom u tome što ne morate trošiti novac na usluge trećih strana (Aweber ili GetResponse), a sve se obavlja izravno sa stranice postavki unutar WordPress-a. Besplatna verzija ima ograničenu funkcionalnost, što bi moglo biti korisno ako želite testirati dodatak prije kupnje.

Značajke:

 • Jednostavno izvezite svoj popis u glavne usluge automatskog odgovora
 • Za slanje e-pošte koristi internu funkciju wp_mail za WordPress.
 • Dvostruki optin za provjeru
 • Napravite više popisa za svoju web lokaciju
 • Pratite posjetitelje na svojoj web lokaciji i odakle potječu vaša prijava.
 • Podrška za prilagođene vrste posta

Cijena: Besplatno (s ograničenim mogućnostima)

6. OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin obrasci

Info & DownloadView Demo

OptinMonster je još jedan moćan dodatak koji olakšava dodavanje elegantnih skočnih oblika. Također vam omogućuje dodavanje prilagođenih obrazaca ispod postova, widgeta bočne trake, stranica, dna web mjesta i obrasca za slanje. Lako se može opisati kao dodatak za izgradnju na popisu All-in-one za WordPress, ali to nije za sve (barem ne za one koji tek počinju), jer je prilično skup u usporedbi s ostalim dodacima u ovom segmentu.

Na primjer – većina popup dostupnih dodataka na tržištu ne košta više od 50 USD, jedan takav dodatak je Ninja Popups, ja ga koristim na vlastitoj web stranici 6 mjeseci i nikada nisam naišao na probleme. Ali cijena nije jedino što OptinMonster izdvaja od ostalih dodataka, ona dolazi i sa tehnologijom Exit-Intent koja otkriva ponašanje posjetitelja i potiče ih na ciljanu kampanju u onom trenutku u kojem oni upravo moraju otići. Mislim da je glavni razlog zašto je dodatak toliko skup, jer dolazi s tehnologijom izlaza, nešto što ste prethodno mogli pronaći samo u Bounce Exchange.

Značajke:

 • Prekrasne izvedbe oblika Optina
 • Jednostavno testiranje različitih sadržaja, naslova, izgleda i stilova pomoću A / B modula za testiranje
 • Izađite iz namjenske tehnologije
 • Analizirajte klikove, prikaze i ukupne stope konverzije pomoću naše ugrađene analitike.

Cijena: $ 199

7. Pozdrav Bar

HelloBar

Pozdravna traka omogućuje vam da stvorite prekrasne trake s obavijestima koje će se posjetitelji vaše web stranice istaknuti na vrhu zaslona. Možete koristiti traku za generiranje novih potencijalnih podataka putem prodajnog lijevka ili prilagođenog optin obrasca.

Stvara prilagođeni kôd koji se može dodati putem WordPress dodatka ili ako ne želite upotrebljavati dodatak, možete ručno umetnuti kôd u svoju temu. Trenutno je ograničena na četiri glavne usluge automatskog odziva – Aweber, Mailchimp, Monitor kampanje i Stalni kontakt.

Značajke:

 • Ugrađena Analytics
 • Dobro dizajnirani Optin obrasci
 • Samo generirani WordPress dodatak

Cijena: Besplatno do 10 klikova

Na raspolaganju je i premium verzija za 4,95 USD mjesečno s dodatnim značajkama – SSL podrška, nema brendiranja, RSS i Twitter feedovi i do 100 klikova.

8. OptimizirajPress

OptimizePress Dodatak za članstvo u WordPressu

Info & DownloadView Demo

OptimizePress je moj omiljeni dodatak WordPress kada je u pitanju stvaranje odredišnih stranica profesionalnog izgleda. To nije samo stvaranje odredišnih stranica i prodajnih tokova; OptimizePress može se koristiti i za izradu portala za članstvo.

Ima uređivač povlačenja i ispuštanja koji je izuzetno jednostavan za korištenje, ali također možete stvoriti odredišne ​​stranice bez potrebe za uranjanjem u sve mogućnosti.

Velika prednost OP-a – dolazi s dvije mogućnosti, dodatkom i temom. Verziju dodatka možete koristiti ako želite zadržati svoj trenutni blog dizajn.

Značajke:

 • Povuci i ispusti Editor
 • Podrška za kratke kodove
 • Jednostavna automatska integracija
 • Lako pratiti Tutoriale i obuku
 • Integrirane SEO značajke
 • Preko 30 predložaka za izbor

Cijena: $ 197

9. Pretplatnici putem e-pošte i bilteni

Snimak ekrana dodataka pretplatnika i biltena.

Pretplatnici i bilteni e-pošte besplatni su e-pošta, bilteni i dodatak za generiranje novih korisnika. Iako nije prilagodljivo, ovo je sjajna i jednostavna opcija slanja biltena s WordPress-om (mada preporučujemo da pogledate ovaj članak o biltenima WordPress dodataka za dodatne mogućnosti). Pomoću ovih dodataka možete slati obavijesti o člancima, sastavljati popis pretplatnika i dodavati pojedinačne i dvostruke načine prijave.

Iako nije vanjski prilagodljiv, ovaj je dodatak izvrsna opcija za započinjanje ako ne želite koristiti platformu poput MailChimp ili MadMimi.

Značajke:

 • Zadržajte svoje podatke na vašem poslužitelju
 • Stvarajte neograničene obrasce, predloške e-pošte i obavijesti
 • GDPR spreman
 • Automatski e-mail dobrodošlice
 • Jednostavan za uporabu HTML uređivača

Cijena: Besplatno

10. Ninja Obrasci

Snimka zaslona dodatka za Ninja Forms.

Ninja Forms Lite strogo je graditelj obrasca, ali uključuje vlastitu integraciju pretplatničkih popisa u obliku MailChimp, dodatak koji počinje od 29 USD.

Jednom postavi MailChimp s Ninja obrascima, ovo proširenje omogućava vam stvaranje obrazaca za vaš MailChimp račun, koristeći snagu i fleksibilnost koju pružaju Ninja Forms.

Dodatak vam je potreban da biste postavili popis pretplatnika pomoću ovog dodatka, ali značajke koje pruža vrijede razumne cijene. Uz to, vlastita funkcionalnost Ninja Forms omogućava vam stvaranje atraktivnih obrazaca pretplate putem svog moćnog kreatora obrasca za povlačenje i ispuštanje.

Značajke:

 • Prilagodljivi obrasci za pretplatu
 • Unaprijed izgrađene predloške
 • Povucite i ispustite alat za izradu oblika
 • Pretplatnici grupe
 • Više pretplata MailChimp po obrascu
 • Mogućnost uvoza / izvoza popisa pretplatnika

Cijena: 29 USD (za dodatak MailChimp – Ninja Obrasci su besplatni)

11. Jetpack

Jetpack WordPress dodatak

Posljednji na našoj listi je Jetpack – razvijen od strane Automattic-a, iste tvrtke koja stoji iza WordPress-a. svoj Modul pretplate omogućuje posjetiteljima da se prijave s ažuriranja putem e-pošte izravno s vašeg bloga. Vaši pretplatnici bit će ažurirani kada postoje novi postovi na blogu i kada se dodaju novi komentari u post koji slijede.

Ne možete izvesti cijeli popis pretplatnika putem Jetpacka, ali možete eksportirati podatke onih koji su se prijavili koristeći svoje adrese e-pošte, a ne svojim WordPress računom. Ako vam se sviđa mogućnost da se s vašim pretplatama upravlja, Jetpack bi mogao biti idealan. Uz to, jednostavnost upotrebe i širina opcija pretplate čine ga korisnim dodatkom, a tu je i premium verzija s još više značajki.

Značajke:

 • Brzo postavljanje (posebno ako već upotrebljavate Jetpack na svojoj web lokaciji)
 • Jednostavne opcije “pretplata na web mjesto” i “Pretplati se na komentare”
 • Dodatak za pretplatu
 • Kratki kôd za dodavanje obrasca u postove i stranice

Cijena: Besplatno

Zašto je sastavljanje popisa e-pošte presudno

Obrazac za prijavu na bilten WPExplorer

Ovdje na WPExplorer-u volimo da je to jednostavno, odabirom korištenja obrasca za prijavu na bočnoj traci za generiranje pretplatnika.

Popis pretplata putem e-pošte (ili biltena) upravo je to kako zvuči – popis kupaca ili klijenata koji su odlučili primati marketinšku e-poštu od vas. Jeste li ikada primali biltene ili posebne ponude iz svoje omiljene trgovine putem e-pošte? Ako imate, to je vjerojatno zato što ste dio njihova pretplatničkog popisa.

Iako ove e-poruke mogu izgledati kao smetnja kad ih primite previše, iz poslovne perspektive oni su zgodan alat. Sa popisom pretplatnika moći ćete:

 • Povećajte više pretvorbi i prodaje. Što više ljudi vidi vaše ponude i pozive na akciju, više biste kupnje i prijave trebali privući. Uzmimo za primjer Amazon: jedan od načina na koji vas omogućuju da stalno kupujete proizvode jest slanje ponuda redovito.
 • Povećajte promet. Kad god objavite novi post ili ažurirate web mjesto s važnim informacijama, možete odmah obavijestiti svoje pretplatnike. To bi trebalo povećati ponovljeni promet i održati publiku angažiranom za vaš sadržaj.

Lijepa stvar o popisu pretplatnika je što vas izravno kontaktira s vašom publikom. Nije uključen posrednik i ne morate biti sigurni da se pridržavate različitih pravila i smjernica platformi društvenih medija. Vi imate kontrolu nad svojim popisom i možete ga koristiti na najbolji način za vas i vaše pretplatnike.

Srećom s jednim ili dva pf ovih dodatka sigurno ćete pojačati pretplatnike na popisu e-pošte. Ako ste upotrijebili neki od ovih dodataka, obavijestite nas u odjeljku s komentarima. Ili ako imate preporuku dodatka koju bismo trebali dodati, javite nam što je i zašto!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me