10 besplatnih WordPress dodataka za upravljanje uređivačkim tijekom rada

10 sjajnih dodataka za WordPress za upravljanje uređivačkim tijekom rada

Svi znamo da upravljanje tijekom WordPress web stranice ili bloga s više autora može biti teško i dugotrajno. Potrebna je ogromna količina posla da biste dosljedno planirali, upravljali i učinkovito distribuirali svoj sadržaj. Nadgledanje čitavog ovog procesa može biti uzrok mnogo kidanja kose i neprospavanih noći. Srećom, to više ne treba biti slučaj za vas.


Svijet nevjerojatnih WordPress dodataka čeka da pruži ruku, a svaki od njih rješava određeni dio zagonetke radnog tijeka. Zaokružili smo naš izbor deset osnovnih alata koji vam pomažu u strukturiranju vašeg rada kroz tri ključne komponente stvaranja sadržaja: planiranje, upravljanje i distribucija.

Zavežimo rukave, pozdravimo se s košarkom beskrajnih privitaka e-pošte i neorganiziranim datotekama i započnite WordPress raditi!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Prethodno objavite popis za provjeru

Unaprijed objavite dodatak za kontrolni popis posta

Koristite li kontrolne popise za dosljedno stvaranje najboljeg sadržaja? Nadam se da je odgovor da! Eto, sada imate način da ih lako podijelite s drugim piscima u vašem timu pomoću dodatka Pre-Publish Checklist.

Ovaj dodatak omogućuje vam stvaranje i upravljanje popisima za postove, stranice i prilagođene vrste posta. Stvaranje popisa je jednostavno. Samo idite na Postavke> Prethodno objavite popis i upotrijebite polje “Dodaj novu stavku” za svoje popise. Možete čak i učiniti ga potrebnim dijelom vašeg tijeka rada da bi se popis za provjeru trebao popuniti prije objavljivanja (ili možete umjesto toga omogućiti upozorenje). Iskoristite snagu kontrolnih popisa da udovoljite potražnji vašeg čitatelja za sadržajem najkvalitetnijeg sadržaja.

2. Yoast SEO

Yoast SEO dodatak

Nema smisla postavljati sjajan sadržaj ako ga niko neće pročitati. Morate optimizirati svoj sadržaj za tražilice da se rangiraju za prave ključne riječi i privuku relevantni promet na vaše stranice. Ne pogriješite – SEO može uistinu napraviti ili pokvariti web mjesto.

Yoast SEO pomaže vam da optimizirate sve relevantne aspekte on-page SEO-a da biste web mjesto češće rangirali i posjećivali. Jednako je važno, usredotočen je na pomaganje u pisanju boljeg sadržaja osiguravajući da se ključna riječ fokus koristi u članku ili postu. Imamo čak i jednostavan za upotrebu Yoast SEO vodiča koji vam pomaže da započnete.

Yoast SEO prepoznat je kao najbolji SEO dodatak od strane SEO stručnjaka i novaka, a ima preko milion aktivnih instalacija, tako da ste s ovom dobrom tvrtkom.!

3. Uređivač uloga korisnika

Uređivač uloga korisnika

Ako upravljate blogom ili web lokacijama s više korisnika, ključno je imati kontrolu nad upravljanjem korisničkim mogućnostima i mogućnost dodijeljivanja određenih uloga. Naravno, WordPress vam omogućuje ograničavanje uloga na općoj razini s mogućnostima Administrator, Editor, Autor, Autor sadržaja i sljedbenika / preglednika izvan okvira. Što ako ipak želite dodijeliti više određenih ili prilagođenih uloga?

Dodatak Uređivač uloga korisnika omogućuje vam (kao administrator) dodijeliti određene uloge svakom korisniku koji ima pristup vašoj web lokaciji. Odaberite opcije za koje korisnici imaju pristup određenoj stranici ili postu, tko može preuzeti dodatke, tko može unijeti promjene dizajna na vašu web lokaciju i niz drugih prilagođenih uloga i mogućnosti. Instaliranje ovog dodatka omogućuje vam strogu kontrolu nad organiziranjem korisnika i preciznijim prilagođavanjem tijeka rada.

4. Uredi tijek

Uređivanje dodatka Flow WordPress

Edit Flow konačni je dodatak za upravljanje vašim uredničkim tijekom rada. Pruža sve što je potrebno za organizaciju i suradnju s uredničkim timom. Uz vrhunski vizualni kalendar, Edit Flow dolazi s moćnom značajkom koja se naziva Custom Statuss – naljepnice statusa koje vam pomažu da lakše pratite ključne faze vašeg tijeka rada.

Dodatne značajke kao što su Komentari i metapodaci dodatno olakšavaju bolju komunikaciju i sinkronizaciju unutar vašeg fantastično zaposlenog uredničkog tima.

5. tijek rada u Oazi

Dodatak za radni tijek Oasis

Želite pojednostavljenu verziju Edit Flow? Oasis Workflow je odgovor. Sadrži sve ključne komponente koje su vam potrebne za automatizaciju i stvaranje složenog tijeka rada koristeći jednostavno korisničko sučelje.

Nudi tri prilagođena statusa, mogućnosti dodjeljivanja i ponovnog dodjeljivanja, podsjetnike i datum slanja e-pošte i još mnogo toga. Premium verzija dodatka omogućuje vam stvaranje više tijekova rada s cijenama počevši od 49 USD. No, nemojte se zavaravati jednostavnošću besplatne verzije. To vam može pomoći da razdvojite i najbrže tijekove rada.

6. Urednički kalendar

Urednički kalendar WordPress dodatak

Većina optimiziranih uredničkih tijekova rada imaju jednu zajedničku ključnu komponentu: detaljan i dobro održavan urednički kalendar. Stvaranje uredničkog kalendara lako je probavljiv vizualni pregled vaše velike strategije sadržaja s idejama sadržaja, zadacima i vremenskim rokovima koji su svi jasno označeni.

Dodatak Uređivački kalendar jednostavan je vizualni kalendar koji može dobiti čak i najviše raštrkanih od nas organizirano i izvan našeg tijeka rada. Ovaj dodatak daje vam pregled svih vaših postova (od više autora), njihovih statusa i vremena kad će biti objavljeni. Može se koristiti za sve vrste posta. Instalirajte ga danas i sada ste na putu da značajno usavršite strategiju sadržaja.

7. CoSchedule

CoSchedule besplatni WordPress dodatak

Konačno, sve-u-jednom društveni urednički kalendar za WordPress! CoSchedule dodatak je vizualni urednički kalendar društvenih medija koji može zakazati i vaše društvene medije i postove na blogu istovremeno ubrzavajući vaš tijek rada. Omogućuje vam da redite na svojim društvenim medijima da se automatski pošalju s objavljenim postovima. Intuitivno sučelje povlačenja i ispuštanja dodatka olakšava i zabavlja vizualizaciju i automatizaciju vašeg uređivanja društvenog uređivanja..

8. Jetpack

JetPack dodatak

Ne bi li bilo nevjerojatno kad možete dijeliti svoj sjajni sadržaj na društvenim kanalima i komunicirati s društvenim korisnicima izravno iz WordPressa? Dodatak Jetpack za WordPress je tu da vam pomogne da učinite upravo to – i još mnogo više – sve iz udobnosti WordPress potprograma.

Jetpack je prepun alata i značajki usredotočenih na stvaranje prometa i društvene performanse. Na primjer, alat za oglašavanje omogućuje vam automatsku distribuciju novih postova odabranim mrežama društvenih medija. Možete i mjeriti uspješnost svojih postova unutar platforme. Instalirajte Jetpack i započnite racionalizirati dijeljenje već danas.

9. Google Site Kit

Googleov komplet web stranica za WordPress

Jedan od najvažnijih dijelova bilo koje sadržajne strategije je analitika, posebno uzimajući u obzir vrijeme i novac koji ulažete u marketing svog fantastičnog sadržaja.

Google Analytics je besplatan i omogućuje vam uvid u publiku, ključne podatke o web lokaciji i ukupne marketinške performanse. Zatim možete koristiti to znanje za informiranje i usmjeravanje svoje cjelokupne strategije marketinga sadržaja.

Besplatni dodatak Google Site Kit pruža detaljne podatke o prometu, demografskim podacima i ključnim performansama, a svi su lako dostupni na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Nema više gubitka u dubini Google Analytics. Imat ćete sve potrebne informacije (zajedno s drugim Googleovim uslugama poput Adsensea, PageSpeed ​​Insights i još mnogo toga) za donošenje odluka tamo gdje su vam potrebne.

10. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress dodatna kopija

Zamislite da se probudite kako biste pronašli godine sjajnog sadržaja koji su jednostavno nestali jednog dana. To je misao koja urednike ispunjava strahom. Obavezno redovito sigurnosno kopirajte WordPress na svojoj web lokaciji i štite vrijedni sadržaj pomoću UpdraftPlus (ili drugog dodatka) kao dijela vašeg radnog tijeka. Ovaj besplatni dodatak posebno je stvoren kako bi se zaštitio od rušenja web mjesta i olakšao migraciju podataka. Saznajte više o značajkama ovog dodatka u našem pregledu UpdraftPlus.

Poljubite se zbog brige o tome kako će vaša web lokacija biti podignuta u plamenu i iskoristite to mirnoću da se počnete fokusirati na sjajan sadržaj koji ćete sutra dijeliti uz pomoć sjajnih dodataka WordPressa na našoj listi.


Iskreno upravljanje uredničkim radom ne bi trebalo biti borba. Vrijedno je izdvojiti vrijeme za istraživanje mogućnosti poput onih koje smo gore istaknuli. Popravite svoje postupke i bit ćete sigurni i uzbuđeni zbog svoje web lokacije u cjelini i radujete se izvrsnom sadržaju za koji ste sigurni da će sada doći do izražaja..

Instaliranjem nekih ili svih dodataka s našeg popisa idete dug put prema automatizaciji, optimizaciji i pojednostavljivanju uredničkog tijeka rada. To vas oslobađa da se usredotočite na dosljedno stvaranje najboljeg mogućeg sadržaja s timom sretnih, produktivnih pisaca koji vas podržavaju.

Rado bismo čuli što mislite o našem popisu i imate li neke prijedloge da smo nam propustili. Podijelite svoje savjete i misli u komentarima!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map