10 besplatnih dodatka za MailChimp WordPress za povećanje optina

Besplatni dodaci za WordPress za rast vašeg popisa MailChimp

Mnogi blogeri smatraju svoje popise e-pošte najvažnijom imovinom koju posjeduju. Čak i ako ne biste išli baš do te mjere kao pametni bloger, znajte da je novac na popisu. Drugim riječima, što kvalitetniji pretplatnici e-pošte imate veći prihod koji možete ostvariti putem svog internetskog poslovanja – a ovi besplatni MailChimp WordPress dodaci odlično su mjesto za započinjanje.


Na mreži je dostupno nekoliko sjajnih pružatelja usluga pretplate putem e-pošte, ali ovaj će se post fokusirati na MailChimp – široko korišteni alat za marketing e-pošte s solidnim značajkama koje će vam pomoći da izgradite, rastete i održavate listu e-pošte za svoj blog. Besplatno je za popise do 2.000 pretplatnika i 12.000 poruka e-pošte mjesečno; osim toga, MailChimp nudi planove pretplate koji rastu s vašim poslovanjem.

Postavljanje je jednostavno, a pomoću web stranice WordPress aktiviranjem dodataka MailChimp možete povećati broj svakodnevnih primanja e-pošte. S tim na umu, u ovom smo članku naveli najbolje besplatne WordPress MailChimp dodatke koji će vam omogućiti da proširite popis e-pošte. Idemo puknuti!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Pojavni program MailOptin s integracijom MailChimp-a

MailOptin - skočni prozori, obrasci i optimizacija za e-poštu

Prvo, MailOptin je dodatak generacije koji se jednostavno integrira s MailChimp-om. Besplatna Lite inačica dodatka nudi vam mnoštvo opcija za uvjeravanje čitatelja da se prijave za vaš bilten sa MailChimp-om. Dodajte skočni prozor, dodatak bočne trake ili obrazac za stil prije i poslije posta. Možete čak i ciljati određene postove i stranice s ciljanjem razine stranice.

MailOptin Builder kampanje

Uz MailOptin postoji ugrađeni alat za izradu kampanja koji olakšava izradu vaših optin oblika. Odaberite svoj dizajn, prilagodite naslov, dodajte polja i naravno odaberite davatelja usluga e-pošte i popis. Također možete odabrati radnju popunjavanja obrasca, poput zatvaranja obrasca i stranice za ponovno učitavanje ili preusmjeravanja na prilagođeni URL

Ili možete nadograditi na MailOptin premium plan za dodavanje značajki generacije, automatizaciju e-pošte, pa čak i biltene. S ovim premium mogućnostima možete A / B podijeliti test za prijavljivanje obrazaca, dodavanje trake obavijesti ili slajd u izgledima, otkrivanje blokatora oglasa, biranje između 30+ CSS3 animacija, stvaranje automatskog odgovora za nove prijave i tonove. To je dobro ulaganje ako je vaš bilten veliki dio vaše marketinške strategije.

2. MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress besplatni je dodatak kreiran od strane ibericode. Nakon što aktivirate dodatak i zgrabite API ključ s MailChimpa, podaci o MailChimp bit će dostupni na zaslonu s postavkama dodatka. To mi je zgodno jer postoji tablica za svaki popis e-pošte koja uključuje sva polja, pa čak i broj pretplatnika u svakoj grupi. Pomoću ovih podataka možete odrediti koliko polja želite uključiti u svoj obrazac za prijavu.

Postavke gornje trake usluge MailChimp za WordPress

Ovaj dodatak nudi vam više mogućnosti prikaza. Na primjer, pomoću obrasca za prijavu na gornjoj traci, odaberite svoj popis e-pošte s padajućeg izbornika i zatim ga prilagodite. Tekst spremnika trake, gumba i e-pošte može se popuniti s vašom kopijom. Također možete postaviti traku na vrh ili dno stranice, promijeniti boju i odrediti gumb i boju teksta – sve divne alate koji će vam pomoći da se pridržavate sheme boja vašeg bloga. Dodatno promijenite izgled i dojam kutije za prijavu s premium verzijom.

Veći obrasci za prijavu mogu se postaviti bilo gdje korištenjem kratkih kodova. Dostupne su opcije preusmjeravanja URL-a, što vam omogućuje da nove pretplatnike usmjerite na stranicu “Uspjeh u opticaju” po vašem izboru..

Konačno, MailChimp za WordPress nudi i postavke potvrdnog okvira. Posjetitelji koji ostave komentar ili se registriraju na vašoj web stranici također se mogu uključiti na vaš popis e-pošte klikom na kućicu.

3. MailChimp obrasci putem MailMunch-a

Oblici MailChimp-a putem MailMunch-a

Ono što volim kod MailChimp Forms by MailMunch je da imate malo više slobode u prilagođavanju obrazaca za prijavu bez nadogradnje na njihov premium plan. Ovaj se dodatak lako sinkronizira s vašim MailChimp računom i možete stvoriti koliko god obrazaca želite. Dakle, ako nudite nadogradnje sadržaja sa svakim blog postom, možete stvoriti zaseban obrazac za svaki ako to želite. Ovaj dodatak nudi pet vrsta oblika: popover, ugrađeni, gornja traka, okvir za pomicanje i bočna traka.

mailmunch-dodatak-skočni forma

Gornja snimka zaslona primjer je oblika za prijavu na otvoren način. Njegove animirane opcije uključuju: gumeni pojas, odskočiti dolje, ljuljati, letjeti, tada i ljuljati se. Ovo je priličan izbor za besplatni dodatak MailChimp WordPress. Također možete odabrati želite li da se ovaj obrazac pojavi pri učitavanju stranice i / ili izlasku. Ako ne želite da česte posjetitelje nerviraju skočni obrasci, jednostavno promijenite učestalost prikazivanja ovog obrasca istom posjetitelju.

Bez obzira koju vrstu obrasca odabrali, selektivno ga možete objaviti pomoću pravila za prikaz. MailMunch omogućava vam prikazivanje obrazaca na određenim URL-ovima unutar vaše web stranice. Ovaj dodatak nudi puno mogućnosti; jedino upozorenje je da ako želite izvršiti A / B testove, trebate nadograditi na jedan od njihovih plaćenih planova.

4. MailChimp obrasci tvrtke Optin Cat

Obrasce za MailChimp Optin Cat

Drugi besplatni dodatak WordPress MailChimp je MailChimp Forms od strane Optin Cat. Pomoću ovog dodatka na svoje web stranice možete ugraditi uložene obrasce, skočne prozore i bočne trake. Nakon prilagodbe možete prilagoditi učestalost vidljivosti svakog skočnog prozora i preusmjeriti nove pretplatnike na bilo koju stranicu na vašoj web lokaciji..

Obrasce za MailChimp vrši Optin Cat Analytics

Njihova značajka analitike standardno je s besplatnom verzijom dodatka, ali mogućnosti prilagođavanja su pomalo ograničene ako ne nadogradite svoj račun. Promijenite boje gumba, obruba i teksta sa sve tri vrste oblika. Pomoću MailChimp Forms od strane Optin Cat-a možete stvoriti neograničen broj obrazaca za promocije, nadogradnje sadržaja, e-tečajeve ili neku drugu kreativnu potrebu što ga čini jednim od naših omiljenih besplatnih dodataka MailChimp WordPress..

5. Jednostavni obrasci za MailChimp

Jednostavni obrasci za MailChimp

Bilo mi je potrebno više vremena da se Yikes prilagodi na Easy Forms za MailChimp, ali snimili su video vodič kako bi pomogli u početnom postavljanju.

Nakon povezivanja API-ja MailChimp, pridružite bilo koji svoj popis e-pošte novim obrascem za prijavu. Mogu se ugrađivati ​​u stranice, postove ili područja widgeta pomoću kratkog koda. Alternativni pristup je ući u novi ili postojeći post ili stranicu, a zatim kliknite ikonu Jednostavni oblici i zatim odaberite koji obrazac za prijavu želite prikazati. Pogledajte primjer u nastavku:

Jednostavan oblici-MailChimp-stranicu-embed

Posjetitelji web mjesta mogu se prijaviti na vaš popis e-pošte kad ostave komentar ili se prijave za svoju web stranicu s ovim dodatkom. Postavke računa prikazuju broj novih pretplatnika, odjava i prosječnu stopu pretplate.

Ovo je najmanje prilagodljivi dodatak koji smo do sada pokrivali u ovom postu, ali ako odgovara vašim potrebama, vrijedi pokušati. S više od 20 000 aktivnih instalacija i čestim ažuriranjima, ovaj je dodatak djelovao za mnoge i mogao bi biti dobar odgovara vašoj web stranici.

6. MailChimp sinkronizacija korisnika

Sinkronizacija korisnika MailChimpa

Ako korisnicima omogućite da se registriraju na vašoj WordPress web stranici, možda ćete istovremeno htjeti zabilježiti njihove adrese e-pošte i druge ključne podatke. To omogućuje njihovo dodavanje na popis e-pošte i ciljanje pomoću sadržaja i promocija. Ako planirate na ovaj način plasirati na adrese korisničkih adresa e-pošte, dodatak MailChimp User Sync može biti upravo ono što vam treba.

Ovaj dodatak sinkronizira vaš popis registriranih korisnika WordPressa s bilo kojim popisom e-pošte koji odaberete u MailChimp-u. Na taj način nećete morati ručno kopirati podatke svakog novog korisnika s jedne platforme na drugu. Ovo je savršeno za A / B testiranje, kao i za ciljanje određene publike.

Postavke za MailChimp User Sync

MailChimp User Sync omogućuje vam da se automatski pretplatite na nove korisnike, sinkronizirate bilo kakve promjene koje izvrše na njihovim profilima (uključujući njihove adrese e-pošte), pa čak i uklonite kontakte s popisa e-pošte ako su njihovi WordPress računi izbrisani iz bilo kojeg razloga. To vam štedi mnogo vremena i truda i ažurira vašu pretplatničku listu u svakom trenutku. Dodatak je besplatan, iako ćete morati instalirati Dodatak MailChimp za WordPress prvi. Srećom, taj dodatak neće vas koštati ničega (već je spomenut na našoj listi besplatnih MailChimp WordPress dodataka), iako nudi premium verziju.

7. Gornja traka MailChimp-a

Dodatak gornjoj traci za MailChimp

Za razliku od nekih opcija koje smo obuhvatili, koji su sveobuhvatnije prirode, dodatak MailChimp Top Bar ima vrlo specifičnu svrhu. To će dodati prilagodljivu traku za prijavu na vrhu ili dnu vaše web lokacije, tako da je CTA pretplate vidljiviji i istaknutiji za korisnike. Umjesto da obrazac za prijavu sakrijete u bočnoj traci ili na stranici s kontaktima, ovaj alat će ga omogućiti što prije posjetiteljima..

Štoviše, traka za prijavu uključuje razne mogućnosti i lako ju je prilagoditi. Možete urediti tekst, boje i lokacije, pa čak i koristiti kôd za dodavanje u dodatna polja. Pored toga, možete unaprijed odabrati na koji će se popis pretplatiti ljudi koji komuniciraju sa šankom, u slučaju da imate više od jednog.

Traku za prijavu lako je instalirati i postaviti. Jednostavno odabereš popis i ti si dobar. Alternativno, možete uređivati ​​tekst i boje tako da se podudaraju s vašim brendiranjem ili koristiti kontrastne boje, tako da se ističe ovaj važni CTA. Na prednjem kraju traka je jednostavna i neupadljiva, a posjetitelji ga mogu odbaciti ako žele. Na kraju, vrijedno je napomenuti da će, kao i kod MailChimp User Sync, prije dodavanja ovog dodatka trebati instalirati MailChimp za WordPress..

8. Kontaktirajte obrazac 7 Proširenje MailChimp-a

Obrazac za kontakt 7 Proširenje MailChimp-a

Ako još niste isprobali kontakt obrazac 7, to je WordPress dodatak koji vrijedi provjeriti. Ovaj popularni alat omogućuje jednostavno stvaranje i prilagođavanje obrazaca svih vrsta, a zatim ih dodajte na svoju web lokaciju. Ako ti su Koristite ovaj dodatak zajedno sa MailChimpom, možda ćete želite dodati kontakt obrazac 7 proširenja MailChimp-a na popis.

Ovaj dodatak omogućuje vam hvatanje adresa e-pošte u obrascima za kontakt 7 i njihovo automatsko dodavanje na odabrani MailChimp popis. Ova tehnika omogućuje vam izradu visoko prilagođenih obrazaca, dodavanje istih na web mjesto i integriranje u marketinške kampanje putem e-pošte. Budući da podržava više popisa za slanje e-pošte, možete jednostavno koristiti drugi za svaki obrazac, što znači da možete stvoriti ciljane CTA-ove i sastaviti segmentirane liste.

Kontaktirajte Postavke 7 obrasca

Osim što je jednostavan za korištenje, ovo je proširenje vrlo prilagodljivo. Možete odabrati želite li pretplatnicima poslati e-poštu s potvrdom, uključiti potvrdni okvir za prijavu i dodati u prilagođena polja. Osim toga, dodatak se stalno ažurira i uključuje podršku putem e-pošte putem razvojnog programera MailChimp Extension. Da biste ga koristili, prvo morate instalirati obrazac za kontakt 7.

9. WooCommerce MailChimp

Integracija WooCommerce MailChimp-a

Dalje, imamo još jedan alat za integraciju. Ako ste proveli puno vremena u WordPress zajednici, nema sumnje da ste čuli za WooCommerce. To je najpopularniji alat za dodavanje trgovine putem e-trgovine koja djeluje na vašem web mjestu. Naravno, ako pokrenete prodajnu kuću, vjerojatno želite dodati svoje kupce na popis e-pošte za marketinške proizvode.

WooCommerce MailChimp omogućava vašim korisnicima WooCommercea da se pretplate na vaš marketinški popis izravno s vaše web stranice. Imate mogućnost snimanja tih podataka na jedan od tri načina: nakon kreiranja narudžbe, nakon što je ona obrađena ili nakon što je završena. Ovo je odličan način za prikupljanje e-poruka od već angažirane publike i njihovo korištenje u svojim kampanjama. Dodatak također nudi nekoliko opcija pristanka kako biste bili u skladu s međunarodnim zakonima o prijavi.

Postavke za WooCommerce MailChimp

Postoji upozorenje s ovim dodatkom koje vrijedi spomenuti. Iako su sveukupne ocjene visoke i ima više od dvadeset tisuća aktivnih instalacija, najnovije recenzije su pomalo pomiješane. Mnogi korisnici ga vole, ali neki su izrazili probleme s njegovim ispravnim radom. Preporučujemo da ovaj dodatak isprobate u cijelosti na početnoj web stranici kako biste vidjeli odgovara li vašim potrebama prije nego što se obvezate na njegovo korištenje.

10. Pretplata na N-Media MailChimp

Pretplata na N-Media MailChimp

Konačno, dodatak N-Media MailChimp pretplata omogućuje vam prilagođavanje vaših pretplatničkih lista za maksimalan učinak. Iz vašeg računa povlači sve popise MailChimp-a i omogućuje vam izradu ciljanih obrazaca na temelju varijabli popisa i interesnih skupina.

Ono što ovaj dodatak zaista ističe, jest kako je prilagodljiv. Ne samo da uključuje dizajner vizualnih obrazaca, već možete i kreirati stil koristeći CSS ako ste tako skloni. Pretplata na N-Media MailChimp omogućuje vam i stvaranje neograničenih oblika pomoću korisnog alata za čarobnjake i stvaranje skočnih prozora za vaše odjavne prijave.

N-Media MailChimp dizajner obrazaca

Ovaj dodatak nema toliko aktivnih korisnika kao neki drugi o kojem se raspravlja na ovom popisu, ali ima pozitivne kritike i alat koji je vrijedan provjere. Kao i kod bilo kojeg dodatka, testirajte odgovara li vašim potrebama prije nego što ga implementirate na svoje živo web mjesto. Iako je osnovni dodatak besplatan, možda će vas zanimati i kako programeri nude premijsku verziju.


Besplatni dodaci MailChimp WordPress sjajan su način za povećanje prijava e-pošte na vašoj web stranici. Uz koristan sadržaj, bilo koji od ovih dodataka može podržati vašu misiju da svoj blog pretvorite u posao.

Ako već niste, prijavite se na MailChimp račun, napravite popis, a zatim preuzmite i aktivirajte jedan od dodataka koji najviše odgovara vašim potrebama. Možda će trebati neko vrijeme da se utvrdi najbolja vrsta obrasca, položaj i dizajn koji će funkcionirati na vašoj web lokaciji, ali to je dio postupka. S vremenom ćete dobiti predstavu o preferencijama posjetitelja vaše web lokacije.

Jeste li na svojoj web stranici WordPress aktivirali besplatne dodatke za MailChimp WordPress? Jeste li primijetili razliku u broju prijava e-pošte? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map