15 najboljših BREZPLAČNIH Izdelovalcev logotipov in proizvajalcev

Izdelovalci in ustvarjalci najboljših brezplačnih logotipovOblikovanje logotipa za vaše poslovno spletno mesto je lahko drago (od 500 do 5000 USD).


Ne samo to – majhnoproračunska ekipa morda nima programske opreme ali veščin za samostojno oblikovanje logotipa. Gotovo je eno: pomemben je dizajn logotipa. Vzpostavlja vizualno identiteto vaše blagovne znamke in predstavlja nepozaben simbol tega, kdo ste.

Kam se obrniti, če nimate sredstev za profesionalno oblikovanje logotipov? Na srečo za 9 najboljših platform za e-trgovino – na spletu je veliko brezplačnih proizvajalcev logotipov in proizvajalcev.

Nekateri ponujajo programsko opremo brezplačno, medtem ko drugi vključujejo tudi brezplačne prenose logotipov. Po raziskovanju barv in stila logotipa, ki ga želite predstavljati, se obrnite na enega od teh 15 brezplačnih proizvajalcev in generatorjev logotipov, ki niso navedeni v določenem vrstnem redu.

Zakaj bi uporabljali proizvajalce logotipov in generatorje?

 1. Začenjate novo spletno mesto, vendar nimate proračuna, da bi najeli profesionalnega oblikovalca logotipov.
 2. Nimate veščin ali programske opreme, da sami oblikujete logotip.
 3. Iščete navdih in ideje za oblikovanje logotipa.

Spodaj je 15 BREZPLAČNIH Izdelovalcev logotipov

Popolno razkritje: WebsiteSetup zasluži provizijo, če na koncu kupite prek naših referenčnih povezav na tem seznamu. To nam pomaga, da bomo vse posodabljali. Hvala za tvojo podporo.

# 1. Izdelovalec logotipov Wix

Domača stran proizvajalca logotipov Wix
www.Wix.com

Izdelovalec logotipov Wix ponuja najboljše iz obeh svetov: odgovorite na nekaj preprostih vprašanj in samodejno bo ustvaril predlogo logotipa za vas. Nato lahko prilagodite skoraj vsak vidik glede na vaše osebne želje – od barv do pisave, besedila in velikosti.

Najboljši del? Ne samo, da brezplačno dobite logotip po meri, ampak boste zanj prejeli tudi polne komercialne pravice (kar pomeni, da ga lahko uporabljate za podjetja in dobiček, ne da bi vas skrbelo, kdo ima licenco). Lahko celo naložite izvorne datoteke (v SVG formatu) svojega logotipa, tako da jih lahko nalepite na vse, od vizitk do majic.

Za dostop do proizvajalca logotipov boste morali ustvariti račun pri Wixu. Toda srebrna obloga je, da vam bo omogočil tudi dostop do generatorja njihovih poslovnih imen in do popolnega orodja za izdelavo spletnih strani. Torej, to je popolna rešitev na enem mestu za povsem novo podjetje.

# 2. Krojaške blagovne znamke

Izdelovalec logotipov TailorBrands
www.TailorBrands.com

Tailor Brands je močno orodje za grafično oblikovanje vse v enem, ki vam bo pomagalo oblikovati prilagojen in edinstven logotip za vaše podjetje. Postopek izdelave logotipa temelji na kvizu, kjer morate odgovoriti na vprašanja o svoji blagovni znamki, panogi in preferencah. Ko končate kviz, boste logotip naredili takoj. Prilagodljive blagovne znamke vam bodo ponudile nekaj alternativnih možnosti, tako da lahko izberete, kaj vam je najbolj všeč, ali pa prilagodite svoj logotip, dokler ne boste zadovoljni z njim.

Poleg tega boste dobili grafiko, pripravljeno za uporabo v družabnih medijih in oglasih. Ko končate, lahko naložite kakovostne, vektorske, SVG ali EPS datoteke, ki jih lahko uporabite za svoje spletno mesto, vizitke ali trgovsko blago s polnimi komercialnimi pravicami.

# 3. Canva

Izdelovalec logotipov Canva
www.Canva.com

Canva je že nekaj časa na trgu brezplačnega oblikovanja in ponuja brezplačne in plačljive predloge za slike v družabnih medijih, letake, vabila, vizitke in drugo. V njihovi impresivni liniji predlog je velika izbira brezplačnih in plačljivih možnosti logotipa. Začnite z eno od njihovih brezplačnih predlog in nato spremenite besedilo, barve, pisave in drugo, da ustrezajo vaši blagovni znamki.

Vam ni všeč to, kar vidite? Naložite svojo grafiko ali pa izberite Caninovo veliko knjižnico brezplačnih elementov, ki jo želite dodati predlogi logotipa s funkcijo povleci in spusti, ki jo je preprosto uporabljati. Prenesite svoj dizajn v obliki PNG, JPG ali PDF. S spletnim mestom ustvarite pisemke, vizitke in drugo s svojim brezplačnim logotipom.

Edina slaba stran je, da lahko drugi uporabljajo iste predloge, zato boste morda videli podobne modele, ki plavajo po spletu. Z malo ustvarjalnosti ne potrebujete veliko, da tem brezplačnim dizajnom logotipov zagotovite svoj edinstven dotik in brezplačno dobite logotip profesionalnega izgleda.

# 4. Brezplačno oblikovanje logotipov

Izdelovalec logotipov FreeLogoDesing.com
www.FreeLogoDesign.com

Brezplačno oblikovanje logotipov olajša ustvarjanje vašega brezplačnega logotipa. Preprosto vnesite ime svojega podjetja, izberite med 20 različnimi kategorijami, aplikacija bo predogledala na tisoče brezplačnih predlog logotipa. Naredite svoje lastne spremembe barve, oblike in pisave po meri in naložite svoj dizajn brezplačno. Če se pozneje odločite, da boste v svoj logotip malce vložili, lahko prenesete različico svojega logotipa z visoko ločljivostjo za 59 dolarjev.

# 5 Grafične vzmeti

Izdelovalec logotipov Graphic Springs
www.GraphicSprings.com

Kot drugi izdelovalci logotipov na seznamu ima tudi Graphic Springs različne predloge, ki jih lahko izbirate v več kategorijah. Vnesite ime in oznako podjetja, izberite kategorijo slike, izberite logotip in ga enostavno uredite. Filtrirajte svoje možnosti po novih ali priljubljenih logotipih.

Če želite pri oblikovanju logotipa malce več ustvarjalne svobode, začnite z oblikami in simboli ali pa jih uporabite, da svojemu logotipu dodate dekorativni pridih. Čeprav je programska oprema brezplačna za uporabo, stane 19,99 USD, da prenesete končno obliko v obliki PNG, SVG ali JPG. Vendar to prihaja z neomejenimi spremembami in prenosi, če se odločite, da boste v prihodnosti naredili popravke.

# 6. LogoMakr

LogoMakr
www.LogoMakr.com

LogoMakr ponuja program, ki je enostaven za uporabo in omogoča preprosto vlečenje oblik in besedila tam, kjer jih želite. Začnite z iskanjem oblik in ikon, nato uredite barve, velikost in več. Dodajte besedilo in ga razporedite, kamor koli želite, ves čas pa prilagodite vrsti, velikosti in barvi pisave. Pametni gumb za obrezovanje vaš logotip odlično obrezuje.

Ko ste pripravljeni, zasnovo preprosto shranite v računalnik. Možnost brezplačnega prenosa je na voljo, vendar je z omejitvami, npr. Datotek nizke kakovosti in sporazumom o odobritvi spletnega mesta za vaš logotip. Za samo 19 dolarjev lahko prenesete visokokakovostno različico za svoje spletno mesto, vizitke, majice in drugo brez kreditov.

# 7. UCraft

Izdelovalec logotipov Ucraft
www.uCraft.com/free-logo-maker

Če ste to dosegli na seznamu in še vedno niste našli spletnega mesta, ki bi ustrezalo vašim potrebam glede oblikovanja logotipa, poskusite z UCraft. UCraft je graditelj spletnih mest, ki ponuja spletne predloge, brezplačno gostovanje v oblaku in še več. Kot bonus ponujajo tudi brezplačen izdelovalec logotipov. Tako kot druga brezplačna orodja na seznamu je tudi UCraft brezplačni izdelovalec logotipov enostaven kot izbira ikone, dodajanje imena podjetja in prilagoditev pisav in barv.

UCraft ima več kot 220.000 ikon, ki jih lahko uporabite pri zasnovi. Izvozite prozorno datoteko PNG z visoko ločljivostjo popolnoma brezplačno!

# 8. Spletni izdelovalec logotipov

Spletni izdelovalec logotipov
www.OnlineLogoMaker.com

Spletni proizvajalec logotipov ima podoben vmesnik kot brezplačni generator logotipov Graphic Spring. Hitro in enostavno začnete potovanje z oblikovanjem logotipa s številnimi predlogi in izbiro pisav. Izberite svoje vnaprej oblikovane simbole v več sto kategorijah ali naložite svojo sliko.

Z brezplačnim računom lahko shranite svoj dizajn in se k njemu vrnete pozneje. Uživajte v neomejenih prenosih, tako da lahko kadarkoli nastavite svoj logotip. Spletni proizvajalec logotipov ponuja brezplačno in vrhunsko storitev. Premium paket ponuja prenose večje ločljivosti in vam omogoča, da svoj dizajn izvozite kot pregleden (.PNG) ali kot vektor (.SVG), da boste lažje uporabljali svoj logotip kamor koli.

# 9. Designmantic

Izdelovalec logotipov DesignMatic
www.DesignMatic.com

Začnite z brezplačnim generatorjem logotipov Designmantic z izbiro želenega logotipa, vrste pisave in barv. Nato vnesite ime svojega podjetja in izberite med več kot 30 kategorijami industrije. Ko najdete logotip, ki vam je všeč, lahko prilagodite barve in pisavo.

Čeprav je orodje brezplačno, prenos vašega dizajna prihaja s plačilom. To pomeni, da boste dobili visoko ločljivost in vektorsko datoteko za tiskanje velikega obsega. Na žalost to spletno mesto ne ponuja neomejenih prenosov. Če ne želite plačati pristojbine za prenos, je lahko odlično orodje za zbiranje navdiha.

# 10. Shopify

shopify izdelovalec logotipov
www.Shopify.com/tools/logo-maker

Shopify ponuja celo paleto orodij za spletna podjetja, vključno z orodji, potrebnimi za zagon lastne spletne trgovine. Čeprav nekatere od teh storitev prihajajo z mesečno naročnino, Shopify ponuja tudi široko paleto brezplačnih orodij, kot so generator podjetij, generator QR kode in seveda brezplačni izdelovalec logotipov.

Vnesite ime svojega podjetja in izberite ikono in uredite barve in velikosti. Izberite med štirimi različnimi postavitvami besedila in ikon, nato pa logotip pošljite naravnost na vaš e-poštni naslov.

# 11. Izdelovalec logotipov

Izdelovalec logotipov LogoTypeMaker
www.LogoTypeMaker.com

Izdelovalec logotipov ima več kot 200 pisav, več kot 1000 profesionalnih predlog in več kot 600.000 vektorskih oblik, da bo vaš logotip lahek, tudi če niste profesionalni oblikovalec. Odlikujejo jih vektorski prenosi SVG in neomejene spremembe, tako da lahko kadar koli spremenite svoje barve in pisave. V brezplačnem modelu boste lahko ustvarili brezplačen sodoben logotip, ki ga ni mogoče prilagoditi. Za razliko od drugih izdelovalcev brezplačnih logotipov boste zasnovo lahko izvozili v 300DPI kot datoteko JPG ali PNG. Enkratno plačilo 24,99 USD ali 39,99 USD prinese več funkcij in izbire logotipa.

# 12. Zyro

Izdelovalec logotipa Zyro
zyro.com/logo-maker

Zyro je brezplačen proizvajalec logotipov, ki preprostost jemlje resno. Za začetek vam ne bo treba ustvarjati računa ali narediti dodatnih ukrepov.

Najprej vtipkajte blagovno znamko in vrstico. Drugič, izberite obliko, ki naj bo osnova vašega logotipa. Izbirate lahko med tisoč možnostmi; preprosto vtipkajte ključno besedo in pojdite naprej. Končno lahko prilagodite svoj logotip. Namestite svoje ime in črko, če želite, glede na obliko, spremenite pisavo, barvo in velikost besed. Ko končate, prenesite PNG in ga uporabite kjer koli, s svojega spletnega mesta na svojo vizitko.

# 13. Design Hill

Izdelovalec logotipa Design Hill
www.DesignHill.com/tools/logo-maker

Design Hill ponuja številne storitve, ena od njih je brezplačen generator logotipov. Prebrskajte na tisoče ikon, prilagodite besedilo in barve ter prenesite brezplačen dizajn. Prepričajte se tudi o drugih brezplačnih orodjih, vključno z izdelovalci fotografij za Facebook in Twitter, generatorjem QR kod in še več.

# 14. Izdelovalec logotipov

LogoMaker.com
www.LogoMaker.com

Izdelovalec logotipov je v industriji že več kot desetletje in je s svojim brezplačnim generatorjem logotipov služil več kot 3 milijone podjetnikov in lastnikov malih podjetij. Izbirate lahko med več kot 10.000 ikonami in nato brezplačno sestavite in shranite neomejene logotipe v svoj račun.

Ko dokončate svoj dizajn in naložite datoteko z visoko ločljivostjo, pride do plačila. Medtem lahko uporabite orodje za eksperimentiranje in črpanje navdiha. Če iščete brezplačno možnost, lahko za svoje spletno mesto ustvarite delček HTML kode, ne pa da naložite celotno slikovno datoteko.

# 15. SquareSpace

Izdelovalec logotipov SquareSpace
www.logo.squarespace.com

Squarespace ponuja različne storitve za spletna podjetja, vključno z vsem, kar potrebujete za zagon lastnega spletnega mesta. Z brezplačnim spletnim izdelovalcem logotipov lahko brskate po ikonah in prilagajate svoj dizajn, ne glede na to, ali iščete navdih ali popolnoma prilagojen logotip. Brezplačno prenesite svoj dizajn v nizki ločljivosti ali kupite različico z visoko ločljivostjo za 10 dolarjev. Stranke v kvadratu lahko s svojo članstvo brezplačno prenesejo datoteko z visoko ločljivostjo.


S to široko paleto orodij, ki so na voljo na dosegu roke, lahko eksperimentirate z oblikovanjem logotipov, ne glede na proračun.

Še kaj smo zamudili? Spodaj pustite komentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map