InMotion Review

8 Helhetsbetyg

Pris
$ 4,89
Small Business Hosting

testa

9,2 Bloggbetyg

Pris
$ 4.99

InMotion gör det enkelt och prisvärd att starta din blogg. De erbjuder till och med WordPress förinstallerat så att du kan ha din blogg online på några minuter.

Din webbplats laddas snabbare med InMotion tack vare deras SSD-lagringsarkitektur och specialoptimeringar för PHP och server OS som minimerar serverbelastningen från varje besökare och maximerar laddningshastigheten.

De prioriterar också säkerhet, vilket ger dig automatiska WordPress-uppdateringar och gratis automatisk dagliga säkerhetskopior. De flesta konkurrenter erbjuder endast veckobackup.

Till endast $ 3,49 / månad är deras lanseringspaket bra för små bloggar. Deras dyraste Pro-paket är fortfarande bara $ 7,49 / mo. De erbjuder till och med ett betalningsalternativ från månad till månad för Pro-paketet, vilket definitivt är attraktivt för dem som föredrar en månatlig betalning snarare än att betala för 1 år framme för att få en stor rabatt.

 • WordPress förinstallerat
 • GRATIS domän, webbplatsöverföringar och automatisk dagliga säkerhetskopior
 • Obegränsat diskutrymme och bandbredd
 • Snabb SSD-arkitektur med PHP- och cache-optimeringar
 • Värd överallt från 2 till obegränsade webbplatser på ett konto

.


Pengar tillbaka garanti
90 dagar
Disk utrymme
Obegränsat
Domän namn
GRATIS (1 år)
9,8 Dedikerad betyg

Pris
$ 105,69

InMotions dedikerade servererbjudande är imponerande. Jämfört med de flesta konkurrenter är de mer generösa med resurser och prestandafunktioner – särskilt på deras startnivå / basplaner.

Alla deras dedikerade serverplaner hanteras och inkluderar SSD-primärlagring med programvara RAID för redundans; GRATIS cPanel- och WHM-licenser; 100% nätverksupptidgaranti, fjärr KVM-kompatibilitet och 24/7 amerikanska baserade linux supportingenjörer redo att hjälpa dig.

Du får också högpresterande Intel Xeon-CPU: er från 2,8 GHz och 4 kärnor / fjärde trådar, tillsammans med massor av RAM och dedikerade IP-adresser.

För att säkerställa praktiskt taget noll driftstopp, patenteras och uppgraderas InMotion dedikerade servrar med sitt unika omstartfria uppdateringssystem, KernelCare.

Som en extra bonus kan InMotion upprätthålla låga serverpingar över hela världen tack vare en gigabit-uplink-anslutning och deras datacenter som ligger nära Internet Exchange Point i Los Angeles, CA.

 • KernelCare-omstart utan kärnauppdateringar
 • SSD-primärlagring med RAID ingår
 • Hanterad tjänst ingår
 • Gratis WHM och cPanel ingår
 • Nivå 1-nätverk med redundans
 • 99.999% nettotid via Smart Routing ™ -teknologi

.


Pengar tillbaka garanti
30 dagar
Disk utrymme
Obegränsat
Domän namn
GRATIS (1 år)
9,7 VPS-betyg

Pris
$ 27.99

InMotion: s VPS-erbjudanden ger dig mer än konkurrens på nästan alla sätt, vilket gör dem enkelt till vårt nummer 1 för VPS-värd.

Deras moderna Linux (CentOS) SSD VPS-värd är utrustad med en attraktiv mängd funktioner, inklusive en molndriven infrastruktur byggd för realtidsredundans, gratis serverhantering, en gratis cPanel WHM-licens, CentOS och LAMP-stack, live-state-stillbilder och mycket mer.

För att ytterligare öka datasäkerheten och överföringshastigheterna konfigureras SSD-lagring i RAID6.

Om du jämför InMotion med andra VPS-värdar kommer du att märka att InMotion är mer generös med RAM. De låser dig inte heller till ett visst antal CPU-kärnor som andra värdar. Istället skalar de automatiskt upp antalet kärnor som används efter behov utan extra kostnad för dig.

Om du letar efter en snabb, pålitlig, flexibel och prisvärd VPS rekommenderar vi starkt att du kolla in InMotion.

 • Rankat som nr 1 för cloud (VPS) hosting
 • GRATIS SSD: er inkluderade för 20x snabbare värd
 • Minst 4 GB RAM och 3 dedikerade IP: er ingår
 • GRATIS cPanel-licens inklusive WHM
 • Gratis hanterad tjänst håller din VPS snabbt och säkert med korrigeringar och uppdateringar
 • SSH-åtkomst och valfri root-åtkomst

.


Pengar tillbaka garanti
90 dagar
Disk utrymme
75 GB – 260 GB SSD
Domän namn
GRATIS (1 år)
9,2 WordPress Betyg

Pris
$ 2.95

Vi gillar InMotion: s strategi för WordPress-värd. Att välja vilken plan som helst ger dig snabb, prisvärd, lättanvänd, säker och pålitlig värdplats var som helst från 2 till obegränsade WordPress-webbplatser.

Alla paket har WordPress förinstallerat och redo att användas, så din webbplats är online om några minuter. Om du redan har en webbplats du vill flytta till InMotion erbjuder de gratis webbplatsöverföring med noll driftstopp.

Din webbplats laddas snabbare med InMotion tack vare deras SSD-lagringsarkitektur och specialoptimeringar för PHP och server OS som minimerar serverbelastningen från varje besökare och maximerar laddningshastigheten.

De prioriterar också säkerhet, vilket ger dig automatiska WordPress-uppdateringar och gratis automatisk dagliga säkerhetskopior. De flesta konkurrenter erbjuder endast veckobackup.

För avancerade användare inkluderar InMotion också tillgång till SSH och Git, och naturligtvis FTP och PHPMyAdmin. Deras kontrollpanel är industristandarden cPanel och innehåller även Softaculous applikationsinstallatör. Så du får inte en begränsad / begränsad kontrollpanel när du väljer InMotion’s WordPress-värd.

Till endast $ 3,49 / månad är deras lanseringspaket utmärkt för små bloggar. Deras dyraste Pro-paket är fortfarande bara $ 7,49 / mo. De erbjuder till och med ett betalningsalternativ från månad till månad för Pro-paketet, vilket definitivt är attraktivt för dem som föredrar en månatlig betalning snarare än att betala för 1 år framme för att få en stor rabatt.

 • WordPress förinstallerat
 • Obegränsat diskutrymme och bandbredd
 • Snabb SSD-arkitektur med PHP- och cache-optimeringar
 • GRATIS domän, webbplatsöverföringar och automatisk dagliga säkerhetskopior
 • Värd överallt från 2 till obegränsade webbplatser på ett konto

.


Pengar tillbaka garanti
90 dagar
Disk utrymme
Obegränsat
Domän namn
GRATIS (1 år)

InMotion kan verka som en typisk webbhotellleverantör som erbjuder nästan samma funktioner som praktiskt taget alla större webbhotell där ute.

Men när du tittar på deras planer, kommer du omedelbart att se vad som distanserar dem från andra: variation.

Till skillnad från de flesta leverantörer som bara har en enda plan, erbjuder InMotion Hosting fyra olika typer av värd, alla med sina egna fördelar:

PRIS per månad$ 4.17ÖVERTID & HASTIGHET95%
DISK UTRYMMEUNLIDIN DOMINFRI
BANDBREDDUNLIHELHETSBETYG8/10

Personlig eller billig värd

Denna plan sägs vara bäst lämpad för nystartade webbplatser.

Om du bara testar det virtuella vattnet och har mycket lite pengar att spara kan det vara den bästa planen för din webbplats.

För endast $ 5,99 per månad får du skapa två webbplatser med ett enda konto, 6 tillägg och 25 parkerade domäner, obegränsad överföring, säkerhetskopiering av data och diskutrymme. Du får också 75 $ kredit som du kan använda för Google AdWords.

Affärshotell

Detta paket finns i tre former: lansering, power och pro.

Detta är perfekt för företag som vill skapa utrymme för tillväxt och expansion.

Med lanseringen får kunder värd för två webbplatser, stöder sex domäner och tjugofem underdomäner, använder två mysql-databaser och använder 275 $ reklamkrediter gratis. Om du vill ha detta alternativ måste du betala $ 5,99 per månad.

För ytterligare $ 2 kan du redan utnyttja kraftplanen. Här får du vara värd för sex webbplatser, stödja 26 domäner och 100 subdomäner, använda femtio msql-databaser och använda $ 300 gratis krediter för reklam.

Om du behöver vara värd för tjugofem webbplats under ett konto väljer du pro. För endast $ 13.99 per månad kommer du inte bara kunna ha alla dessa webbplatser, du får också obegränsat stöd för så många domäner och underdomäner som du behöver. Därutöver kan du också använda 200 mysql-databaser och en kredit på 300 USD för reklam.

VPS Hosting

Om du inte vill dela en server men inte har råd att hyra en för din egen användning kan du få VPS-värden som InMotion har att erbjuda.

Vps hänvisar till virtuella privata servrar. Det liknar mycket att ha din egen server men är mer prisvärd. Den levereras med en dedikerad server för din e-post och en anpassad brandvägg.

Denna plan kan sätta dig tillbaka mellan $ 29,99 upp till $ 74,99 varje månad.

Det beror på hur mycket ram-, lagrings-, bandbredd- och ip-adresser dina webbplatser kommer att kräva. Det är perfekt för växande företag som förväntar sig stor trafik.

Dedikerad servervärd

För webbplatser som kräver den snabbaste hastigheten och den högsta säkerhetsnivån är det att få dedikerad värd ett bra alternativ.

Naturligtvis kommer det med ett brant pris. För den här typen av hanterad tjänst måste du betala minst $ 119.oo per månad.

Ju fler resurser du behöver, desto högre går priset. Prisen kan vara så hög som $ 569,99 per månad.

Funktioner och användarvänlighet

Som nämnts beror de funktioner du får med din InMotion-plan beroende på vilken plan du faktiskt får. Här är några av de allmänna funktionerna som du kan förvänta dig när du registrerar dig:

Smtp-, imap-, pop3- och webmail-tjänster
Förutom e-postadresserna kan du också njuta av gratis vidarebefordran av e-post, skräppostskydd och autosvar.

Automatiserade säkerhetskopior
Denna gratistjänst är en livräddare om något fruktansvärt skulle hända och du förlorar din webbplatsinformation och innehåll. Många företag tar betalt för den här tjänsten så att du verkligen får rabatt när du registrerar dig med InMotion.

Maximal hastighetszon
Du får välja ett datacenter för att göra din webbplats laddningstid kortare.

Gratis notering på gula sidor
En del av jobbet med att upprätthålla en webbplats är uppgiften att locka fler besökare. Med en lista på de gula sidorna får du locka den typ av besökare som ditt företag riktar sig till.

Inmotion ger också fullt stöd för populära cms och de flesta applikationer. Det finns till och med ett installationsklick med ett klick. Att navigera på kontrollpanelen är inte svårt men det kan ta lite att vänja sig.

Pålitlighet

Enligt källor från tredje part har den genomsnittliga drifttiden för InMotion sedan 2007 aldrig sjunkit under 99,98%.

En annan källa hävdar att den konstant träffar en drifttid på 99,83% sedan 2005.

Dessa nummer, även om de varierar, är ett bevis på att InMotion är mycket pålitlig när det gäller att hålla dina webbplatser tillgängliga.

Kund- och teknisk support

Teknisk support och kundhjälp är en prioritering hos InMotion. Först ut, så snart du registrerar dig, kommer du att få en e-postadress. Om du behöver information om hur du konfigurerar detta och maximerar användningen, gå bara till InMotion-webbplatsen och leta efter lektioner på deras supportcenter.

Det finns också handledning om hur du använder annan programvara med ditt konto. Om du vill lära dig mer kan du gå till utbildningskanalerna och välja ett ämne som du vill utforska. För specifika problem kan du alltid kontakta InMotion supportpersonal när som helst via chatt, e-post eller telefonsamtal.

Den slutliga domen

Jag kan rekommendera InMotion som ett klokt val för värd för personliga eller små företag.

De erbjuder flera planer så att du kan välja en som fungerar bäst för din budget och dina webbplatskrav.

Med deras aktuella teknik kan du garantera snabb service till verkligen överkomliga priser. Om du förväntar dig att ditt företag ska växa i framtiden är det tillrådligt att registrera dig hos InMotion eftersom de tillhandahåller tjänster som tillhandahåller de minsta till de största företag som finns.

AKTIVERA $ 5,99 RABATT
Få InMotion Hosting från $ 5,99 / mo.

Aktivera kupong och öppen webbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map