9 bästa “enkla” e-handelsplattformar och webbplatser (2020)

Bästa e-handelsplattformar granskadeAtt välja den bästa e-handelsplattformen är inte en lätt uppgift.


Marknaden är bred och det finns många faktorer att tänka på. Ditt val har mycket inverkan på din online-verksamhet, så det är viktigt att tänka nog innan du registrerar dig.

För att hjälpa dig med det har vi jämfört de nio mest populära eCommerce-webbplatsbyggarna. Till slut hoppas vi att du är redo att fatta ett beslut om vilken plattform som är rätt för dig.

Vad är en e-handelsplattform och varför ska du använda en??

Den första frågan är, vad är en “e-handelsplattform”?

En eCommerce-plattform är en mjukvara som låter dig bygga en onlinebutik och driva ett företag online. Det ger dig verktygen för att skapa och hantera din webbplats, inklusive produkter och den dagliga verksamheten. De flesta, om inte alla, e-handelsbyggare använder drag-and-drop-funktioner.

Här är de goda nyheterna – du behöver inte vara webbutvecklare för att skapa en snygg webbutik.

Det finns många olika skäl att använda e-handelsplattformar, men här är de viktigaste:

  • Lätt (för nybörjare) – Tidigare, om du ville ha en onlinebutik, var du tvungen att bygga upp funktionen själv. Senare fanns det kundvagnar, men du var fortfarande tvungen att ha utvecklarfärdigheter för att integrera dem på din webbplats. Nu har vi plugins. Med eCommerce-plattformar får du allt i en hand och kan komma igång direkt.
  • Billig – E-handelsplattformar är inte extremt dyra, några av dem kostar till och med ingenting. Även om du definitivt har utgifter när du driver en onlinebutik, är det mycket mindre än att utveckla din egen lösning från början. Dessutom, ju mer du betalar, desto mer av ditt företag kan du vanligtvis överlämna till tekniska lösningar.
  • En lösning passar alla – Speciellt när du går med en värdlösning kan du släppa fler delar av att köra din webbplats. Du behöver inte ta itu med webbhotell, säkerhet, uppdateringar och liknande. Istället kan du helt enkelt koncentrera dig på att växa ditt företag.
  • Kundsupport tillgängligt – Dessutom, med en kommersiell lösning, drar du nytta av supportstrukturen. Öppna källkodslösningar som WordPress är ofta gemenskapsdrivna och du är därför beroende av den gemenskapen för att ge support. Även om det också kan fungera mycket bra – om du är i desperat behov av hjälp klockan 3 på en söndag, är det trevligt att ha en garanti att den kommer att vara där.

9 bästa alternativ för e-handelsplattform

Okej, nu när du har en bättre uppfattning om vad du ska leta efter i en e-handelsplattform är det dags att prata om vad som finns där ute. I det följande kommer vi att gå igenom fördelarna och nackdelarna med några av de mest populära e-handelsplattformarna som finns tillgängliga, deras prissättningstruktur och vem de passar bäst.

Full information: Vi tjänar en provision varje gång du hamnar på att köpa en e-handelsplattform genom våra remisslänkar i denna recension. Detta hjälper oss att driva WebsiteSetup som ett företag. Tack för ditt stöd.

1. Wix-butiker – Enkel, vacker, prisvärd

Wix granskning

Wix är ursprungligen en webbplatsbyggare som låter dig skapa webbplatser via dra och släpp. Dessutom har den också funktioner som låter dig bygga en onlinebutik.

Fördelar med att använda Wix-butiker

Liksom Shopify är e-handelsplattformen enkel att använda och snabb att installera. Det krävs ingen kodning, du kan bokstavligen dra innehåll överallt på din webbplats med den användarvänliga redigeraren.

wix användargränssnitt bästa e-handelsplattform

Det som är coolt är att de har över 500 mallar som är speciellt gjorda för onlinebutiker och till och med ger bilder du kan använda direkt.

Naturligtvis erbjuder Wix en fullt utrustad kundvagn med all funktion du behöver. Det finns hundratals appar på den officiella appmarknaden för att ytterligare sprida upp din webbplats.

Tjänsten är dessutom helt värd så det finns ingen anledning att oroa sig för den här delen.

Nackdelar med att använda Wix-butiker

Vad du behöver komma ihåg är att Wix inte är en ren e-handelsplattform. Det är först och främst en webbplatsbyggare som också kan sälja saker. Därför kan e-handelsfunktioner vara lite grundläggande.

Tänk också på att du inte kan ändra din webbplatsmall när du har publicerat din webbplats, vilket är en stor nackdel.

Prissättning

Wix är prenumerationsbaserat och erbjuder olika paket. Deras betalade e-handelsplaner är $ 23- $ 49 / månad. Den billigaste e-handelsplanen börjar från $ 17 / månad.

Wix prissättning och planer

Du kan använda deras gratisplan för att testa plattformen, men den har verkligen begränsade funktioner och inga e-handelsalternativ.

2. SiteBuilder – bäst för nybörjare

Sitebuilder recension

SiteBuilder är den bästa webbplatsbyggaren som vi har granskat hittills. Nu har vi undersökt dess e-handelsalternativ, som verkar tillräckligt anständiga. Det liknar Wix – du måste få den högsta planen att börja med en onlinebutik.

Fördelar med att använda SiteBuilder

Det är verkligen lätt att använda. Som jag-har-aldrig-sett-en-webbplats-gränssnitt-innan lätt.

Sitebuilder e-handelsbyggare

Deras drag-and-drop-gränssnitt är intuitivt, enkelt och omfattande. SiteBuilder har allt du behöver för att komma igång – domän, värd, analysverktyg, SEO och tillräckligt med e-handelsverktyg. Den levereras med obegränsad bandbredd och lagringsutrymme.

Deras stöd är verkligen vänliga och hjälpsamma. Vi anslöt oss inom några sekunder och deras supportagent tog sig tid att svara på våra djupgående frågor om e-handelsverktyg. Därför, även om du får problem (vilket är mycket tveksamt med tanke på hur enkel deras webbplatsbyggare är) kommer du att få hjälp på nolltid (från kl. 7-17 till Arizona).

Nackdelar med att använda SiteBuilder

Även om SiteBuilder kommer med hundratals mallar, är bara cirka 100 lämpliga för e-handel.

På samma sätt som Wix kan deras e-handelsalternativ begränsas för avancerade användare. Det finns knappt några avancerade marknadsföringsverktyg, betalningsalternativ och logistiska tillägg.

Prissättning

SiteBuilder har 3 huvudplaner som alla har 60% provrabatt på 1 år (efter förnyelse till ett vanligt pris). För en onlinebutik måste du gå med e-handelsplanen.

Sitebuilder prissättning och planer

Det sägs ofta att du får det du betalar för. Även om SiteBuilder är något begränsad får du definitivt mycket mer än vad du betalar för – deras alternativ är bara väldigt nybörjarvänliga men samtidigt tillräckligt omfattande för att hantera professionell webbplatskvalitet.

Du kan prova SiteBuilder e-handel i 14 dagar med pengar-tillbaka-garanti.

3. BigCommerce – bäst för småföretag

BigCommerce-logotypBigCommerce tillhandahåller en värd eCommerce-lösning både som en fullständig SaaS-plattform samt en kundvagn för andra typer av webbplatser. Det är förmodligen mest liknande Shopify. De två nämns ofta i samma andetag.

Fördelar med att använda BigCommerce

ECommerce-plattformen har stora butikshanteringsfunktioner. Det erbjuder ett stort antal verktyg och funktioner, t.ex. kampanjer, obegränsade produktvarianter, alternativ för att hantera returer, kuponger och rabatter. En annan höjdpunkt är de flexibla leveransalternativen som tillåter live-offert och beräkning av räntor.

bigcommerce recension

Dessutom integreras BigCommerce med Amazon, eBay och sociala nätverk. Detta gör att du kan sälja över många olika försäljningskanaler. Det har också mycket marknadsföringsverktyg med mycket granulära kontroller, till exempel full kontroll över URL-formatet.

Flera API: er hjälper till att göra den anpassningsbar och flexibel. BigCommeerce har också en stor app-butik med tillägg för alla möjliga behov som e-postmarknadsföring, automatisering och produktreklam. Du får också över 40 betalningsalternativ utan transaktionsavgifter!

bigcommerce betalningsportar bästa e-handelsplattform

Fördelarna avrundas av mängden av mallar att välja mellan, möjligheten att designa din egen webbplats och ett stort supportsystem som hjälper dig att förbättra dina e-handelsinsatser.

Nackdelar med att använda BigCommerce

Traditionellt har BigCommerce släppt efter i sina mallerbjudanden. Medan de har kommit in får användare bara sju gratis mallar att välja mellan. Premiumtema kan också vara lite dyrt. Tyvärr är designanpassning inte alltid den mest användarvänliga.

BigCommerce har inga ursprungliga POS-funktioner som i andra lösningar och har en försäljningsgräns för din plan. Det är relativt dyrt att få avancerade funktioner som en övergiven vagnsparare.

Prissättning

BigCommerce planer kostar mellan $ 29,95 och $ 249,95. Du kan spara lite pengar på högre planer genom att betala årligen. Det finns också ett alternativ för ett företag, men du måste fråga om det. Dessutom kostar teman mellan $ 145 och 235 $.

bigcommerce prissättning

Medan alla planer ger dig allt du behöver för att komma igång, med högre alternativ får du fler alternativ som avancerad kundsegmentering och produktfiltrering.

Avsaknaden av transaktionsavgifter gör BigCommerce mer attraktiv än andra alternativ på denna lista. Använd 15-dagars rättegång för att ta reda på om det är rätt för dig.

4. Shopify – bäst för butiksaffärer

Shopify recension

Shopify har blivit ett av de mest kända namnen inom e-handelsområdet. Det är en fullständig värdlösning med hundratusentals användare. Vi har också en fullständig artikel om det, om informationen nedan inte räcker för dig.

Fördelar med att använda Shopify

Handelsplattformen är superenkel att använda och snabb att installera. Registrera dig bara med din e-postadress så kan du börja bygga din butik och sälja direkt. Det intuitiva gränssnittet gör det också enkelt att skapa produkter och innehåller SEO-funktioner som titeltaggar och metabeskrivningar.

lägg till produkter i shopify

Shopify erbjuder dussintals gratis mobiloptimerade, eleganta teman. Mer finns att köpa. Ingen kodning krävs för att anpassa dem, använd bara musen för att göra ändringar.

Shopify temabutik

Dessutom erbjuder plattformen förstklassig support via telefon, e-post, livechatt och Twitter som är tillgängliga dygnet runt. Det är bredvid den detaljerade dokumentationen och onlineforum där du kan få hjälp från andra användare.

Shopify stöder också många tredjeparts betalningsportar och har en stor app marknadsplats med över tusen erbjudanden för att lägga till funktionalitet på din webbplats med några klick.

Slutligen erbjuder de ytterligare försäljningskanaler genom att förse dig med mjukvaran och hårdvaran för att sälja på fysiska butiksplatser, sociala försäljningar och integrering med marknadsplatser som Amazon.

Nackdelar

En av de största nackdelarna med Shopify är att kostnaderna enkelt kan snöboll. Förutom basavgiften betalar du för många plugins, teman och funktioner. Vissa är engångsbetalningar, andra månatliga, andra varje år. Dessutom finns transaktionsavgifter om du inte använder det inbyggda betalningssystemet. Allt detta kan bli lite komplicerat och svårt att planera med.

En annan nackdel när det gäller att anpassa din webbplats är att Shopify använder sitt eget markeringsspråk som heter “Flytande”. Det är baserat på Ruby on Rails och gör det svårt att göra ändringar med hjälp av kodning själv.

Prissättning

Shopify erbjuder olika prissättningsnivåer med ytterligare funktioner beroende på vilken plan du är på.

shoppa bästa prissättning för e-handelsplattformar

Det finns också Shopify Lite. Det låter dig sälja på sociala nätverk och bädda in produkter på din egen webbplats för att använda kundvagnens funktioner. Denna plan kostar $ 9 / månad, vilket är ganska rättvist.

Dessutom finns det Shopify Plus för företagskunder. Du skulle behöva fråga om priser men rykten säger att det börjar på 1 200 $ / månad.

Som nämnts betalar du förutom baspriset för appar och ytterligare funktioner. Dessa sträcker sig verkligen över ett brett utbud av priser så se till att undersöka i förväg!

Glöm inte heller kredit- och transaktionsavgifter när du använder tredjeparts betalningsleverantörer. Dessa varierar beroende på din plan.

Shopify erbjuder en 14-dagars försöksperiod för att ta en titt under huven innan du går in.

5. Volusion

volusionslogotyp

Denna lösning är ett annat molnbaserat värdalternativ för att bygga en onlinebutik. Det har funnits sedan 1999 och har bearbetat mer än 28 miljarder dollar i försäljning under den tiden.

Fördelar med att använda Volusion

Volusion är en drag-and-drop-webbplatsbyggare med redigering på sidan. Det erbjuder en omfattande webbplatssökning, många lyhörda teman (11 av dem gratis) och möjligheten att anpassa dina egna.

Dessutom har den solida e-handels- och produkthanteringsverktyg som produktbeskrivningar av riktext, alternativ för uppfyllande av ursprung, prenumerationsalternativ, lojalitetsprogram och mer. Det integreras också med många betalningsleverantörer och kommer inte med transaktionsavgifter.

Marknadsföringsalternativ inkluderar SEO-funktioner, social försäljning, marknadsintegrationer för Amazon och eBay, bland andra. Observera att några av dessa endast är tillgängliga på högre planer.

Användare får också support dygnet runt via livechatt och telefon (det senare har en högre plan). Detta är förutom en omfattande kunskapsbas med artiklar, guider och mer.

Nackdelar med att använda Volusion

Tyvärr, Volusion’s prissättningstruktur är lite förvirrande eftersom de har en inställd bandbreddgräns. Om du tar slut måste du betala för ytterligare trafik. Detta kan göra planeringen framöver lite svår, särskilt eftersom deras standardbandbredd är relativt låg.

Du måste betala extra för SSL, vilket är ett måste för alla onlinebutiker. Andra konkurrenter tillhandahåller det gratis. Premiummallar för Volusion är lite dyra.

Plattformen erbjuder inte heller några bloggfunktioner. Du kan bara inkludera länkar till andra bloggsidor på menyn. Detta är verkligen en brist i en digital värld som körs med innehållsmarknadsföring.

Prissättning

Att driva din butik på Volusion kostar dig mellan $ 29 och $ 299 per månad. Du får 10% rabatt när du betalar årligen. Du måste ringa tjänsten för att byta till en årlig plan. På dyrare planer får du fler produkter, bandbredd, bättre support och ytterligare funktioner.

spridningskostnad

Som nämnts har varje plan en bandbreddgräns (1, 3, 10 eller 35 GB). All trafik utöver det kommer att kosta $ 7 / GB. Detta kan ganska snabbt. Du bör inte heller glömma transaktionsavgifterna för din betalningsprocessor.

Det finns också investeringar i ett SSL-certifikat. De som erbjuds av Volusion direkt är mellan $ 149 och 995 $. Naturligtvis kan du också få din egen gratis. Dessutom, om du tänker på ett premiumtema, måste du budgetera $ 180 för det.

Använd 14-dagars gratisversion för att kolla in Volusion.

6. Fyrkant

Squarespace logotyp

I likhet med Wix är Squarespace också en webbplatsbyggare som arbetar med dra och släpp. De började med fokus på att göra visuellt tilltalande webbplatser. På det sena lägger webbplatsen mer energi i e-handel och låter sina användare sälja saker online. Nu börjar de bli en fullfjädrad e-handelsplattform.

Fördelar med att använda Squarespace

Tjänsten har ett enkelt och intuitivt användargränssnitt och är mycket nybörjarvänligt.

Innehållsredigering

Webbplatsmallarna som de erbjuder är eleganta, vackra, polerade och alla har mobil responsiv kapacitet. Fokus på design gör Squarespace också särskilt lämpligt för att sälja produkter som kräver högkvalitetsbilder.

Fyrkantmallar

Förutom det har du alla standardalternativ som produktvarianter, lagerhantering, obegränsade produkter, kuponger, frakt, verk. Plattformen integreras också med Shipstation.com för uppfyllande och har utmärkt kundservice.

De tillhandahåller många datapunkter för att optimera din webbplats och konverteringar inklusive försäljning, intäkter, trafikkällor och mer. Marknadsföringsverktyg inkludera SEO-inställningar, sociala medier, bloggning och övergivna kassabegränsningar. SSL är inbyggt i plattformen.

Nackdelar med att använda Squarespace

På sidan av nackdelarna är Squarespace något begränsat i funktioner. Den har till exempel begränsade betalningsalternativ (endast Apple Pay och PayPal) och saknar viktiga alternativ för mer komplexa butiker och ett stort antal produkter eller variationer.

Dessutom finns det ingen marknad för appar som lägger till fler funktioner och funktionalitet. Din förmåga att anpassa din webbplats via kod och markering är också mycket begränsad. Plattformen integreras med bara några få tredjepartsverktyg och tjänster.

Prissättning

kvadratområdet kostar

Du betalar för Squarespace varje månad. För att börja sälja måste du vara minst på affärsplanen, som är $ 18 / månad om den faktureras årligen, annars $ 26 / månad. Observera att det finns en transaktionsavgift på 3% för varje försäljning.

Observera att du kan avstå från det senare om du går in på en av e-handelsplanerna ($ 26- $ 46 / månad). Du får också ytterligare funktioner för att driva en webbutik som etikettutskrift, bokföring och automatisk återhämtning av övergivna vagnar.

7. Magento

magento logotyp

Magento är en slags WordPress för e-handelsplattformar. Det är en öppen källkodsprogram som du kan ladda ner och installera på dina egna servrar. Samtidigt erbjuder det också en värdmolnversion, som WordPress.com och WordPress.org.

Fördelar med att använda Magento

Som en värdlösning ger Magento dig mycket kontroll. Med teknisk kunskap kan du ändra i stort sett vad du vill när det gäller funktionalitet och design, plus välja din egen servermiljö.

Om det senare inte är din kopp te, kan molnutgåvan vara mer för dig. För det måste du kontakta försäljningsavdelningen för att få en demo.

Oavsett vilken väg du går kan du dra nytta av Magentos långa lista med funktioner och alternativ. Abonnemang för medlemskap, återkommande betalningar, rabatter, möjligheten att justera innehåll per användare är bara toppen av isberget.

Du kan utöka din webbplats via marknad. Det finns plugins och teman för alla typer av ändamål, från kundsupport till marknadsföring till frakt och webbplatsoptimering.

Magento marknadsplats

Plattformen är också stark när det gäller flerspråkiga webbplatser. Du kan skapa separata webbplatser för olika språk. Det har också en stark gemenskap bakom sig som ständigt förbättrar plattformen och utvecklar nya teman och plugins. Detta betyder också mycket Stöd och tillgängliga expertråd.

Nackdelar med att använda Magento

För Community Edition gäller alla nackdelar med plattformar med självhost. Var beredd att ta hand om uppdateringar, säkerhet och allt annat för att se till att din butik fungerar korrekt.

Medan Magento har många funktioner kan det följaktligen vara lite resurshungande. Detta kommer att kräva att du investerar tid och pengar i optimering.

Dessutom är plattformen skriven i PHP, så om du vill göra meningsfulla förändringar måste du ha nödvändiga kotletter eller anställa någon för den. Hur som helst, förvänta dig att investera i utveckling.

Om du väljer Cloud-versionen ska du vara medveten om att den är gjord för Enterprise-klienter och prissätts därefter. Mer om det nedan.

Prissättning

Magento Community Edition är den första gratis e-handelsplattformen på denna lista. Det stämmer, du kan ladda ner och använda den utan att betala en krona.

Liksom många andra lösningar med egen värd kommer det med kostnader oavsett, speciellt för värd. Premium-plugins eller mallar och tillfälligt utvecklingsarbete kan också vara faktorer.

Om du inte vill ta itu med mycket av ovanstående finns det också den värdiga versionen. Som redan nämnts är det inte billigt. Antalet vi hittade var $ 18 000 per år för licensiering.

8. OpenCart

opencart-logotyp

Vi fortsätter temat för e-handelsplattformar med öppen källkod. OpenCart är tillgängligt att ladda ner och installera på din egen server. Tjänsten erbjuder också en molnversion av sin lösning.

Fördelar med att använda OpenCart

Denna eCommerce-plattform har allt du behöver för att skapa och hantera din butik. Du kan ställa in obegränsade produkter och produktkategorier för både digitala och fysiska varor. Det kommer med produktrecensioner och betyg från porten och stöder flera valutor.

Instrumentpanelen ger dig en översikt över alla viktiga datapunkter i din butik och du kan till och med bygga och styra flera butiker från ett gränssnitt.

admin gränssnitt dashboard

Bortsett från det är plattformen mycket anpassningsbar med tusentals teman och plugin-tillägg. Den integreras också med hundratals betalningsportar.

Som en värdlösning kommer det med alla fördelarna med att administrera din webbplats på din egen server. Ett stort supportnätverk genom en dedikerad gemenskap och dokumentation hjälper dig i en nypa.

Om du väljer molnversionen kan du komma igång på bara några minuter. Du får också tillgång till ett separat tema- och pluginlager och har alla dina värd-, säkerhets- och säkerhetsbehov tagit hand om.

Nackdelar med att använda OpenCart

När du har fördelarna med att hålla din webbplats själv måste du också hantera nackdelarna. OpenCart är inte alltid lätt att anpassa och det kan vara dyrt att lägga till nya moduler.

Dessutom är dess inhemska marknadsföringsfunktioner ganska begränsade. Till exempel är standardfunktionerna för SEO inte särskilt bra.

Plattformen är inte alltid känd som den snabbaste lösningen, så den självhostade lösningen kanske inte är det bästa alternativet för skalning i stora dimensioner.

Prissättning

Själva värdprogramvaran i sig är gratis. Tänk på att det kommer med vanliga perifera kostnader. Dessutom kan det finnas kostnader för tillägg och teman som lägger till cirka 100 $ i genomsnitt till din budget.

Du kan också välja den molnhostade versionen, som kostar mellan $ 30 och $ 200 per månad – hälften om du betalar för ett år i förväg. Det innehåller också ett gratis SSL-certifikat.

9. Zen Cart

zen vagn logotyp

Vår nästa utmanare är i samma kategori som de två senaste. Det är öppen källkod och själv värd.

Fördelar med att använda Zen Cart

Eftersom den har en GPL-licens och finns på din egen server är Zen Cart också helt anpassningsbar. Liksom andra lösningar kan du göra alla ändringar du vill ha även utanför tillgängliga tillägg. Lösningen har också ett gott rykte när det gäller säkerhet och skalbarhet.

Dessutom erbjuder det många konfigurationsalternativ för produkter, inklusive kuponger, presentkort och flera produktbilder. I marknadsavdelningen kan du dra nytta av de inbyggda SEO-funktionerna och förmågan att skicka HTML-e-post från plattformen.

EN starkt användargemenskap avrunder fördelarna med Zen Cart.

Nackdelar med att använda Zen Cart

En allvarlig nackdel med denna eCommerce-lösning är det föråldrade användargränssnittet både på framsidan och baksidan. Du har möjlighet att ändra åtminstone typsnittet på din webbplats. Det mindre än intuitiva användargränssnittet kommer att göra att ta hand om din webbplats lite drag.

Zen Cart kan vara svårt att installera och uppgradera. Det finns inte heller något dedicerat stöd, så användare måste sköta sig själva. Ekosystemet är ganska litet, så det är svårt att få tillägg och mallar. ECommerce-plattformen kommer bara med en handfull betalningsalternativ.

Prissättning

Som andra exempel på den här listan är själva programvaran gratis, men du måste budgetera för att arkitekturen ska kunna köras och underhållas, inklusive ett SSL-certifikat. Särskilt om du inte har färdigheter för webbutveckling kan du förvänta dig att hyra hjälp och behöver budgetera för det. Tillägg och teman kan också ingå i lagförslaget.

Typer av e-handelsplattformar tillgängliga

När du letar efter den bästa e-handelsplattformen för dig själv har du olika typer att välja mellan. Det finns flera sätt att skilja plattformar på, men en av de största skillnaderna är deras typ av värd.

  • Själv värd – Det här betyder att du laddar ner en mjukvara och installerar den på din egen server. Detta ger dig mycket kontroll över din webbplats. Det lägger också allt ansvar på dig att hålla det säkert, uppdaterat och göra ändringar manuellt. Open-source eCommerce-lösningar har ofta denna modell.
  • värd – Ett alternativ är att använda programvara som är värd av någon annan. SaaS-lösningar (Software as a Service) är de mest typiska exemplen här. Fördelen: mindre teknisk overhead, snabb start, mer nybörjarvänlighet. Oftast också fler kostnader.
  • Blandad – Flera av alternativen nedan erbjuder möjligheten att inkludera sina kundvagnar i andra plattformar (t.ex. WordPress). Detta kallas också Commerce as a Service (CaaS) och kan vara ett genomförbart och billigare alternativ.

Naturligtvis finns det andra sätt att differentiera e-handelsplattformar. Många av dem beror på dina personliga behov. Du kanske vill överväga:

  • Kostar
  • skalbarhet
  • Enkel användning
  • anpassningar
  • Underhåll
  • Handelsalternativ
  • Mobila förmågor
  • marknadsföring
  • Stöd

Det är en bra idé att du faktiskt får klart för dig vad som är viktigast för dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att rensa bort de alternativ som inte passar biljetten.

Vad är den bästa e-handelsplattformen för dig?

Fristående e-handelsplattformar kan vara en bra lösning för att starta en onlinebutik. De erbjuder alla nödvändiga funktioner och specialiserad funktionalitet för att göra försäljning online framgångsrik.

Ändå är det inte lätt att välja den bästa e-handelsplattformen. Det finns helt enkelt för många faktorer att ta hänsyn till och många erbjudanden på marknaden. Genom att veta i förväg vad dina behov och krav är gör du det mer troligt att du kommer att hitta en bra passform från topp 3 ovan. Vi rekommenderar Wix, SitebuilderBigCommerce, och Shopify.

Förhoppningsvis har den här guiden hjälpt dig i ditt beslut. Om det har det, vad sägs om en rabattkod för din nyöppnade butik? Men inget tryck.

Vad är ditt personliga val för den bästa e-handelsplattformen och varför? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map