OptinMonster Review & How-To Guide: WordPress Popup & Lead Generation Plugin

Η απόκτηση και η διατήρηση των αναγνωστών είναι ένα τεράστιο μέρος της λειτουργίας μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Αλλά πώς το κάνεις αυτό; Εδώ και λίγο καιρό καλύψαμε 15 τρόπους για να προσελκύσουμε επισκέπτες και να τους μετατρέψουμε σε αναγνώστες. Ένας από τους τρόπους για να ωθήσετε τους ανθρώπους να επιστρέφουν ξανά στον ιστότοπό σας είναι να στέλνετε περιοδικά ενημερωτικά δελτία που συνδέονται με νέο περιεχόμενο και προσφορές. Για να κάνετε τους χρήστες να εγγραφούν, θα μπορούσατε πάντα να προσθέσετε ένα widget ενημερωτικού δελτίου στην πλευρική γραμμή ή στο υποσέλιδο, αλλά αυτό είναι λίγο βαρετό. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια πλήρως προσαρμοσμένη φόρμα optin newsletter που εμφανίζεται στη σελίδα και απαιτεί προσοχή.


Το OptinMonster είναι ένα φανταστικό πρόσθετο συνδρομής ενημερωτικών δελτίων που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εκπληκτικές φόρμες optin όπως lightboxes, sticky footer bar και slide-ins. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που δώσαμε σε αυτό το plugin μια δοκιμαστική μονάδα, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της προσθήκης και ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να το κάνετε μόνοι σας, παίρνοντας ένα αντίγραφο του πρόσθετου για τον εαυτό σας (μην ανησυχείτε, υπάρχει εγγύηση 30 ημερών, οπότε αν δεν κερδίσετε περισσότερους συνδρομητές, θα λάβετε όλα τα χρήματά σας πίσω – δεν υπάρχουν ερωτήσεις )!

Αποκτήστε το OptinMonster τώρα

Επισκόπηση βίντεο

Κάντε μια ξενάγηση στην προσθήκη. Θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα. Αν προτιμάτε, υπάρχει μια πλήρης και μέσω μεταγραφής παρακάτω που καλύπτει περισσότερα από το βίντεο.

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση του OptinMonster

Το ξεκίνημα είναι εύκολο αφού είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη προσθήκη. Απλώς κατεβάστε τα αρχεία zip για εγκατάσταση και ενεργοποίηση της προσθήκης OptinMonster. Κάντε κλικ στο νέο στοιχείο μενού του πίνακα ελέγχου OptinMonster και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέου Optin.

Ξεκινώντας το OptinMonster

Τώρα απλώς ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε το Optin σας.

Δημιουργήστε ένα Optin

Η πρώτη επιλογή που σας δίνεται είναι να επιλέξετε τον τύπο της επιλογής σας. Lightbox είναι η προεπιλεγμένη επιλογή και θα ανοίξει ένα lightbox στη μέση της οθόνης των επισκεπτών σας και είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή εκτός εάν κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις επεκτάσεις (Υποσέλιδο & Διαφάνεια είναι οι δύο επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα παρακάτω, αλλά περισσότερες επιλογές βρίσκονται σε εξέλιξη).

Ρύθμιση OptinMonster

Γενικές Ρυθμίσεις

Διαμορφώστε τις γενικές ρυθμίσεις σας, ξεκινώντας από το να δώσετε ένα όνομα στην επιλογή σας.

Ρύθμιση παραμέτρων OptinMonster

Από εδώ μπορείτε επίσης να ορίσετε το καθυστέρηση φόρτωσης χρόνος. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε το optin στις αναρτήσεις για να δώσετε στους επισκέπτες χρόνο να διαβάσουν το άρθρο πριν από τη φόρτωση του optin. Εναλλακτικά, για σελίδες προϊόντων, μπορεί να θέλετε να φορτώσετε μια συγκεκριμένη optin εάν αναζητούν το προϊόν για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει το διάρκεια cookie έτσι ώστε τα μέλη που έχουν προβάλει και κλείσει το optin σας να μην το δουν ξανά μέχρι να διαγράψουν τα cookie τους ή να φτάσει ο χρόνος που έχετε ορίσει (η προεπιλογή ορίζεται σε 7 ημέρες). Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες δεν ενοχλούνται βλέποντας την ίδια επιλογή κάθε φορά που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα διεύθυνση URL ανακατεύθυνσης έτσι ώστε όταν οι χρήστες ολοκληρώνουν τη συμμετοχή σας, μεταφέρονται σε μια σελίδα ευχαριστιών, επιβεβαίωση επιτυχίας, σελίδα ολοκλήρωσης ή ακόμη και άλλη σελίδα προσφοράς. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε μια ειδική σελίδα κουπονιού όταν ολοκληρώσουν το optin.

Η επιλογή για διπλή οπτίνη θα πρέπει να έχει ήδη επιλεγεί για εσάς. Αυτό κάνει τους χρήστες να επιβεβαιώνουν ότι στην πραγματικότητα θέλουν να συμμετάσχουν στο ενημερωτικό δελτίο σας.

Υπάρχει επίσης η επιλογή φόρτωσης του optin στο δεύτερη σελίδα προβάλλεται από έναν χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στοχεύσετε αναγνώστες υψηλότερης ποιότητας που βλέπουν περισσότερους από τον ιστότοπό σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το δικό σας πάροχος email (AWeber, Campaign Monitor, Constant Contact, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi ή MailChimp). Ανάλογα με τον πάροχό σας, θα πρέπει να δώσετε μια εξουσιοδότηση ή ένα κλειδί API ή να καταχωρήσετε την προσθήκη στον πάροχό σας, έτσι ώστε το OptinMonster να έχει πρόσβαση στη λίστα αλληλογραφίας σας. Μην ανησυχείτε – για οποιαδήποτε επιλογή που επιλέγετε, η προσθήκη παρέχει έναν χρήσιμο σύνδεσμο πώς να σας δείχνει ακριβώς πού να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση σχεδιασμού και επιλογής. Δώστε του ένα λεπτό, μπορεί να χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά για να αποθηκεύσετε την επιλογή σας.

Σχέδιο

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο για το optin σας.

Σχεδιασμός OptinMonster

Υπάρχουν τέσσερα προεπιλεγμένα θέματα για τον τύπο Lightbox. Επιλέξτε ένα και κάντε κλικ για να ανοίξετε το Design Customizer.

Εξατομικευτής σχεδιασμού OptinMonster

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρήση προσαρμοσμένων γραμματοσειρών, χρωμάτων, κειμένων και εικόνων για τη δημιουργία της τέλειας επιλογής. Επεξεργαστείτε τις κατηγορίες Τίτλος & Σήμανση, Περιεχόμενο και Πεδία & Κουμπιά για να σχεδιάσετε την επιλογή σας. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και, στη συνέχεια, Κλείσιμο.

Ρυθμίσεις εξόδου

Το τελευταίο βήμα για τη ρύθμιση της επιλογής σας είναι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις εξόδου σας.

Ρυθμίσεις εξόδου OptinMonster

Πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την ενεργοποίηση της επιλογής σας, ώστε να εμφανίζεται στον ιστότοπό σας.
Ενεργοποιήστε το optin σας σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας επιλέγοντας να το φορτώσετε παγκοσμίως, ή χρησιμοποιήστε τις άλλες διαθέσιμες επιλογές για να το φορτώσετε μόνο σε συγκεκριμένες αναρτήσεις προσθέτοντας τα αναγνωριστικά ανάρτησης (για να λάβετε ένα αναγνωριστικό ανάρτησης, μεταβείτε σε μια ανάρτηση σαν να επρόκειτο να επεξεργαστείτε το, στη διεύθυνση URL της ανάρτησης θα δείτε “post = #”, αυτός ο αριθμός είναι το αναγνωριστικό ανάρτησής σας), σε συγκεκριμένες κατηγορίες δημοσιεύσεων ή σε συγκεκριμένες σελίδες. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση ρύθμισης εξόδου optin.

Εάν πρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο optin σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στο στοιχείο μενού του πίνακα ελέγχου OptinMonster και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις δίπλα στο optin. Κάντε κλικ στην επιλογή Τροποποίηση για να επεξεργαστείτε τις γενικές ρυθμίσεις ή το σχέδιο ή κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε τις Ρυθμίσεις εξόδου ή για να δείτε μια Αναφορά.

OptinMonster Optin

Αυτό είναι! Συγχαρητήρια – έχετε την πρώτη σας επιλογή συμμετοχής σε όλες τις ρυθμίσεις. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε και να ρίξουμε μια ματιά στη μεγάλη δυνατότητα αναφοράς που περιλαμβάνεται στο Πρόσθετο OptinMonster καθώς και σε ορισμένες από τις επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Αναφορά

Η προσθήκη στο optin θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη λίστα αλληλογραφίας σας σε χρόνο μηδέν. Αλλά αν είστε καθόλου περίεργοι πόσο καλά λειτουργεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Αναφορές.

Αναφορά OptinMonster

Από εδώ μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία για τις επιλογές σας βάσει της ημέρας, του τριμήνου ή του έτους. Μπορείτε επίσης να προβάλετε αναφορές για όλες τις επιλογές σας σε συνδυασμό ή να χρησιμοποιήσετε το αναπτυσσόμενο μενού Εναλλαγή προβολής αναφορών για να επιλέξετε μια συγκεκριμένη επιλογή για έλεγχο. Αυτός είναι ένας αναπτυγμένος τρόπος για να παρακολουθείτε πόσα άτομα ολοκληρώνουν επιτυχώς το optin σας, ποια καμπάνια optin έχει το καλύτερο και ποιες αναρτήσεις ή σελίδες έχουν τα υψηλότερα ποσοστά μετατροπών.

Δοκιμή διαχωρισμού A / B

Αν θέλετε πραγματικά να βελτιστοποιήσετε τα optins σας, το OptinMonster έχει ενσωματωμένο A / B Split Testing απευθείας στην προσθήκη. Στην κύρια οθόνη του OptinMonster απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή “Split Testing”. Αυτό θα δημιουργήσει έναν κλώνο της οπτικής σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων για τον κλώνο και επιλέξτε Τροποποίηση για να τροποποιήσετε τον τύπο, τις γενικές ρυθμίσεις και / ή το σχεδιασμό σας. Η προσθήκη θα εμφανίσει τυχαία τα optins και θα παρακολουθήσει τα ποσοστά μετατροπής και των δύο, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε γρήγορα ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Για να διαγράψετε ένα optin

Επεκτάσεις OptinMonster

Υποσέλιδο & Διαφάνεια

Αυτές οι επεκτάσεις στο OptinMonster Plugin θα σας δώσουν περισσότερες επιλογές τύπου optin.

Επεκτάσεις τύπου OptinMonster Optin

Η επιλογή υποσέλιδου είναι μια γραμμή ειδοποιήσεων που κολλάει στο κάτω μέρος της οθόνης του αναγνώστη καθώς κάνουν κύλιση στον ιστότοπό σας. Η επιλογή διαφάνειας είναι μια εναλλαγή στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης που μετακινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω στην όραση του χρήστη χωρίς να παρεμποδίζει την προβολή του περιεχομένου σας. Αυτές είναι και οι δύο εξαιρετικές και πιο λεπτές επιλογές για την εμφάνιση της επιλογής σας.

Έξοδος πρόθεσης

Αυτή η επέκταση αναλύει τις κινήσεις του δρομέα ενός επισκέπτη για να προσδιορίσει πότε πρόκειται να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο η προσθήκη μπορεί να εμφανίσει μια οπτική που δημιουργείτε ειδικά για να διατηρείτε τους αναγνώστες ενδιαφερόμενους και να τους ζητάτε να εγγραφούν σε μία από τις καμπάνιες σας.

Πρόθεση εξόδου OptinMonster

συμπέρασμα

Το OptinMonster είναι μια εξαιρετική προσθήκη με πραγματικά χρήσιμες λειτουργίες. Όχι μόνο μπορείτε να δημιουργήσετε στοχευμένες καμπάνιες, αλλά μπορείτε να δείτε αν λειτουργούν απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας. Επιπλέον, η προσθήκη ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην εγκατάσταση του WordPress και είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη, οπότε δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενεργοποίηση των λειτουργιών σας μέσα σε λίγα λεπτά. Το OptinMonster είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα όσον αφορά τη δημιουργία της λίστας αλληλογραφίας σας και σίγουρα θα πρέπει να έχετε μια ματιά!

Αποκτήστε το OptinMonster τώρα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map