Media Temple Managed WordPress Hosting Review & Startup Guide

Παρόλο που το Media Temple βρίσκεται στην επιχείρηση φιλοξενίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι σχετικά νέα (κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο του 2014). Αλλά μην το αφήσετε να σας κρατήσει πίσω – τα νέα ειδικά σχέδια του WordPress είναι καλύτερα από ποτέ. Σε αυτήν την ανάρτηση θα μιλήσουμε για το τι περιλαμβάνεται στο διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress του Media Temple και θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε τη ρύθμιση.


Αποκτήστε το Media Temple Managed WordPress Hosting

Διαχειριζόμενες δυνατότητες φιλοξενίας WordPress

Εντάξει, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε αυτό που έρχεται με έναν διαχειριζόμενο λογαριασμό φιλοξενίας WordPress από το Media Temple. Πολλά από τα σχέδια φιλοξενίας από το Media Temple περιλαμβάνουν εξαιρετικές δυνατότητες που θέλετε για οποιονδήποτε ιστότοπο: απεριόριστο εύρος ζώνης για μεταφορά δεδομένων, 20 GB αποθήκευσης SSD, ένα υπέροχο προσαρμοσμένο κέντρο λογαριασμού all-in-one, εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές SSD, 1000 διευθύνσεις email και φυσικά φοβερή υποστήριξη 24/7. Αλλά η ομορφιά των διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress είναι οι πρόσθετες δυνατότητες που έχετε και οι οποίες δημιουργήθηκαν ειδικά για χρήστες WordPress.

Αυτόματες ενημερώσεις WordPress & Security
Το WordPress περιλαμβάνει ήδη την επιλογή αυτόματων ενημερώσεων για συντήρηση και διορθώσεις ασφαλείας, αλλά με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του Media Temple δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ενημερώσεις. Δοκιμάζουν σχολαστικά και εφαρμόζουν κάθε ενημέρωση για εσάς, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα ενημερωμένες.

Αυτόματη σάρωση κακόβουλου λογισμικού
Η ασφάλεια πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για κάθε webmaster και το Media Temple καθιστά ακόμη πιο εύκολο για εσάς να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στους ιστότοπους του WordPress. Το διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress περιλαμβάνει αυτόματες σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των ιστότοπών σας από επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και hack.

Καθημερινά εφεδρικά στιγμιότυπα
Ένα άλλο μπόνους ασφαλείας είναι τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπών σας. Για καθεμία από τις εγκαταστάσεις σας, το Media Temple αποθηκεύει εφεδρικά στιγμιότυπα αξίας 30 ημερών. Εάν συμβεί κάτι και πρέπει να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του Κέντρου λογαριασμού και να επιλέξετε ένα από τα αντίγραφα ασφαλείας από μια αναπτυσσόμενη λίστα. Η επαναφορά με ένα κλικ καθιστά εύκολο να διορθώσετε γρήγορα τους ιστότοπούς σας.

1-Κάντε κλικ στο Στάδιο
Λάβετε λοιπόν 3 εγκαταστάσεις με το σχέδιό σας, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε 2 ιστοτόπους για κάθε μία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε με ασφάλεια νέα θέματα, να κάνετε αλλαγές, να προσθέσετε προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε μια τοπική εγκατάσταση του WordPress ή να χάσετε τη ζωή σας στον ιστότοπό σας. Για προγραμματιστές αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Επιπλέον, υπάρχει μια προσαρμοσμένη προσθήκη Site Stager που ενεργοποιείται αυτόματα σε κάθε εγκατάσταση του WordPress, οπότε η συγχώνευση του ζωντανού ιστότοπού σας με έναν από τους ιστότοπους σταδιοποίησης είναι τόσο εύκολη όσο λίγα κλικ.

Ιστότοποι σταδιοποίησης ναών πολυμέσων

Κλωνοποίηση ιστότοπου
Ένα άλλο χαρακτηριστικό ενός κλικ, μπορείτε να κλωνοποιήσετε οποιονδήποτε από τους ιστότοπούς σας για να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο, τέλειο αντίγραφο ως νέο ιστότοπο. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ βολικό αν σκοπεύετε να αναπτύξετε μια ομάδα παρόμοιων ιστολογίων, καταστημάτων ή άλλων ιστότοπων όπου θέλετε το ίδιο θέμα, πρόσθετα και ακόμη και ρυθμίσεις.

Αποκλειστικά θέματα
Ποιος δεν λατρεύει ένα ωραίο δωρεάν θέμα; Φυσικά έχουμε πολλά υπέροχα δωρεάν θέματα WordPress εδώ στο WPExplorer, έχετε μερικά ωραία δωρεάν θέματα όταν χρησιμοποιείτε τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress του Media Temple. Αυτές είναι εξαιρετικές επιλογές για το ιστολόγιο ή τον ιστότοπο χαρτοφυλακίου σας ή για προσωρινή χρήση ενώ αναζητάτε ένα premium θέμα WordPress που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Αποκλειστικά θέματα Media Temple

Λοιπόν, μόνο για να ανακεφαλαιώσουμε, αυτή είναι η πλήρης διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το δάχτυλό σας για να διαχειριστείτε τον διακομιστή σας ή να ενημερώσετε τις βασικές σας εγκαταστάσεις του WordPress. Οι τεχνικοί του Media Temple το φροντίζουν για εσάς. Επιπλέον, έχετε πολλές εκπληκτικές δυνατότητες όπως στάση 1 κλικ, λογαριασμούς email, υποστήριξη χωρίς διακοπή και πολλά άλλα. Υπάρχουν λίγες προειδοποιήσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Διαχειριζόμενοι περιορισμοί φιλοξενίας WordPress

Για μερικούς, η αρχική τιμή των $ 20 / μήνα για το προσωπικό πρόγραμμα μπορεί να φαίνεται λίγο ακριβή σε σύγκριση με άλλα προγράμματα φιλοξενίας που ξεκινούν σε χαμηλότερες τιμές (γενικά άλλα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι πολύ φθηνά – αλλά επίσης αργά). Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι το επιπλέον κόστος που πληρώνετε είναι η πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε πάντα να ελέγξετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας αλλού, αλλά δεν θα έχετε τις δυνατότητες, την ταχύτητα και την υποστήριξη που θα βρείτε με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία.

Υπάρχει επίσης ένας καλός αριθμός μη επιτρεπόμενες προσθήκες με το Media Temple, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάζει πάρα πολύ μόλις ρίξετε μια ματιά στη λίστα. Ως επί το πλείστον, οι προσθήκες δεν επιτρέπονται επειδή είναι διπλές λειτουργίες που έχουν ήδη εκτελεστεί από το Media Temple ή επειδή μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα απόδοσης λόγω του τρόπου λειτουργίας τους ή του ποσού των πόρων που χρειάζονται.

Το άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να χάσετε είναι πολλαπλό ιστότοπο. Προσπάθησα να το ενεργοποιήσω και πέρασα όλα τα βήματα εντάξει. Έχω αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπό μου μέσω FTP (μπορείτε να πάρετε τις πληροφορίες SFTP απευθείας από τη σελίδα Ρυθμίσεις του Κέντρου Λογαριασμού σας), επεξεργάστηκα τα αρχεία .htaccess και wp.config και το ενεργοποίησα μέσω του πίνακα ελέγχου του WordPress. Δημιούργησα ακόμη και μερικούς δευτερεύοντες ιστότοπους, αλλά δυστυχώς κανένας από αυτούς δεν λειτούργησε – μόλις πήγαινα πίσω στον πίνακα ελέγχου του κύριου ιστότοπού μου κάθε φορά που προσπαθούσα να μεταβω σε έναν νέο ιστότοπο. Αλλά ίσως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ο Media Temple θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο προσθήκης στο μέλλον.

Εκτός από αυτούς τους λίγους περιορισμούς, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του Media Temple είναι καταπληκτική. Διαθέτει τόνους εξαιρετικών χαρακτηριστικών που σίγουρα θα λατρέψετε (ή οι πελάτες σας).

Υποστήριξη Temple 24/7

Ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά είναι η υποστήριξη. Το Media Temple προσφέρει υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο μέσω εισιτηρίων, συνομιλίας, τηλεφώνου και Twitter – μπορείτε να λάβετε βοήθεια οπουδήποτε και οποτεδήποτε το χρειάζεστε. Έτσι, καθώς προσπαθούσα να ενεργοποιήσω το multisite αποφάσισα να ζητήσω υποστήριξη. Απλώς συνδεθείτε στο Κέντρο λογαριασμού σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε συνδέσμους εισιτηρίων, συνομιλιών ή τηλεφωνικής υποστήριξης. Η αναμονή εισιτηρίων υποστήριξης ήταν μόλις κάτω από 5 ώρες και δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος να περιμένω τόσο πολύ…

Υποστήριξη εισιτηρίων Temple Temple

Αντίθετα, επέλεξα την υποστήριξη συνομιλίας τους. Με μόλις 4 λεπτά χρόνο αναμονής ήμουν ευτυχής να δω αν μπορούσαν να βοηθήσουν.

Υποστήριξη Chat Media Media

Λοιπόν το έκαναν! Και δεν χρειάστηκε καν να περιμένω ολόκληρα τα 4 λεπτά. Ένα πολύ εξυπηρετικό προσωπικό υποστήριξης με βοήθησε με την πολυσύνθετη σύγχυση μου και απάντησε στις ερωτήσεις μου σε χρόνο ρεκόρ. Έτσι, η υποστήριξη συνομιλίας παίρνει σίγουρα ένα A + κατά τη γνώμη μου.

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Temple Temple

Τώρα που γνωρίζετε για όλα τα καλούδια που θα έχετε με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress από το Media Temple, ας σας κάνουμε όλες τις ρυθμίσεις! Πρώτα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Media Temple. Από την αρχική σελίδα του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχειριστής.

Οθόνη σύνδεσης ναού πολυμέσων

Εδώ εμφανίζονται όλες οι ρυθμίσεις ιστότοπων WordPress σε αυτόν τον λογαριασμό. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη νέου ιστότοπου.

Media Temple Προσθήκη νέου ιστότοπου

Τώρα θα πρέπει να δείτε μια οθόνη παρόμοια με την παρακάτω που σας ζητά να ρυθμίσετε τον λογαριασμό διαχειριστή σας. Ένα πράγμα που αναφέρουμε ξανά και ξανά (και σχεδόν σε κάθε ανάρτηση ιστολογίου που γράφουμε για την ασφάλεια του WordPress) είναι ότι δεν πρέπει να έχετε λογαριασμό διαχειριστή με το όνομα Διαχειριστής. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη δημιουργία λογαριασμού διαχειριστή με διαφορετικό όνομα – όνομα, τίτλο εργασίας, όνομα εταιρείας, απλώς επιλέξτε κάτι που θα θυμάστε. Ελέγξτε ξανά αν αναφέρεται το σωστό email διαχειριστή και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία ιστότοπου.

Λεπτομέρειες διαχειριστή ναού πολυμέσων

Το Next Media Temple θα κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για την εγκατάσταση του WordPress, τη διαμόρφωση ρυθμίσεων και την προσθήκη του διαχειριστή χρήστη για εσάς. Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο backend, θα δείτε μια οθόνη σε εξέλιξη όπως αυτή.

Η ρύθμιση του ναού πολυμέσων βρίσκεται σε εξέλιξη

Θα πάρει μόνο ένα λεπτό. Απλώς ελέγξτε το email σας ή παρακολουθήστε ένα αστείο βίντεο YouTube για ένα λεπτό και, στη συνέχεια, επιστρέψτε και ανανεώστε τη σελίδα σας. Ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι καλός. Απλώς κάντε κλικ στο προσωρινό όνομα τομέα ή κάντε κλικ στο στιγμιότυπο του ιστότοπου (το οποίο είναι κενό αυτήν τη στιγμή, καθώς δεν έχετε προσθέσει ακόμη θέμα ή περιεχόμενο).

Διαχείριση ιστοτόπου Temple Temple

Από αυτήν την οθόνη μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις εκπληκτικές δυνατότητες του ιστότοπού σας που συνοδεύουν τη φιλοξενία WordPress του ναού πολυμέσων. Πρώτος ιστότοπος σταδιοποίησης. Μπορείτε να προσθέσετε 2 ιστότοπους σταδιοποίησης για καθέναν από τους ιστότοπους του WordPress. Αυτό είναι ιδανικό για την κατασκευή ιστότοπων προτού τα θέσετε ζωντανά, ή για χρήση ως περιοχή δοκιμών, ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε ένα νέο θέμα πριν το ενεργοποιήσετε στον ζωντανό ιστότοπό σας.

Κέντρο λογαριασμών Temple Temple

Σε αυτήν τη σελίδα υπάρχει επίσης η επιλογή να κλωνοποιήσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ίσως θελήσετε να το κάνετε αυτό για δοκιμαστικούς σκοπούς για να βεβαιωθείτε ότι ένα νέο θέμα παίζει ωραίο με όλο το απαιτούμενο περιεχόμενο και τις προσθήκες σας ή εάν θέλετε να επαναχρησιμοποιήσετε τον τρέχοντα ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε ένα νέο.

Η επόμενη επιλογή που θα δείτε καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω είναι να εισαγάγετε έναν ιστότοπο. Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress σε άλλη εγκατάσταση ή ακόμα και σε άλλο κεντρικό υπολογιστή, μπορείτε να τον εισαγάγετε μέσω FTP. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένου του διακομιστή FTP / διεύθυνσης IP, του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης FTP, της διαδρομής διακομιστή WordPress και του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης διαχειριστή του ιστότοπου που θέλετε να εισαγάγετε) και μπορείτε να μετακινήσετε όλες τις πληροφορίες του ιστότοπού σας ( θέματα, προσθήκες, περιεχόμενο, σχόλια και όλα).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μπορείτε να μετεγκαταστήσετε έναν ιστότοπο από το WordPress.com σε αυτό-φιλοξενούμενο WordPress χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή στο Media Temple.

Η τελευταία δυνατότητα σε αυτήν τη σελίδα είναι για αποκαταστάσεις ιστότοπου με ένα κλικ. Με το Media Temple λαμβάνει αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας των ιστοτόπων σας κάθε μέρα και στη συνέχεια αποθηκεύει τις τελευταίες 30 ημέρες για εσάς εδώ. Εάν για κάποιο λόγο ο ιστότοπός σας διακόπτεται και πρέπει να τον επαναφέρετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα αντίγραφα ασφαλείας από την αναπτυσσόμενη λίστα και να κάνετε κλικ στην επιλογή Επαναφορά. Είναι τόσο εύκολο.

Υπάρχουν μερικοί άλλοι χρήσιμοι σύνδεσμοι που ίσως θέλετε να εκμεταλλευτείτε. Εάν κάνετε κλικ στις Ρυθμίσεις, θα βρείτε τον τομέα σας και τις πληροφορίες SSH / SFTP, έναν σύνδεσμο για σύνδεση στο phpMyAdmin και έναν σύνδεσμο για να διαγράψετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Εδώ μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κύριο τομέα σας. Εάν αγοράσατε το όνομα τομέα σας από το Media Temple, θα τα δείτε να εμφανίζονται ως μέρος της αναπτυσσόμενης λίστας σας. Εάν αγοράσατε το όνομα τομέα σας αλλού, θα πρέπει να το τοποθετήσετε στον Media Temple Server (ΟΔΗΓΟΣ ???). Εάν κάνετε κλικ στο Email μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν λογαριασμούς email που έχετε ρυθμίσει σε αυτόν τον λογαριασμό και ο σύνδεσμος Tutorials περιλαμβάνει χρήσιμους οδηγούς βίντεο για τη χρήση επιλογών στα θέματα (mt).

Ρυθμίσεις κέντρου λογαριασμού Temple Temple

Τώρα που έχετε δει το Κέντρο Λογαριασμού σας ας συνεχίσουμε να κάνουμε κλικ και κάντε κλικ στο κουμπί Διαχειριστής WP επάνω στην επάνω δεξιά γωνία για να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Κουμπί Διαχειριστή WP Media Temple

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το προσωρινό όνομα τομέα σας, θα υπάρχει ειδοποίηση μόνο για να σας υπενθυμίσω. Μπορείτε να το αγνοήσετε προς το παρόν ή να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο για να αλλάξετε το κύριο όνομα τομέα σας. Εκτός από αυτό θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress είναι έτοιμος και έτοιμος να ξεκινήσει!

Πίνακας ελέγχου WP Temple Temple

Υπάρχουν μερικοί επιπλέον σύνδεσμοι που δεν θα βρείτε σε όλες τις εγκαταστάσεις του WordPress μέσω άλλων κεντρικών υπολογιστών. Το Media Temple προσθέτει τη δική του (mt) αλληλογραφία για να σας δώσει γρήγορη πρόσβαση στους λογαριασμούς email σας, καθώς και στην προσθήκη Site Stager (που βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία) που καθιστά τη δημιουργία ενός ιστότοπου σταδιοποίησης και αργότερα τη συγχώνευση με τον ζωντανό ιστότοπό σας ευκολότερη από ποτέ (μην φοβάστε, υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στην κύρια σελίδα όταν κάνετε κλικ στο στοιχείο μενού Site Stager). Το άλλο χαρακτηριστικό που μου αρέσει είναι ο σύνδεσμος Flush Cache στην επάνω γραμμή διαχείρισης. Όταν προσθέτω νέο περιεχόμενο σε έναν ιστότοπο, μου αρέσει να ξεφορτώνω την προσωρινή μνήμη, για να είμαι σίγουρος ότι όλοι βλέπουν τις κατάλληλες πρόσφατες δημοσιεύσεις και τι όχι. Αυτός ο σύνδεσμος Flush Cache είναι πολύ πιο βολικός από το να πρέπει να πλοηγηθείτε σε διαφορετικό μέρος του πίνακα ελέγχου του WordPress.

Για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα θέμα. Πλοηγηθείτε στην Εμφάνιση> Θέματα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προφορτωμένα θέματα τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού σε ένα θέμα και κάνοντας κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση. Εναλλακτικά, ανεβάστε το δικό σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη νέου στο επάνω μέρος της οθόνης για να ανεβάσετε ένα αρχείο zip για ένα θέμα WordPress που έχετε κατεβάσει αλλού (το κορυφαίο θέμα WordPress Total είναι ιδανικό για οποιονδήποτε ιστότοπο χάρη στο εξαιρετικά ευέλικτο, ενσωματωμένο στο, εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης εμπρός-άκρου και άλλες εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής).

Media Temple Επιλέξτε ένα θέμα

Αφού επιλέξετε ένα θέμα, πρέπει επίσης να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μόνιμοι σύνδεσμοι για να βεβαιωθείτε ότι οι γυμνοσάλιαγκες των συνδέσμων σας έχουν τη μορφοποίηση που θέλετε για τον ιστότοπό σας. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε τυχόν προσθήκες, απλώς μεταβείτε στην ενότητα Πρόσθετα> Προσθήκη νέου, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη προσθηκών του WordPress.org για δωρεάν προσθήκες όπως Φόρμα επικοινωνίας 7 ή WordPress SEO ή να ανεβάσετε τυχόν πρόσθετα premium που έχετε αγοράσει.

Μόλις ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις του ιστότοπού σας, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε περιεχόμενο! Ανάλογα με το θέμα που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να έχετε ιστολόγιο, χαρτοφυλάκιο, προσωπικό, μαρτυρίες ή άλλους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων. Αφού ξεκινήσετε να προσθέτετε αναρτήσεις, κατηγορίες και σελίδες, μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε τα μενού σας και να προσθέσετε γραφικά στοιχεία σε τυχόν πλευρικές γραμμές ή υποσέλιδο που μπορεί να έχετε. Άλλο τότε που τελειώσατε! Εάν δεν έχετε αλλάξει από το προσωρινό όνομα τομέα, ο ιστότοπός σας δεν είναι διαθέσιμος ακόμα. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο στην ειδοποίηση του πίνακα ελέγχου του WordPress ή επιστρέψτε στη σελίδα Ρυθμίσεις του Κέντρου λογαριασμού Media Temple για να επιλέξετε τον ενεργό τομέα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας.

Νέος ιστότοπος WordPress Temple Temple

Και αυτό είναι! Σε (ελπίζουμε) λιγότερο από μία ώρα έχετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο WordPress (πηγαίνετε!). Το Media Temple διευκολύνει κάθε χρήστη, αρχάριους προς επαγγελματίες, να ρυθμίζει γρήγορα τους ιστότοπους του WordPress. Η διαχείριση των ιστοτόπων σας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη χάρη στο εκπληκτικό Κέντρο Λογαριασμών.

Συμπληρώστε την κριτική του ναού πολυμέσων

Τώρα που γνωρίζετε τι έχει να προσφέρει το Media Temple και έχετε δει πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, τι σας εμποδίζει; Βουτήξτε αμέσως και εγγραφείτε για λογαριασμό σήμερα! Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress δεν θα σας εξοικονομήσει μόνο χρόνο, αλλά με όλες τις πρόσθετες δυνατότητες για ταχύτητα, ασφάλεια, email, υποστήριξη 24/7 και οτιδήποτε άλλο είναι σίγουρο ότι θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. Το Media Temple γνωρίζει ιστότοπους και το WordPress.

Αποκτήστε το Media Temple Managed WordPress Hosting

Χρησιμοποιείτε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του Media Temple; Ή μήπως; Θα θέλαμε να μάθουμε τη γνώμη σας και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους άλλους αναγνώστες μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map