GoDaddy Managed WordPress Hosting Review & Startup Guide

Το GoDaddy κυκλοφόρησε Διαχείριση φιλοξενίας WordPress σε μερικές μικτές κριτικές. Αλλά είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια αμερόληπτη ματιά στο πώς λειτουργεί το πρόγραμμα Managed WordPress Hosting και ορισμένες από τις λειτουργίες που θα βρείτε αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε.


Προβολή σχεδίων φιλοξενίας WordPress

Τι σημαίνει το Managed WordPress Hosting για εσάς

Επομένως, θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο, ή ίσως έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας ή μια σελίδα εκκίνησης για το συγκρότημά σας – ανεξάρτητα από τους λόγους σας, έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή επιλέγοντας να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Είναι μια από τις ευκολότερες και πιο δημοφιλείς διαθέσιμες πλατφόρμες ιστότοπων. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής ή προγραμματιστής για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Αλλά χρειάζεστε φιλοξενία για να εκτελέσετε το WordPress και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη για εσάς.

Έχουμε γράψει στο παρελθόν για το τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και πώς να επιλέξετε τη σωστή φιλοξενία WordPress για εσάς και το πραγματικό όφελος είναι ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι ο οικοδεσπότης σας φροντίζει την εγκατάσταση του WordPress για εσάς. Εγκαθιστούν βασικές ενημερώσεις WordPress, ελέγχουν πρόσθετα για συμβατότητα και διαχειρίζονται την ασφάλειά σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τονίζεις να θυμάσαι να ενημερώσεις την εγκατάσταση του WordPress σου, να μην παίζεις τον ιστότοπό σου χάρη σε ένα κακόβουλο πρόσθετο και να μην μένεις περισσότερο τη νύχτα αναρωτιέσαι αν ο ιστότοπός σου είναι ευάλωτα σε μια επίθεση με hack. Συνολικά, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress σημαίνει λιγότερο χρόνο και εξοικονόμηση ενέργειας ανησυχώντας για τη συντήρηση της εγκατάστασής σας, οπότε έχετε περισσότερο χρόνο για να εργαστείτε στο περιεχόμενό σας.

GoDaddy Managed WordPress Hosting

Το GoDaddy κάνει ό, τι μόλις αναφέραμε και πολλά άλλα. Τα προγράμματα GoDaddy Managed WordPress Hosting ξεκινούν από μόλις 6,29 $ το μήνα και σας προσφέρουν αξιόπιστο και αυτόματες ενημερώσεις WordPress, caching ενίσχυσης ταχύτητας, μια χρήσιμη μαύρη λίστα προσθηκών και πρόσβαση sFTP & phpMyAdmin (αν αυτό είναι κάτι που γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε, αλλά για αρχάριους αυτή η τελευταία δυνατότητα πιθανώς δεν είναι αυτή που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή).

Όταν αγοράζετε ένα ετήσιο πρόγραμμα Managed WordPress Hosting από το GoDaddy λαμβάνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα. Αυτό βοηθά να διευκολύνετε τη ρύθμιση Δεδομένου ότι το όνομα τομέα σας προέρχεται επίσης από τον πάροχο φιλοξενίας σας, δεν χρειάζεται να το μεταφέρετε στον διακομιστή σας, εξοικονομώντας σας λίγα χρονοβόρα βήματα κατά τη δημιουργία νέων ιστότοπων. Μια άλλη εξοικονόμηση χρόνου είναι ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση. Δεν χρειάζεται προσθήκη προσθηκών ή σχεδίων – η ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση του GoDaddy όχι μόνο βοηθά στην επιτάχυνση του ιστότοπού σας και είναι μια ακόμη δυνατότητα που δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε μόνοι σας.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι υποστήριξη στο ταμπλό. Μόλις ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, θα δείτε μια πρακτική μπλε καρτέλα στα δεξιά της οθόνης σας για “Σχόλια και υποστήριξη”. Απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα και ανοίγει ένα lightbox όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στη βάση γνώσεων του GoDaddy, να διαβάσετε ιδέες για ενημερώσεις και να υποβάλετε τα δικά σας εισιτήρια υποστήριξης και σχόλια. Αυτή η καρτέλα υπάρχει σε κάθε σελίδα του πίνακα ελέγχου σας, οπότε αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή σκέφτεστε μια δημιουργική λύση, μπορείτε να στείλετε στο GoDaddy ένα γρήγορο μήνυμα.

GoDaddy Caching

Όταν είστε συνδεδεμένοι στον ιστότοπό σας στο WordPress, θα δείτε μια γραμμή εργαλείων χρήστη στο πάνω μέρος της σελίδας σας. Αυτό είναι όπου το GoDaddy έχει προσθέσει σε μερικούς χρήσιμους γρήγορους συνδέσμους για να σας εξοικονομήσει χρόνο. Αρχικά, ο σύνδεσμος Flush Cache διαγράφει την προσωρινή μνήμη σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τυχόν αλλαγές στο θέμα που έχετε πραγματοποιήσει ζωντανά.

Αυτή η γραμμή εργαλείων περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο προς τις Ρυθμίσεις GoDaddy. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να μεταβείτε στη δική σας προσωπική πύλη GoDaddy όπου μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα όλων των λογαριασμών φιλοξενίας σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε πολλούς ιστότοπους σε διαφορετικά σχέδια (π.χ. εάν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων ή εάν διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους) και διευκολύνει τον εντοπισμό των πληροφοριών SFTP και βάσης δεδομένων σε περίπτωση που τις χρειάζεστε.

Ρυθμίσεις GoDaddy

Το GoDaddy προσφέρει επίσης πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες με τα διαχειριζόμενα σχέδιά τους, όπως νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας, Σάρωση κακόβουλου λογισμικού, υποστήριξη 24/7 και μερικές χρήσιμες δωρεάν πιστώσεις διαφημίσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τον ολοκαίνουργιο ιστότοπό σας. Τα όρια επίσκεψης σελίδας και ο χώρος αποθήκευσης ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο προγράμματος, οπότε βεβαιωθείτε ότι όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα επιλέγετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες επιπέδου επισκεψιμότητας και δεδομένων.

Το μόνο χαρακτηριστικό που λείπει το GoDaddy είναι το multi-site. Υπήρξαν ερωτήσεις σχετικά με την προσθήκη πολλών ιστότοπων στη σελίδα τους στο Google+ και σε άλλες αναρτήσεις ανακοινώσεων κατά την πρώτη κυκλοφορία της φιλοξενίας, αλλά δεν φαίνεται να είναι μια δυνατότητα που έχει προστεθεί ακόμα. Αλλά εκτός από αυτό, έχουν όλα όσα έχουν οι άλλοι διαχειριζόμενοι οικοδεσπότες WordPress σε πολύ λογική τιμή.

Δοκιμή υποστήριξης GoDaddy

Ως υπηρεσία για εσάς αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την υποστήριξη του GoDaddy για εμάς. Ως δοκιμή, αποθηκεύσαμε ξανά τους μόνιμους συνδέσμους του ιστότοπου δοκιμών για να βεβαιωθούμε ότι ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν το όνομα. Στη συνέχεια πήγαμε στις Ρυθμίσεις GoDaddy και κάναμε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις για να ανακτήσουμε το SFTP και να συνδεθούμε με τον διακομιστή μας. Στη συνέχεια, διαγράψαμε ολόκληρο το αρχείο .htaccess και το αντικαταστήσαμε με ένα χαμογελαστό πρόσωπο – ουσιαστικά σπάζοντας τον ιστότοπο με σκοπό να δούμε αν η υποστήριξη θα μπορούσε να το καταλάβει. Τώρα λοιπόν, όταν ανανεώσαμε τον ιστότοπο δοκιμών, έμοιαζε έτσι:

Δοκιμή υποστήριξης GoDaddy

Όταν υποβάλαμε το εισιτήριό μας, υπήρχε χρόνος αναμονής 0 λεπτών για να ζητήσουμε υποστήριξη και μέσος χρόνος αναμονής 5 ωρών για απάντηση μέσω email. Πήγαμε τη διαδρομή email.

Εισιτήριο δοκιμής υποστήριξης GoDaddy

Καταλήξαμε να περιμένουμε μια απάντηση, αλλά μετά από 4 ημέρες παραχώρησε και αποφασίσαμε να καλέσουμε την ομάδα υποστήριξής τους. Μετά από ένα γρήγορο 1 λεπτό περιμένετε μια εξαιρετικά χρήσιμη τεχνολογία έλυσε αμέσως το πρόβλημα και έθεσε σε λειτουργία τον ιστότοπο επίδειξης! Έτσι, εάν αποφασίσετε για το GoDaddy ως οικοδεσπότη σας και τυχαίνει να αντιμετωπίσετε μια εμπλοκή, φροντίστε να τους καλέσετε. Η τηλεφωνική τους υποστήριξη είναι πρακτικά άμεση, εξαιρετικά φιλική και πολύ αποτελεσματική. Έτσι, εάν έχετε μια σημαντική ερώτηση, φροντίστε να καλέσετε, διαφορετικά υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης.

Ξεκινώντας

Το GoDaddy κάνει όλη τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσετε το WordPress – επειδή έχετε επιλέξει ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress, έχει ήδη εγκατασταθεί για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας.

Πρώτα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο GoDaddy. Θα δείτε μια εναλλαγή Web Hosting στην καρτέλα Προϊόντα. Ανοίξτε το και κάντε κλικ στο κουμπί Εκκίνηση για το νέο σας πρόγραμμα φιλοξενίας.

GoDaddy Managed WordPress Hosting: Εκκίνηση λογαριασμού

Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας ή να μετεγκαταστήσετε έναν ιστότοπο που έχετε ήδη δημιουργήσει. Για αυτήν την καθοδήγηση επιλέξαμε να δημιουργήσουμε έναν νέο ιστότοπο για να σας δείξουμε όλες τις επιλογές που προσφέρει το GoDaddy.

GoDaddy Managed WordPress Hosting: Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας

Όταν επιλέγετε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο WordPress, το GoDaddy σας δίνει μια γρήγορη φόρμα για συμπλήρωση. Θα έπρεπε να έχετε ήδη αγοράσει ένα όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας και αν το αγοράσατε από το GoDaddy, απλώς επιλέξτε το από το αναπτυσσόμενο μενού. Εάν δεν έχετε ακόμη τομέα, χρησιμοποιήστε την προσωρινή επιλογή τομέα (το GoDaddy θα εκχωρήσει ένα όνομα τομέα τυχαίας σταδιακής για χρήση). Στη συνέχεια, προσθέστε τα στοιχεία του λογαριασμού διαχειριστή και κάντε κλικ στο Τέλος.

GoDaddy Managed WordPress Hosting: Ρύθμιση λογαριασμού

Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, το GoDaddy αρχίζει να δημιουργεί τον ιστότοπό σας και σε λίγα λεπτά ή λιγότερο θα δείτε τον ολοκαίνουργιο πίνακα ελέγχου.

GoDaddy Managed WordPress Hosting: Πίνακας ελέγχου WordPress

Από εδώ έχετε δύο επιλογές: είτε κάντε κλικ στο μεγάλο πράσινο κουμπί Έναρξη για το GoDaddy Quick Setup, είτε ανεβάστε και εγκαταστήστε το δικό σας θέμα και προσθήκες.

Επιλογή γρήγορης εγκατάστασης

Το GoDaddy καθιστά πολύ εύκολο για έναν αρχάριο χρήστη να αποκτήσει τη ρύθμιση του ιστότοπου του WordPress. Απλώς πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που σας έχουν δοθεί και θα αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας σε καμία στιγμή. Αυτό το πρώτο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο μεγάλο πράσινο κουμπί που αναφέραμε προηγουμένως.

Η επόμενη οθόνη που θα δείτε είναι το πρώτο βήμα για τον νέο σας ιστότοπο. Επιλέξτε μια κατηγορία που περιγράφει καλύτερα τον τύπο του ιστότοπου που δημιουργείτε. Είναι ένας προσωπικός ιστότοπος για εσάς και τα ενδιαφέροντά σας; Είναι ένας πιο επαγγελματικός ιστότοπος για την επιχείρησή σας; Είναι μια γκαλερί για τη φωτογραφία σας; Ή είναι ένα τυπικό blog; Απλώς κάντε κλικ σε μία από τις επιλογές.

Γρήγορη εγκατάσταση GoDaddy: Επιλέξτε τύπο ιστότοπου

Ανάλογα με την επιλογή που επιλέξατε, θα εμφανιστούν διαφορετικά θέματα για να διαλέξετε. Το GoDaddy περιλαμβάνει αυτά τα δωρεάν θέματα WordPress για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να λειτουργήσετε. Εάν δεν υπάρχει κάποιος που αγαπάτε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε έναν για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση τώρα και να μεταβείτε σε ένα premium θέμα WordPress αργότερα.

Γρήγορη εγκατάσταση GoDaddy: Επιλέξτε ένα θέμα

Αφού επιλέξετε ένα θέμα, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε κάποιο περιεχόμενο. Το GoDaddy θα σας δώσει βασικές επιλογές περιεχομένου με βάση το θέμα που επιλέξατε και ποιες επιλογές έχει αυτό το θέμα (όπως σελίδα επαφής ή σελίδα συλλογής). Συμπληρώστε την ενότητα Blog με την πρώτη σας ανάρτηση ιστολογίου. Προσθέστε πληροφορίες σχετικά με εσάς ή την επιχείρησή σας στην ενότητα Πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν στη σελίδα σας σχετικά. Εάν θέλετε μια σελίδα επαφής, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στην επαφή και συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια συλλογή, υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσετε τις πρώτες 3 εικόνες σας για να ξεκινήσετε. Και τέλος, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον προσαρμοσμένες σελίδες για οτιδήποτε άλλο θέλετε να συμπεριλάβετε (όπως μια σελίδα προσωπικού, μια δήλωση αποστολής ή κάτι άλλο). Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση ιστότοπου.

Γρήγορη ρύθμιση GoDaddy: Προσθήκη σελίδων και περιεχομένου

Η επόμενη οθόνη που βλέπετε θα πρέπει να είναι κάπως έτσι:

Γρήγορη εγκατάσταση GoDaddy: Ολοκληρώθηκε

Και τελειώσατε! Έχετε επίσημα έναν ιστότοπο WordPress που υποστηρίζεται από το GoDaddy. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί για να δείτε τον ιστότοπό σας.

Γρήγορη εγκατάσταση GoDaddy: Ο ιστότοπός σας

Πιθανότατα θα θελήσετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μόνιμου συνδέσμου, να αλλάξετε τα γραφικά στοιχεία σας και να κάνετε άλλες τροποποιήσεις στον ιστότοπό σας προτού το μοιραστείτε με άλλους. Επιπλέον, καθώς προσθέτετε περισσότερες αναρτήσεις, κατηγορίες, ετικέτες και σελίδες, θα καταλήξετε σε έναν ιστότοπο πλούσιο σε περιεχόμενο που θα λατρέψουν οι νέοι αναγνώστες σας.

Γρήγορη εγκατάσταση GoDaddy: Ο ιστότοπός σας με Tweaks

Εάν η Γρήγορη εγκατάσταση δεν είναι για εσάς, εάν έχετε αγοράσει ένα premium θέμα WordPress που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, εάν θέλετε απλώς να δείτε πώς να ξεκινήσετε χωρίς έναν οδηγό εγκατάστασης συνεχίστε να διαβάζετε!

Τυπική επιλογή εγκατάστασης WordPress

Με το GoDaddy Managed WordPress hosting μπορείτε πάντα να ακολουθείτε την πιο παραδοσιακή διαδρομή εγκατάστασης. Μόλις δημιουργήσετε τον νέο σας ιστότοπο WordPress, δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ σε αυτό το μεγάλο πράσινο κουμπί, δελεαστικό όπως είναι. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας θέμα WordPress και προσθήκες (έχοντας υπόψη ότι προστέθηκαν προσθήκες στη μαύρη λίστα για να διατηρήσετε την εγκατάσταση σας ασφαλή και σε καλή κατάσταση λειτουργίας και δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτές τις προσθήκες).

Πρώτα πλοηγηθείτε στην Εμφάνιση> Θέματα. Μια επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Αναζήτηση για να βρείτε ένα δωρεάν θέμα από το WordPress.org. Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε ένα premium θέμα WordPress με τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Εγκατάσταση GoDaddy: Εγκατάσταση ενός θέματος

Για να ανεβάσετε ένα θέμα, κάντε κλικ στην καρτέλα Μεταφόρτωση και μετά αναζητήστε το αρχείο zip του θέματος.

Ρύθμιση GoDaddy: Ανεβάστε ένα θέμα

Μόλις ανεβάσετε, ενεργοποιήστε το θέμα. Ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει, ίσως θέλετε να εγκαταστήσετε τις προτεινόμενες προσθήκες. Πολλοί συγγραφείς θεμάτων θα περιλαμβάνουν μια ειδοποίηση “Προτεινόμενα πρόσθετα” για να σας διευκολύνουν. Απλώς κάντε κλικ για εγκατάσταση και ενεργοποίηση των προτεινόμενων προσθηκών.

Εγκατάσταση GoDaddy: Εγκατάσταση προσθηκών

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε άλλες προσθήκες, απλώς μεταβείτε στη σελίδα “Πρόσθετα”, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέου και, στη συνέχεια, αναζητήστε ή ανεβάστε νέες προσθήκες (όπως ακριβώς προσθέτοντας ένα θέμα).

Το επόμενο βήμα σας περιλαμβάνει τη ρύθμιση των μόνιμων συνδέσμων σας, τη δημιουργία σελίδων, την προσθήκη των μενού σας, την επιλογή widget, τη δημιουργία αναρτήσεων, την προσθήκη ενός λογότυπου, την επιλογή προσαρμοσμένων χρωμάτων και πολλά άλλα. Οι επιλογές που έχετε διαθέσιμες εξαρτώνται από το θέμα και τις προσθήκες που έχετε ενεργοποιήσει. Ορισμένα θέματα περιλαμβάνουν πολλές επιλογές προσαρμογής όπως το Θέμα WordPress Premium Premium, ενώ άλλα είναι πολύ απλά και απλά, όπως το θέμα WordPress Twenty Twelve. Μόλις πραγματοποιήσετε όλες τις αλλαγές σας, θα τελειώσετε. Προχωρήστε και ελέγξτε τον ιστότοπό σας – θα πρέπει να φαίνεται ολοκαίνουργιος!

Ρύθμιση GoDaddy: Νέο θέμα WordPress

συμπέρασμα

Είτε χρησιμοποιείτε την επιλογή γρήγορης εγκατάστασης είτε την παραδοσιακή μέθοδο ρύθμισης, η φιλοξενία GoDaddy Managed WordPress διευκολύνει ολόκληρη τη διαδικασία για εσάς. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα υπέροχο για αρχάριους που μόλις ξεκινούν με το WordPress, καθώς και για βετεράνους που μπορεί να δημιουργούν ιστότοπους για να παραδίδουν στους πελάτες. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μόνοι σας το WordPress και αν έχετε αγοράσει ένα όνομα τομέα από το Go Daddy δεν χρειάζεται να το τοποθετήσετε στον διακομιστή σας. Επιπλέον, μόλις ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, το GoDaddy διαχειρίζεται όλες τις βασικές ενημερώσεις και την ασφάλεια εγκατάστασης του WordPress για εσάς (αν και θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις συμβουλές ασφαλείας του WordPress για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress είναι ασφαλής).

Τα θετικά της φιλοξενίας του GoDaddy’s Managed WordPress ξεπερνούν κατά πολύ τους λίγους περιορισμούς – μας άρεσε πόσο εύκολο ήταν να εγκαταστήσουμε τον δοκιμαστικό ιστότοπό μας, πόσο γρήγορα ήταν ο ιστότοπος, η φοβερή τηλεφωνική υποστήριξη και η προσιτή τιμή είναι υπέροχη (τα σχέδια ξεκινούν μόλις 6,29 $ το μήνα για έναν ιστότοπο). Τα μόνα αρνητικά που μπορούσαμε να βρούμε ήταν η αργή υποστήριξη μέσω email και το γεγονός ότι δεν μπορείτε να έχετε μια εγκατάσταση πολλαπλών ιστότοπων. Και αυτά δεν είναι πραγματικά τόσο σημαντικά, καθώς οι περισσότεροι χρήστες δεν χρειάζονται δυνατότητες πολλαπλών τοποθεσιών και η τηλεφωνική υποστήριξη ήταν τόσο μεγάλη που ουσιαστικά δεν χρειάζεται καν να προσφέρουν υποστήριξη μέσω email. Γι ‘αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρίξει μια ματιά στις επιλογές φιλοξενίας τους – το GoDaddy μπορεί να έχει το τέλειο πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας WordPress για εσάς.

Οι εμπειρίες σας

Αν έχετε χρησιμοποιήσει τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του GoDaddy, ενημερώστε μας για τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια. Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map