SiteGround PayPal Plačilo (vodnik) »Ali lahko plačujem s PayPal?

Plačilo preko spletnega gostovanja SiteGround po metodi PayPal (2020)

Če ste se spraševali, ali SiteGround sprejema plačila z uporabo PayPal ali ne. Da, delajo! Vendar je to najmanj znan način plačila, ki ga uporablja SiteGround, pri čemer je najpogostejša možnost Plačila s kreditno kartico. PayPal ni naveden na spletnih straneh naročil spletnega gostovanja SiteGround, vendar kljub temu lahko plačate prek PayPal za storitve spletnega gostovanja, ki jih kupite pri SiteGround.


Če ste že a Stranka SiteGround, lahko preprosto Vpiši se do spletnega mesta SiteGround Uporabniško območje, nato pojdite na njihove Stran za podporo in nazadnje stopijo v stik z njihovimi Skupina za podporo obračunavanju za PayPal plačilo. In če ste novi v SiteGround in načrtujete Prijavite se in plačujete z debetno kartico ali PayPal (najmanj priljubljeni načini plačila, ki jih uporablja SiteGround), se morate samo obrniti na njihove Prodajni oddelek z uporabo hitrega in nadvse prijaznega klepeta v živo SiteGround.

Zakaj plačilne kartice ali načini plačila s PayPalom niso navedeni na strani naročila SiteGround?

Da, tako je! SiteGround na svojih naročilih ni navedel možnosti plačila, kot sta debetna kartica in PayPal. Omenili so tudi, da sprejemajo naslednje vrste kreditnih kartic, kot so Kartice VISA, MasterCard, Odkrijte kartice, in Ameriške hitre kartice (Amex).

Vendar pa SiteGround svojim strankam ponuja dodatne možnosti plačila za plačilo nakupov na spletnem mestu z debetno kartico ali računom PayPal. (če stranke nimajo kreditne kartice ali če težko opravijo plačila SiteGround).

Kako plačati za storitve gostovanja SiteGround z uporabo PayPal ali debetne kartice? [Preprost vodnik po korakih]

Tukaj je naš korak za korakom enostaven navodila za razumevanje, ki vam bo pomagal pri plačilu storitev SiteGround s PayPal ali debetno kartico, medtem ko se prijavite na njihove načrte in pakete spletnega gostovanja.

⤵ KORAK 1 ⤵

Najprej obiščite SiteGround.com in izberite a Načrt spletnega gostovanja želite plačevati prek debetne kartice ali računa PayPal.

KORAK 2 ⤵

Registrirajte ime domene po vaši izbiri.

KORAK 3 ⤵

Izpolnite podatke o svojem Podatki o računu, Informacije o stranki, in Informacije o nakupu odsek, vendar preskočite Informacije o plačilu in pustite prazno. Na koncu izberite Potrjujem potrditveno polje in nazadnje kliknite na Plačaj zdaj gumb.

OPOMBA: Ni vam treba izbrati ali plačati za SiteGround Dodatne storitve kot sta SG skener strani in zasebnost domene (ki jo najdete pod Informacije o nakupu oddelek).
TUDI PREBERITE: Ali je SG-jev spletni bralnik spletnih strani vreden tega? (Pregled)
Ali je potrebna zaščita zasebnosti zasebnosti domene SiteGround? (Pregled)

KORAK 4 ⤵

Ko kliknete na Plačaj zdaj gumb, takoj dobite Napaka! Je bolj kot a Obvestilo ki pravi, da obveznega niste izpolnili Informacije o plačilu polje.

OPOMBA: Za to vam ni treba skrbeti NAPAKA ker je preostale podatke že zbral TeamGround Team, ki vas bo kmalu kontaktiral!

KORAK 5 ⤵

Ekipa SiteGround vam bo kmalu poslala sporočilo Obvestilo po e-pošti da so prejeli informacije v zvezi z nakupom vašega računa gostovanja, ki ste jih poslali med izpolnjevanjem obrazca za prijavo SiteGround (razen vnosa podatkov o plačilu).

Tako lahko počakate, da se ekipa SiteGround obrne na vas glede istega ali pa jih tudi neposredno kontaktirate prek sistema za podporo v živo, ki ga najdete na vrhu (pod Pomoč meni).

Medtem ko lebdite nad miško Pomoč v meniju, dobite spustni meni in kliknite na Začnite prodajni klepet povezavo za povezavo s skupino za podporo v klepetu v živo na spletnem mestu SiteGround.

KORAK 6 ⤵

Medtem ko začnete klepetati z Zastopnik za prodajo SiteGround, samo mu sporočite, da ste že Ustvaril račun s SiteGround vendar tega še niste izpolnili Informacije o plačilu kot jih želite plačati preko PayPal ali Debitna kartica (in ne s kreditno kartico).

The Predstavnik za podporo SiteGround vas lahko vprašate Tvoje ime, ID e-pošte, in Telefonska številka (samo za potrditev vnosa računa za gostovanje) in vam nato priskrbel a Posebna povezava po meri na katero naj bi kliknili, da boste lahko plačali za spletno gostovanje spletnega gostovanja SiteGround prek PayPal ali debetna kartica (tistega, s katerim ste udobni).

⤵ KORAK 7 ⤵

Ko vnesete vse Informacije o plačilu, dokončajte svoje Postopek registracije SiteGround. Končno boste dobili a Obvestilo o zaključku nakupa s strani SiteGround, da potrdite isto.

OPOMBA: O uspešnem zaključku naročila boste po e-pošti obvestili celo ekipo SiteGround!

Zaključek: Ali je PayPal Payment varno uporabljati s SiteGround?

PayPal je eden najvarnejših načinov plačila nakupov SiteGround in nakazilo denarja na njihov račun, saj je spletno mesto PayPal zelo varno in šifrirano. Prav tako je izmenjava kakršnih koli vaših osebnih podatkov med transakcijo skrita pred SiteGround ali kakršnimi koli tretjimi radovednimi očmi. Tako se vsaka stranka PayPal zaščiti s svojim načrtom zaščite kupca.

To je glavni razlog, zakaj različna podjetja za spletno gostovanje (vključno s SiteGround) sprejemajo plačila prek PayPala – to je ena izmed najvarnejših možnosti plačila.

Upam, da ste to našli pregled naprej Načini plačila s plačilnimi karticami in debetnimi karticami SiteGround (2020) koristno. Če imate kakršne koli dvome o možnostih plačevanja PayPal ali debetne kartice SiteGround, se za nadaljnjo pomoč obrnite na njihovo 24 × 7 skupino za podporo.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map