Podatkovni centri SiteGround in lokacije strežnikov (2020): Kako izbrati pravega za svoje spletno mesto? Kateri je najboljši in najhitrejši?

Objekt lokacije strežnika podatkovnega središča SiteGround v Singapurju (Azija)

Hitrost, uspešnost in stabilnost vašega spletnega mesta so v glavnem odvisni od lokacije strežnika vašega spletnega gostovanja, pa tudi od lastnosti vašega podatkovnega centra za gostovanje. Zato SiteGround tesno sodeluje le s tistimi zmogljivostmi, ki so najboljše na svetu, zato so ponosno izbrali najzmogljivejše strežnike in najnovejšo strojno opremo naslednje generacije, da bi zgradili temelje svoje par odlične infrastrukture za gostovanje.


Izberite najbližji podatkovni center SiteGround, da dobite najboljše čase nalaganja, tako da izberete lokacijo strežnika gostovanja blizu obiskovalcev vašega spletnega mesta / spletnega dnevnika. Gostili boste lahko V skupni rabi ali Strežnik v oblaku račune s SiteGround v ZDA (Severna Amerika), Evropa ali Azijsko-pacifiška regija Podatkovni centri.

Kje so strežniki spletnega mesta po vsem svetu?

Trenutno ima SiteGround 6 lokacij podatkovnega centra po vsem svetu, kjer imate možnost izbrati najboljšo lokacijo strežnika za gostovanje vašega bloga / spletnega mesta s SiteGround. Tu je seznam podatkovnih centrov SiteGround (lokacije strežnikov):

1. Chicago (ZDA)

Najboljši podatkovni center SiteGround, ki se nahaja v ZDA ki ga lahko izberete – najbolj primeren za ciljanje na obiskovalce Severna Amerika (predvsem ZDA in Kanada), Južna Amerika & the Afriška regija.

2. Iowa (ZDA)

Drugo podatkovno središče SiteGround, ki se nahaja v ZDA ki jo lahko izberete pri ciljanju na obiskovalce Severna Amerika, Južna Amerika & Afrika.

3. London (Združeno kraljestvo)

Najboljši podatkovni center SiteGround, ki se nahaja v London ki jo lahko izberete kot najboljšo za ciljanje na obiskovalce iz Evropska regija (še posebej UK in sosednje države) & Rusija.

4. Amsterdam (Nizozemska)

Podatkovni center SiteGround, ki se nahaja v Nizozemska ki jo lahko izberete, saj je najboljša za ciljanje na obiskovalce Evropa, Rusija, in druge sosednje države.

5. Eemshaven (Nizozemska)

Drugo podatkovno središče SiteGround, ki se nahaja v Nizozemska ki jo lahko izberete pri ciljanju na obiskovalce Evropa & Rusija.

6. Singapur mesto (Singapur)

Drugi podatkovni center SiteGround, ki se nahaja v Singapur ki jo lahko izberete, saj je najboljša za ciljanje na obiskovalce Oceanija (Avstralija & Nova Zelandija), Azijske države (Singapur, Malezija, Indija, Pakistan, Bangladeš, Šrilanka, Filipini, Japonska, Kitajska, itd.), Regija Bližnjega vzhoda (Zalivske države všeč ZAE, Savdska Arabija, Katar, Bahrajn, Kuvajt, itd.) & Južno-pacifiška regija.

SiteGround je še posebej pazil pri izbiri podatkovnih centrov za svoje načrte spletnega gostovanja, saj so izbrali najzanesljivejše tiste z najhitreje delujočimi strežniki (po strogi in skrbni preiskavi). Nenehno spremljanje (24/7), nadgradnjo, takojšnje odpravljanje napak, vzdrževanje in zavarovanje teh vrhunskih strežnikov SiteGround (nahaja se na 6 različnih lokacijah podatkovnega centra) izvajajo visoko usposobljene strokovne ekipe sistemskih administratorjev SiteGround.

Zakaj so podatkovni centri SiteGround najboljši?

Tukaj so trije ključni vidiki, ki jih strogo upošteva strokovna ekipa SiteGround, da zagotovijo, da njihovi podatkovni centri niso le enaki najboljšim gostiteljskim strežnikom, ampak tudi presegajo vaša pričakovanja:

1. Visoko dostopna mreža 24/7/365 dni

Partnerske zmogljivosti SiteGround se za največjo možno razpoložljivost, hitrost in zmogljivost posebej zanašajo na omrežno povezljivost z drugimi glavnimi operaterji. To zagotavlja, da bodo spletna mesta za gostovanje SiteGround ostala zelo zanesljiva, učinkovita in na voljo ves čas, kar posledično izboljša splošno zmogljivost in hitrost njihovega strežnika.

Oglejte si vse podrobnosti o tehnologiji za hitrost strežnika SiteGround

2. Varnost in nadzor fizičnega strežnika

Vse zmogljivosti SiteGround so vedno dobro zaščitene s človeškimi varnostnimi silami, človekovimi pasti za nadzor dostopa, preverjanjem biometrije, stalnim video nadzorom in neprebojnimi lobijami. S takšnimi močnimi varnostnimi ukrepi je ekipa SiteGround brez dvoma mojster pri upravljanju in nadzorovanju strežniške zmogljivosti v največji možni meri, da nobena tretja oseba ne dobi neželenega dostopa do svojega sistema.

Oglejte si vse podrobnosti o varnostnih praksah strežnika SiteGround

3. Odvečni in zelo zanesljivi električni sistemi

Lastni generatorji električne energije, več napajalnikov in zelo zmogljive tehnologije UPS podjetja, posebej uporabljajo SiteGround, da preprečijo, da bi se njihovi podatkovni centri spopadli z izpadi električne energije. To zagotavlja, da lahko strežniki SiteGround nemoteno in učinkovito delujejo z ničelnim ali minimalnim izpadom električne energije, tako da lahko vaše spletno mesto deluje in deluje (ves čas) s konstantno skoraj 100-odstotno nadomestitvijo.

Oglejte si vse podrobnosti o tehnologiji strežnika Uptime SiteGround

Ali lahko spremenim svoj podatkovni center SiteGround? Kako spremeniti lokacijo strežnika SiteGround?

DA! Kot stranka SiteGround boste lahko svojo trenutno lokacijo podatkovnega centra / strežnika SiteGround spremenili v nov podatkovni center (če je potrebno). Podatkovni center SiteGround lahko spremenite tako, da greste na NAROČITE DOPOLNITVE odsek v vašem Uporabniško območje in nato kliknite na zeleno obarvano Pridite gumb. Za izvedbo postopka prenosa podatkovnega centra se lahko obrnete tudi na tehnično podporo SiteGround.

ZA PRIMER: Če se nahaja vaš trenutni podatkovni center SiteGround Singapur in ga želite spremeniti, tako da lahko dobite Londonski podatkovni center SiteGround. Takšne spremembe lokacij strežnika je mogoče storiti kadar koli (če želiš). Kliknite tukaj, da se za več informacij obrnete na SiteGround Support Selitev računa spletnega gostovanja SiteGround.

Kako izbrati najboljši podatkovni center SiteGround, ki deluje ravno prav za vaše spletno mesto ali blog?

Za zaključek morate izbrati mesto podatkovnega centra / strežnika SiteGround glede na najbližjo geografsko razdaljo ciljne publike vašega spletnega mesta. To vam ne bo pomagalo le pri optimizaciji hitrosti strani vašega spletnega mesta, ampak se bo tudi vsebina vašega spletnega mesta naložila veliko hitreje za vaše obiskovalce.

ZA PRIMER: Če se odločite ciljati na Indijski obiskovalci s svojim spletnim mestom, potem morate izbrati SiteGround Singapurski podatkovni center kot je to najbližja lokacija strežnika v primerjavi s preostalimi (ostalih 5 podatkovnih centrov SiteGround). Poleg tega lahko celo konfigurirate CDN storitve (Pridobite BREZPLAČNI CDN s SiteGround) za izboljšanje vašega časi nalaganja spletnega mesta v kateri koli državi (v tem primeru je Indija).

Upam, da bomo ta pregled nadaljevali Lokacije in podatkovni centri SiteGround Server (2020) vam je pomagal pri izbiri najboljše lokacije strežnika SiteGround za vaše spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me