SiteGround PayPal-betalning (guide) »Kan jag betala med PayPal?

SiteGround-webbhotellbetalning med PayPal-metoden (2020)

Om du undrade om SiteGround accepterar betalningar med PayPal eller inte. Ja, dom gör! Detta är dock den minst kända betalningsmetoden som används av SiteGround med det vanligaste alternativet Betalningar med kreditkort. PayPal är inte listat på SiteGrords beställningssidor för webbhotell, men du kan ändå betala via PayPal för dina webbhotelltjänster som du köper med SiteGround.


Om du redan är en SiteGround-kund, du kan helt enkelt Logga in till SiteGround’s Användarområde, navigera sedan till deras Support sida och slutligen kontakta deras Billing Support Team för PayPal-betalning. Och om du är ny på SiteGround och planerar att göra det Bli Medlem och betala med betalkort eller PayPal (minst populära betalningsmetoder som används av SiteGround), du behöver bara kontakta deras Säljavdelning använder SiteGrounds snabba och supervänliga Live Chat.

Varför betalkorts- eller PayPal-betalningsmetoder inte listas på SiteGrounds beställningssida?

Ja det stämmer! SiteGround har inte listat betalningsalternativ som Debit Card och PayPal på sina beställningssidor. De har också nämnt att de accepterar följande typer av kreditkort som VISA-kort, Mastercard, Upptäck kort, och American Express-kort (Amex).

Men SiteGround erbjuder alternativt ytterligare betalningsalternativ till sina kunder för att betala för sina SiteGround-köp med Debit Card eller PayPal-kontot (om kunderna inte har ett kreditkort eller om de har svårt att göra SiteGround-betalningar).

Hur betalar jag för SiteGround-värdstjänster med PayPal eller betalkort? [Enkel steg-för-steg-guide]

Här är vår steg-för-steg enkla att förstå guide som hjälper dig att betala för SiteGround-tjänster med PayPal eller betalkort medan du registrerar dig för deras webbhotellplaner och paket.

⤵ STEG 1 ⤵

Besök först SiteGround.com och välj en Webbhotellplan du vill betala för via betalkort eller PayPal-konto.

⤵ STEG 2 ⤵

Registrera ett domännamn valfri.

⤵ STEG 3 ⤵

Fyll i informationen om din Kontoinformation, Kundinformation, och Köp information avsnitt men hoppa över Betalningsinformation avsnittet och lämna det tomt. Slutligen väljer du Jag bekräftar kryssrutan och till sist klicka på Betala nu knapp.

NOTERA: Du behöver inte välja eller betala för SiteGround’s Extra tjänster till exempel SG Site Scanner och Domain Privacy (som du hittar under Köp information sektion).
LÄS OCH: Är SiteGrounds SG-webbplatsskanner värt det? (Recension)
Är SiteGround Domain Privacy Protection nödvändig? (Recension)

⤵ STEG 4 ⤵

När du klickar på Betala nu knappen får du omedelbart en Fel! Det är mer som en Meddelande meddelande som säger att du inte har fyllt i det obligatoriska Betalningsinformation fält.

NOTERA: Du behöver inte oroa dig för det här FEL eftersom resten av din information redan har samlats in av SiteGround Team, som kommer att kontakta dig inom kort!

⤵ STEG 5 ⤵

SiteGround-teamet skickar snart en E-postmeddelande att de har fått ditt köprelaterade information om ditt webbkonto som du har skickat in när du fyller i formuläret för SiteGround-registrering (förutom att ange betalningsinformationen).

Således kan du vänta på att SiteGround-teamet ska kontakta dig angående samma eller så kan du direkt kontakta dem också via deras Live Chat Support System som du hittar högst upp (under Hjälp meny).

Medan du svävar över Hjälp får du en rullgardinsmeny och du måste klicka på Starta försäljningschatt länk för att ansluta till SiteGrounds Live Chat Support Team.

⤵ STEG 6 ⤵

När du börjar chatta med SiteGround Sales Support Agent, låt honom bara veta att du redan har gjort det Skapade ett konto med SiteGround men har ännu inte fyllt i Betalningsinformation som du vill betala dem via PayPal eller Kontokort (och inte med kreditkort).

De SiteGround-supportrepresentant kanske frågar dig Ditt namn, E-post ID, och Telefonnummer (bara för att bekräfta ditt webbhotellkonto) och sedan ge dig en Special anpassad länk som du ska klicka för att betala för din SiteGround webbhotellorder via PayPal- eller betalkort (den du är bekväm med).

⤵ STEG 7 ⤵

När du anger alla Betalningsinformation, slutför din SiteGround-registreringsprocess. Slutligen får du en Meddelande om köp avslutningsmeddelande från SiteGround för att bekräfta detsamma.

NOTERA: Du kommer till och med att meddelas av SiteGround-teamet om din framgångsrika beställning via e-post!

Slutsats: Är PayPal-betalning säkert att använda med SiteGround?

PayPal är en av de säkraste metoderna för att betala till SiteGround-köp och att överföra dina pengar till deras konto eftersom PayPal-webbplatsen är mycket säker och krypterad. Utbytet av någon av dina personliga uppgifter under transaktionen döljs också från SiteGround eller andra intressanta ögon från tredje part. Således blir alla PayPal-kunder skyddade av sin köpares skyddsplan.

Detta är det främsta skälet till att olika webbhotellföretag (inklusive SiteGround) accepterar betalningar via PayPal – vilket gör det till ett av de säkraste betalningsalternativen.

Jag hoppas att du hittade det här recensionSiteGround Paypal-betalningsmetoder och betalkortsbetalningsmetoder (2020) hjälpsam. Om du har några tvivel om SiteGrounds PayPal- eller betalkortsbetalningsalternativ, vänligen kontakta deras supportteam för 24 × 7 för ytterligare hjälp!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me