SiteGround-datacenter och serverplatser (2020): Hur väljer du rätt för din webbplats? Vilket är det bästa och det snabbaste?

SiteGround Data Center Server Location Facility i Singapore (Asien)

Din webbplats hastighet, prestanda och stabilitet beror främst på platsen för din webbhotell företagsserver samt egenskaperna för ditt värddatacenter. Därför arbetar SiteGround nära med bara de faciliteter som är bäst i världen och därför valde de stolt de mest kraftfulla servrarna och den senaste nästa generations hårdvara för att bygga grunden för deras par utmärkta värdinfrastruktur.


Välj det närmaste SiteGround-datacentret för att få de bästa laddningstiderna genom att välja värdserverplatsen nära din webbplats / bloggbesökare. Du kommer att kunna vara värd för din Delad eller Cloud Server konton med SiteGround i USA (Nordamerika), Europa eller Asien-Stillahavsområdet Datacenter.

Var finns Siteground-servrarna runt om i världen?

För närvarande har SiteGround 6 datacenterplatser över hela världen där du har ett alternativ att välja den bästa serverplatsen för webbhotell för din blogg / webbplats med SiteGround. Här är listan över SiteGround-datacenter (serverplatser):

1. Chicago (USA)

Bästa SiteGround-datacenter ligger i USA som du kan välja – bäst lämpad att rikta in besökare från Nordamerika (framförallt USA och kanada), Sydamerika & Afrikansk region.

2. Iowa (USA)

Det andra SiteGround-datacentret ligger i USA som du kan välja att rikta in besökare från Nordamerika, Sydamerika & Afrika.

3. London, Storbritannien)

Bästa SiteGround-datacenter i London som du kan välja eftersom det är bäst för att rikta in besökare från Europeiska regionen (särskilt Storbritannien och grannländerna) & ryssland.

4. Amsterdam, Nederländerna)

SiteGround Data Center ligger i nederländerna som du kan välja eftersom det är bäst för att rikta in besökare från Europa, ryssland, och andra grannländer.

5. Eemshaven (Nederländerna)

Det andra SiteGround-datacentret ligger i nederländerna som du kan välja att rikta in besökare från Europa & ryssland.

6. Singapore City (Singapore)

Second SiteGround Data Center ligger i Singapore som du kan välja eftersom det är bäst för att rikta in besökare från Oceania (Australien & Nya Zeeland), Asiatiska länder (Singapore, malaysia, Indien, pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, philipines, Japan, Kina, etc), Mellanöstern Region (Golfländerna tycka om UAE, Saudiarabien, Qatar, Bahrain, kuwait, etc) & Syd-Stillahavsområdet.

SiteGround har tagit extra försiktighet när de valde datacentra för sina webbhotellplaner eftersom de valde de mest pålitliga med de snabbast fungerade servrarna (efter en noggrann och noggrann utredning). Kontinuerlig övervakning (24/7), uppgradering, omedelbar korrigering av fel, underhåll och säkerhet av dessa toppklassiga SiteGround-servrar (finns på 6 olika datacenterplatser) utförs av det mycket skickliga professionella teamet med SiteGround-systemadministratörer.

Varför SiteGround-datacenter är de bästa?

Här är de tre viktiga aspekterna som strikt följs av SiteGrounds professionella team för att säkerställa att deras datacenter inte bara är i nivå med de bästa hosting-servrarna utan också överträffar dina förväntningar:

1. Mycket tillgängligt 24/7/365 dagar nätverk

SiteGrounds partnerfunktioner förlitar sig specifikt på nätverksanslutningen till andra stora operatörer för högsta möjliga tillgänglighet, hastighet och prestanda. Detta säkerställer att SiteGround-värdsnätverk förblir mycket pålitliga, effektiva och tillgängliga hela tiden, vilket i sin tur förbättrar den totala prestandan och hastigheten för deras serverfunktion.

Visa fullständiga detaljer på SiteGround Server Speed ​​Technology

2. Avancerad fysisk serversäkerhet och övervakning

Alla faciliteter i SiteGround är alltid väl skyddade av mänsklig säkerhetsstyrka 24/7/365 dagar, manöverfällar för åtkomstkontroll, autentisering av biometri, kontinuerlig videoövervakning och kortsäkra lobbier. Med sådana robusta säkerhetsåtgärder på plats är SiteGround-teamet utan tvekan en mästare i att administrera och övervaka deras serverfunktion till fullo för att säkerställa att ingen tredje part får oönskad åtkomst till sitt system.

Visa fullständiga detaljer om SiteGround-serverens säkerhetspraxis

3. Redundanta och superförlitliga elektriska system

Speciella kraftgeneratorer, flera strömflöden och mycket kraftfull UPS-teknik i företagsklass används speciellt av SiteGround för att förhindra att deras datacenter står inför elavbrott. Detta säkerställer att SiteGround-servrar kan köra smidigt och effektivt med noll eller minimalt strömavbrott så att din webbplats kan vara igång (hela tiden) med nära 100% drifttid på en konsekvent basis.

Visa fullständiga detaljer på SiteGround Server Uptime Technology

Kan jag ändra mitt SiteGround-datacenter? Så här ändrar du platsen för SiteGround-servern?

JA! Som en SiteGround-kund kommer du att kunna ändra din nuvarande SiteGround-datacenter / serverplats till ett nytt datacenter (om det behövs). Du kan ändra ditt SiteGround-datacenter genom att gå till BESTÄLLNING EXTRAS avsnitt i din Användarområde och klicka sedan på den grönfärgade Skaffa sig knapp. Du kan också kontakta SiteGrounds tekniska support för att utföra överföringsprocessen för datacenter för dig.

TILL EXEMPEL: Om ditt nuvarande SiteGround-datacenter finns i Singapore och du vill ändra det så att du kan få SiteGrounds London Data Center. Sådana ändringar av serverplatser kan göras när som helst (om du vill). Klicka här för att kontakta SiteGround-support för mer information om SiteGround-värdkontoflyttning.

Hur du väljer det bästa SiteGround Data Center som fungerar precis för din webbplats eller blogg?

Avslutningsvis måste du välja SiteGround-datacenter / serverplats enligt det närmaste geografiska avståndet för din webbplats målgrupp. Detta kommer inte bara att hjälpa dig att optimera din webbplats hastighet utan innehållet på din webbplats ska också laddas mycket snabbare för dina besökare.

TILL EXEMPEL: Om du bestämmer dig för att rikta dig till Indiska besökare med din webbplats, då måste du välja SiteGround Singapore Data Center som det är närmaste serverplats jämfört med resten (andra 5 SiteGround-datacentra). Dessutom kan du till och med konfigurera CDN-tjänster (Få GRATIS CDN med SiteGround) att förbättra din platsbelastningstider i vilket land som helst (i det här fallet är det Indien).

Jag hoppas att denna recension den SiteGround-serverplatser och datacentra (2020) har hjälpt dig att välja den bästa SiteGround-serverplatsen för din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me