SiteGround Cloud Hosting Review

Molnvärd är en av de mest intressanta och användbara teknikerna som finns tillgängliga på internet för webbplatsägare, administratörer, designers och kodare. Att använda molnvärd på din webbplats är faktiskt värd på flera servrar så att du kan använda fler resurser som vanligt. Om en av molnservrarna är offline, finns det andra som kan göra att din webbplats förblir online.


Med moln värd du kan få överflödigt lagringsutrymme, flexibilitet, många funktioner och bästa tillgängliga webbhotelltjänst. Du kan nu ändra programvaran du använder som du vill eftersom de körs på flera servrar och det finns inga begränsningar som i den delade webbhotell. Stabilitet och säkerhet erbjuds också varje server som har sin egen säkerhetsprogramvara. Dessutom kan du uppgradera din molnhotellplan när du vill bara genom att lägga till en ny CPU, ett nytt minne eller ett nytt diskutrymme.

SITEGROUND Logo
UPTIME
996
FART
998
STÖD
997
PRIS
942
FUNKTIONER
955
GRÖN
950
INNOVATIVT
989

SiteGround är ett webbhotellföretag som erbjuder webbtjänster som grundades 2004. Numera hanterar SiteGround mer än 2000 supportbiljetter, 1000 telefonsamtal och 2000 meddelanden via livechatten. De är också värd cirka 500 000 domäner. Siteground äger flera datacenter på tre kontinenter: i Chicago, USA, London Storbritannien, Amsterdam NL och Singapore SG. SiteGround har flera anläggningsaspekter som mycket tillgängligt nätverk, redundanta elektriska system och avancerad fysisk säkerhet.

En av de mest intressanta webbhotelltjänsterna som SiteGround erbjuder är Cloud Hosting. Den här typen av webbhotell är skalbar, snabb och fullständigt hanterad. När du har köpt molnhotellet får du också 24/7 premium support tillsammans med andra viktiga funktioner som skalbara resurser, snabb plattform, gratis CDN, periodiska säkerhetskopior och hanterade servrar.

Innehållshanteringssystem

Du kan enkelt använda flera innehållshanteringssystem och var och en av dem är tillgängliga med sina egna funktioner. Några av dessa CMS är:

 • WordPress är ett av de mest populära innehållshanteringssystemen. SiteGround erbjuder WordPress Cloud-värd med ett klick-installationsprogram som kan starta din WordPress-webbplats med bara ett musklick, autouppdateringar för att få den senaste WordPress-versionen, SuperCacher som tillhandahålls av plugins och inställningar för Memcache, SSH och WP-CLI för att fullständigt kontrollera din WordPress-webbplats och mycket mer.
 • Magento är ett av de mest eCommerce-innehållshanteringssystem som används av många onlinebutiker och versionen som tillhandahålls av SiteGround kommer med det unika cachesystemet, installation med ett klick, SSH möjliggör och GIT-förinstallation.
 • Drupal är ett annat populärt innehållshanteringssystem som erbjuds av SiteGround tillsammans med molnvärd och med Drupal Supercacher som påskyndar din Drupal-webbplats, klicka en gång på automatisk installerare, Drush Pre-installation och Git-integration.
 • Joomla är den sista plattformen som levereras med molnhotell på SiteGround, men den kommer också med JHackGuard-installation, installation med ett klick, SuperCacher-installation, autouppdateringar och Git-integration.

Grundläggande molnhotellfunktioner

Alla molnhotellplaner inkluderar åtkomst till WHM och cPanel, men också Apache-server, CentOS-operativsystem, Exim Mail-server, IP-tabeller brandvägg, MySQL 5 och PostgreSQL-databaser, 5 PHP-versioner, Softaculous auto-installationsskript, 1 dedicerad IP, gratis domännamn , gratis privat SSL- och SSH-åtkomst.

I princip finns det fyra olika planer:

 • Ingång som kostar cirka £ 48 varje månad vilket kommer med 1x 3.0GHX CPU, 2 GB DDR3 RAM, 20 Diskutrymme och 5 TB bandbredd.
 • Verksamhet som kostar cirka £ 64 varje månad och det har inkluderat 2×3,0 GHz CPU, 2 GB DDR3 RAM, 40 GB diskutrymme och 5 TB bandbredd.

Business Plus är lite dyrare och kostar cirka 90 £ och har 3 GB DDR3 RAM och 60 GB diskutrymme. Alla övriga funktioner är desamma som i affärsplanen

 • Enterprise är den dyraste planen. Det kostar cirka £ 112 varje månad och kommer med ett kraftfullt molnhotell med 4×3.0GHz CPU, 4 GB DDR3 RAM, 80 GB diskutrymme och 5 TB bandbredd.
 • Anpassad är exakt den plan du vill ha för dig själv eftersom du kan skapa den från grunden. De minimala resurserna du kan begära är de från posten och du kan be om maximalt 16 CPU-kärnor, 16 GB RAM och 200 GB disklagring. Om du vill ha alla resurser maximalt kommer det att kosta dig cirka 370 £ per månad.

Alla priser är exklusive moms och alla planer erbjuder din 5TB bandbredd.

Hur man beställer en molnhotellplan

För att köpa en molnhotellplan måste du välja den önskade planen och antingen registrera en ny domän eller använda en befintlig som du äger. Om du vill registrera en ny domän kan du använda domänvalideraren för att hitta en tillgänglig domän och välja rätt tillägg.

Dessutom måste du skriva ner din information, lösenordsinformation, betalningsinformation och välja ytterligare tjänster om du behöver till exempel Domänregistrering som är gratis i detta fall, Domänskydd som kostar dig cirka £ 13 per år, SSL-certifikat och privat DNS som är gratis för planer för molnvärd, WHMCS som kostar cirka £ 6 varje månad och HackAlert Monitoring kostar £ 13 per år.

Varför vi valde SiteGround

SiteGround uppdaterar ofta server- och kontrollpanelkärnan och alla deras tjänster, som: apache + PHP, MySQL, Exim, etc.. Siteground övervakar för attacker – både nätverks- och hackförsök, skräppostaktivitet, onormal resursanvändning av användare och oegentligheter på servernivå.

Jämförelse mellan SiteGround molnhotellfunktioner och andra företag molnhotellfunktioner

Om SiteGround erbjuder 5 molnhotellplaner, erbjuder andra webbplatser färre planer som DreamHost. DreamHost erbjuder dock två stora planer: en för webbplatsen och en för lagring. DreamCompute används för att bygga webb- och mobilappar och har också funktioner som full root-åtkomst, API-åtkomst, anpassad Linux och mycket mer. Priset för DreamCompute börjar från £ 4,5 varje månad och det kan gå upp till £ 96 beroende på nödvändiga resurser. DreamObjects används för att lagra filer. Det har funktioner som användarvänligt gränssnitt, obegränsad inkommande överföring och det är skalbart. Priset börjar från 0,025 £ för varje GB per månad.

DigitalOcean erbjuder möjligheten att använda en SSD-molnserver på mindre än en minut genom att skapa ett omedelbart konto. Företaget erbjuder pålitliga och skalbara molnservrar med priser mellan £ 5 och £ 80 varje månad.

HostGator har 33% rabatt på sin första molnhotellplan med namnet Hatchling Cloud. Denna plan kostar £ 5,95 och kommer med en enda domän, 2 GB RAM, 2 CPU och ett delat SSL-certifikat. Den rekommenderade planen är Babymoln som som 41% rabatt kostar nästan 7 £ per månad och har obegränsade domäner, 4 GB RAM och 4 CPU. Den sista planen är Business Cloud en med en rabatt på 39% och med 6 GB minne och 6 processorer. HostGator kommer för molnhotellplaner med funktioner som integrerad caching, intuitiv instrumentpanel och resurshantering.

Jämförelse mellan SiteGrounds molnhotell och andra SiteGround webbhotelltjänster

SiteGround erbjuder flera typer av webbhotelltjänster, var och en med sina egna funktioner. En av webbhotelltjänsterna som erbjuds av SiteGround, förutom molnet, är WordPress-hostingtjänster som har gratis överföring, gratis domännamn för live, gratis mallar och installation med ett klick tillsammans med hög hastighet, stark säkerhet, dagliga säkerhetskopior, autouppdateringar och mycket mer. Du kan använda StartUp-planen med en kostnad på cirka 4 £, GrowBig som kostar cirka £ 9, GoGeek som kostar £ 15 varje månad. Alla planer har flera GB lagringsskivor mellan 10 och 30 och en stor bandbredd från 10.000 besök till 100.000 besök.

Joomla-värden är en annan bra webbhotell som erbjuds av SiteGround med nästan samma funktioner som WordPress med samma priser.

Den delade webbhotell finns också med samma funktioner och samma priser för SiteGround-klienter medan dedikerade servrar har dyra priser från 200 till £ 360. Beroende på vilken plan du vill kan du antingen få en Intel Xeon E3 1230 CPU med 3,20 GHz, 4CPus, 8 CPU-trådar, 8 MB Cache, 5 TB bandbredd och 500 GB HDD, antingen två Intel Xeon E5 2620 CPU med 2 GHZ CPU och 12 Kärnor , 24 trådar och mer än 10 MB cache. För det sista paketet får du dessutom 2 TB HDD. Den här tjänsten är den dyraste, så den rekommenderas inte för enkla användare som molnet.

Varför vi valde SiteGround

Med en genomsnittlig responstid på mindre än 15 minuter på biljetter och praktiskt taget inga väntetider på chatt och telefon får du det bästa stödet!

BESÖK SiteGround-logotyp OCH FÅ VÅR RABATT

Teknisk

 • 99,9% drifttidsgaranti
 • SSD-enheter för alla planer
 • Förbättrad prestanda med NGINX, HTTP / 2, PHP7 och gratis CDN
 • Användarapps autoupdata
 • Topp LXC-teknik, automatiserad övervakning och daglig säkerhetskopiering
 • Strikta säkerhetsregler för brandväggen
 • Gratis installation; Överföra
 • Obegränsad trafik, e-post, DB
 • Gratis daglig säkerhetskopiering
 • cPanel & SSH Access
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Bästa webbplatsprestanda med SuperCacher
 • Autoinstallerare för enkel start
 • Nya snabba servrar med bra prestanda
 • Datacenter i London
 • Ingen

Stöd

 • 24/7 Teknisk support
 • Gratis installation; Överföra
 • Gratis daglig säkerhetskopiering
 • 24/7 europeisk supportlinje
 • SysAdmins tar hand om dina biljetter på 10 minuter
 • Inga väntetider på chatt och telefon
 • De ger support för expertapplikationer bortsett från värd (WordPress, Joomla, Magento)
 • Vi hittade inga

Prissättning

 • Flexibla planer
 • Kan köpas varje månad
 • 30 dagar pengar tillbaka
 • Förnyelsen är lite dyr

Slutsats

Även om molntjänsttjänsten från SiteGround kan vara lite dyrare än den delade, bör du välja den för att ha en molnskopia av din webbplats om det finns några tekniska problem. Med hjälp av molnhotellplanerna kan besökare se på Google och andra sökmotorer en sparad version av din webbplats även om den faktiskt är offline.

Dessutom försöker SiteGround inte lura människor genom att säga att de erbjuder obegränsade resurser. De presenterar bara sina planer som de faktiskt är. I jämförelse med andra webbhotellföretag erbjuder SiteGround kvalitet, hastighet, support och låga kostnader för molnwebhotelltjänster. Du kan använda samma programvara för molnhosting som du ville använda med andra typer av webbhotell som Magento, Joomla, PrestaShop, WordPress och så vidare. Du kan också få rabatter om du betalar i förskott för flera månader och du kan få andra gratis ytterligare resurser, till exempel ett gratis domännamn.

Du kan också kolla de andra bästa webbhotellföretagen i Storbritannien, recensioner och jämförelser här.

Besök SiteGroundBesök SiteGround
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map