Justhost Hosting Review

Justhost Hosting Review


Just Host, ett känt webbhotellföretag, har tillhandahållit värdtjänster av hög kvalitet sedan 2008. Just Host strävar efter att vara nummer ett när det gäller webbhotell, och det är ingen överraskning att företaget har vuxit till ett av de mest kännbara värdmärkena. Prisvärda värdplaner, säkra servrar, toppmodern teknisk support dygnet runt och ett brett utbud av extrafunktioner gör att värd för din webbplats med Just Host.

Just Host är en av de billigaste webbhotelltjänsterna i vår anpassning och erbjuder omfattande värdpaket till konkurrenskraftiga månatliga priser. Tjänsten tillhandahåller många av de grundläggande värdkomponenterna vi letade efter utan begränsningar. Tjänsten är sedan ett bra alternativ om du planerar att starta fler webbplatser eller vill ha en webbplats som kan expandera med den förväntade tillväxten av ditt företag.

Om Just Host

Från företagets ägare till den enskilda som önskar full funktionalitet på en liten budget, erbjuder Just Host din kompletta webbhotellösning.

 • Obegränsat GB: s värdutrymme
 • Obegränsad dataöverföring
 • SSL, FTP, statistik
 • Obegränsade e-postkonton
 • Gratis domännamn
 • Gratis webbplatsbyggare
 • Branschens bästa stöd
 • Obegränsad domänvärd
 • CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL

Skäl till att vara värd för din webbplats med Just Host

Just Host vet att det inte är en enkel uppgift att hitta en billig, pålitlig webbhotell så att de har lagt all information du behöver på ett ställe för att hjälpa dig fatta ditt beslut.

Gratis domännamn

Alla tjänstens värdpaket innehåller också ett gratis domännamn, eller om du har en befintlig webbplats, gratis domänöverföring.

Prisvärd webbhotell

Just Hosts priser är otroligt konkurrenskraftiga och varje plan innehåller en otrolig lista över funktioner inklusive obegränsat diskutrymme, obegränsade överföringar, obegränsade e-postkonton och möjligheten att vara värd för obegränsade domäner.

Värd för obegränsade domäner

Med alla Just Hosts planer har du möjlighet att vara värd för så många domäner som du vill på ditt cPanel-konto. Detta betyder att du har lyxen att hantera alla dina webbplatser från en och samma plats och alla på samma server!

99,9% drifttidsgaranti

Just Host lovar att det är kunder 99,9 procent upptid i nätverket! Just Host är så orolig för drifttid att de inrättar sitt eget företag för att övervaka människors drifttid för dem som heter Just Uptime. Alla Just Host-servrar övervakas av Just Uptime.

cPanel Kontrollpanel

Värdleverantören har också en administrativ kontrollpanel så att du kan hantera alla dina webbplatser från ett centralt och intuitivt gränssnitt. Kontrollpanelen cPanel ger också åtkomst till webbplatsstatistik så att du kan se hur din webbplats presterar och spåra dina annonseringskrediter.

Pålitlighet

Just Hosts tillförlitlighet garanteras delvis på grund av vår unika lastbalanseringsteknologi och supersnabba ryggradanslutningar. Med belastningsbalansering är din webbplats tillgänglig från flera servrar, så om en server blir otillgänglig kommer din webbplats fortfarande att vara live på den andra servern, vilket nästan eliminerar driftstopp för webbplatsen.

Gratis skriptbibliotek

En ytterligare funktion som ingår i varje Just Host-konto är ett helt skriptbibliotek helt gratis! Fantastico kan automatiskt installera vilket som helst av den långa listan med ledande skript för dig som inkluderar WordPress, osCommerce, phpBB och Joomla.

Pengar tillbaka garanti

Just Host erbjuder “inga frågor” när som helst pengarna tillbaka-garanti med alla våra värdplaner. Vår avbokningspolicy är mycket enkel – om du avbryter ditt värdkonto ger vi dig återbetalning för återstoden av terminen. Återbetalningen exkluderar eventuella installationsavgifter som debiterades när du registrerade dig och alla domänregistreringsavgifter som du betalade eftersom vi har en kostnad för dessa. Men du får behålla ditt domännamn.

tillämpningar

Till att börja med finns det verktyg för skapande av webbplatser som låter dig bygga en helt ny webbplats eller lägga till nya webbplatskomponenter som bloggar, bildgallerier eller anslagstavlor till en befintlig webbplats. Tjänsten har dessutom appinstallation med ett klick, vilket innebär att du kan installera dessa webbplatskomponenter på din webbplats med ett enda klick. För e-handelswebbplatser finns kundvagnar och delade SSL-certifikat tillgängliga.

Hjälp och support

Just Host ger utmärkt teknisk support, inklusive live-support 24/7. Företaget erbjuder tre sätt att kontakta dem: telefon, e-post och livechatt. Om du stöter på ett problem med din webbplats är Just Host tillgänglig för att ge omedelbar hjälp när som helst.

Förutom ett-till-en-support, erbjuder tjänsten flera supportresurser, inklusive ett kunnskapsbaserat, videouppgifter och användarforum. Just Host är också en av några få webbhotelltjänster som vi har granskat som ger en startguide. Guiden är särskilt användbar för nya användare, eftersom den leder dig steg för steg genom hur du skapar och publicerar din webbplats.

Sammanfattning

Just Host är en relativt ung webbhotell, men de har redan lärt sig den avgörande nödvändigheten av omfattande kundservice. Företagets stellar och lyhörda kundsupport, tillsammans med dess omfattande värdpaket och rika funktioner, klarar Just Hosts bästa plats bland marknadens bästa webbhotelltjänster.

Och de 10 bästa recensionerna för webbhotell i Storbritannien som du hittar på vår hemsida.

Relaterade saker

 • Vad är Google App Engine och vad du kan göra med den
 • SSD vs HDD för värd och hur det påverkar din webbplatshastighet
 • Hur man väljer den bästa leverantören av CDN (komplett guide)
 • Separat domän och webbhotell – Storbritanniens värdtips del 1
 • UK2.NET Hosting Review
 • Storm Internet Hosting Review
 • Webfusion Hosting Review
 • eUKhost Hosting Review
 • iPage Hosting Review
 • 123-reg Hosting Review
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map