CooliceHost webbhotell granskning

Efter en grundlig granskning kom CooliceHost till toppen av vår lista över de bästa webbhotellföretagen för ditt brittiska företag. Det är ett relativt litet företag tillverkat av webbmatare för webbansvariga så att varje klient får en speciell behandling, de använder top notch-servrar med SSD-enheter, CPanel på backend, DDoS-skydd, bara 4 ms ping från London och på CooliceHost stöder de den senaste tekniken som PHP7 och LiteSpeed ​​som kan fördubbla din webbplatsprestanda.


CooliceHost UK granskar logotyp
UPTIME
997
FART
998
STÖD
977
PRIS
962
FUNKTIONER
965
GRÖN
905
INNOVATIVT
979

Hastighet och tillförlitlighet – med en enastående ping på bara 4 ms till London och 99.982% drifttid för servrarna förra året CooliceHost visar några bra statistik. Ditt innehåll serveras från SSD-enheter och de stöder den senaste tekniken som PHP7 och LiteSpeed ​​som kan fördubbla din webbplatsprestanda. Så sagt kan du vara säker på att ditt innehåll kommer att levereras mycket snabbt till dina brittiska användare dygnet runt.

säkerhet – Alla CooliceHosts tjänster är väl skyddade. Kontot blockerar varje IP-adress som har 3 misslyckade inloggningsförfrågningar och håller den användaren blockerad inom 24 timmar. Naturligtvis kunde klienten frigöra sig själv från klientadministrationen av hosingen, men den starka har ingen förändring alls. Det är speciellt tillverkat för att skydda CooliceHost-klienter från hackor och hot. En annan stor säkerhetsfunktion är DDoS-skyddet som webbhotellet ger sina kunder. Enligt den senaste statistiken har DDoS-attackerna ökat mer än 200% under de senaste åren. Och det är därför CooliceHost integrerade det i sina planer. Och allt detta kommer utan extra avgift. Företaget erbjuder också Secure VPS Hosting, som du kan beställa från deras webbplats med kontaktformuläret. Denna tjänst har ännu högre säkerhetsnivå. Det är en perfekt lösning för stora företag som hanterar känslig information.

Säkerhetskopior görs två gånger i veckan. Värdet fokuserar på hastighet, säkerhet, enkel Cloudflare CDN-integration, avancerat antispamskydd för att öka klientupplevelsen och uppnå bättre prestanda.

Stöd – CooliceHost erbjuder dygnet runt support av kompetent inhouse teknisk personal som är där för att lösa dina problem. Du kan nå teknik-, fakturerings- och marknadsavdelningen via biljettsystemet, e-post, telefon. Det bästa sättet att få ditt problem löst är att använda biljettsystemet från klientområdet på deras webbplats. I detta fall flyttas problemet snabbt till sysadmins på högre nivå vid behov. Den genomsnittliga responstiden är cirka 10 minuter och eftersom dess backend är mycket användarvänlig måste du kontakta support som en gång på 6 månader, men om du behöver dem kan du vara säker på att det avancerade teknikgruppen hjälper dig oavsett vad.

Hårdvara – CooliceHost använder HP-, Dell- och SuperMicro-servrar, med Intel E3 och E5 CPU, Intel Enterprise Class SSD-enheter, samlade i Tier 3-datacentrar, vilket innebär att de uppfyller eller överträffar alla Tier 2-krav, har flera oberoende distributionsvägar som betjänar IT-utrustningen, all IT utrustningen är dubbeldriven och helt kompatibel med topologin i webbplatsens arkitektur och har samtidigt underhållbar webbplatsinfrastruktur med förväntad tillgänglighet på 99.982%. Alla servrar har DDoS-skydd och programvara som blockerar oönskade förfrågningar till dina webbplatser.

skalbarhet – CooliceHost erbjuder delad webbhotell och VPS-värd för sina kunder, inte bara med en månatlig grunder. Om du beställer en plan under en lång tid får du rabatt. Ju längre perioden är, desto större är rabatten. Varje plan kan betalas med en månatlig, kvartalsvis, halvårlig och årlig prenumeration.

Du kan när som helst uppgradera eller nedgradera din plan från administrationspanelen (från Webmaster Mini till Webmaster, Big Dog, Big Dog 2 och tvärtom), beroende på dina behov. Eller så kan du välja nästa nivålösning – VPS Hybrid-planer, om du faller behöver du mer kraft. När du loggar in på din Cpanel kan du själv se kraften i dessa SSD-servrar.

Plans

SSD Nginx Hosting – Standard SSD webbhotellplaner som CooliceHost erbjuder är Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, de är alla olika på skivutrymme, CPU, antal domäner, antal databaser och DDoS bandbredd. Till exempel kommer den minsta Webmaster Mini-planen (2,98 € per månad) med 2 GB SSD, 5/15 MySQL-databaser / anslutningar, 2 värddomäner, 200 GB DDOS bandbredd, cPanel, obegränsad e-post och mycket mer. Det är perfekt för att starta en företagswebbplats, blogg eller e-butik.

VPS-hybridplaner – Förutom vanlig delad hosting erbjuder CooliceHost hybridplaner som VPS, men det är en delad värd i sin natur. VPS Hybrid-planer, även känd som Semi-dedikerade, är i princip delad hosting med hjälp av resurserna för en VPS. Det är en underbar lösning för dem som inte har kunskap, tid och pengar att driva och hantera verkliga VPS. Den minsta planen är LSV VPSh 512 (den kommer från LiteSpeed ​​Varnish Virtual Private Server Hosting, och 512, den använda RAM på planen) har 1 x vCPU @ 2,0 Ghz, 512 MB RAM, 15 GB HDD, LiteSpeed, cPanel och mycket mer . Och det kommer bara till 4,98 € per månad. Planerna är perfekta för redan utvecklade och drivande webbplatser, vilket genererar enorm trafik, vilket gör att de kan ladda ännu snabbare jämfört med standardhotellplanerna. Alla VPS-hybridplaner är flexibla och anpassade till alla typer av företag oavsett storlek eller resurser den behöver.

Alla deras planer med den senaste informationen du kan se här.

Testresultat

Vi har laddat upp en demo Joomla e-handelswebbplats på en av CooliceHosts delade värdplaner och testat den för dig. Nedan kan du se resultaten. Se till att du Klicka på bilderna för mer detaljerad vy.

CooliceHost Test 1

Ämne: https://blog.coolicehost.com/ Cache: Plugin är inaktiverat HTTP-server: LiteSpeed ​​http / 2 Aktiverad PHP-version: 5.5.25 / 7.0 Zend Opcache: Enabled

Resultat PHP 5.5 + ZendOpcache 257ms PHP 7.0 NG + Zend Opcache 112ms

Om dina skript stöder det kan PHP7 fördubbla webbplatsens prestanda.

CooliceHost Test 2

LiteSpeed ​​vs Nginx vs Apache

I detta test kan du se skillnaden i prestanda för de viktigaste webbservrarna i förfrågningar per sekund.

CooliceHost Test 3

Check-host-resultat som visar en supersnabb ping från Storbritannien – 4,4 ms

CooliceHost Test 4

Pingdom-test för hastighetsprestanda från deras Amsterdam-server.

Som ni kan se laddade Joomla e-butik 94% snabbare än de andra testade webbplatserna med 94/100 prestanda.

CooliceHost Test 5

Ett stresstest från LoadImpact som visar en jämn belastningstid även för höga användare samtidigt på din webbplats.

Även med 25 användare som surfar på olika sidor är laddningstiden lika med dem alla. Det är några mycket goda indikationer.

För att summera, du måste kolla killarna på CooliceHost. Inhouse teknikpersonal, toppmodern servrar, hög säkerhetsnivå, mycket snabb responstid för dina brittiska användare, senaste teknik och allt som kommer till ett bra pris. Här kan du se deras planer och om du inte är säker på vad du behöver, kontakta dem, de ger också rådgivning och kan leda dig till den bästa värdlösningen för ditt brittiska företag.

Om du behöver mer information och alternativ, gå bara tillbaka till vår hemsida och se de andra bästa webbhotellföretagen i Storbritannien som vi har granskat för dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map