WooCommerce gostovanje – Kaj morate razumeti?


Gostovanje pri Woocommerceu

Morda ste videli veliko spletnih ponudnikov gostovanja, ki ponujajo specializirano spletno gostovanje za WooCommerce. V tem priročniku boste vedeli vse, kar morate vedeti o gostovanju WooCommerce, in nekaj ključnih točk, ki vam bodo pomagale izbrati specializiran načrt za WooCommerce. Preden se poglobimo v WooCommerce gostovanje, je pomembno vedeti, kaj je WooCommerce.

Kaj je WooCommerce?

Wocommerce

WooCommerce spremeni vaše spletno mesto WordPress v popolnoma napolnjeno spletno trgovino v nekaj klikih. To je izbira skoraj vseh lastnikov spletnih strani za e-trgovino, naj bo to start-up z zelo malo izdelki ali maloprodajna spletna stran z več izdelki. Kar je ta vtičnik še bolj priljubljen, je to, da je to vtičnik podjetja Automattic, matičnega podjetja WordPressa.

WooCommerce priljubljeni vtičnik za odprtokodno e-trgovino za WordPress pooblasti več kot 40% spletnih trgovin in si utira pot trgovcem, ki se ustanavljajo na drobno, in podjetnikom, da se poslujejo prek spleta, ne da bi morali v žepu zažreti globoko luknjo. In ne preseneča, da je WooCommerce prepoznan kot najboljši brezplačni vtičnik za WordPress.

Poleg prodaje fizičnega blaga lahko prodajate tudi digitalne izdelke, kot so e-knjige, pretočni mediji, licenčni ključi itd. In glede na število izdelkov, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto, ni omejitev. Vendar obstaja možnost, da ponudnik spletnega gostovanja, ki ga izberete, omeji število dodanih izdelkov. Pogovorimo več o tem kasneje.

Kako obrniti spletno mesto WordPress na spletno mesto WooCommerce?

Vse, kar morate storiti, je, da naložite in namestite vtičnik WooCommerce na svoje spletno mesto WordPress. In v nekaj klikih se bo vaše spletno mesto WordPress preoblikovalo v celovito spletno mesto ali e-trgovino v e-trgovini..

WooCommerce ima tudi najboljše možnosti za upravljanje zalog v razredu. Za varno izvajanje plačil so na voljo tudi različni prehodi za plačila. Z WooCommerce dobite popoln nadzor nad svojimi podatki.

Za WooCommerce je na voljo več razširitev, s katerimi lahko v svojo spletno trgovino dodate več funkcij. Te razširitve je mogoče prenesti in namestiti iz knjižnice WordPress.Org ali spletnega mesta za razvijalce WooCommerce..

Spletno mesto WooCommerce lahko prilagodite najmanjšemu elementu na vašem spletnem mestu, saj se WooCommerce fino integrira z vsemi funkcijami, ki že obstajajo na spletnem mestu WordPress. In vaše spletno mesto WordPress bo s pomočjo vtičnika WooCommerce popolnoma prilagodljivo. Zato vam ni treba dvakrat razmišljati o preklopu spletnega mesta WordPress v spletno mesto WooCommerce.

Ustvarite lahko kupone in popuste za izdelke po svoji izbiri in dobite tudi odličen sistem upravljanja pošiljk. Stranke lahko enostavno dobite povratne informacije. In še ena odlična in izjemna funkcija, ki je priložena WooCommerceu, so vgrajena orodja za analitiko in SEO. Za višje uvrstitev in izboljšanje prepoznavnosti vašega spletnega mesta in njegovih izdelkov se vam ne bo treba zanašati le na druga orodja za SEO.

Zakaj je potrebno gostovanje WooCommerce?

WooCommerce deluje na WordPressu, zato boste morali najti gostovanje pri ponudniku spletnega gostovanja, da bo gostilo vaše spletno mesto e-trgovine. Da, obstaja možnost nakupa gostovanja pri WordPressu. Toda WordPress ne boste dobili specializiranega gostovanja za WooCommerce.

Skupaj s spletnim gostovanjem boste potrebovali tudi ime domene. SSL potrdilo je nujno, če želite imeti možnost spletnega plačila na svojem spletnem mestu in narediti spletno mesto bolj varno. Obstajajo različne možnosti spletnega gostovanja, med katerimi lahko izbirate, če želite gostiti običajno spletno mesto. Številni ponudniki spletnega gostovanja ponujajo specializirano gostovanje v programu WordPress za gostovanje spletnih mest WordPress.

Toda v celoti izkoristite funkcije in zmogljivosti storitve WooCommerce, zelo priporočamo, da to storite Gostovanje pri WooCommerce. Ta vrsta gostovanja lahko obvlada spletno mesto WooCommerce izven škatle, pri tem pa vas bodo vodili strokovnjaki WooCommerce, če vam bo podeljena specializirana podpora za WooCommerce. Toda vedno je bolje, da vam pomagajo posamezniki s poglobljenim znanjem o WooCommerce in s strokovnim znanjem za reševanje težav, povezanih s spletnimi mesti WooCommerce..

In kar zadeva varnost, WooCommerce ni najboljši na trgu. A spletno mesto za e-trgovino mora biti zelo varčno, ko gre za varnost. Ker se tam shranjujejo informacije o uporabnikih in pomembni podatki, kot so podatki o kreditni kartici in več. In ne bi želeli zmešati transakcij, ki se dogajajo na vašem spletnem mestu. Rešitev za to pomanjkljivost WooCommerce bi bil nakup WooCommerce Hosting od varnega ponudnika spletnega gostovanja.

Omogočite SSL potrdilo, da na spletnem mestu e-trgovine dodate dodatno varnost za izvajanje transakcij. Zato kupite to dodatno funkcijo SSL skupaj z načrtom gostovanja. Ne boste želeli, da bi obiskovalci, ki so lahko tudi vaše potencialne stranke, končali z obiskom spletnega mesta, ki ni na voljo. Zato primerjajte različne ponudnike spletnega gostovanja in se prepričajte, da ste izbrali tistega, ki ima najdaljši čas produkcije.

Ko kupite skupno gostovanje, namesto da bi kupili WooCommerce gostovanje, dobite omejeno količino prostora za shranjevanje in pasovno širino. In upam, da se še spomnite tistega, kar sem prej rekel, da vam WooCommerce omogoča, da na svoje spletno mesto dodate neomejeno število izdelkov. In verjetno je, da boste imeli dovolj sredstev za dopolnitev možnosti “neomejeno”, ki jo ponuja WooCommerce, če kupite tradicionalno skupno gostovanje. Nakup gostovanja WooCommerce vam bo omogočil neomejeno pasovno širino, ogromen prostor na disku, e-poštne račune in več razen običajnih gostovalnih funkcij.

Spletno mesto WooCommerce pomeni spletno mesto za e-trgovino. Ko govorimo o spletnem mestu e-trgovina, lahko pomislimo le na veliko izdelkov, slik izdelkov, drugih podrobnosti in še veliko več. In na spletnem mestu za e-trgovino se preklapljanje med stranmi pojavlja pogosteje kot pri običajnih spletnih mestih za bloganje. Zato sta hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta dejavnik, ki mu ne smete nikoli nameniti pozornosti. In kot že poznate učinke počasnega nalaganja spletnega mesta, se prepričajte, da ste izbrali ponudnika hitrega gostovanja.

Kdo je najboljši ponudnik gostovanja WooCommerce?

Potem ko sem vedel vse te ključne točke o WooCommerce gostovanju, vam lahko zastavim vprašanje, ali naj preidem na gostovanje na WooCommerce? Naj vam pojasnim stvari.

Obstajajo spletna mesta za e-trgovino, ki se uporabljajo za prodajo le zelo malo izdelkov. Avtor ima na primer svoje spletno mesto, da prodaja dve knjigi, ki jih je napisal. V takšnih primerih gostovanje WooCommerce ne bo nujno. Takšno spletno mesto lahko deluje odlično s skupnim načrtom gostovanja WordPress. Če pa je namen vaše spletne strani prodati več izdelkov in če sta varnost in uspešnost vaša glavna prioriteta, potem morate iti na WooCommerce gostovanje.

Stvari se lahko nekoliko zapletejo, ko imate na izbiro veliko možnosti in niste prepričani, kateri je najboljši ponudnik gostovanja WooCommerce za vaše spletno mesto WooCommerce. In zdaj, ko veste vse o gostovanju WooCommerce, je zdaj čas, da izberete spletno gostovanje, pripravljeno na WooCommerce..

Zato smo našteli top 5 ponudnikov spletnega gostovanja, ki ponujajo gostovanje WooCommerce, ki lahko spletno mesto WooCommerce brez težav obdeluje.

Bluehost

Bluehost najboljše gostovanje pri Woocommerce

Bluehost je eden vodilnih na trgu in je uvrščen na prvo mesto za potrebe majhnega podjetja po spletnem gostovanju. In opazno perje v pokrovčku Bluehosta je tisto, ki ga WordPress in WooCommerce uradno priporočata. So tudi najbolj zanesljivi ponudniki spletnega gostovanja, ko gre za podporo strankam, saj nudijo 24/7 strokovno podporo.

Bluehost WooCommerce gostovanje se začne pri 6,95 USD / mesec, vse do $ 12,95 / mesec. Na voljo vam bo varen prehod za plačilo za izvedbo vseh spletnih transakcij na vašem spletnem mestu. Bluehost WooCommerce gostovanje ima 30-dnevno garancijo vračila denarja. Dobite tudi brezplačne, popolnoma prilagodljive teme. Po telefonu dobite tudi pomoč strokovnjaka WooCommerce, ki vam omogoča, da v roku dveh ur nastavite svojo trgovino WooCommerce..

HostSoch

Hostsoch poceni gostovanje pri Woocommerce

HostSoch je eno najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov gostovanja v Indiji. HostSoch je znan po zanesljivosti in vrhunskem spletnem gostovanju po zelo dostopnih cenah. Tudi to je eno najbolj ocenjenih spletnih ponudnikov gostovanja, ko gre za gostovanje hitrosti, uptime in podpore. HostSoch WooCommerce Načrti za gostovanje se začnejo s samo rupijami 99 / mesečno. Cene segajo vse do rupij 329 / mesečno. Izbirate lahko med katerim koli od štirih paketov, in sicer Starter, Advanced, Business in Pro. Dobivate 99,9% garancije za čas, brezplačno zaščito pred oblaki in visoko zmogljive strežnike.

Če kupite spletno gostovanje pri HostSoch, lahko dobite brezplačno ime domene. Za večjo varnost vaših spletnih mest dobite tudi brezplačno SSL potrdilo. 24-urna namenska podpora vam je vedno na voljo, kar bo zagotovo izboljšalo vašo izkušnjo gostovanja.

Gostovanje

Hostingerjevi načrti gostovanja za Woocommerce

Hostinger ponuja vrhunsko gostovanje WooCommerce za vrhunsko delovanje vašega spletnega mesta WooCommerce. Načrti za spletno gostovanje Hostinger prihajajo z 30-dnevno garancijo vračila denarja. Hostinger je vodil spletno ponudbo gostovanja po vsem svetu in je znan po kakovosti storitev gostovanja. Imajo strokovno ekipo, ki vam je namenjena 24/7. Cene WooCommerce gostovanja se začnejo od nizkih rupij 45 / mesečno, vse do rupij 189 / mesečno. Prav tako dobite brezplačno domensko ime s premijo Hostinger in poslovnim spletnim gostovanjem.

HostPapa

Hostpapa ponudnik gostovanja Woocommerce

HostPapa je eden vodilnih ponudnikov spletnega gostovanja, ko gre za večjo hitrost in zmogljivost. Tudi to je eden izmed najbolje uvrščenih ponudnikov spletnega gostovanja. Številnim malim podjetjem so omogočile, da z internetom pustijo svoj pečat s storitvijo vrednost za denar. Za svoje načrte spletnega gostovanja WooCommerce imajo primerno cenovno območje, ki se začnejo z rupijami 199 / mesečno. gre vse do rupij 699 / mo. Razpon cen je pokazatelj prožnosti pri oblikovanju cen in značilnosti njihovih načrtov. Da bo vaša izkušnja spletnega gostovanja WooCommerce varna in varna, imajo vgrajene varnostne in nadzorne funkcije. Zagotovljena vam bo tudi strokovna podpora v živo, kadar jo boste potrebovali, in to ves čas.

A2hosting

Gostitelj A2hosting Woocommerce

Čista hitrost je tisto, po čemer je A2 gostovanje znan. Ponujajo tudi do 20X hitrejši strežnik. Zato lahko nedvomno pričakujemo vrhunske zmogljivosti strežnikov A2 gostovanja. Prednost „Neizravnana podpora“ 24/7/365 dobite tudi od ekipe „Guru Crew“, ki je skupina prijaznih in strokovnjakov. Gostovanje A2 ima tudi garancijo za vračilo denarja kadarkoli. A2 Hosting načrti za WooCommerce se začnejo pri rupijah 269,28 / mesečno, vse do rupij 824,36 / mesec. Načrt z najvišjimi cenami vam bo kupil popolnoma optimizirano in upravljano spletno gostovanje, kar je idealno za obsežna spletna mesta WooCommerce.

Zaključek

Čeprav vas gostovanje WooCommerce lahko stane nekoliko več kot običajno spletno gostovanje, ugodnosti in funkcije, ki jih ponuja WooCommerce, upravičujejo premijsko ceno. Zato je WooCommerce gostovanje res vredno poskusiti. Če želite začeti brez težav in takoj začeti prodajati svoje izdelke, je WooCommerce gostovanje tisto, kar bi morali brez dvoma izbrati. Številni ponudniki spletnega gostovanja ponujajo gostovanje WooCommerce, ki sega od osnovnega skupnega načrta do bolj vnaprej v celoti upravljanega namenskega gostovanja. Izbrati morate svoje glede na zahteve vašega spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map