Vodnik za prijavo BlueHost

Kako se prijavite z BlueHost

Prijava na račun pri BlueHost je preprosta in enostavna. Tukaj je nekaj, kar morate storiti:


1. korak: Pojdite na BlueHost

Pojdite na www.BlueHost.com in kliknite gumb »začnite zdaj«. Če uporabite to povezavo, boste prejeli tudi najnižje cene in BREZPLAČNO domeno.

2. korak: Izberite načrt.

3. korak: Izberite ime svoje domene

Od tam kliknite “izberite” za želeni načrt. Nato vas bo pripeljalo do naslednjega koraka: izbira imena vaše domene, kot je prikazano spodaj.

Če še nimate imena domene in začnete iz nič, boste morda veseli, da boste vedeli, da je vaše ime domene z BlueHost brezplačno. Pojdite naprej in v polje »nova domena« na levi strani vnesite želeno ime.

Če že imate ime domene od drugod in želite svoje spletno mesto gostiti na BlueHost-u, lahko to ime domene vpišete v desno polje, “imam ime domene”

Nasvet: Če še niste prepričani v svoje ime domene, premaknite miško navzgor levo, kot da boste zapustili stran, in prikaže se ponudba, da pozneje izberete brezplačno domeno in samo nadaljujte z vašo prijavo na gostovanje za zdaj. Če želite, se odločite za to možnost. Kasneje lahko svojo domeno dodate z nadzorne plošče računa (ki je bila pred kratkim preoblikovana in LJUBIM novo postavitev. Toliko enostavnejše, a funkcije napajanja še vedno obstajajo).

4. korak: Vnesite podatke o računu in izberite želene možnosti

Skoraj že ste! Vnesite želene podatke o računu. Nato v razdelku »dodatki za paket« izberite dodatke, ki jih želite. Privzeto sta preverjena SiteLock Security in Codeguard Basic. Priporočam, da jih pustite preverjene, saj ščitijo vaše spletno mesto pred zlonamernimi napadi in zlonamerno programsko opremo. Kljub temu lahko še vedno naredite odlično spletno mesto brez njih, samo zato, da bo jasno. To so previdnostni ukrepi, da jih ne bi potrebovali. Poleg tega jih lahko vedno dodate na svoj račun pozneje, če želite danes prihraniti denar.

Nazadnje izberite želeni način plačila in kliknite Pošlji, da ustvarite svoj račun za gostovanje.

Čestitamo! Zdaj imate račun BlueHost!

… in kaj zdaj? No, če ustvarjate povsem novo spletno mesto od začetka, preizkusite moj brezplačni vodič o tem, kako narediti spletno mesto z WordPressom (korak za korakom od začetka do konca).

Če imate kakršna koli vprašanja, me kontaktirajte! V prostem času poskušam pomagati.

-Johnny

==============

V primeru, da ste radovedni…. tukaj je zgodovina BlueHosta

BlueHost obstaja že dobro desetletje. Od leta 2003 svojim strankam zagotavljajo kakovostne storitve gostovanja. Kot vsako priljubljeno podjetje za spletno gostovanje je njihov končni cilj zagotoviti odlično storitev po dostopni ceni.

BlueHost si je skozi leta prizadeval, da bi ta cilj dosegel s širitvijo in izboljšanjem svojih storitev, ne da bi svojim gostiteljskim načrtom dodal dodatne stroške. Do danes gostijo več kot milijon domen, hkrati pa ohranjajo 750 strežnikov za učinkovitost in hitrost gostitelja.

BlueHost ima množico načrtov za gostovanje z različnimi funkcijami in možnostmi, ki trajajo le nekaj minut. Vključili so tudi uporabniku prijazno nadzorno ploščo (imenovano cPanel), ki vam omogoča enostavno upravljanje računa. Poleg tega BlueHost ponuja ustvarjalce spletnih strani, ki vam omogočajo hitro in enostavno ustvarjanje novih spletnih mest.

Tukaj je nekaj razlogov, da bi morali izbrati BlueHost:

 • Vrhunska podpora strankam, hitrost in prilagodljivost
 • 24/7 podpora strokovnjakov
 • Namestitev z enim klikom iz SimpleScripts
 • SSH varen dostop do lupine
 • Dokazan zapis
 • Strelo strehi

Prednosti in ugodnosti BlueHost

BlueHost je eno vodilnih spletnih ponudnikov gostovanja, ki ponuja odlične zmogljivosti, polne nekaterih drugih neverjetnih funkcij. Tu je nekaj glavnih značilnosti načrtov spletnega gostovanja BlueHost:

 • Ponuja podporo za različne platforme, kot so WordPress, Drupal, Pligg in Zen Cart, če naštejemo le nekaj.
 • Ponuja brezplačno ustvarjeno potrdilo (SSL potrdilo), ki je pomembno, ko uporabljate spletno mesto za e-trgovino.
 • Če se prijavite za BlueHost račun, se lahko brezplačno prijavite za storitev CDN CloudFlare.
 • Storitve BlueHost so za 5-letni načrt precej cenejše od drugih ponudnikov storitev za 5,95 USD na mesec, za 3-letni načrt pa 3,95 USD na mesec. Redno ponujajo tudi posebne promocije.
 • Ponuja neomejeno število domen v enem računu.
 • Zagotavlja neomejeno shranjevanje diska in pasovno širino.
 • Vsebuje cPanel, nadzorno ploščo, ki vam lahko pomaga enostavno prilagoditi račun za gostovanje.
 • Strankam omogoča neomejene e-poštne račune.
 • BlueHost vam ponuja 24-urno pomoč strankam prek pogovora v živo, e-pošte in telefona.
 • BlueHost svojim strankam ponuja tudi garancijo za vračilo denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map