Trek – Odziven WordPress Tour / Popotniška tematska recenzija

Kot veste, je WordPress enostavno – če ne najboljši – objavljal platformo in sistem za upravljanje z vsebinami (CMS), s katerim lahko preprosto zgradite katero koli spletno stran, ne glede na stopnjo tehničnega znanja in spretnosti uporabnika. Z WordPressom imate popolno svobodo pri ustvarjanju in upravljanju spletnega mesta tudi brez podpore drugih proizvajalcev. Če želite zgraditi potovalni blog ali spletno mesto za hotel ali turistično agencijo, je WordPress idealna platforma zanj, še posebej, če želite imeti močno poslovno prisotnost v spletu.


Vsi radi potujejo, zato veliko ljudi išče nove potovalne destinacije na spletu. Potovalne agencije ali kdorkoli s podjetjem, povezanim s potovanji, bi morali to izkoristiti s svojo spletno stranjo. Teme WordPressa vam omogočajo, da zgradite popolnoma funkcionalno in lepo spletno mesto ob katerem koli proračunu in brez veliko truda. Najboljše teme o potovanjih / potovanjih v WordPressu so napolnjene s številnimi funkcijami, ki prikažejo vse dobre lastnosti in pomagajo pri povečanju vašega podjetja na novo višino. Ne samo, da vam bo lahko pomagal ustvariti čudovito spletno mesto za potovanja, temveč vam bo lahko tudi lažje povezoval s strankami in potencialnimi strankami. Ena takšnih tem, ki ji zaupa na tisoče lastnikov spletnih mest in razvijalcev, je Trek – Odziven WordPress Tour / Potovalna tema.

Danes si bomo podrobneje ogledali Trek, kar mnogi ljudje menijo, da mora biti tema potovalne agencije. Je zaradi dizajna? Ali so to lahko lastnosti in možnosti, ki so priložene paketu? Kakšne so prednosti in slabosti pri nakupu te teme? Na vse to bomo odgovorili v tem poglobljenem pregledu Tema – odziven WordPress Tour / Travel Theme.

Skočimo noter!

Pregled

Trek – Odzivna WordPress turneja / potovalna tema je ena najbolj prodajanih in najbolje ocenjenih tem WordPress na temi ThemeForest, pod kategorijo potovanja. Ustvaril ga je avtor Elite, PixelGrapes, spletna agencija za razvoj in oblikovanje, ki je znana po tem, da uporabnikom zagotavlja kakovostne in cenovno ugodne izdelke, povezane z e-trgovino.

Trek je zasnovan na zmogljivem okviru Twitter Bootstrap, s popolnoma odzivnim dizajnom, ki je idealen za potovanja po knjigah in potovanja. Prav tako je blog, kjer lahko prikažete različne lokacije za ogled in potovanje. Edinstveni tej temi sta galerijska stran in razdelek s pogostimi vprašanji, kjer lahko stranke in obiskovalci spletnega mesta najdejo več informacij o vaših storitvah, plačilih in posebnih ponudbah. V podjetju Trek so na voljo tudi številne kratke kode in pripomočke po meri, ki jih lahko uporabite in integrirate na svoje spletno mesto, tako da svojim strankam zagotovite nemoteno izkušnjo. Tema je prilagojena za potovalna in turistična podjetja, ki želijo svoje poslovanje na spletu predstaviti na vrhunski način. Toda z nekaj nastavitvami tu in tam lahko to temo uporabite za katero koli spletno stran ali blog, pa naj bo to osebni blog, spletni portfelj, spletna stran podjetja itd..

Oblikovanje

Trek – Odziven WordPress Tour / Potovalna tema ima čist, minimalističen in sodoben dizajn, ki se osredotoča na najpomembnejši vidik vašega spletnega mesta: vsebino. Odlično izkorišča beli prostor in šport predstavlja velik diaprojekcijo na domači strani, kjer lahko prikažete najboljše storitve in predstavljene potovalne cilje. Poleg privzete postavitve je na voljo še več vnaprej izdelanih struktur domačih strani, ki jih lahko uporabite brez težav, kar vam prihrani ogromno časa za prilagajanje teme, še posebej, če privzeta struktura ni dovolj za podporo vašega podjetja.

Če katera koli od že izdelanih postavitev strani ne ustreza vašim potrebam, vam Trek omogoča tudi prilagoditev svoje strani prek skrbniške plošče teme. Prilagodite lahko karkoli, od barvne sheme do pisav. Ima celo ploščo za predogled v živo za prilagajanje, kjer lahko v realnem času vidite spremembe, ki ste jih naredili v temi.

Trek vam omogoča tudi, da na svoje spletno mesto dodate razdelek bloga, kjer lahko izbirate med dvema različnima postavitvama: Classic in Grid. Tema ima tudi edinstveno prikazno stran galerije za prikazovanje slik priljubljenih potovalnih / turističnih destinacij, pa tudi razdelek s pogostimi vprašanji in stran z nami. Druge strani, ki so edinstvene tej temi, vključujejo Zemljevid strani in Ogledi. PixelGrapes je prav tako dodal kratke kode po meri za nadaljnjo razširitev funkcionalnosti vašega spletnega mesta, vključno s tistimi za Testimonials, Icons, Nedavne objave, Gumbi in viri, zavihki in harmonike, stolpci in obvestila.

Trek je 100% odziven, kar pomeni, da je viden v večini internetnih in mobilnih naprav, od osebnih računalnikov do pametnih telefonov. Omogoča tudi prikaz video ozadja na svojem spletnem mestu, kar omogoča boljšo vizualno privlačnost.

Ključne funkcije

Do zdaj ste že obravnavali temo za potovanje / potovanja po programu WordPress za potovanje / potovanje kot svojo najboljšo izbiro za vaše spletno mesto. Obstaja veliko razlogov za ljubezen do te teme. Spodaj si oglejte celoten seznam funkcij:

 • Popolnoma odziven. Trek je zasnovan na trdnem okviru Twitter Bootstrap, s prilagodljivim dizajnom, zaradi katerega lahko brezhibno deluje na kateri koli napravi.
 • Tema za prilagajanje z predogledom v živo. Ta tema naredi vaše izkušnje z WordPressom tako, da dodate predogledno ploščo za predogled prilagajanja v živo, ki vam omogoča, da tema pokaže popolnoma edinstven za vaše podjetje ali blagovno znamko.
 • Neomejeno barv. Izberite poljubno osvetlitev iz orodja za prilagajanje tem in naredite, da bo Trek izgledal tako, kot želite.
 • Več kot 600 Googlovih spletnih pisav. Izbirate lahko med stotimi čudovitimi možnostmi pisave.
 • Neomejeno stranskih vrstic. Tema vključuje dinamične stranske vrstice, ki omogočajo ustvarjanje nove stranske vrstice za katero koli objavo ali stran za največjo prilagodljivost.
 • Kratke kode. Trek je napolnjen z enostavnimi kratkimi kodami, ki jih lahko uporabite brez težav za razširitev funkcionalnosti teme in zagotavljanje gladke izkušnje strankam.
 • Stran za ogled. Tema po meri je vključena v temo za predstavitev vaših turističnih paketov in drugih posebnih ponudb.
 • Prevod pripravljen. Trek vključuje .mo in .po jezikovne datoteke, tako da je vaše spletno mesto mogoče prevesti v več različnih jezikov, kar vam omogoča, da poskrbite za globalno občinstvo.
 • Sprejmi plačilo. Trek je integriran s plačilno možnostjo PayPal, tako da lahko enostavno in varno zbirate plačila ali depozite. Tema podpira 11 različnih valut.
 • Podpora A +. Podpora ni nikoli daleč, saj PixelGrapes uporabnikom tem omogoča hitro in strokovno pomoč. Še več, temo podpira številna skupnost uporabnikov in razvijalcev, ki bodo z veseljem obravnavali vse težave, na katere lahko naletite med uporabo teme..
Prednosti in slabosti

Kljub dejstvu, da imate na voljo ogromno brezplačnih tem WordPress, premium teme, kot je Tema – Odziven WordPress Tour / Travel Tema, vse bolj postajajo priljubljene. Če se sprašujete, zakaj bi nekateri plačevali temo, ko je na voljo toliko brezplačno, upoštevajte naslednje prednosti in slabosti izbire vrhunske teme WordPress:

Prednosti
 • Trek je na voljo z naprednimi funkcionalnostmi, kot je enostavna skrbniška plošča za prilagajanje in splošno konfiguracijo spletnega mesta.
 • Premium teme imajo stalno podporo in pogoste posodobitve. To je bistveno za vsako temo, saj se WordPress posodablja tako pogosto, da nekatere predstavljene teme lahko prenehajo delovati, razen če niso posodobljene. Brezplačne teme se še vedno posodabljajo, vendar brez perečega vprašanja plačljivih uporabnikov, ki čakajo nanje, posodobitve trajajo veliko dlje. Še huje je, da nekateri avtorji tematik le izgubijo zanimanje ali preprosto nimajo več časa, da bi delali na brezplačni temi.
 • Premium teme, kot je Trek, imajo ponavadi veliko višjo kakovost kot njihovi brezplačni kolegi, preprosto zato, ker avtor ustvarja sredstva, da bi bil uporabnikom boljši. To ustvarja pozitivno povratno zanko, kjer se tema še naprej izboljšuje, saj jo uporablja vse več ljudi.
 • Trek je na voljo z uporabnikom prijaznimi funkcijami, orodji in možnostmi, ki uporabniku omogočajo prilagoditev številnih elementov na temo. Medtem ko brezplačna tema običajno prihaja z barvnimi možnostmi in postavitvami, imajo premium teme še širši izbor možnosti prilagajanja, na primer možnost prilagajanja pisave in barvne sheme, dodajanje dodatnih stranskih vrstic, spreminjanje navigacijskega menija itd..
Slabosti
 • Seveda bodo teme premium, ki vas bodo stale, in jih ni mogoče zaobiti. Premijska tema običajno stane od 30 do 300 dolarjev, zlasti tistih, ki imajo licenco za razvijalce.
 • Pri najbolj prodajanih temah, kot je Trek, obstaja možnost, da bo vaše spletno mesto videti kot vsi drugi To je manj težav, če izberete temo z bolj prilagodljivimi možnostmi prilagoditve.
 • Več funkcij ne pomeni nujno, da je tema boljša od druge. Konec koncev več funkcij lahko pomeni, da se je treba še veliko naučiti. Čeprav se danes večina avtorjev tematik trudi, da bi bili njihovi izdelki čim bolj prijazni začetnikom, to ni vedno mogoče, ko pretehtamo zmogljivosti teme.

Kot vidite, ni jasnega odgovora, ali bi se morali lotiti premium teme WordPress. Seveda so lahko drage, vendar jih je mogoče razumeti tudi kot vredno naložbo, ki se bo sčasoma izplačala sama. Na koncu dneva se lahko na podlagi prednosti lastništva teme in funkcij, ki jih pritegnete, odločite, ali je plačana tema vredna vašega potovanja / potovanja. Zato poskrbite, da tehtate vse potrebe svojega spletnega mesta in ustvarite ustvarjalno vizijo, kako želite, da deluje. Če naletite na težavo s programom Trek ali s katero koli drugo temo programa WordPress, ki jo uporabljate, obstaja obsežna dokumentacija in vadnice, ki vas bodo vodili, ter podpora skupnosti, da vas seznanimo s kakršno koli težavo, na katero lahko naletite..

Končna razsodba – popolna tema za vse vrste spletnih strani za potovanja / izlete

Brez dvoma je Trek – Odziven WordPress Tour / Potovalna tema je ena najboljših možnosti za izdelavo spletnega mesta ali bloga za podjetja in ponudnike turističnih ponudnikov. To je skrbno izdelana, uporabniku prijazna in vsestransko opremljena premijska tema, ki vsem olajša izdelavo spletnega mesta, ne glede na to, ali ima znanje in spretnosti na področju spletnega razvoja in oblikovanja. Vsakdo, ki se resno ukvarja s povečanjem turneje / potovalnih poslov na spletu, bi moral razmisliti o nakupu te teme. S ceno le 49 dolarjev je precej poceni in zanesljiva rešitev, ki vam bo pomagala ustvariti naslednjo veliko stvar v potovalni industriji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map