Top 10 revij / novic WordPress teme, ki bi jih imeli radi

Tehnologija nam omogoča hitrejša komunikacijska sredstva – to je en način za pregled hitro razvijajoče se tehnologije okoli nas. Nekateri ljudje celo raje vklopijo računalnik ali pripomočke in tam prebirajo najnovejše novice, kot pa da jih berejo na tiskanem papirju. Če imate v mislih kaj takega, imamo tukaj prave stvari za vas.


WordPress je najboljša platforma za objavljanje vsebin, kot bi rekli nekateri. WP je pravzaprav odlično orodje za uporabo pri ustvarjanju spletnega mesta s spletnimi novicami. Spodaj je 10 tem WordPress, ki bi to delo opravile namesto vas.

Dobre novice

Goodnews je vrhunska WordPress tema, ki ima vse funkcije, potrebne za izdelavo spletnega mesta z novicami / revijami. Najprej je opremljen z ustvarjalnikom strani s povleci in spusti, s tem pa prilagoditev ni le lažja, ampak tudi malo zabavna, se vam ne zdi? Drugič, na voljo vam je veliko neomejenega – neomejene barve, stranske vrstice in vse Googlove pisave! Tretjič, ta tema je tudi popolnoma odzivna, kar pomeni, da izgleda odlično v katerem koli pripomočku! Najboljši del zadnje funkcije je, da jo lahko omogočite / onemogočite, kadarkoli želite!

Jarida

Najprej bi radi vedeli, da ima Jarida, odzivna tema WordPressa, specializirana za novice, revije ali spletna mesta na spletnem dnevniku, 4,84 (v povprečju) oceno kupcev. To bi moralo povedati nekaj o lastnostih, ki bi vam jih lahko ponudila ta tema. Paket vključuje ustvarjalnik domače strani povleci in spusti, kar omogoča bolj učinkovito prilagajanje domače strani. Z neomejenimi barvami, ki jih lahko izbirate, neomejenimi stranskimi vrsticami, ki jih lahko dodate, celozaslonsko ozadje za prikaz, 35 uporabnih pripomočkov po meri, ki jih je treba uporabiti – ta ocena 4,84 je resnično upravičena.

Repro

Repro je čista in čista tema novic / revij WordPress, ki je vsekakor vredna vsakega penija, ki ga boste potrebovali. Pri prilagajanju profila izberite med neomejenimi barvnimi možnostmi. Svoje spletno mesto lahko celo prevedete v povsem nov jezik s celotno podporo za lokalizacijo, ki je vključena v tematski paket. Tudi z 10 področij pripomočkov, 8 bustom widgetov, brez blagovnih znamk in obsežnimi možnostmi tem, kaj še lahko resnično iščete v novice / reviji WordPress tema?

NewsPlus

NewsPlus je vaša idealna večnamenska revija / uredniška tema WordPress. Ne le, da je odziven – zaradi česar se vaše spletno mesto samodejno prilagaja velikosti zaslona pripomočka, ki ga uporablja vaš gledalec – je tudi pripravljeno na mrežnico, kar pomeni, da je videti tudi v HD napravah. S svojo škatlasto / raztegnjeno postavitvijo lahko povečate prostor in iz njega ustvarite res lepo spletno stran. Pripravljen je tudi program WooCommerce 2.0+, ki je uporaben, če želite svoje spletno mesto spremeniti v spletno trgovino. Lahko bi nadaljeval o čudovitih lastnostih te teme, vendar mislim, da je bolje, če jih preverite sami.

Buzz

Buzz je vsekakor zabavna izbira za tiste od vas, ki načrtujejo ustvarjanje novic spletnega mesta prek WordPressa. Ta tema WP vsebuje widgetizirano domačo stran, ki je popolnoma primerna za vaše udobje. Pri prilagajanju spletnega mesta lahko izbirate med neomejenimi barvami, uporabite napredne pripomočke, izkoristite drsnik dQuery Featured Homepage in toliko več funkcij, v katere ne bi verjeli. Z obsežno ploščo z možnostmi tem lahko celo prilagodite vse, kar želite!

Algarida

Algarida je odzivna tema novic / revij za WordPress, ki bi lahko prišla v fiksni ali tekoči postavitvi, izbira je popolnoma odvisna od vas. Poleg tega, da je prevod pripravljen in da ima podporo za RTL, ima ta WP močan panel in številne kratke kode, tako da prilagajanje ni tako boleče v vratu, kot je tradicionalno. Izbirate lahko med neomejeno pomočjo barv, vse Googlove pisave in še veliko več.

Ares

Ares je blog, revija ali časopisna predloga za WordPress, ki je prav tako prekriven z vsemi potrebnimi funkcijami in še več. Priložen je odziven dizajn, zato vam ni treba skrbeti, da bo vaše spletno mesto videti kot sranje na zelo majhnih (ali super velikih) velikostih zaslonov. Na voljo je tudi s 6 preoblekami, dvema postavitvama strani, deljenjem v družabnih medijih in še veliko več. Ustvarite svoje spletno mesto s funkcijami, ki jih lahko ponuja le Ares.

Typegrid

Typegrid ni le odzivna tema novic in revij, temveč je pripravljena tudi na mrežnico! Odlikuje ga čist in organiziran prostor za namestitev vašega dela. Poleg tega imate na voljo številne možnosti pri prilagajanju svojega spletnega mesta, na primer na katero stran spletnega mesta, v katero postavite svojo stransko vrstico (levo ali desno), neomejene možnosti barv poudarka, neomejen widget stranske vrstice za dodajanje in toliko več.

London Live 3 v 1

To temo zagotovo lahko kar najbolje izkoristite, saj lahko z London Live 3-in-1 ustvarite 3 različne vrste spletnih mest z le eno WordPress temo! Ustvarite spletno mesto z novicami, revijami ali spletnimi dnevniki s to temo. Poleg tega, da je odziven, ima tudi 7 vnaprej pripravljenih kož, več drsnikov, enostavno prevajanje, priloženo datoteko PSD in še veliko več.

Novorojenčki

Različica 1.6.1 Newsesa je SEO pripravljena. Poleg tega imate pri Newsesu na voljo 4 vsebinske module, s katerimi lahko svoje delo vključite. S to WordPress temo lahko za kategorije izberete različne barve iz neomejene izbire barv, 2-stilskega seznama člankov kategorij in toliko več možnosti, ki jih lahko med prilagajanjem spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me